Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Picur

A nő rohant a busz után hatalmas csomagjaival, de a sofőrt nem érdekelte a lemaradó utas és az orra előtt becsukta az ajtót. Anna szemébe könny tolult, de nyelt egy nagyot és nem engedte kicsordulni. Lepakolt a megállóban lévő padra. Három nagy csomagja volt és még üzletbe is mennie kell vásárolni. Mivel most több mint fél órát várnia kell be is megy a boltba egy túrára. Mire a következő busz megjött már négy csomaggal várta. Természetesen ülőhely nem volt. Mire le kellett szállnia a csomagoktól, amelyek a kezét nyomták teljesen megszűnt a vérkeringés az ujjaiban. Amikor hazaért már képtelen volt kinyitni a kaput és az orrával nyomta a csengőt, hogy a lányai kijöjjenek és segítsenek neki. Mikor pár perc eltelt és senki sem sietett a segítségére lerakta a földre a csomagjait és előkereste a kulcsát, aztán csomagok föl és kapun be, majd az ajtó előtt már nem is csengetett, hanem, csomagok le ajtó ki, csomagok föl és benyomakodott a keskeny előszobába. A lánya szobájába benézve mind a kettőt a számítógép előtt találta.

- Miért nem jöttetek ki a csengetésre? - kérdezte tőlük meglepetten.
- Nincs rajtam smink - mondta a nagyobbik, aki 21 éves.
- Most éppen nyerésre állok - válaszolt a kicsi, aki 18 éves, és föl sem néz a képernyőről.
- Apa ma nem jön haza? - kérdezték szinte egyszerre.
- Nem.
- Na és akkor hoztál joghurtot?
- Igen - Anna már a konyhában a hűtőszekrény előtt állt és pakolt ki a táskákból, amiket idáig cipelt, közben a pici kutyája ott ugrált örömében mellette.

A lányok pár perc múlva jelentek meg és nézegették miket is hozott.
- Valami édességet hoztál? - Kiosztotta nekik a csokikat, amit hozott aztán bement a szobájába és eldőlt. Nagyon fáradtnak érezte magát, és úgy érezte most legalább tíz percet pihennie kell, mielőtt folytatja a napi robotot. Hajnali háromnegyed ötkor kel minden reggel és délután öt körül ér haza , ilyenkor már ólmosnak érzi a tagjait.

A nagyobb lánya nemsokára öltözött és el is ment otthonról, most már kisminkelve. A kicsi leült a tévé elé. Anna éppen vacsorázni akart mikor megszólalt a telefon. A férje hosszasan magyarázott valamit, amire már nem is akart figyelni, mert a tanulság mindig az, hogy neki majd el kell valamit intéznie. Ezen a napon már nem akart semmivel sem foglalkozni, már csak pihenni akart és erőt gyűjteni a másnapra.

A kicsi kutyája leült eléje és nyöszörögni kezdett, ami azt jelentette, hogy pisilni akar. Anna belebújt a cipőjébe és már indult is a kutyával ki a házból. A kertben a kutya hamar végzett, de nem akart bemenni, hanem egy sötét kupac felé szaladt mindig aztán vissza a nőhöz. Anna közelebb lépett és lehajolt. Az öreg kutyájuk volt az ott előtte fura testtartásban beszorulva a vízelvezető csatornába. Megpróbálta kiemelni, de elsőre nem sikerült. A kutya egy hang nélkül tűrte a tortúrát. Anna kiabált a lányának, aki a sokadik kiabálásra megjelent az ajtóban.
- Mi van már?- kérdezte méltatlankodva, de amikor meglátta, hogy az ő kutyája van az árokba szorulva elhallgatott és aggódva nézett az anyjára. Anna végre ki tudta emelni a kutyust és letette a földre. Picur megpróbált fölállni, de a hátsó lábait csak húzta maga után. Az első lábain lökte előre magát és közben erősen lihegett. Anna rászólt a lányára, hogy hozzon vizet, ő meg a kutyát simogatta és próbálta megvigasztalni, megnyugtatni. Amikor a lány megérkezett a vízzel a kutya mohón ivott. Anna egy takarót tett alá, de a kutya nem maradt egy helyben, csak löki magát előre. Aztán a vizet és némi füvet hányt. A víz végigfolyt az udvaron. Ekkor aztán már a székletét is elengedte. Anna látta, hogy nagy a baj és berohant előkeresni az állatorvos telefonszámát, közben a kicsi kutyát bezárta a hálószobába, hogy ne legyen láb alatt. Az orvos rögtön fölvette és azt ígérte fél óra múlva jön.
Anna közben a kutyát bevitte a lakásba és ott ült mellette és simogatta. A lánya sírt és azt kérte az anyjától, hogy nyugtassa meg őt.
- Ugye jobban lesz? Ugye meggyógyítják? - kérdezgette.

Már egy óra is eltelt mire megérkezett, nem is egy orvos. A borostás megvizsgálta a kutyát a szakállas az udvaron telefonált. Mikor a vizsgálat történt a kutya közben is nyugodt volt és segélykérőn nézett a nőre. Anna könnyes szemmel nézett az orvosra, aki lelkiismeretesen vizsgálta. A lánya elment a másik szobába és ott zokogott. Anna könyörgőn nézett az orvosra, akinek a szeméből részvétet olvasott ki amikor a diagnózist közölte. Bélcsavarodás, ami műtét nélkül halálos, és a hátsó végtagjai is lebénultak valószínűleg törés miatt. Anna próbálta értékelni a helyzetet, de az orvos még behívta a kollégáját is, hogy az is megerősítse a diagnózisát. A szakállas is ugyanazt mondta. Rögtön műtét, de ha azt kibírja, akkor sem fog tudni járni utána.

Anna tudta, hogy a kutyának nincs semmi esélye az életben maradásra. Könnyekkel a szemében mondta ki az ítéletet, hogy altassák el. A lányát is megkérdezte, aki még mindig zokogva jött oda elbúcsúzni szeretett öreg kutyájától. Anna úgy vette észre, mintha az orvosok inkább szerették volna megoperálni a kutyát, bár azt hangsúlyozták, hogy lehet, hogy az altatást sem bírná ki. Anna félt, hogy csak gyakorolni szeretnének rajta és határozottan jelentette ki, hogy elaltatni. Az orvosok szomorúan álltak a kutya mellett, majd újra megerősítést kértek és aztán fölszívták az injekciót. Anna fejében cikáztak a gondolatok az eutanáziáról, arról, hogy jól döntött- e, és közben az orvos kezét figyelte aki a kutya szívét kereste és oda adta be a halálos dózisú gyógyszert. A kutya fölemelte a fejét és a nőre nézett majd a lányára, de mintha semmi sem történt volna csak feküdt ott. Az orvos még egy adagot kért és szúrta be újra a szívbe. Ekkor már a kutya megfeszült és rángani kezdett.

A kicsi lány sírt, és a kutya fejét simogatta, aki lassan elgyengült és abbahagyta a mozgást. A lány a szobájába rohant az orvosok megrendülten álltak, Anna szemében könny gyűlt és ezen a napon már sokadszor csak nyelte a könnyeket és nem engedte kicsordulni. A szakállas orvos telefonja megcsörrent és kiment a házból beszélni, a borostás betakarta a kutyát és megfogta a nő vállát. Anna nem mert fölnézni, mert félt, hogy a könnyei elárasztják, ezért elkezdett beszélni. Az orvos még megkérdezte, hogy el tudják- e temetni a kutyát és ő bizonygatta, hogy semmi gond nem lesz, mert nekik van saját temetőjük, kutyákkal és macskákkal. Amikor kimondta, már érezte, hogy ez milyen hülyén hangzott és gondolatban próbálta is helyrehozni a mondatot, de aztán magában legyintett és hagyta. Az orvos fürkészőn nézte és megkérdezte, minden rendben van- e. Anna bólogatott, hogy igen de szeretett volna most a férfi mellkasára borulni, bárki mellkasára borulni és sírni és várni, hogy vigasztalják és hagyni, hogy mindent elintézzenek helyette. Aztán eszébe jutott, hogy fizetni kell azért, mert este kijöttek ügyeletben.
- Mivel tartozom? - kérdezte.
- Ötezer - fizetett. A visszajárót letette az előszobában és segített pakolni a férfinak, aki még mindig szomorúnak tűnt. Anna arra gondolt, hogy biztosan lelkiismeret furdalása van amiért meg kellett ölnie az állatot. Belegondolt, hogy milyen sokszor fordulhat ez elő. Ez a férfi még nagyon fiatal és valószínűleg nem szokott hozzá, még nem volt ideje belefásulni a szakmájába. Anna csevegett vele és próbálta feloldani a benne lévő feszültséget. A férfi is mosolyogni kezdett, amikor azon viccelődött, hogy vigyázzon a sötétben, nehogy elessen és a férje kezei közé kerüljön, aki baleseti sebész és ügyeletes. Az orvos látszólag megnyugodott és Anna is, mert érezte, hogy megint segített valakinek.

Amikor az orvosok elhajtottak rohant be a lányához, aki zokogott. Anna megkérdezte, hogy most temessék- e el a kutyust vagy reggel és addig tegyék be a garázsba. Remélte, hogy a lánya is fáradt és a reggeli temetést választja, de az rögtön akarta. Kerestek egy elemlámpát, ami eléggé gyér fényt adott és kimentek a kamrába szerszámokat keresni. Ásót, csákányt és lapátot vettek magukhoz. A kertben még sötétebb volt, mint gondolták. A hold sehol sem volt csak a csillagok ragyogtak az égen, de fényt nem adtak. Anna elkezdett ásni, de fél óra után föladta, mert akkor jutott eszébe, hogy ezen a helyen régen egy hatalmas almafa állt és a gyökereitől nem haladt. Állandóan az ásót akadályozták a hatalmas földben maradt gyökerek. A kicsi lány, aki a lámpát tartotta, megemlítette, hogy ahol pár nappal azelőtt a füvet égették talán lazább a talaj. Átmentek oda és Anna ott kezdett ásni. Tényleg lazább volt a fölső réteg, amit könnyedén ki tudott emelni, de aztán megint egyre nehezebben ment az ásás. Elővette a csákányt és azzal próbálta lazítani a rétegeket, majd amit meglazított az lapáttal emelte ki. Mikor már nagyon mélyre kellett hajolnia egyre többször nyögött föl, mert nagyon fájt, szinte görcsbe rándult a dereka.

Ekkor a lánya vette át az ásót és a lapátot és ő tartotta a lámpát. Sikerült elég mély gödröt ásni. Anna bement a házba a pléddel betakart kutyáért. Magához ölelte és érezte, hogy a kutyából folyó széklet végigfolyik a nadrágján. Kicsit túlsúlyos volt szegény kutyus és a nő minden lépésnél küszködött, hogy tovább tudjon menni. Fölegyenesedni nem tudott, meggörbülve vitte fölfelé a lépcsőkön a kutya testét. Amikor a gödörhöz értek beletette és nagyot sóhajtott, mert egész úton attól rettegett, hogy kicsi lesz a gödör és még ásni kell. A plédet egy külön zsákba rakta és elkezdte betakarni a testet földdel. Amikor végre készen voltak fölnézett a csillagokra, amik még mindig csak ragyogtak és ő már nem értékelte a szépségüket. Már csak egy fürdőre vágyott és arra, hogy vízszintesbe kerülhessen. A lánnyal egymás után fürödtek, majd lefeküdt az ágyába és bekapcsolta a tévét. A kicsi lány a szobájába ment sírva.

Anna nem tudott aludni, nézte a tévét, de nem tudta mit is lát. Nyomta a kapcsolót, aztán elkezdett egy filmet nézni, majd a következőt és a következőt. Hajnal három után kikapcsolta a tévét és fölhúzta az órát háromnegyed ötre. Még sokáig hallgatta a csendet, a neszezést, a szobában, a kicsi kutyája szuszogását, aki rémülten nézte mi is történik aztán csörgött az óra és Anna fölkapcsolta a lámpát. Elkezdődik egy új nap.
Hasonló történetek
3693
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
3871
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Annie Flower ·
MaTa: Te sem tudod milyen igazából szeretni egy kutyát... Bizony én is megsiratnám, ha valamelyikük meghalna.
Viszont az is biztos, hogy beleegyeznék, hogy megműtsék őt, mit érdekel engem, hogyha kísérleteznek rajta, csak maradjon életben... Még akkor is, hogyha utána nem tudna járni. Majd cipelném mindenhova =)

Tűzmadár ·
Akkor is tetszett, mielőtt feltetted. :-)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: