Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ösztönzés tanulásra

Mrs Gibson volt a kedvenc matematikatanárom. A harmincas évei végén járt és férjezett volt. A többi tanárhoz hasonlóan lazán öltözött, de bármi is volt rajta, nem tudta elrejteni a formás testét. Az órákon többnyire csak bámultam és fantáziáltam róla. Ritkán vett fel szoknyát, de amikor igen, akkor mindig megpróbáltam alá lesni, ha az asztalára ült. Néha jutalomként vethettem egy pillantást a bugyijára. Szerettem nézni a hátsója mozgását, amikor a táblára írt.


 


15 - en voltunk a csoportjában, 9 fiú és 6 lány. Mi, fiúk nem voltunk igazán jók matematikából és néhányunk viselkedése időnként minősíthetetlen volt. Egy rakás izgatott fiúval és előttük egy csinos tanárnővel nem volt csoda, hogy a légkör időnként szexuálisan túlfűtött volt. Néhány fiú ráutaló megjegyzéseket tett, de Mrs Gibson tolerálta ezeket és néha még finoman vissza is vágott, amikor a csengetés előtt a lányok többsége nem volt a teremben.


 


A fiúk nehézfejűsége frusztrálta Mrs. Gibsont. Az első félév végéhez közeledve egy napon elengedte a lányokat és megkérte a fiúkat, hogy maradjanak. Beszédet tartott, amiben elmondta, hogy sokunk bukásra áll. Jelezte, hogy ez rossz fényt vet rá és nagyon szeretné, ha a következő néhány hétben javulást mutatnának az eredményeink.


 


- Mivel tudnálak motiválni titeket? - kérdezte.


 


- Mutassa meg a melleit - dörmögte Steve a terem hátsó feléből, de egy kissé hangosabb volt, mint gondolta és mindannyian hallottuk. Elfojtott röhögést hallattunk. Mrs Gibson rezzenéstelen arccal állt, majd egy kicsit elmosolyodott.


 


- Többet tanulnátok, ha megtenném? - kérdezte.


 


- Erre még én is tanulni kezdenék - mondta Jim és felnevettünk.


 


Mrs Gibson az asztalán ülve gondolkodott egy darabig, majd megszólalt:


 


- Hát legyen Jim! Megkapjátok a lehetőséget. Egy hét múlva visszakérdezem a 12. fejezet anyagát. Minden jó válaszra leveszek egy ruhadarabot. Egyféle “vetkőző matek” játék.


 


- Na persze...biztosan megteszi - mondta Jim.


 


- Megígérem. Ugyanaz lesz rajtam, mint ma. 8 ruhadarab. Mindegyikőtöknek adok majd egy feladatot. Ha a kilenc kérdésre 8 helyes választ kapok, minden lekerül rólam. De nem beszélhettek erről senkinek. Áll az alku?


 


- Áll. - feleltük és ő elengedett minket.


 


A szekrényeknél összegyűltünk és azon tanakodtunk, hogy komolyan gondolja - e. Nem igazán hittünk neki, de úgy döntöttünk, hogy egy hétig keményen tanulunk és majd meglátjuk mi lesz. Ellenőriztük és segítettük egymás munkáját, hogy mindenki kellően felkészült legyen a fejezet anyagából.


 


Amikor eljött az óra, Mrs. Gibson ellátta feladatokkal a lányokat és önálló munkára a könyvtárba küldte őket, mondván, hogy szeretné kikérdezni a fiúkat. Miután a lányok távoztak, bezárta az ajtót. Ahogy ígérte, ugyanazt a szürke szoknyát és fehér pulóvert viselte, amit az előző héten.


 


- Készen álltok? Brian, ez a te kérdésed Két perced van a megoldásra - mondta és felírt egy feladatot a táblára. Brian írni kezdett a lapjára és egy perc múlva már közölte is a választ:


 


- 17


 


Mrs Giboson ránézett és közölte:


 


- Helyes a válasz.


 


A tábla előtt állva felemelte az egyik lábát és levette az egyik cipőjét. Felmutatta, majd a földre ejtette. Fellélegezve, tapsolva gratuláltunk Brian - nek, de Mrs. Gibson jelezte, hogy maradjunk csendben. Mark - ra mutatott és egy másik feladatot írt a táblára. Mark közölte a válaszát. Mrs Gibson bólintott és kilépett a másik cipőjéből is.


 


Ivan kapta a következő kérdést és az ő válasza is jó volt.


 


- Nagyon jó Ivan - mondta Mrs Gibson és szoknyáját felhúzva lecsúsztatta az alsószoknyáját és kilépett belőle. A dolog kezdett érdekessé válni.


 


Greg rossz választ adott a kérdésére és mindannyian csalódottak voltunk.


Utána én következtem. Háromszor ellenőriztem a válaszomat, mielőtt bemondtam. Mrs Gibson újra felhúzta a szoknyáját és levette a harisnyanadrágját.


 


Jim következett. Amikor bejelentette a válaszát, Mrs Gibson elmosolyodott. Összefonta a kezeit a derekánál, megfogta és felhúzta a pulóverét. Áthúzta a fején és az asztalára tette.


Kidülledt szemekkel bámultuk a melltartóját, ahogy csípőre tett kézzel állt előttünk.


Mindannyiunknak fájdalmas merevedése volt.


 


Colin következett és amíg a válaszára vártunk, Mrs Gibson az asztalára ült. Megfogta az asztal szélét és egy kicsit előrehajolt. Láthatóan élvezte a kebleit vizslató pillantásainkat.


Colin közölte a válaszát.


 


- Ez igen! Úgy látom tényleg készültetek. - mondta Mrs Gibson, miközben lehúzta a zipzárt a szoknyája oldalán és kibújt a ruhadarabból.


 


Kevin több időt kapott, mert az ő kérdése nehezebb volt. Amíg vártunk, Mrs Gibson lassan járkált a padok közt bugyiban és melltartóban. Nyakunkat kinyújtva bámultuk. Amikor mellém ért, az ölébe néztem. Láttam a bugyiján átderengő szőrzetet. Felnéztem és láttam, hogy mosolyogva néz rám. Kevin nagy levegőt vett és közölte az eredményét. Mrs Gibson elénk állt, a háta mögé nyúlt, kikapcsolta a melltartóját és lassan levette. Kiszáradt szájjal bámultuk gyönyörű, telt fehér kebleit és merev rózsaszín mellbimbóit. Hátrahúzta a vállait és úgy éreztem, ha egy kicsit is megmozdulok, azonnal a nadrágomba élvezek.


 


Még egy diák és még egy ruhadarab volt hátra. Mrs Gibson melleinek látványa volt életem legerotikusabb pillanata, de szerettem volna látni a punciját is. Steve, a leggyengébbünk kapta a kérdést. Vicces volt nézni, ahogy Mrs Gibson fedetlen keblei táncoltak, miközben a táblára írt. Steve közölte a válaszát és Mrs Gibson letolta a bugyiját. Teljesen meztelenül dőlt hátra az asztalának. Lábait kissé széttárta és azt mondta:


 


- Büszke vagyok rátok. Látom, hogy tényleg keményen dolgoztatok.


 


Egy kis szünet után folytatta:


 


- Szeretne valamelyikőtök megérinteni?


 


Steve és Jim állt fel először, de közvetlenül mögöttük már én voltam. Steve kinyúlt és simogatni kezdte a jobb mellet. Jim a bal mellet tapogatta. Én középen állva néztem, ahogy Mrs Gibson mosolyogva zihál. Amikor Jim keze a puncira csúszott, átvettem a helyét és óvatosan megszorítottam a bal mellet.


 


- Csinálhatjátok egy kicsit erősebben is - mondta Mrs Gibson.


 


Steve és én felbátorodva, erősebben markoltuk a kebleket. Felemeltem a gyönyörű cicit és simogatni kezdtem a kőkemény mellbimbót. A többi fiú körénk gyűlt és tapogatta amit csak tudott. Mrs Gibson kinyúlt és megragadta Steve és az én ágyékomat. A nadrágon keresztül masszírozta a mereven álló farkunkat. Kigombolta és lehúzta a nadrágomat. Segítettem neki kiszabadítani a hímtagomat. Elismerően felnyögött és megmarkolta. Steve egyedül vette elő a farkát. Mrs Gibson az övét is megragadta és felváltva kezdte húzogatni a péniszeinket, mintha két tehenet fejne. Mrs Gibson zihálva vette a levegőt. Szeme félig lecsukódott, szája kicsit kinyílt, de továbbra is mosolygott. Széttárta a lábait, amikor Jim ujjazni kezdte.


 


- Jason….tedd be… - nyögte nekem.


 


Elengedtem a mellét és elé léptem. Mrs Gibson az asztal szélére ült. Jim megfogta a szabaddá vált mellét, Mrs Gibson pedig megmarkolt és magába vezetett. A farkam könnyedén csúszott a legmelegebb és legsíkosabb helyre, amit csak valaha éreztem. Steve és Jim farkát verte, amíg én dugtam. Kevin és Greg a mellbimbóit szopogatta, a többiek pedig csókoloztak vele és tapogatták.


 


Egy idő után Steve feltérdelt az asztalra. Mrs Gibson oldalra fordította a fejét és a szájába vette a farkát. A látványtól gyorsabban kezdtem pumpálni és éreztem, hogy el fogok élvezni.


Mrs Gibson átkarolt a lábaival, közelebb lökte a csípőjét én pedig beleélveztem. Lassan kihúztam magam és Jim vette át a helyemet. Ezalatt Steve sem bírta tovább és a szájába élvezett. Egy kis sperma buggyant ki Mrs Gibson száján, miközben tisztára nyalta Steve péniszét. Hátrább húzódva néztem, ahogy a többiek folytatják. Brian Mrs Gibson kezében élvezett el. A tanárnőnk hanyattfeküdt, és amíg Mark dugta, Ivan a mellkasa fölé mászott és a farkát a mellek közé tette. Mrs Gibson összeszorította a kebleit és Ivan dugni kezdte őket.


Amikor elélvezett, spermával borította a nyakat és a mellkast.


 


Mire mindannyian végeztünk, már régen kicsengettek. Néhányan lekésték a buszt, de senki sem panaszkodott. Mrs Gibson közölte, hogy ha folytatjuk a tanulást, akkor ő folytatja a díjazásunkat. Be is tartotta az ígéretét az egész tanévben. A szüleink és az osztálytársaink csak csodálkoztak tanulás iránti hozzáállásunk változásán.
Hozzászólások
További hozzászólások »
aveon ·
Így könnyű a tanulás. Jó történet!

sonny grosso ·
Jó történet.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: