Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Párharc

Írta: Bryen193@aol.com
2000. május 6.
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
2011. június
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>

*************************************


Szóval megint egy hotel. Egy újabb bár. Újabb számoszlopok a laptopomon. Az üzleti utak mindig szarok, de ezúttal legalább eljutottam New Yorkba. Méghozzá Manhattan közepébe, ahol a kőgazdagok együtt élnek a legszegényebbekkel. New Yorkban mindig történik valami.

A bárban ültem, és néztem a várost. El akartam ütni az időt valamivel lefekvés előtt. Ma estére ki volt zárva a bulizás, mert másnap reggel 8-ra üzleti ügyben volt jelenésem.

A nyüzsgő és zajos bár túloldalán egy nő lépett be. A csomagját egy hordár cipelte. A nőnek hosszú, fekete haja, vékony teste, szoros, fekete mini egyenruhája, hosszú lába és pántos magas sarkú cipője volt. Sok ilyen nőcskét lehet látni a reptereken. Légikisasszony. Vagy ahogy a híres amerikai komikus, Andrew Dice-Clay mondaná, "repülő kurvák." Ez a példány átlagon felüli volt. Csodás nagy szemei és telt ajkai voltak. Türelmetlen kézmozdulattal, borravaló nélkül bocsátotta el a hordárt.

- Egy rózsát?
Annyira belemerültem a légikisasszony látványába, hogy eddig észre sem vettem ezt az idős, viharvert hölgyet a virágaival. A pincér már ott is termett az asztalnál, hogy eltávolítsa a becses vendégektől, elvégre itt ez nem dívik.
- Várjon csak egy picit! Mennyi a rózsa? - Valamiért úgy éreztem, hogy vennem kell egyet.
- Öt dollár, uram.

Kaptam egy rózsát, az idős hölgynek pedig távoznia kellett. Közben szemben a légikisasszony asztalát könnyes szemmel hagyta el az egyik pincérnő. Elmosolyodtam. New York már csak ilyen, szívecském.

Kifelé menet valamiért megálltam, és a légikisasszonynak nyújtottam a rózsát. A csaj egy pohár vörösbort ivott, láthatóan nem abból az évjáratból, amelyikből szerette volna.
- Igazán gyönyörű vagy - mondtam neki -, de nem kéne túráztatnod a személyzetet. Talán úgy jobban is szolgálnának ki.

A csaj átvette tőlem a rózsát, csillogó szemmel rámnézett, és kettétörte a virágot.
- Tűnés - vágta a szemembe spanyol akcentussal. Fejcsóválva mentem el.

Sétáltam egy kicsit, átadtam magam a belváros látványának és hangjainak, és bevallom, az iménti kis incidens járt a fejemben ezzel a gyönyörű lánnyal. Lehet, hogy egy kicsit mazochista vagyok. Nemsokára visszatértem a hotelbe.

Miközben a szobám ajtajával kínlódtam, a csaj is megjelent a folyosón, maga mögött húzta a bőröndjét. Ezek szerint mostmár nem talált magának hordárt. Enyhe kárörömmel figyeltem, hogy a kártyája nem nyitja a szobája ajtaját, amit a csaj láthatóan igazi traumaként élt meg. Még csapkodta is egy kicsit az ajtót. Végül észrevett, és megindult felém. Előre örültem neki, hogy segítséget kér majd. Csöndesen lépdelt, kegyetlenül jól nézett ki. Egészen elém állt.

- Tróger - mondta. Na ennyit a segítségkérésről.
- Mi?
- Tróger vagy, egy lúzer - mondta metsző akcentussal.
- Figyelj, én nem ismerlek, fogalmam sincs, miről beszélsz. És most, ha megbocsátasz...
- Hülye amerikaiak! Megdugtok valakit, aztán behúzott farokkal oldalogtok el, mint egy kiskutya!
- Csak udvarias akartam lenni, elfogadom a nemleges választ is!
- Az amerikai férfiak olyan kis pondrók, nem tudják, hogyan kell szeretkezni, hogyan kell kielégíteni egy nőt. Nincs rájuk időm!
- Hát én bebizonyíthatnám ennek az ellenkezőjét, de te amilyen kis ribanc vagy, esélyt sem adnál rá - nyitottam ki az ajtómat, és beléptem. - Na gyere be, vagy menj a saját szobádba.
- De hát oda nem tudok bemenni! Engedj be... és bebizonyítom, hogy egy tróger vagy, és nem tudsz kielégíteni.

Amilyen hülye voltam, be is engedtem, és becsuktam utána az ajtót.
- Na ide figyelj - pattogott a csaj. - Kapsz egy esélyt. Ha nem tudsz kielégíteni, elmegyek. Ha túl hamar élvezel el, elmegyek. Tetszik a pofikád, de nekem csak egy újabb játékszer vagy. Ne okozz csalódást, kisfiú!

Ez a modor általában nem jön be, de most a farkam önálló életre kelt. Alig vártam, hogy hozzányúlhassak ehhez a nőhöz. Gondoltam, legyen úgy, ahogy ő akarja. Legalábbis egy darabig... Így hát szenvedélyes csókot váltottam ezzel a bitang jó nővel, amitől máris elgyengült a térdem. Elkövettem azt a hibát, hogy jobb kezem a csodás lábára csúszott, amitől a csaj hátrarándult.
- Figyelj - sziszegte. - Addig nem érhetsz hozzám, amíg meg nem engedem. Megértetted?
Bólintottam.
- Jó. Vivienne-nek szólíthatsz. Én amerikai hülyegyereknek foglak szólítani. Megfelel? - kérdezte fenyegetően.
Bólintottam.
- Na akkor most megmutatom neked, amerikai hülyegyerek, hogy mit kapsz, ha jó leszel.

Elkezdett vetkőzni. Lassan csinálta, mint egy igazi profi. Megfordult, lehajolt és felemelte a szoknyáját. Megvillantotta a fenekén a tangát és barna, tökéletes bőrét. Visszafordult. A bimbói ágaskodtak. A melle kicsi volt, hegyes. Összezárta a blúzát. Megint felhúzta a szoknyáját, felvillantotta ágyékát. Kezdett összefutni a szájamban a nyál.

- Tetszik a testem, amerikai hülyegyerek?
- Igen.
- Igen, VIVIENNE - szisszent rám.
- Igen, Vivienne.

Nevetett. Bohócot csinált belőlem. Kivett a csomagjából egy vékony bőrszíjat, amivel hátrakötözte a kezemet, nehogy hozzáérhessek.
- Na most, amerikai hülyegyerek, lássuk, hogy ki tudsz-e elégíteni. Nyald a seggem!
Ráhajolt egy székre, és széttárta előttem csodás fenekét, amire éhesen rátámadtam. Hosszasan nyaltam a seggét, a pináját, beszívtam tökéletes ujjait, és csókoltam ajkacskáit. Eközben ő folyamatosan alázott hihetetlen akcentusával. Lúzernek hívott, rabszolgának, a tulajdonának. A kezemet meg sem tudtam mozdítani, de azért éreztem, hogy a csaj egyre jobban beindul. De nem élvezett el. Nem akarta, hogy sikerüljön nekem.

Hanyattlökött az ágyra, és rámmászott. Már sokszor hallottam azt, hogy "ülj az arcomra", de eddig sosem csinálta meg senki ténylegesen velem. De Vivienne igen. Az arcomra szorította nedves punciját, valósággal az ágyhoz szegezte a fejem. Fel-le húzta, a számhoz és az orromhoz dörzsölte a punciját.
- Szopd a csiklóm, fiú... igen, ez az... ne mozgasd a fejed... csak a nyelved... maradj ott... folytasd...

Keveset tudtam Vivienne testéről, de máris kezdett elélvezni. Tudtam, hogy a kis agya azt akarja, hogy leálljak, hogy pihenjen egy kicsit, és hogy visszanyerje az önuralmát, de nem érdekelt. Ott nyögdécselt az arcomon, és eljött a pillanat, amikor elélvezett.
- Ez az, fiú... ne mozdulj... úgy maradj... - sikoltozta.
Halottam már, hogy vannak nők, akik ilyen hevesen élveznek el, de még csak most tapasztaltam ilyet először.

Be kell vallanom, hogy ez az egész hihetetlenül felizgatott. Amikor a csaj elhúzta az arcomból a pináját, azt hittem, megköszöni majd, amit átélt, de csak egy pofont kaptam.
- Te kis rohadék. Azt hiszed, mert elélveztettél, már értékes is vagy? Ha! Csakis én akartam elélvezni!
A csaj hazudott. De legalább kioldozta a kezemet.
- Vedd le a nadrágod, kisfiú, szeretném látni, hogy még jobban is ki tudsz-e elégíteni!

Hát okoztam neki egy kis meglepetést érte. Az viszont nekem volt meglepetés, hogy a csaj megőrizte hűvös viselkedését, pedig ilyenkor a legtöbb nő már a borzongással keveredő vágy jeleit mutatta.
- Szép farkad van, amerikai hülyegyerek, talán még magamba is engedem, ha nem sülsz el öt perc alatt!

Letérdelt, kényeztetni kezdte a farkam a nyelvével. Fel-le nyalogatta, és szopogatta a duzzadt makkot. Hihetetlenül jól csinálta, nem is értettem, hogy hogyan bírtam olyan sokáig. Keményen pumpálta a farkamat, közben próbálta rombolni az önbecsülésemet, olyanokat sziszegett, hogy csalódást fogok kelteni benne, és hogy mennyire meg kell becsülnöm az ő jelenlétét. Remegtem, de még bírtam. Aztán végül abbahagyta.
- Most megdughatsz - feküdt hanyatt az ágyon. Föléereszkedtem.
- Mi a faszt csinálsz, te hülyegyerek?
- Hát... azt mondtad...
- Húzzál óvszert! Nem akarok elkapni valami hülye amerikai betegséget!
- Hát ööö...
- Nincs nálad, mi? Meg sem lepődök. Egy ilyen hülyegyerek, mint te, nem is számíthat szexre.
Előkapott egy óvszert a retiküljéből. Hanyatt parancsolt, ráhúzta az óvszert a farkamra, aztán ráhuppant. Nyögve, sikoltozva lovagolt rajtam. Kegyetlenül jól mozgott. Felbátorodtam, megragadtam a seggét, a mellét, és ezúttal nem állított le. Tökéletes combjai remegni kezdtek, és tudtam, hogy most megvan. Megérte a várakozás. A teste megint elárulta. Hangja zeneként szólalt meg:
- A picsába... el fogok élvezni... mekkora farkad van... te kis hülye... - és persze olyan nyögések jöttek ki belőle, amiket élő ember nem érthetett. Kihúztam, és arrébb toltam a csajt. A pinája éhes szájként tátogott.
- Ez kurva jó volt... - pihegte.
- Igen, te ribanc, és a java csak most jön!

Kissé meglepetten nézte, ahogy lehúzom az óvszert. Egy feszült pillanatig azt hittem, feláll, és elmegy. Aztán egyszerűen csak lesütötte a szemét, és letérdelt az ágy elé.
Így orgazmus után teljesen máshogy viselkedett. Felálltam, és a hajánál fogva a farkamhoz húztam a száját.
- Most pedig szopni fogsz.
Nem tiltakozott, rögtön munkához látott. Amilyen gyönyörű ribanc volt, valószínűleg most először kapott egy ekkora faszt ennyire mélyen a torkára, valószínűleg először pumpálta valaki ilyen keményen a száját. Bizonyos értelemben elvettem a szüzességét. De azért kegyetlenül jól viselte, nyalta és rendesen nyálazta a golyóimat és a farkamat. ÉS közben végig úgy nézett a szemembe, hogy látszott, örömmel szolgál. Micsoda változás...

- Lássuk, mi van még nálad! - túrtam a retiküljébe, és találtam benne egy jó nagy vibrátort. Be is vetettem a csaj testében. Így, hogy már két orgazmusa is volt, könnyedén el tudott élvezni. És miközben élvezett, nem tudott ellenállni a huncutságaimnak. Különösen az volt szívderítő, amikor négykézláb élvezett a vibrátoron, miközben két ujjammal a szűk kis segglyukát dolgoztam meg.

Eddigre annyira felizgultam, hogy nem volt megállás. Egy könyörtelen végrehajtóvá váltam. Térdeltettem a csajt, széthúztam a seggét, és ő is tudta, hogy most olyan seggbekúrásban lesz része, mint még soha. És jól is sikerült a dolog, a kezdeti "ne... túl nagy..." nyögései átváltottak arra, hogy "nyomd be... basszál..." Be is vágtam neki hátulról, a feje teljesen a hotel plüssszőnyegére szorult.

Aztán felkaptam, egy székhez vittem, leültem, és valósággal felnyársaltam a seggét a farkamra, ami ezúttal a szokásos méret kétszeresére duzzadt. A csaj csodás arca és melle ott lengedezett előttem. Hátraszorítottam a karjait és fel-le lovagolt rajtam, minden alkalommal egy kicsit mélyebben. Nem állt le, és ez meglehetős elégedettséggel töltött el, még jobban, mint a bocsánatkérései. Mert közben bocsánatot is kért a korábbi szavaiért. Elég sokszor hangzott el a "sajnálom" szó, miközben én minden elképzelhető szögben belédöftem a farkamat. A menet csak egyszer szakadt meg, mert valaki kopogott az ajtón.

- Szobapincér!
El is felejtettem, hogy rendeltem 11-re egy üveg bort, hogy legyen mit igyak lefekvés előtt. Ajtót nyitottam: ugyanaz a hordár hozta fel, aki korábban Vivienne csomagját hozta.
- Tessék, uram, a vörösbor.
- Nagyon köszönöm.
A srác borravalóra várt.
- Maradj itt, van itt neked egy kis borravaló, de nem pénz.
- Hanem?

Bizony, az következett. Vivienne az irányításommal a világ legjobb borravalóját adta a srácnak: leszopta csodás ajkaival, miközben én a lány szűk kis segglyukában mozgattam a nagy vibrátort. A srác hatalmasat élvezett a lány arcára, közben én a lány csiklóját simogattam orgazmusig. A srác boldogan távozott.

Szegény Vivienne teljesen kifulladt.
- Szegény kis kurvám, gyere, segítek - kaptam fel, és bevittem a fürdőszobába, megindítottam a zuhanyt. Én is aláálltam, és még egyszer magamévá tettem a lány csodás seggét. Ő csak élvezett, újra meg újra. Aztán amikor már nem bírta, felkiáltott:
- Kérlek, már nem bírom...
- De hát én még nem élveztem el, te kis kurva!
- Kérlek, élvezz rám!

Alapvetően kooperatív természetű vagyok, úgyhogy így is tettem. Az összes anyag, ami az elmúlt két órában bennem összegyúlt, most kijött, és elárasztotta Vivienne csodás arcát, haját és mellét. A szeme sem rebbent, csak élvezte a hatalmas adagot. A végén még egyszer a torkára engedtem a farkamat, és jó sokáig benn tartottam.
- Jó kislány... - mondtam, és végigsimítottam farkamat az arcán, a nyelvén.
- Én jó vagyok... - nyöszörögte szexi akcentusával.

Hát így ismertem meg Vivienne-t. A tökéletes testű csajt. Egymásba szerettünk, összeházasodtunk, én lettem az úr, ő pedig az én kis rabszolgám.

Ami azt illeti, a vége egyáltalán nem így történt. Túlságosan nagy ribanc volt. Valójában pucéron, spermás testtel raktam ki őt az ajtó elé, hogy segítsen neki a szobájába jutni valaki más. Hajrá.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
Amúgy a Laura kalandjai című fordításod tetszett meg anno nagyon. Örültem is neki, hogy egy másik író elkezdte az elejétől lefordítani, és nagyon sajnáltam, amikor abbahagyta.
Gondolkodom rajta, hogy folytatnám a fordítást, viszont most van így is elég fordítani valóm, plusz belelendültem magam is az írásba (már három saját történetem van várólistán, hogy felkerüljön), úgyhogy az azért még odébb van, de tényleg komolyan fontolgatom, hogy legalább pár részt lefordítok.

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: