Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Parton - a folytatás...

Egy hét telt el, de a forróság mit sem változott. Pedig már sötét volt, a csillagok megszámlálhatatlanul ragyogtak. A hold fénynyalábjai szelték át a pálmafák leveleit, itt a Riviérán. Halkan kiáltó szél az Angolok Sétányán, és összebújó párok sokasága. Ott volt ő is, egyedül. A fiú. Ugyanazt a nadrágot viselte, egy rózsaszín inggel, kezében egy szál fehérrózsával. Közeledett… Közeledett pirospozsgás arccal egy lány. Kezében strandtáska, a testéhez egy bikini, formás fenekéhez farmerszoknya simult. Bájos mosolyában, és megigéző szemében bárki elveszne. Találkozott tekintetük, s az egy héttel azelőtti emlékek mindkettejükben feléledtek. Az öröm, a fájdalom, a melegség, a szerelem fájának első termése. Egy méter sem volt kettejük között, mikor öleléssel, és a világ legérzékibb csókjával köszöntötték egymást. Sétáltak…

Nizza kis utcáit járva, befordultak egy sikátorba, ott fel egy régi csigalépcsőn, ami körben színesebbnél színesebb virágokkal volt díszítve. Egy galériára érnek, ahol a csillagok és a Hold a plafon, ez ad útmutatót éjszakára. Körbe végigrakott gyertyák égnek, és százaival burjánzó fehérrózsabokrok adják a tökéletes romantikát. A kör közepén egy vörös matrac vörös paplannal letakarva. Kéz a kézben végigszagolták a virágokat, míg a fényt jelentő gyertyákon átlépve az ágyig jutottak. A fiú keze súrolja a lány hosszú haját, majd a vállára vándorolt. Az érintésétől mindketten megborzongtak, mert ez magában hordozza az izgalmas éjszaka ígéretét. A lány végigsimítva a fiú haját, levette annak nap-sárga szemüvegét, és mélyen belenézett gyönyörű zöld szemeibe. Ledőltek, és szenvedélybe burkolózva simogatták egymás libabőrös testét.

A fiú keze a lány melltartója alatt tapogatózott, míg az elnevette magát. Csikis volt minden egyes porcikája. Feljebb húzta a melltartót, és kikerültek óriási kerek keblei, melyek pont tenyérbe valóak voltak. A fiú rávetette magát ahogy csak tudta, szorította a lány csupasz melleit. Egy hete nem érezte ezt, és ahogy fogta a lányt, érezte, újra keményebb lett… és keményebb és keményebb. Végigcsókolta a lány teljes felsőtestét, a kézfejétől a nyakáig, majd szimmetrikusan a másik kézfejéig. A csókjaival borított élvező felsőtest látványától nem bírta tovább: kicipzározta farmernadrágját, majd boxerében fekve lehúzta a miniszoknyát a kerekded popsiról. Szenvedélyesen tapogatta a lány testét, aki kissé szégyenlősen takarta bájait. A fiú odahajolt a lány füléhez, és belesúgta: - Nekem így vagy gyönyörű és tökéletes. – Szép szavaival, mosolyával, és lágyan trillázó hangjával lecsókolta a lány bugyiját.

Egy szál punciban feküdve a vörös paplanon két térdét felhúzta, s a fiú végigsimította a talpától a belsőcombjáig. Majd a másik talpától megismételte ugyanezt, és éppen hogy hozzáérintve ujját a lány puncijához, már érezte, nedves. Nagyon nedves. Bedugta legkisebb ujját a nedvbe, majd odanyújtotta a lány szájához. Az lenyalta róla saját nedvét, és szopogatni kezdte az ujjat. Maga felett érezte a boxerben bivalyerősen álló farkat. Kibújt a szorítás alól, majd a fiút a hátára fektette, és fogaival lehúzta róla az alsónadrágját. A csillagok felé fordult farok megdagadtan várta, hogy kényeztessék. A lány azonban nem adta sem a kezét, sem a száját, sem a punciját. Nyelvének hegyével megérintette a fiú makkját, majd a farkát nyalta végig fel-le, végül apró nyelvcsapásokkal a heréit masszírozta tüzesen izzó nyelvével. Mikor már elfáradt, saját nedvébe mártotta kezét, és azzal masszírozta a heréket, utána elkezdte szép nagy mozdulatokkal verni a fiú kincsét.

Halk sóhajokat és nyögéseket hallatott a srác. Izgatóan halk de élvezetes volt. A farkától a kancsíkját követve egészen az ajkaiig csókolta a lány, és még jobban felizgult. Nem bírta abbahagyni a csókot. Percek teltek el és a két meztelen test egymáson fekve szenvedéllyel teli csókcsatát folytatott. Egyik pillanatról a másikra lefogta a lányt, és az odakészített bilincsekkel kikötözte. Bedugta nedves ujjait a lány puncijába, és szétkente a lány egész testén a nedvét. Melleit szorította és a belső combjait csikálta ujjai végével. Végignyalta a nedvekkel végigkent testet, majd nyálával a mellbimbókat izgatta. Köldöke felé haladva kikötözött kezeit is végigsimította, és mire a puncijához ért, kezei már a melleket ostromolták. Nyalogatta és harapdálta a nagyajkakat, majd tövig belenyalt a lány belülről megfeszült és érezte a fiú, hogy egyre több és több nedv van a punciban, és lövell kifelé. Elélvezett. Kikötözte a lányt és lefeküdt az ágyra.

A Lány felállt a fiú fölé terpeszben, és farkára csorgatta puncijából patakként ömlő nedvét. Majd lenyalta, és elkezdte szopni a srácot, nem hagyta tövig betenni a farkat, csak kínozta, amíg a fiú fel nem rántotta a lányt, és magára nem ültette. Eltelítette a puncit a nagy vastag farok, és tüzesen izzó megfeszült állapotban dugta amíg csak tudta. Érezte hogy közel lesz az, hogy beleélvezzen a nedves punciba, de ebben a pillanatban új ötlete támadt. Kutyapózba állította a lányt, aki halk sóhajtozással adta a tudtára mennyire élvezi. A srác meglátta, a szép kis kerek, rózsaszínes segglyukat, és átfutott a fején: miért is ne? Amíg baszta hátulról, kicsit benyálazta az ujjait, s lassan, gyengéden belenyomta a popsijába. Felnyögött, de a srác látta hogy nem ellenkezik. Majd az egyik után a másik ujja következett, és már elég durván ujjazta, ahhoz, hogy megtágult.

Kikapta a farkát a puncijából, és lassan, fokozatosan belenyomta a fenekébe. Érződött, hogy egy kicsit fáj neki, de az is, hogy élvezi. Iszonyatosan jó érzéssel töltötte el a fiút, amikor egyre gyorsabban ki-be nyomta a farkát abban a feszes lyukban. Már nagyon gyorsan baszta, amikor elkapta az érzés, elmelegedte, és elzárta a külvilágot teljesen magától. A srác már nem hallotta sem őt, sem magát, önkívületi állapotban volt, csak annyit érzett, hogy óriásit élvez, fantasztikusan nagyot, bele a fenekébe. Eszméletlen érzés volt, elmondhatatlan. Kihúzta még félig gecis farkát a fenekéből. Odahajolt a lányhoz, és a fülébe súgott pár kedves szót. A lánynak mosolyra húzódott a szája és megcsókolta. A lány a srác mellkasára tette fejét, és együtt feküdtek. Csak nézték, nézték a fénylő csillagokat…
Hozzászólások
További hozzászólások »
Whym ·
Szerintem annyira nem volt rossz mint amennyire leszerepelt.
Igazából két dolog van, amire szerintem ha legközelebb odafigyelsz, sokkal évezetesebb lesz:
Az egyik, hogy nem feltétlenül a cikormányos mondatoktól lesz a leírás jobb. Inkább az fontos hogy a saját nyelvezetedet használd, és természetesen hasson. A sok csillagos, meg holdfényes jelző eröldködővé tette.
A másik hogy a stílusnak végig egy mederben kellene maradnia (kiv. ha ezzel valami különösebb célod van). Ha az elején ilyen romantikus, minden színnek íze van képet festesz, meg félszeg szerelmes lányt, fehérrőzsás fiúval, akkor a végén ne húzza ki a még félig gecis farkát a fenekéből, sőt az sem fontos mennyire vastag, meg mi hogy csöpögött.

De, amiről igazán akartam veled beszélgetni: Az a kancsík. Megihatnánk egyszer egy kávét.

:flushed:

cservotocs ·
pocsék sok a rizsa :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: