Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Pásztortanyán 8

<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->

A vörös képű nem volt részeg. Ila sokat járt utána, mire megtalálta. Nehéz volt, mert nem kérdezősködhetett.
Rálelt végül. Azzal a rossz hírű bandával, aminek Radó is a tagja volt és akik kifosztottak nem egy házat a vidéken. Az erdőben táboroztak. Röhögtek nagyokat. Az ivós arcú is el- elröhögte magát, de néha gyors és sanda pillantásokat küldött maga köré, mint aki tart attól, hogy kitudódik a sara. Egy tucat haramia ült ott a tűz körül és köptek a törvényre, szabályra, még az istenre is. Szemükben fel-felvillant az az üresség, amit Ila már olyan jól ismert. Fél napot lesett rájuk egy bokor mögül, mire alkalma adódott.
Végre felállt, aki miatt várakozott. Tűzifáért zavarták el a többiek. Ila nyújtózott. Elmacskásodtak a tagjai. Hangtalanul utána osont a szürkületben. Nehezen várta ki míg elég messzire jutottak a szemtanúktól.


- Emlékszel rám? - toppant végül elé a fák közül.
A férfi megdermedt.
- Mit akarsz he? Pénz kell? Adok, csak ne nyektessél engem tovább! - lihegte és a tekintete vadul röpködött ide-oda.
- Nem kell nekem a pénzed! - nevetett Ila szárazon, köhögve. - Az életed kell nekem, azt fogom elvenni tetőled!


Ugrott, de a férfi gyors is volt, erős is. Hamar a földön találta magát. Kapott is rendesen az arcába, hasába.
- Hogy mit akarsz te ringyó? Mindjárt megtanítlak tisztességre. Nem volt elég, hogy megbasztalak, beverjem a fejedet is?


Ilát nem igen érdekelte a fájdalom, bár a teste tiltakozott ellene. Az agyát másfelé erőltette. Keze az övén matatott. Dühös erővel töltötte el, ahogy megtapintotta a kés markolatát. A férfi vesztére fölé térdelt, úgy ütötte. Nem törődött sem a nő erőtlenül védekező bal, sem a támadni készülő jobb kezével. Ila minden erejét összeszedve belevágta a hasába a kést és megragadva a másik kezével is rántott rajta a egyet. A vörös arcú hörögve kapott oda, kirántotta a pengét.


Tekergő, lusta féregként türemkedtek ki a belei a hasfal tátongó résén. Értetlen arccal próbálta visszanyomni őket, aztán felüvöltött.
- Segítség! Segítsetek emberek! Meg fogok halni! Hát megöl ez a... - a rémült ordítás abbamaradt. A nő nyakon szúrta ezt is. Feltápászkodott, bicegő futással vette be magát a sűrűbe. Tudta, hogy a sötétben nem látják a vérnyomait. Ha kicsit távolabb jut, majd bekötözi a sebeit.


A szalmaszín hajú legény nagyon szerette a nőket. Minden fajtájú, formájú, korú nőt megkívánt ő. Gondolkozott rajta sokat, hogy talán el van átkozva, hogy örökké csak asszonyhúsra éhezzék. Úgy keveredett rossz társaságba is, úgy vesztette el a munkáját is. Egy asszonyért. Meg akarta tudni régen, milyen az, ha a nőn erőszakot tesznek. Szégyellte, de akarta. Hát meg is tette végül. Bár ne tette volna Uram Isten! Bár ne tette volna!


Most is egy nő után járt. A szép cigány lány Biszerka után. Mikor odaért a házához, furcsállotta a sötétet. Csak a hold hallgatott némán az égen és világított be az ablakokon, mikor belépett. A hosszú fekete hajú, tüzes leány háttal állt neki és kibámult az éjszakába. Anyaszült meztelen volt. A legény szebbnek látta, mint valaha. Vad lüktetéssel öntötte el a farkát a vér a pompás gömbölyű fara láttán. Már villogott is a fejében, hogy hogyan fogja meghágni. Vadul kíméletlenül.
És akkor a lány lassan megfordult. A legény ereiben megfagyott a vér. Nem Biszerka állt ott előtte, hanem az a nő, aki a fejére hozta a szerencsétlenséget.
Szeretett volna menekülni, de a nő mosolya nem engedte. Mert deljesen, csábosan felvonta azokat a vastag ajkait és szinte nyújtózkodtak felé azok a hegyes bimbójú ruganyos mellek.
- Ne félj legény! Gyere közelebb! - mondta halkan, parancsoló hangon. - Azt akarom, hogy fogjad a testemet! Hogy markold a húsomat! -szőtte tovább a szavak puha, pókháló fonalát. - Te is akarod, tudom. Gyere hát és tegyél magadévá!
Olyan volt, mint egy lidérces álom. Félt tőle, mint a tűztől és akarta, kívánta gyötrően azt a gyönyörű testet. Még élesen emlékezett, hogy milyen volt beleerőltetni magát. Baszni, mint valami állat. Nyeldekelve, tompa aggyal indult meg felé.


A nő háttal helyezkedett neki, előrehajolva domborított és hátrapislogva szemérmetlenül benyúlt a bársonyos combjai közé. Majd kihúzta magából a nedves ujját és végigfuttatta rajta a csillogó nyelvét. Széthúzta a fenekét, kitárta magát teljesen.


A szalmaszín hajú odakapott, mint a kutya a koncra.
A nő felnyögött, aztán hátranyúlt és megoldotta a nadrágszíját. Lassan kihúzta.
A férfi agyában motoszkált valami, amíg a meleg női ölet markolászta, de már nem volt ideje kibontakozni a sejtelemnek.


Ila úgy mozgott, mint egy vipera. Kirántotta a bőrövet és a férfi mögé pördült. Átvetette a nyakán, belekapaszkodott a két szárába és teljes súlyával hanyatt vetette magát. A szőke legény rázuhant. Kapkodott az öv után, de az a húsába vágott, nem talált rajta fogást. Felkelt volna, de nem tudott. Hörgött, majd lilulásnak indult a feje. Ila a mellkasához húzva fogcsikorgatva erősítette tovább a szorítást. Sokáig, sokáig vergődött rajta a férfi. Aztán egyszer csak nem mozdult már többet. De Ila csak fojtotta, fojtotta és felszakadt benne a zokogás, mint valami gennyes levedző seb, gurgulázva, rekedten tépte a torkát és a tüdejét.

Előző részek
3458
Ila elhajította a kosarat és szaladt. Máskor megállt volna talán és dacosan lecövekelve várja be őket, de most sok forgott kockán. Ez most más volt.
Hát rohant. Égett a tüdeje. Érezte a mögötte kurjongató vadászokat. Vonyító sakáloknak hallotta őket. Őt üldözték. Futott.
4263
Ila a saját nyögésére ébredt. Mikor tudatosult benne, hogy mit művel vele a férfi, hirtelen riadalommal elrántotta a csípőjét és félig felülve próbált hátrálni, de Ilián megmarkolta a fenekét és visszahúzta. Folytatta, amit elkezdett.
3767
Állkapcsán megvonaglott egy izom, ahogy erőlködve türtőztette magát. Szerette volna hanyatt vágni a földre és addig baszni, amíg el nem ájul.
Mégis alig hitte, hogy ez volt az a feszes húsú, nyögdécselő, éhes és csípős csitri, akit a fának, aztán az asztallapnak tuszkolt. Otrombának érezte magát, ahogy most nézte és ez ráncigálta megint a zsigereit az az akaratos dühös ösztön.
3400
Valakit jönni látott az alkonyatban. Magas alakja élesen és feketén rajzolódott ki az indigókék ég előtt. Fülében hangosan dörömbölt a szívverése, ahogy felismerte a lépteiről. Ilián volt.

Ahogy odaért a lányhoz, megfogta a kis fehér ingét a nyakán, magához rántotta, aztán egy mozdulattal széttépte rajta.
4584
A hangos kiabálástól, az arcába vigyorgó idegen férfiaktól, a durva, mohón belemarkoló kezektől és az újabb és újabb, nyakába zúduló kanna jeges víztől, hirtelen forogni kezdett vele a világ. Megrántotta magát, hogy menekülhessen, de nem eresztették az erős markok szorításában éles hanggal szakadt a ruhája.. A hirtelen jött pániktól émelyegni kezdett. Vergődött, de azt hitték, csak tüzeskedik és még erősebben szorították. És akkor az agyába villant az a képsor.
Hasonló történetek
6132
Kedves Olvasó! Ezt a regényemet 1999-ben írtam. Azóta Saddam Hussein hatalma megdolt. Sajnos nem olyan kevés vérrel, mint ahogy az ebben a regényben történt.

Kedves Olvasók!
Fogadjátok sok szeretettel Letíciától ezt a folytatásos regényt, mely 42 részes lesz!
Jó olvasást! Anita, anita@mellesleg.hu
4480
Most zuhanyozzál le, aztán irány a szülői ház. Utólagos engedelmeddel haza telefonáltam, hogy előkészítsem a terepet. Csak azt mondtam, hogy összevesztetek Adammal és te, ott hagytad...
Hozzászólások
További hozzászólások »
pirosho ·
:grinning:

Marokfegyver ·
Majdnem horror! Ettől függetlenül tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: