Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Osztálytársammal II

Reggel mikor felkeltünk, csak az a fantasztikus éjszaka járt mindkettőnk fejében. Marian és én úgy gondoltuk, hogy ezt mindenképpen meg kell ismételnünk.




Reggel, vagy is úgy de. 10 óra lehetett, mikor nekiálltunk a szétdobált ruháinkat megkeresni. Én könnyen megtaláltam minden ruhadarabomat, de Marian sajna nem találta a tangáját. Az éjszaka annyira csak az élvezetekre  figyeltem, hogy mikor levettem róla akkor nagy izgalmamban elhajítottam, és berepült a szekrény alá, amit meg is találtunk miután felidéztem, hogy mi hogy történt.




Miután minden ruhadarabot felvettünk, lementünk reggelizni, és közben a következő aktust beszéltük meg. Ő felvetette, hogy mi lenne, ha a következő helyszín nem az ágy lenne, hanem a mindenki által közösen használt fürdőszoba. Mert mennyire izgalmasabb lenne ha ott lebegne a levegőben az, hogy bármikor ránk nyithatnak. Nekem meg aztán ugyan mindegy volt, csak újra vele lehessek. És evés közben még azon viccelődtünk, hogy úgy is fölösleges kulcsra zárni az ajtót, mert ha ebből a társaságból valaki be akar menni valahova, az úgy is bemegy. Lásd Kriszta előző este.
Úgy is volt. Elvonultunk a fürdőbe, és megszabadultunk minden textildarabtól. Én ekkor is el voltam ájulva Marian gyönyörű alakjától. Egyszerűen nem bírtam magammal, és a kis haverom már ágaskodott is. Ezt egy kis mosollyal jelezte, hogy ez neki tetszik.
- Úgy látom, most is jól fogjuk magunkat érezni - mondta.




Ekkor megfogta a kezem és behúzott magához a zuhanyzóba. Már folyt a víz. Kellemes hőmérsékletű volt. Ahogy álltunk a vízsugár alatt és ahogy a víz folyt lefele tökéletes alakján, ahogy vizes haját kezével hátra fésülte, és gyönyörű szép nagy szemeivel rám nézett, AAAHHH! Fantasztikus látvány volt. Komolyan mint ha egy angyal állt volna előttem. Ekkor már végkép nem bírtam tovább, és heves csókváltások kezdődtek. Érinteni selymes bőrét, érezni finom illatát. Télleg álmodom, mondom ilyen nincs. Ezután fogta letérdelt és most ő kezdte a kényeztetést. Finom ajkaival bekapta legféltettebb részem, és ahogy mozgott rajta a feje, az valami mennyei volt. Nagyon jól csinálja, közben ahogy a kezeivel a heréket masszírozza és nyelvével közben amit csinál, az az érzés leírhatatlan. A mennyekbe repített pillanatok alatt.




Most én következem. Gondoltam. De ő megfogott, megfordult, fenekét kinyomta nekem, és azt mondta.
- Magamban akarlak érezni, tegyél magadévá!
Hát nekem meg nem kellett kétszer mondani.
Ekkor behatoltam, és szépen lassan hatoltam egyre mélyebbre, és mélyebbre. Néhány perc után már eléggé ütemesen toltam neki, és ő ezt kicsit hangosabban sikongatásokkal díjazta. Egyszer csak fogta és két ujját benyálazta, és először a középső ujjával majd egy kicsit később a mutató ujjával is seggbe ujjazta magát. Már majdnem a csúcson voltunk mindketten, mikor megszólal:
- Tedd be a popómba!
Eddig mindig nekem kellett könyörögni lányoknak, hogy csináljuk análisan, erre most ő kér meg. Hát tényleg tökéletes ez a lány! Gondoltam magamban. Ekkor kiszálltunk a zuhanyfülkéből. Ő a törölközőt a csempére ette én arra feküdtem hanyatt, és ő szembe velem beleült. Aztán hátra dőlt, és elkezdett le-fel mozogni. Eközben a jobb kezével előre nyúlt és csiklóját vadul elkezdte masszírozni. Ahogy közeledett a csúcshoz,, egyre gyorsabban mozgott, és én is éreztem, hogy nem sokára végem van. Egyszer csak megállt, feje hátra feszült és sikolyok, közben csiklóját vadul és keményen masszírozta. Ettől én is elmentem. Majd előre az ölembe bukott, mondván: köszönöm.




Érdekes mód senki nem nyitott ránk, vagy csak nem akartak, vagy mi nem vettük észre. Mindegy. Életem egyik legjobb osztálykirándulása volt, ha nem a legjobb.

Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
szerenella ·
Ennél csak jobb lehetett, mint ahogy leírtad. :innocent:

heidt ·
Remélem, nincs több rész. :(

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: