Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Osztálytársam

Mindenki a szalagavatóról, érettségiről, munkavállalásról, főiskoláról, egyetemről beszélt. 4 év alatt voltak embercserék az osztályban, volt, aki egy évet maradt, volt, aki kettőt, volt, aki hármat. De Ő, Ő 4 évig volt az osztálytársam, akit, amikor tudtam, titkon meglestem az öltözőben tesi óra előtt és után, de szigorúan úgy hogy ő nem vette észre, Annyira beleivódott az agyamba az izmos, barna, gyönyörű teste, hogy tanulni sem tudtam, pedig az utolsó évben érettségi volt nagyon kellett volna. Mikor magamnak szereztem örömet, folyamatosan rágondoltam. Voltak táncpróbák a keringőre meg osztálytáncra gyakoroltunk, mondanom sem kell, akkor is az öltözőben, öltöztünk és oda pillantottam, végig néztem a testét, a kemény mellkasától a kockás hasán át a V formáig, ahogy a láb kapcsolódik a testhez. Leírhatatlanul szép volt. Csak ketten voltunk a helyiségben, mert késtünk egy kicsit a próbáról, dugóba került mindkettőnk busza. Milyen furcsa véletlen. A kukkolásomat észre vette. Hirtelen elkaptam a fejem, a szívem egy dobbanást kihagyott, hirtelen a torkomban volt, azt hittem megfulladok. Két másodperc múlva elkezdtem köhögni, fuldokolni hirtelen ott termett mellettem. A köhögés alább hagyott. Rám nézett. Elmerengtem a szemében, csodálatosan szép barna szeme volt. Megtörte a csendet.
- Jól vagy?
- Igen, csak nagy itt a por és kicsit érzékeny vagyok rá. – feleltem egy ilyen idióta mondatot.
- Akkor jó, hirtelen azt hittem kipurcansz itt mellettem, mi lenne velem nélküled, el lennék veszve. – vigyorogva válaszolt.
Ekkor közelebb hajolt és megfogta ott, ahol meg kell. Majd a fülembe súgta gyengéden, s izgatóan.
- Láttam, hogy engem bámultál. Sokszor a négy év alatt. Tetszett?- kérdezte.
Zavaromban köpni-nyelni nem tudtam, azt hittem ez egy csapda.
- Nem téged bámultalak én csak, én csak…- elcsuklott a hangom. Látta a zavaromat.
- Nem baj, majd kezdünk ezzel a dologgal valamit. – mondta.
Egy kicsit megmarkolászta a farkam, látta, hogy alig vártam már ezt a pillanatot. Kezdtem merevedni, erre abbahagyta. Rám mosolygott és kiment az öltözőből, be a terembe. Én nem tudtam, mire véljem ezt, lefagytam, hogy most akkor mi van? Mi volt ez? Most ez igaz volt, vagy csak képzelődtem? Kis idő múlva, bementem a terembe a táncpartneremhez. Felcsillant a szeme, amikor meglátott. Rám kacsintott. Ekkor tudatosult bennem, hogy ez ami az előbb volt,mind megtörtént.
Ezután szemeztünk néha-néha, de semmi extra nem történt. Elérkezett a szalagavató. Minden rendben lezajlott, ünnepség, szalagtűzés, tánc, fotózkodás. Mentünk afterra. Egy belvárosi klubban ünnepelt az osztály. Szinte egész este nem találkoztunk, aztán egyszer csak összefutottunk a wcben. Nem volt bent senki rajtunk kívül. Szóba elegyedtünk.
- Izgultam a tánc miatt. – kezdi a beszélgetést.
- Én is. – furcsa mód nem értettem hogy miért is beszélgetünk szinte került engem.
- Gondolom most is, izgulsz. – szája szélén a vigyor megjelent, amit úgy imádtam.
- Miért? Kellene?- kérdeztem tőle, mert nem igazán értettem mit akar ezzel.
- Amiatt, ami most fog történni.
Nagyot nyeltem nem tudtam, mire számítsak. Megfogta a karomat, berántott egy fülkébe, kattant a zár. Átvillant az agyamon, hogy most történni fog valami. Egyre közelebb hajolt. Gondoltam, most meg történik végre. Elkezdett vadul csókolni, először eltoltam magamtól, tudván, hogy barátnője van. Meglepődött.
- Nem akarod?- meghökkenve kérdezte.
- Dehogyis nem. Nem is tudod mennyire, de... de barátnőd van. - értetlenkedtem, nem akartam, hogy miattam, legyen valami baj.
- Figyelj Ádi. Ezt azóta meg akartam tenni, mióta tudatosult bennem, hogy többször megnéztél magadnak. Csak nem volt megfelelő pillanat hozzá. Andival meg ne foglalkozz, mindig is ki akartam próbálni milyen egy férfival. – magyarázta.
- De Roli ez akkor is…- belém fojtotta a szót, a szájával.
Gondoltam akkor nem lesz baj. Ő kezdeményezett. Akkor benne vagyok a dologban.
Először nem is tudtam, mit érezzek. Álmaim férfija engem csókolt. Leírhatatlan érzés volt. Szinte csatát vívtak a nyelveink. Vad táncot jártak. Egyre csak merevedtem. Egyik kezével beletúrt a hajamba, a másikkal, a farkammal játszott. Neki szorított a falnak. Én is simogattam az ő csomagját, már ágaskodott. Tudtam, ez zöld jelzés. Kölcsönösen cirógattuk egymás farkát. Egy idő múlva lehúzta a sliccét, kivette a férfiasságát. Én is ugyanígy tettem. Nem sok farkat láttam életemben, de ez nagyon ízléses darab volt. Kb. 18-19 centis lehetett, dekoratív golyókkal. Majdnem csupasz. Látszott, hogy nem rég borotválta. Pont jó. Már tocsogott az előnedvtől. Letérdeltem elé. A fejemet rátolta. Egy határozott mozdulattal bekaptam. Először a makkot, körbe nyalogattam, utána jobban bekaptam, szinte teljesen, kicsit fuldokoltam. Kihúzta. Mohón utána kaptam. Ezt látva, vigyorgott. Nyalogattam, szívogattam ,vertem neki, nagyokat nyögött, bekaptam az egészet, hatalmas nyögés követte a manőveremet, szoptam és csak szoptam egy idő után ritmikusan mozgott a szám a csípőjével, ő egyre jobban tolta a számba, megpróbáltam elnyelni az egészet, közben a saját faszomat is vertem, hol gyorsabban, hol lassabban. Ekkor valaki bejött a wcbe. A hatalmas élvezetektől észre se vettük. Gondolom, hallhatta a cuppogásokat és nyögéseket. Egy ideje bent lehetett miután megszólalt a hang.
- Ne zavartassátok magatokat. Csináljátok nyugodtan. – mondta.
Mindketten felismertük a hangot. Tomi volt, az osztálytársunk.
Megállt a szívünk, lehet, hogy lebuktunk.  Hallottuk, a lépéseit kifele és az ajtó csapódását. Ekkor folytattuk ott, ahol abbahagytuk. Eltelt néhány perc, éreztem, hogy neki közel a vég, megfeszült, ki akarta húzni a számból, de én nem engedtem. A lába megremegett, a kéj majd szétfeszítette a testét. Bekövetkezett a robbanás. Tele lőtte a számat, a nedűjével, csak nyeltem és nyeltem, nagy adagokat lőtt, betelítette a számat, ebből tudtam, hogy nagyon jól csináltam. Miután lenyeltem, még nyalogattam egy kicsit a szerszámát, ami kezdett lassan összemenni. Közben én is a robbanáshoz közeledtem. Elkezdtem gyorsan verni, ő közben folyamatosan engem nézett. Akkorát lőttem, hogy a wc ajtóra ráment több nagyobb adag, és lassan folytak lefelé róla. Láttam az elégedettséget az arcán. Felhúzott magához és egy utolsó csókot váltottunk. Elraktuk a férfiasságainkat.
- Ez nagyon jól esett. Még sosem élveztem ekkorát. Hihetetlen volt. Nagyon jól csináltad. – lelkendezett.
- Köszi, hogy elismered a tudásomat. – mosolyogva mondtam.
- Ami jó azt el kell ismerni. Ezt megismételhetnénk magasabb szinteken is – vetette fel az ötletet.
- Én benne vagyok. – válaszoltam.
Összeszedtük magunkat. Mentünk kifele az illemhelyről. Tomi látott minket egyszerre kijönni a wc-ből.  Megpillantotta a cipőinket és felismerte őket. Ránk nézett, és fülig ért a szája. Tudtuk, hogy ennek folytatása lesz, és a következő menetben Tomi is benne lesz…
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: