Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Pékek...

Szokás szerint megint hajnalban keltem fel. Most is legkésőbb reggel hatra kell megsütnöm a kenyereket, a pékség nyitásáig. Ez a pékek dolga, mondom magamban. A tésztát munkatársam már tegnap előkészítette, így nekem csak kisütnöm kellett őket. Kiskorom óta szeretem a kenyeret, lehet később ezért is választottam ezt a szakmát. A korán kelés ellenére csodálatos munka ez. Imádom a friss kenyér szagát, ízét mindenét. A polcokon úgy ötven darab kenyértészta sorakozott fel, és csak arra vártak, hogy kisüssem őket. A pékség ahol dolgozom elég kicsi, mégis ez látja el az egész falut friss kenyérrel. Ebből a szempontból fontos a munkám, ha én nem lennék a falu lakói, nem jutnának kenyérhez, maximum ócska gumiízű hipermarketes féléhez. Csak egy kemencénk van abba is maximum 10 darab kenyér fér el. Ránézek az órámra, és elszörnyedek, hogy hajnali háromkor kenyeret készülök sütni. Nem baj legalább délutánig aludhatok. Miközben a kenyereket rakom a sütőlapra, majd a sütőbe a csajok jutnak az eszembe.

Míg gimnáziumba jártam nagyon sokkal összeszűrtem a levet, de amióta pék vagyok nincs időm ilyenekre. Felidézem Krisztit, Nikit, Petrát és az összes többit amint a farkamat szopják. Így visszagondolva rengeteget kúrtam a diákéveim alatt. Bátran állíthatom, hogy a mi falunkban vannak a legszebb lányok. Niki puncijára összpontosítva hamar felállt a faszom. Leülök a legközelebbi székre, lehúzom a sliccem, és elkezdek rejszolni. Mindenki eszembe jut, akivel valaha is lefeküdtem. Összesen nyolc lány. Lehet, hogy ez sokaknak kevés, de itt, falun ez rekordnak számít. Rendesen belemerültem a zsebhokiba, mikor hirtelen felindulásból az egyik kenyeret lekaptam a polcról és beledugtam a farkam a langyos tésztába. Hihetetlen érzés, jobb, mint bármelyik hüvely, amiben eddig voltam. Gyorsan mozgatom fel-le a rudamon a cipót, mely már teljesen körül öleli a péniszem. Egy ordítás kíséretében beleélvezek a tésztába. Egy ideig még ülök a széken, cipóval a farkamon, de aztán nekilátok dolgozni. Elvégzem a három órányi műszakot, mire az összes kenyeret kisütöttem. Köztük van az is amelyikkel egy jót „dugtam”. Kielégült fejjel, boldogan hagyom el a pékséget és megyek haza. Nem tudom ki lesz, aki hazaviszi a szexpartnerem, és mennyire fog ízleni neki a spermás kenyér, de nem is érdekel. Csak az számít, hogy hosszú idő után újra van kedvem az élethez, és ez a kenyérnek köszönhető.

A perverzióm csak ekkor kezdődött. Ezután minden munkanapomat azzal kezdtem, hogy megdugtam egy kenyeret. Később egy nap alatt többet is. Két-három hónap leforgása alatt egyre több panasz érkezett a pékség tulajához, hogy a kenyérnek rossz íze és büdös szaga van. Ezután lecseréltek egy másik pékre, de az én kis titkom nem derült ki. Kivéve, amíg az ügy nem került a rendőrség kezére. Ekkor nyomozást indítottak ellenem. Sikerült lebuktatniuk, ahogy épp a lakásomon szerelmeskedek egy zsömlével. Ételmérgezés és friss pékárú megrontása vádjával letartóztattak, és négy év letöltendő börtönbüntetésre ítéltek. Az áldozat kenyereket, zsömléket, kifliket pszichiáterek kezelik, nagyon megviselték őket a történtek. Én jelenleg a büntetésem töltöm, és minden vágyam, hogy a kezem közé kerüljön egy kenyér...

VÉGE
Hozzászólások
További hozzászólások »
Yogobella ·
xD ez kurva nagy volt! Egyébként én is remélem, hogy nem komoly, de maga a történet kurva nagy!
Halálra röhögtem rajta magam!

Sztrájk ·
Magam sütöm kenyerem, így nem kerülnek bele nem kívánatos testnedvek. Áldom magam érte, láttam már varjút karón én is. Nem csak viccből.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: