Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ottalvás

Egyik este egy nagyon jó barátnőmnél aludtam. A hangulat mindig szuper ha együtt vagyunk, rengeteget nevetünk, szórakozunk. Ezen az estén sem történt ez másképp, kivéve hogy most jelentősebb mennyiségű alkoholt is fogyasztattunk, amitől minden ezerszer viccesebbnek hatott. Órák hosszát nevetgéltünk óriási marhaságokon. A dolog pikantériája, hogy az este további részét, álmomban sem gondoltam volna, hogy bekövetkezik. Történt ugyanis, hogy miután hasfájásig hülyültünk, az este zárásaként, gondoltuk, megnézünk valami filmet. Ahogy a barátnőm, legyen a neve Petra, film után kutatott a gépén, érdekes képkockák jelentek meg a monitoron. Részeg voltam, de nem vak, szóval jó pár pornófilm sorakozott fel egymás mellé. Nem mintha ez most annyira meglepő dolog lenne, de ránéztem Petrára, aki mit sem sejtve vigyorgott rám, majd elindított egy filmet. Elhelyezkedtünk az ágyában, valami idióta vígjátékot talált, elkacarásztunk, aztán engem elnyomott az álom plusz pia kombó. Egyszer csak felébredtem az éjszaka, amikor is érdekes hangokat hallottam. Háttal voltam a barátnőmnek, nem láttam mit csinál, csak füleltem. Halkan szuszogott, a légzése szakadozott volt, és mozgást éreztem. Meghűlt bennem a vér, nem mertem mozdulni, miközben próbáltam a saját légzésemet kordában tartani. Most komolyan itt maszturbál mellettem? Tettem fel magamnak a kérdést, és kíváncsian füleltem tovább. Az álom úgy tűnt el a szememből, ahogyan jött. Bámultam a sötétségbe, és próbáltam mozdulatlan maradni. Petra légzése egyre szaporább lett, és néha felszakadt belőle egy-egy mélyebb sóhaj is. Látni akarom! Óvatosan oldalra fordítottam a fejem. Nem messze feküdt tőlem, felhúzott lábakkal terpesztett, és valóban önmagát kényeztette. A holdfényben láttam az arcát is. Teljesen megfeledkezett rólam. Simogatta a testét, a bugyija nem volt rajta, a pólóját feltolta, a mellei láthatóak voltak. Nem bírtam levenni róla a szemem. Lélegzetvisszafojtva figyeltem, hogyan éri el a csúcsot. Éreztem, ahogy az ölemet jóleső forróság önti el. Szégyelltem magam, de felizgatott. Gyönyörű látványt nyújtott, csípőjével lágyan körözött, miközben ujjai fürgén jártak benne ki-be, valamint a csiklóját is ingerelte. Hatalmasat élvezett, teste megfeszülve emelkedett el az ágytól. Száját beharapva, csukott szemmel pihegett mellettem. A szobát belengte az illata. Egyszercsak felállt, fölvette a bugyiját földről, és kiment a szobából. Végigkövettem a szememmel, majd mikor hallottam a fürdőszoba ajtó zárját kattani, megkönnyebülten felsóhajtottam. Szégyenkezve gondoltam a teljesen átázott fehérneműmre. Miért mellettem csinálta? Kiugrottam az ágyból, és gyorsan magamra kapkodtam a ruháim. El akartam onnan tűnni, minél előbb. Hallottam, ahogy nyílik a fürdő ajtaja. Teljesen bepánikoltam. Ott álltam indulásra készen, amikor Petra belépett.

- Hát te? - nézett rám kérdően.

- Öhm... mennem kell, mert... - fogalmam nem volt mit hazudjak.

- Mert? - nevetett.

- Mert kell és kész! - válaszoltam ingerülten.

- Mi bajod van? - nevetett még mindig, amivel rohadtul idegesített.

- Semmi! - vágtam rá egyből.

Nem tudtam közvetlen maradni, megijesztett ez az egész.

- Felébresztettelek? - mosolygott sejtelmesen.

Ledermedtem, tekintetem a padlóra szegeztem.

- Tudtam, hogy ébren vagy! - közelebb lépett.

- Mit csinálsz? - kérdeztem, de válasz helyett, az ágya felé kezdett tolni.

- Felizgatott amit láttál?

Nem bírtam tiltakozni, bár az eszem azt súgta, húzzak el, a testem mindennél jobban vágyott rá.

- Tudom, hogy akarsz engem - az ágyra lökött, és keze egyből a nadrágomban termett. - Igazam volt! - nevetett, amit már én sem bírtam ki nevetés nélkül.

- Több komolyságot! - humorizált.

Lehúzta rólam a nadrágot, majd a többi ruhadarabot. Elfordítottam az arcom, mire ő gyengéden visszafordította.

- Tudom mi jár most a fejedben, de ne agyalj annyit!

Megcsókolt, és igen, tényleg ezt akartam. Innentől kezdve valami végleg kikapcsolt bennem, és átadtam magam a pillanatnak. Ajkai a nyakamat csókolták, jólesően sóhajtottam, amikor egy pillanatra megállt és a szemembe nézett. Nem szólt semmit végigsimított az arcomon, majd továbbhaladt a mellemhez, lágyan megmarkolta, az ajkamba haraptam. A szemkontaktust egy percre sem szakította meg, őrjítően feltüzelt ezzel a magatartásával. Fölöttem térdepelt az ágyon, közel hajolt, ajkai súrolták az enyém, amikor az ujját hirtelen magamban éreztem.

 

Ha tetszik a történet, folytatom!
Hozzászólások
Ayako ·
Szerintem nagyon jó
annam26 ·
Köszönöm :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: