Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Pánik

Csak futottam és futottam utcákon és sikátorokon át, meg sem álltam egészen a rendőrségig. Befutottam és pánikszerűen próbáltam elmagyarázni a történteket az ott jelenlévőknek.
-Szóval azt állítja, hogy fogva tartották, aztán elengedték, és most üldözik? Le tudná írni a fogvatartója külsejét kérem?- kérte az egyik biztos úr. Mikor belekezdtem a személyleírásba, azt vettem észre, hogy a rendőrök egyre csak elsápadnak, zavarodottan néznek egymásra, aztán rám. Mintha egy kísértetről adtam volna személyleírást. Nem tévedtem sokat.
-Kisasszony, Ön egészen biztos abban, hogy ezt a férfit látta, ő tartotta fogva Önt?
-Igen, semmi kétség, a külső jegyek mellett még azt is észrevettem, hogy természetellenesen magas volt a hangja, és furcsán viselkedett. Miután figyelmeztetett, egyszerűen...eltűnt.-mondtam, aztán figyeltem a reakciókat. Egészen megdöbbentett a viselkedésük. Az egyik titkárnő elsírta magát, és azt mondogatta újra és újra."Visszatért, tudtam, tudtam hogy eljön, most mi jövünk, szegény lány." Rám nézve ismét zokogásba tört ki, engem pedig elfogott a pánik. Ránéztem az engem kikérdező biztosúrra, aki csak sápadtan meredt rám.
-El kell tűnnie, érti? Rejtőzzön el, meneküljön minél messzebbre, nem hiszem, hogy ez huzamosabb ideig életben tartja, de nyer egy kis időt, lehet hogy Magának sikerülni fog.-mondta, aztán leírt valamit egy papírra, és átadta nekem.
-Menjen el erre a címre, ott részletesen elmagyaráz Önnek mindent az illető, segíteni fog abban, hogyan élheti túl...talán még meg is tudja állítani, eddig még egy ember sem jutott el ideáig...habár, ez nem a mi szerencsenapunk. Tudnia kell, hogy az illető, aki fogvatartotta,ő...
Elsötétült minden, csörömpölés, egy pokolbéli morgás, aztán sikoly. Valami meleg fröccsent az arcomra és a ruhámra. Miután felfogtam, elkezdtem rohanni, el, minél messzebbre és rájöttem, hogy többet nem fogok a rendőrrel beszélni, csak ebbe a kis papírfecnibe kapaszkodhatok, egy kis fény a sötétségben. Magas, hisztérikus hangot hallok a hátam mögött, egy sötét árny suhan el mellettem azt suttogva a fogvatartóm hangján. "Ez a te hibád, látod? Nemsokára..."
Előző részek
2904
Homályosan észleltem magam körül a környezetet. Egy ágy a sarokban, mellette éjjeliszekrény, rajta egy lámpa és pár könyv. A szoba egész otthonosnak hatott, talán még meg is nyugodtam volna, ha épp nem egy pár szegecsekkel rögzített lánccal lettem volna megbéklyózva. Emellett iszonyatosan fájt a fejem és a csuklóm, és valami meleg folyt végig a karomon, valószínűleg a vérem. Egy kérdés fogalmazódott meg a fejemben, mielőtt még megbénított volna a rettegés. Hol a fenében vagyok?
Hasonló történetek
5827
Egy ideig csodálattal bámulta a lány természetesen gyönyörű arcát, majd közelhajolt és megcsókolta. Az éjszakai félhomályban a férfi felmászott az ágyra és a lány fölé térdelt. Lassan levette róla a párducbőr melltartót és a melleit kezdte csókolgatni...
7513
A Halál-sziget egy erdei tavánál egy húsz éves fekete hajú amazon lány és egy huszonöt éves magyar fiú fürdött. Bár ezt inkább nevezhetném „hancúrozásnak” mint fürdésnek. A fiú átölelte a nála húsz centivel alacsonyabb amazon lányt és megcsókolta...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: