Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Pasikaland

Ketten vagyunk az elegánsan öltözött férfival. Én tanácstalanul, várakozóan  álldogálok, tudom miért jöttünk.
Tehát zavartan állva a nappali közepén várom  azt, ami eddig csak átsuhanó gondolatként fordult meg a fejemben.
Ő közben sürög, forog a lakásban, itallal kínál, megszabadul a zakójától,  a kanapé felé mutat, majd látva tétovaságomat határozottan lenyom rá, majd mellém ül. Gyomrom összeszűkül, mellkasomban egyre erősödő nyomást érzek. Én csak mereven ülök, beszél hozzám, hallom, de nem ér el a tudatomig, amit mond. Kiszáradt szájjal, egye inkább szűkebb torokkal - egyszavas válaszokat adok.
Látva a zavaromat elhallgat, gyengéden combomra teszi a kezét, én zavartan a kanapé háttámlájához dőlök. Ő ezt bátorításnak veszi, keze kutatóan elindul az ágyékom irányába, masszírozza a combom tövét, majd bemarkol a lábam közé. Felsóhajtok, de a várakozáson kívül nincs bennem más érzés. Kutató keze megáll a lábaim közt, érzi a továbbra is petyhüdt farkamat.
- Zavarban vagy.  Nem akarod? – néz rám kérdőn.
Nehezen szólalok meg, reszelős elfojtott hangon sóhajtom, folytassa.
- Rendben, - mondja.
Keze, kicsit remegve újra megindul, de most az övemet oldja. Látom már rajta az izgalmat, szaporán veszi a levegőt. Elém térdel, lehúzza a cipőimet, a nadrágomat, majd az alsómat. Egyik kezével a nadrágjába, másikkal a heréim alá nyúl nagyon gyengéden, kinyújtott hüvelykujja a segglyukamat simogatja. Fejével az ölembe borul és finoman, nagyon lassan szájába veszi  farkamat. Felsóhajtok, de a merevségem nem oldódik továbbra is feszülten egyenes háttal ülök. Kezemmel tétován a fejét simogatom. Ő ezt bátorításnak veszi, egyre jobban felizgul. Feláll, szövetnadrágja lazán lecsúszik vastag combjain és lábszárán. Lazán kilép a nadrágból, miközben nekem alkalmam nyílik végignézni a testén. Előttem magasodik, domborodó pocakját még takarja valamennyire elegáns, de már kissé gyűrött, félig kigombolt inge. Tekintetem, inkább zavaromban, mint kíváncsiságból lefelé vándorol. Ágaskodó közepes méretű farkát nézem. A növekedő izgalomtól  pénisze már mélyvörös, az erek madzagnyi vastagságúra duzzadtak.
Újra letérdel, egy hirtelen mozdulattal hátradönti a háttámlát. Én megadóan fekszem a hátamon. Újra fölém hajol, szájába veszi a még mindig puha farkamat, erősen szopni, sőt szívni kezdi, de én még mindig nem tudok oda koncentrálni, a helyzeten gondolkodom, amibe cseppentem.
Meglepetten veszem észre magamon, hogy akarom az aktust, sőt vágyom rá.
Hirtelen képzeletemben, mint egy különös független élőlény megjelenik vöröslő eres farka. Számba kívánom venni, nyalni, szopni akarom. Kezemmel próbálok lenyúlni, de nem érem el az ágyékát, ő még mindig szopja a most már egyre inkább növekvő falloszomat. Szájával tartva péniszem, két vaskos tenyerével a fenekem alá nyúl, megemeli, miközben széthúzza a farpofáimat. Abbahagyja a szopást, felemeli a lábaimat, miközben a csípőmet magához húzza, én még mindig feszes izmokkal fekszem, de most már felhúzott lábakkal.
Fejét a farpofámhoz szorítja, nyelve már kutakodik, nagyon jól esnek a finom, nedves, simogató nyalintások, az izmaimban enged a feszültség, egyre inkább ellazulok. Élvezem, ahogy nyal, fejét egyre jobban szorítom, kívánom - nem számít már, hogy férfi, csak az élvezet érdekel.
Látja már az izgalmamat, nyáltól síkos kezével masszírozni, nyomkodni kezd a farpofáim közt vastag hüvelykujjával. Erősödik a nyomása, a nedves lyukam gyorsan enged, hüvelykje belém szalad, érzem a feszítő érzést, ami inkább fáj, mint kellemes, de kívánom, hogy folytassa. Lassan kihúzza az ujját, benedvesíti, majd egyetlen erőszakos mozdulattal újra belém nyomja, körkörös mozdulatokkal tágítani kezd.
A nedvességtől és a finom masszírozástól egyre jobban beindulok, emelgetni kezdem a csípőm. Akarom. Ő is felajzott már, vállának támasztja lábaimat, terjedelmes pocakja simogatja a már ágaskodó farkamat. Rám nehezedik, csontkemény farkát nyáltól lucskos lukamhoz nyomja, óvatos lassú mozdulatokkal hatol belém, milliméterről milliméterre. Áthatol a külső gyűrűn, még nem fáj, próbálok ellazulni, várom, mi következik. De ő hirtelen kiveszi a farkát, ismét az ujját mélyeszti belém, tovább tágít, már két ujja van bennem, egyáltalán nem fáj, akarom, hogy mélyebbre még mélyebbre jusson, próbálok minél jobban rácsúszni az ujjaira, - nyársalj fel, nyársalj fel gondolom magamban. Prosztatám már lüktet, mindenről megfeledkezve dobálom magam, minden tartózkodásom elmúlt csak egyet akarok, dugjon már meg.
Látja már, hogy eljött az ő ideje, szétfeszít, majd egyetlen erős mozdulattal hatol. Nem fáj. Farka a prosztatám masszírozza, magamon kívül vagyok, csípőjét markolom, felkúszom a farkára, forgatom magamban. Ő közben folytatja az öklelést, figyelem az elborult tekintetét, izzadó eltorzult arcát. Látja már, mindketten a csúcs felé tartunk, megragadja a farkamat, verni kezdi, csípője egyre gyorsabban mozog, úgy érzem, hogy a lábaim közé feszülő kövér test már a medencémet szakítja ketté. Majd, hirtelen megáll, összerándul, hörögni kezd, az arca eltorzul, nedves forróságot érzek a végbelemben, ez belőlem is orgazmust vált ki, a záróizmaim, a farkam a heréim egy ritmusra az Ő farkával lüktetni kezdenek – elönt a leírhatatlan gyönyör és megkönnyebbülés.
Aléltan fekszem alatta, a farka még mindig lüktetve, keményen kitölt, bennem van.
Egy pillanatra elaludt.
Megemelem, átfordítom a rám nehezedő szunnyadó testet.
Lassan, óvatosan emelem a fenekem, lecsúszom róla. Letörlöm a péniszét az odakészített törlőkendővel, majd a számba  veszem, körbenyalom, rábukom, mélyen a torkomba engedem újra meg újra, majd erősen szívni kezdem, ismét izgalomba jön, de hagyja, hogy én kényeztessem. Szopom, közben kezemmel felfedezem hatalmas testét, felnyúlok hatalmas melleihez, végighúzom a kezem a széles derékon, megragadom terjedelmes farpofáit.
Hirtelen meleg, kesernyés folyadék önti el a számat: belém élvezett.
Mellé feküdtem, és amit eddig elképzelni sem tudtam megcsókoltam.
Most voltam először férfival.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Arcátlan ·
Elfogadom, a kritikát. Ígérem nem folytatom! :)
Pusheen ·
Szerintem annyira azért nem rossz a helyzet,csak gyakorolj, próbálj fejlődni, vagy az is lehet, másik stílus közelebb állna hozzád.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: