Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

P. és F.

D. lehajtott fejjel, fogát csikorgatva álldogált a roppant erejű, jeges szélviharban. Alig látott valamit, fülében sebzett oroszlánként bömbölt a szél. Ajka felrepedezett, kiszáradt, orcája szederjesre fagyott. Félelem gyötörte, mert fogalma sem volt róla, hol van, és nyugtalanították a kísérteties hangok, amelyeket foszlányokként dobált körülötte a vihar.
Már sokadik napja, hogy átkelt az Acherónon, a roppant folyamon – sokadik napja, hogy az a szarrágó Charón utolsó firenzei forintját is elszedte tőle, cserébe egy tízperces csónakázásért. Charón, ez az alkoholista, pikkelysömörös fejű révész kellemetlen egy alak volt, és az egész úton homoszexuális élményeivel fárasztotta D.-t.

Azért nem panaszkodott. Elege volt már ugyanis abból a sok közönyös, aszexuális seggfejből az Acherón másik partján. Itt, a mértéktelenség földjén egy ideig elég jól érezte magát, de most jött ez a borzalmas vihar, és lelkesedése kezdett elpárologni.
D. nagy erőfeszítéssel kinyitotta a szemét. Mintha gyengülne a vihar, gondolta. Ám attól, amit látott, nem volt elragadtatva. Armstrongot sem fogadhatta vigasztalanabb látvány a holdon, néhány száz évvel később.
Hatalmas, porlepte pusztaságot látott, egy-két kínlódó olajfával és borókabokorral. Néhány méterre tőle egy fiatalon elpusztult teve csontváza fehérlett. Egy nagy szikla tövében, egy régen kiszáradt vízmosásban viszont árnyékokat látott, melyek mintha mozogtak volna. D. nekiveselkedett a szélnek, és elvonszolta magát a szikláig. Lekuporodott mögötte, és szemügyre vette a vízmosást. Mikor hátrahajtotta a csuklyát, olyan hirtelen pillantotta meg az árnyakhoz tartozó alakokat, hogy kis híján összeszarta magát a rémülettől.
Két kurva nagy gerle volt.

Egymásba kapaszkodva, bukdácsolva keringtek, esetlenül és nyeglén. Nyúlánk kis csőrükben egy-egy rózsát tartottak, és pipiskedtek egymásnak. Az egész jelenet őrjítően giccses volt, még ha környezet némileg javított is a dolgon. D. hamar felismerte, hogy noha az alakok kétségkívül balkáni gerlék, csőrüket leszámítva az arcuk emberi arc, ráadásul különlegesen vonzó, és mondhatatlan szomorúságtól gyötört. D. hosszan nézte őket, s szíve megtelt szánalommal. Azután pedig valamiféle beteges kárörömmel, miután megtudta, mi is volt az ő szörnyű nagy bűnük.

S D. akkor folytatta útját, megnyugodva, hisz a bűn immár az ő szívében is ott fészkelt. Nem félt már a gonosztól. Folytatta hát útját e halott világ kopár ösvényein, e pusztuló földön, melynek szörnyű apoteózisában már várta őt az Úr, a Cocitus mocskos jegébe fagyva.
Hasonló történetek
5518
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
10158
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Whym ·
"Lófasz a seggetekbe ennyi jár nektek!" ?

:flushed:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: