Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Pajzán Egyetem - Érkezés (1.)

Épp az ebédlőasztalnál ülve töltöttem ki a California University jelentkezési lapját, mikor az Anyám betoppant. Ügyet se vetettem rá, úgyse voltunk beszélő viszonyban. Mikor meglátta, mit csinálok, idegesen felhorkantott.
Inkább az írásra koncentráltam
Név: Barbara Samantha Fisher
Kor: 20 év
Teljesen belemerültem a töltögetésbe, észre se vettem, hogy közben a család hazaért. Nem szóltam hozzájuk.
Mikor végeztem, betettem a lapot az előre megcímzett borítékba. Elsétáltam a postaládáig, és beledobtam a levelet. A kocka el volt vetve.

PÁR HÓNAPPAL KÉSŐBB...

Nem mondhatnám hogy izgultam. Sőt... Nyugodtan fésülgettem vöröses hajam, amit nemrég a közeli fodrász festett újra. Igyekeztem a legfeltűnőbb sminket elkészíteni, hogy ezzel is bosszantsam anyámékat. Úgyis ribancnak tartanak, akkor meg nem mindegy? Ehhez társult egy szemérmetlenül rövid szoknya, és egy top, ami elég keveset bízott az ember fantáziájára.
Kész voltam. Bőröndjeim már lent várakoztak a nappaliban. Én is lementem. Egy felületes búcsúzkodás után felszálltam a buszra, ami elvitt a reptérre. Végleg otthagytam a Dallasi kertvárost. Irány Kalifornia!!


PÁR ÓRA MÚLVA...

Végre megérkeztem! Természetesen mint minden egyetemen, az első nap Campus nap volt. Ki kellett választani a megfelelő kollégiumot, vagyis "Házat".
Fontos döntést kellett meghoznom, így nekiindultam a keresésnek. Útbaigazítóm nem akadt, de így se voltam elveszve. Ismerkedtem, haverkodtam, stb...
A nap végére kiválasztottam azt a házat, ahol el szerettem volna tölteni a következő évet. Valami elég flancos neve volt, de én csak elit kolesznak hívtam. Találkoztam két csajjal, Rebeccával, és Averyvel,  akik ott laktak, és meghívtak az esti Beavatóra.
Délután az ideiglenes szálások egyikén összekaptam magam. Becca és Avery azt mondta, ne öltözzek ki nagyon. Felvettem hát egy normál hosszúságú shortot, és egy rövidujjas felsőt, melynek hátulja hátközépig ki volt vágva. Ezzel le is tudtam a dolgot.

A Beavató buli a lányok elmondása alapján úgy zajlik, hogy az első órában ott vannak a felügyelők, majd azok megunják, elmennek, és beindul a buli.Akkor választják ki azt a 15 lányt, aki beköltözhet.

Nem kellett sokat sétálnom, odaértem a többihez képest elég fényűző épülethez az Elit Házhoz.
A buli tényleg elég lapos volt. Nem ilyenhez voltam szokva. Dallasban mindenki ivott, drogozott, szexelt. Így vesztettem el a szüzességem is.

16 éves voltam, amikor az akkori pasim, Clark elcipelt egy házibuliba. Valamelyik idősebb haverja rendezte. Jól szórakoztam, és elég sokat ittam. Egyszer csak egy csávó, akivel addig dumáltam felkapott, és felcipelt az emeletre. Nem ijedtem meg, elég játékos kedvemben voltam, ráadásul tetszett a fiú. Bevitt egy hálószobába, és bezárta az ajtót. Ezután nekidöntött a falnak, és megcsókolt. Nyelvét ledugta a torkomon, de ez se taszított vissza.
Nem teketóriázott sokat, benyúlt a melltartómba. Lassan elkezdte simogatni a melleim, és morzsolgatni a bimbóim. Kezemet közben a nadrágjához vezette. Készségesen benyúltam, és gyors mozulatokkal elkezdtem izgatni a szerszámát. Már Clarkkal is pettingeltünk, így nem voltam gyakorlatlan. Ezután négykézlábra álított, és lehúzta a bugyim. Clark beszari volt, így, azelőtt sose ujjazott meg, mindig csak kapni akart. Kissé megijedtem az új helyzettől, de az ismeretlen srác már kezdte is betolni a farkát. nem volt túl hosszú, de eszméletlenül vastag volt. Nem óvatoskodott, gyors mozdulatokkal elkezdett dugni, egyre beljebb nyomta a péniszét. Eléggé fájt, de részegen nem volt erőm szólni.
Nagyon vadul dugott, golyói csapkodták a szeméremdombom. Nem volt kellemes, de a fájdalom egy idő után elmúlt, így tűrtem. Szerencsére a srácnak volt annyi esze, hogy gumit húzzon, így nem élvezett belém. Dolga végeztével kiment, én pedig ott maradtam a sötétben. Keserűséget éreztem, de nem volt sok időm ezen tanakodni, így inkább felöltöztem, és kimentem a szobából.

Mialatt ezen töprengtem, odaállt mellém egy csinos, magas lány. Lindsayként mutatkozott be. Elmondta, hogy a felügyelő tanárok 10 körül szoktak elszálingózni, és akkor fogják kiválasztani a 15 lányt, aki beköltözhet.
Addig pedig érezzem jól magam.
- Ez meglesz - gondoltam magamban, amikor megláttam az asztal alá tolt pezsgős üveget, amit a tanárok nem szúrtak ki.

Folyt.köv
Hasonló történetek
4239
A repülőút kellemes volt és Cooper két óra múlva már a washingtoni lakásban volt. Ez nem volt olyan előkelő, mint a New Yorki, de azért nagyon otthonosan volt berendezve. Kapus sem volt, így Cooper simán bejutott. Gyorsan felmérte a terepet.
4403
- Nem, sőt legyen szíves a feleségemnek se szóljon, hogy itt jártam. Meg akarom lepni.
Elővette a legcsábosabb mosolyát és egy húszdollárost csúsztatott a pultra, majd távozott. Beült egy gondolába, és a főtérre vitette magát. Beült a vendéglőbe, és szép komótosan megebédelt. A mosdóba kimenés ürügyén alaposan körülnézet...
Hozzászólások
További hozzászólások »
iamsomebody ·
Köszönöm az építő kritikát, igyekszem változtatni. :)
Nem gondoltam, hogy érdekelni fogja az olvasót az előzmény. De így megpróbálom beleépíteni a további részekbe, mint ahogy a szüzessége elvesztését.
Hamarosan jön a 2. rész :)

Deakjanika ·
Író holvan a többi rész?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: