Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Patkány a fedélzeten

Hosszú ideig tartott mire rájöttem, hogy nekem írási kényszerem van, mint sok más embernek, aki az internetre felteszi az általa oly nagyszerűnek hitt irományt. Sokszor olvastam, és így már kezdem elhinni, hogy egy irodalmiaskodó, művészkedő önmagát sajnáltató, különcködni vágyó fiatal vagyok. Egy kora vén. Aki nem töltötte még be a húszat se, de már annyira tud mindent az életről, annak árnyoldaláról, keserűségéről, a mérhetetlen nyomorról, a szenvedésről, a kínról és más dolgokról, amikről irkáltam össze-vissza felelőtlenül, magamat lejáratva. Dacoltam egy darabig mindenkivel, aki megpróbálta megosztani velem a véleményét, kritikáját, és csak azoknak a hangját hallottam meg, akik a szépet duruzsolták a fülembe. Azokat hallottam, akik nem tudtak különbséget tenni a jó, és a fos között. Első írásom sikerén felbuzdulva elkezdtem írni mindenről, mert azt hittem én már mindent tudok.

Nagy szavakat raktam össze a klaviatúra apró gombjain, mint például az élet, a sors, a szerelem, meg a végzet és ki tudja milyen marhaságokat, hordtam össze ezek kapcsán. Próbáltam példáztatni, tanító jelleggel oktatni, közvetíteni a zsenialitásomat, megmutatni, hogy milyen kurva tehetséges vagyok. Én más vagyok, jobb, mint ti, én különleges vagyok, gondoltam magamban. Jézus fiaként tekintettem önmagamra. Beképzelt állat lettem, és egyfajta néma bölcsességgel a szememben tekintettem le az összes emberre, a sok kis szürke egére, akik alant futkostak a maguk kis, szar gondjaival. Egyre többet írtam. Mindenről: agyszüleményről, perverzióról, meg nem értett zsenialitásról és sok egyébről, amihez közöm sem volt. Most, amikor ezeket a sorokat írom, és azt hiszem hogy az én kibaszott nagy őszinteségemtől fogok megdicsőülten a mennybe szállni, amikor végig gondolom a sok magasztos, felemelő kritikát amit kapni fogok eme a silányság fogalmát ki nem elégítő írásomra, visszagondolok a múltra.

A tudatlanság korára. A boldog évekre, amikor még fogalmam sem volt, hogy én ugyanolyan vagyok, mint a többi, nem jobb, legfeljebb rosszabb. Aztán kezembe tették a tudást. Rájöttem, hogy milyen kis alantas, szánalmas, civil életet éltem azelőtt. Felismertem a hibákat, a múlt egyszerűségének bűnét, és undorát. A kisgyermeki énemben egy végtelenül gusztustalan kis patkányt kezdtem el látni és próbáltam mindentől szabadulni, ami ehhez köthetett és taszítani mindent, csakhogy kitörhessek, hogy elmondhassam magamról, hogy Én más vagyok, mint a többiek. Én vagyok az egyetlen, a legjobb. A megdönthetetlen isteni lény. Egyszóval egy ordas nagy fasz. Aztán észbe kaptam: Hoppá apuka! Itt nem úgy vannak a dolgok, mint gondoltad! Ugyanis ezt a tudást mindenki megkapta, és mindenki próbál kitörni. Más lenni, fasszá válni. Gyorsan jött a váltás: szeretnék átlagos lenni. Csak nem gondoltam végig, hogy az átlag én vagyok. Minden, ami egy átlagos embert megkülönböztet egy zsenitől, bennem fogalmazódik meg. Teli szájból mondogattam, hogy ha átlagos leszek, akkor más leszek, mint a többi. Aztán kiderült mindenki átlagos akar lenni.

És most, amikor már nem látok menekülést a süllyesztőből, amikor úgy érzem, hogy én is csak egy vagyok a sok millió patkány közt, akik alatt süllyed a ladik, azért imádkozom valakihez, akiben magam sem hiszek: bárcsak sosem nyílt volna fel a szemem. De mielőtt még ezzel a kurva nagy extázist keltő mondattal zárnám rendkívül érdekfeszítő és közhelyekben gazdag írásom, szeretném megemlíteni az okoskodók kedvéért, hogy tudom, hogy ezt is már sok millióan elmondták előttem. A katarzis elmarad, a tömeg néma tapsban értékeli, hogy született egy újabb átlagos iromány, ami megpróbál kitűnni a többi közül.
Hasonló történetek
5377
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
2665
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
Hozzászólások
További hozzászólások »
Bogyó ·
o0 Ez elég érthetetlen lett...
ír ·
Ha csak egy ember érti, akkor már nem érthetetlen, legfeljebb a többi nem rendelkezik olyan inteligenciával, háttértudással, műveltséggel, képzelőerővel, megértő szándékkal, sikamlós gondolatmenettel és hasonlókkal, mint az az egy, amelyik nem tartotta érthetetlennek. Ha nem tudod követni, akkor talán NEKED érthetetlen. Legöközelebb ne álltalánosíts véleményem szerint, hanem vállald, hogy te képtelen voltál rájönni a tartalmi mondanivalójára, belső összefüggéseire vagy mittomén, mit tartottál benne számodra nem világosnak. Ha már egyszer írsz kritikát, akkor ne légy ilyen szűkszavú barátom. Az kirtika, amiből lehet tanulni, az nem ami csak egyszerűen megmondja a "frankót" miértek nélkül.
Mária de la Cruz ·
Hú az annyát, így orrba-szájba dicsérni valakit, pedig csak kukoricát meg répát tud kapálni.

Mária de la Cruz ·
Ez arról szól, hogy miért is irogatsz....Az alkotás öröméért.
Azért ir az ember fia , mert kreativ lény. Mindig is irigyeltem a mesterembereket, a kézmüveseket, a kétkezi munkásokat.
Konkrét, megfogható, vizuális élményt adnak.
Akinek nincs a kezében talentum, kisérletezik zenével, verssel, novellácskákkal, kisregénnyel...mert a fejében levö szikrákból készül tüzet csiholni, vagy mert olvasott egy szép könyvet és lehidalt töle és szeretné ha neki is sikerülne másokat lenyomni hidba....
Ne add ki magad. Nem vagy koravén, csak nem találod a helyed. Ne keseregj. Az élet csodaszép és fantasztikus lehetöségek tárháza. Csak meg kell lovagolni az adandó alkalmat. Addig is eddz rendszeresen.Sok szerencsét. :innocent:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: