Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Peti, a világ legtökéletesebb pasija

Kitti vagyok, 19 éves, egy délalföldi nagyvárosból.
Minden úgy kezdődött, hogy imádok lovagolni (mármint itt a sportra gondolok), és kimentem egy lovardába, ahol is 3 lovas pont terepre ment. Gondoltam kimegyek velük. Volt köztük egy pasi, őt hívták Petinek. Iszonyatosan jól nézett ki, bár ekkor még nem mondtam rá, hogy ő a világ legtökéletesebb pasija. Lovagoltunk egy órán keresztül, mikor is Peti mondta, hogy melege van. Levette hát a pólóját, én pedig rögtön beindultam a látványtól. A tökéletes felsőtest: precízen kidolgozott mell -has- hát-és karizom. (Ne a gusztustalanul felfújt nagy izmokra gondoljatok, a pont jóra.) A ló mozgása és a látvány kettős hatására sikerült átélnem egy orgazmust. Én azt hittem, ilyen nem történhet meg. De sajnos véget ért a lovaglás, s elváltak útjaink.

Kb. 2 hónapra rá, egy régi haver telefonált, hogy találkozzunk egy helyi kerthelyiségben. Pont kapóra jött az idegen társaság, be akartam pasizni. Felvettem egy halványpiros lenge ruhát. Mikor megérkeztem, egyből kiszúrtam, hogy Peti is ott ül a társaságban. Nem mertem elhinni. De sajnos túl messzire kerültünk, nem volt sok hely. De ahogy múltak a percek, egyre többen mentek el sörért, s szembeülhettem Petivel. Beszélgetni kezdtünk, s ekkor döbbentem rá, hogy ő a világ legtökéletesebb pasija: a külső mellé (180 cm magas, 75-80kg, izmos, borostás, igéző szemek, göndör fekete haj) pompás belső társult (24 éves, 4-ed éves orvostanhallgató, okos, humoros, kedves, szeret bulizni és lovagolni).
Kacérkodtunk egymással, majd elmentem a mosdóba. Mikor jövök ki a „konténerből”, valaki átkarol hátulról, és a fülembe súgja:
- Gyere velem.
Peti volt az, a lélegzetem elállt. Beültünk a kocsijába, és kavarni kezdtünk, s már csúszott le a keze, mikor megmondtam neki, hogy kocsiban nem vagyok hajlandó szeretkezni.
- Feljössz hozzám?- kérdezte.

Természetesen igennel feleltem, hisz nagyon feltüzelt. Át a hídon, végig az utcákon, volt vagy 10 perc, mire elértünk hozzájuk. Ekkor már alig bírtam magammal.
- Van itthon valaki?- kérdeztem.
- Nincs! Öcsém bulizik, szülők meg elutaztak.
Hozott egy üveg pezsgőt, iszogattunk, majd a szobájában egymásnak estünk. Nagyon vadul csókolt. Levettem a pólóját, végigcsókoltam az izmos testét. Ezután lekerült a nadrág, s valami már nagyon ágaskodott a boxerében. (Gondoltam, ha ennyire tökéletes, biztos van valami hibája, s hogy az biztosan a farka lesz.) Hát tévedtem! Láttam már pár péniszt, de ez űberelte az összeset. Volt vagy 24 centis, vastag és bitang kemény. (De nagyon jól tudta koordinálni.) Gondoltam kényeztetem egy kicsit, és a számba vettem. Alig fért be. Egyre mélyebbre és mélyebbre nyeltem, Peti pedig egyre jobban élvezte. Ezután lelocsoltam pezsgővel, és úgy nyaltam körbe, majd pedig a heréi következtek.

Ezután felállított, és újra csókolózni kezdtünk, ő pedig a kezével a bugyim felé matatott. A tangán keresztül izgatta a csiklóm, én pedig elmentem. (Felvoltam tüzelve, na!) Levetkőztetett, s csókolgatott. De én már a farkát akartam.
- Hatolj be légy szíves, már nem bírom tovább!
Erre elővett egy óvszert, s felhúzta.
- Beteg vagy? - kérdeztem.
- Nem! - nevette el magát.
- Jó, én sem, s fogamzásgátlót szedem. Én a farkad akarom érezni.
Elmosolyodott, s belémhatolt. De csak 2x húzott meg, ezután kivette és tovább csókolt. Én majdnem szétrobbantam a hatalmas fallosztól, de még akartam.
- Még, még!
Újra belém mélyedt, pár percig csináltuk, majd abbahagyta. Elkezdett nyalni. Azt az élvezetet nem tudom leírni. Nagyon trükkös volt, kemény nyelvű, és a borostája úgy ingerelt mellé, hogy újra elmentem. Egyre mélyebbre dugta a nyelvét, mellé pedig egy ujját, majd megszívta és harapdálta a csiklóm. Másik keze a melleimet masszírozta.

Ekkor megláttam az árván ágaskodó farkát, úgyhogy átrendeződtünk, s 69-ezni kezdtünk. Én ezt eddig soha nem tudtam élvezni, mert nem tudtam egyszerre dolgozni és élvezkedni. De a mostani a pasi miatt kivétel volt.
Ez így ment ¼- ed órán keresztül, mikor egy mozdulattal megfordított, s kutyapózban belémhatolt. Iszonyatosan élveztem. Egyszerre volt durva, vad és gyengéd.
Ekkor nyílt az ajtó, és benézett az öccse (20 éves). Szegény irtó vörös lett, s meg sem bírt mozdulni, majd köszönt, s nagy nehezen kiment. Petivel összenéztünk, nevetünk, majd folytattuk. Nagyon élveztem, fokozóként ő a hátamat csókolgatta. (Imádom a borostáit!) Rengeteg pózt ismert, olyanokat is, amikről én még nem is hallottam.
Éppen ő az ágy mellett térdelt, én az ágyon feküdtem, így hatolt belém, mikor szólt, hogy mindjárt elmegy. Gyorsan a számba vettem a péniszét, és telespriccelt. Ennyi gecit én még életemben nem láttam. Nagyon ízletes volt a spermája. Én eddigre vagy hatszor elmentem, és már 1.5 órája szeretkeztünk.
Sajnáltam, hogy vége, de így is ez volt életem legjobb szeretkezése.

Kimentünk tusolni. Az öccse szobájából hangosan bömbölt a zene.
A tus alatt elvoltunk, majd egyszer csak újra a 24 centis szerszámát érzem a hátamon. Újra felállt neki. A tus alatt is szeretkeztünk egy jót. Nekitámasztott a falnak, és úgy tömködte belém a dárdáját. A víz ahogy ránk folyt, irtó izgató volt. Mire ő elment, én újból 3 orgazmust éltem át.
Bementünk a szobájába, zenét hallgattunk, az ágyon feküdtünk. Fél óra elteltével újra csókolgatni kezdett. Ezt furcsálltam, s lenéztem a lábai közé. (Hogy állhat föl neki ilyen gyorsan megint ekkorára?)
- Szeretném érezni a fenekedet is – mondta.

Én sosem szerettem az anált, de neki belementem. Először belémdugta egy ujját, majd kettőt, s végül egy harmadikat is, hogy minél jobban kitáguljak. A másik kezével a csiklóm izgatta. Ezután rakta belém a farkát. Mikor belémrakta, nagyon fájt, de aranyos volt, mert nagyon óvatosan indult. Átmentünk a heverőre (úgy, hogy én benne maradtam) ott is csináltuk. Ekkor indult be, nagyon hevesen. Egyre gyorsabban mozgatta ki, be. Nagyon fájt, de megpróbáltam élvezni. Végülis volt benne valami izgató. Mikor látta, hogy ez nekem nem pálya, kihúzta a farkát, és nyalni kezdett. Ezzel meg bírt szelídíteni.
- Nyugodtan folytasd! - mondtam.
- Nem! Nem akarok fájdalmat okozni.

Inkább fölfeküdtünk az asztalára, és basztunk. Kezdett bedurvulni, de csak mert hagytam. Közben a kezemmel a heréit simogattam. Átvitt az ágyra, ott meglovagoltam. Nagyon gyorsan vágtattam rajta. Ezt nagyon élveztük. Eztán lemásztam róla,s egy székhez vezettem. Leült, én pedig háttal neki, újra ráültem a hatalmas falloszra. Ő emelgetett le- föl, olyan tempóban, ahogy neki tetszett. Közben simogattam a szőrös heréit. Egy idő után éreztem, hogy kezd egy kicsit lekonyulni, úgyhogy leszálltam róla, mellétérdeltem, s bekaptam a makkját, hogy újra felpumpáljam. Közben mondta, hogy ujjazzam magam. Pár perc múlva behunyta a szemét, s hálásan nyögdécselt. Ekkor már csak vertem az újra régi fényében tündöklő farkat, s közben én a segglyukam tágítottam. Kész volt a tervem, hagyom, hogy hátulról basszon meg, hiszen ő azt nagyon élvezte. Mikor kellőképpen kitágultam, ráültem.
Nagyon meglepődött, hogy újra a szűk seggemben találja magát. Mozogtam rajta párat, de ő megállított, s a seggem kezdte el nyalni. Nagyon izgató volt.

- Így neked is jobb lesz - mondta. Pár perc múlva végre behatolt. Rádőltem, a hátam csókolgatta, egyik kezével a melleim, a másikkal a csiklóm simogatta. Csak szép light- osan mozogtam rajta, s nagyon élveztem. 10 perc elteltével én ültem a székbe, és nyalni kezdett. Én ezalatt kétszer elmentem.
Végül átmentünk az ablak előtti komódra, hátulról hatolt a puncimba. ¼- ed óra múlva belém spriccelt, s én is pont akkor mentem el. Ezután elaludtunk.

Reggel a merev farkába akadt a kezem. Ő még aludt, gondoltam segítek neki. Elkezdtem szopni, mire ő felébredt. Hagyta, hogy foglalkozzam vele egy kicsit. Egy idő után hanyatt döntött, s a kőkemény farkát a melleim közé rakta, s úgy húzogatta. Én közben a makkját nyalogattam. A kezével a csiklóm izgatta. Majd rámborult és behatolt. Abban a pózban maradtunk végig, de így is én háromszor élveztem el, mire ő is elment.
- Most már mennem kell - szóltam
- Elviszlek.
Az öccse lent ült a nappaliban, s elvörösödött.

Peti hazavitt. Már aznap este randiztunk, de nem bírtuk ki szex nélkül. Felmentünk hozzájuk, de már a szobájába se jutottunk fel. A kocsiban (előttük) benyúlt a bugyimba, s megujjazott. A nappaliban lefeküdtünk a díványra. 2 perc múlva újra a 24 centis csövet szopogattam. Imádom őt szopni, nagyon finom a farka. Miután beleélvezett a számba, elaludtunk. Reggel ő lepett meg engem, mikor nyalással ébresztett. Ráültem, s meglovagoltam, majd misszionárius pózban folytattuk Mindketten elmentünk (én kétszer). Én tovább nyaltam a tökéletes mell és hasizmait, majd a heréit, s végül újból a számba vettem a farkát. Jó volt látni az éledező faszt. Jó gyorsan szoptam, majd vertem, s pár perc múlva a melleimre élvezett.

Aznap is hazavitt, s megegyeztünk, hogy nem jövünk össze, mert az csak a szexről szólna, hisz a tegnapi randit se bírtuk ki nélküle.
Persze ha megint összefutnánk….
Ezt a hatalmas farkat, a tökéletes pasit és szeretőt, nem szabad kihagyni…
Hozzászólások
További hozzászólások »
D.S. ·
Sima pornó. Nekem nem tetszik az ilyen.

Tapaizsofi ·
Nagyon jó !!!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: