Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Osztálytalálkozó

Eleinte nem akartam elmenni a hétvégén Bogácsra, ahol a 3. szakközepes osztálytalálkozó volt. Mi minden 2. évben megrendeztük így még nem okozott nagy dongott egymás megismerése. Péntek délután azonban meggondoltam magam és elindultam kocsival a nem túl messzi Bogácsra. Mindig itt tartottuk, így nem okozott gondot az odatalálás. Olyan 4 óra volt, mire megérkeztem. Nem voltunk sokan, de már akkor tudtam, hogy megérte elmenni. A lányokon csak fehér nemű volt. Szerencsések voltunk fiúk, mert 2 lányt leszámítva az osztályban csak dögös lányok voltak ( 9-en). A legszebb lány azonban Barbara még nem volt ott. Sokszor álmodoztam róla milyen lenne vele, de valahogy soha nem volt bennem elég érő elhívni randizni. Azóta azonban már nem vagyok olyan gyáva, hiszen már 3 éve voltam fősuliban kollégista, és ott megnőtt az önbizalmam a sikeres kalandoktól.
Szerencsémre olyan 5 körül jött meg. Szinte még szebb volt, mint akkor. Formás mellek, feszes fenék, hosszú szőke haj.

Este felé már majdnem mindenkin meglátszott az alkohol jótékony hatása. Láttam, hogy Barbi egyedül ül az asztal mellett, és gondoltam, oda megyek hozzá. Elkezdtünk beszélgetni, és mondta, hogy nemrég hagyta ott a barátja (már a középsuliban együtt jártak).
Ezen felbátorodva gondoltam ma meglesz az az éjszaka, miről a középiskolában oly sokan álmodtam. 11 körül az egyébként nem kevés alkohol szinte már teljesen elfogyott. Kérdeztem Barbitól, hogy nem lenne kedve a kertben beszélgetni tovább. Volt egy hintaágy, és ott ültünk le. Már beszélgettünk egy ideje, mikor rászánta magam, és megcsókoltam. Ő meglepetésemre visszacsókolt.
Már csókolóztunk egy ideje, mikor megkérdezte, nem mennénk inkább fel a házban az ágyakhoz. Én belementem, mert sejtettem, hogy innen már csak én tudnám elrontani, mivel már ő is akarja a szexet.

Meglepetésemre egy pillanatig sem teketóriázott, mikor beléptünk a szobába egyből levette rólam a pólóm és csókolgatni kezdte a testem. Én viszonzás ként levette a felsőjét és a melltartóját. Lefektettem az ágyra és a nadrágját is levettem. Már csak a pici piros tangája volt rajta és azon keresztül kezdtem el csókolgatni a punciját. Láttam rajta hogy élvezi, mert nagyokat sóhajtott. Levettem a kis tangát is és elkezdtem ujjazni. Nagyon élvezet és pár perc múlva nagy sikoly után el is ment. Kicsit megijedtem hogy a többiek is megháljak, de pár pillanat múlva már nem is érdekelt.
-Most én jövök mondta és levette rólam a rövid nadrágot, de a bokszert még rajtam hagyta és azon keresztül simogatott, csókolgatott. Szerencsémre azonban a bokszer is hamar lekerült így semmi nem volt a farkam és az ő szája között.

Először a kezével húzott rajta párat, de utána már a szájával kezdte izgatni. Nagyon jól csinálta. Már majdnem elmentem mikor mondtam elég és hogy feküdjön le én addig felveszek egy óvszert. Erre azt mondta nem kell mert ő gyógyszert szed, ennek megörültem. Fölhajoltam és a széttett lábai között belé hatoltam. Nagyokat nyögött és ettől nekem is jobb volt. Jó pár percig csináltuk így mikor mondta most ő irányít és hogy feküdje le most én. Nekem szemben ült bele. A mellei ritmusától szinte egyből elmentem, de szerencsémre vissza tudtam tartani még egy kicsit. Nagyon profin csinálta. Utána kutyapózban folytattuk. Ekkor vettem észre hogy az ajtó kicsit résnyire nyitva van és hogy 4 haver is minket néz, akik verik a faszukat.

Mikor észrevettem bejöttek ők is a szobába. Nem tetszett elsőre hogy végre megtudom baszni Barbit erre mindenki őt akarja. Ezen segített Dani és felhozott négy lány ( Dórit, Esztert, Timit és Nórit) így mindenkinem lett valaki és nekem megmaradhatott Barbi. Izgató volt azonban a sok jó nő és nem tudtam parancsolni magamnak és a kutya póz után odamentem Dórihoz,( aki egyébként az egyik nagyszülőmék szomszédja volt),de Barbit nem zavarta a dolog és mert nem maradt egyedül ő sem. Amúgy még szinte jó is volt a váltás mert már majdnem elmentem és így nyertem egy kis időt, hogy kipróbáljam milyen az többi lány. Az utolsó lány akivel voltam az Eszter volt. Hatalmas mellei voltak. Úgy ringottak ahogy ugrál rajtam hogy már tényleg nem bírtam tovább, lejött rólam és alig dolgozott rajtam még pár másodpercet és a szájába élveztem. Kíváncsi voltam mit csinál vele, de meglepetésemre mind lenyelte és utána, megcsókolt. Jó nagy adag ment bele mivel egész este tartogattam gecim Barbinak, de végül ő nem kapott belőle.

Mikor lenyugodtam láttam hogy 2 pasi is van vele. Az egyik a pinájában van a másik a fenekében. Láttam hogy mire én végeztem már mindenki fenn volt és kefélt valakivel. Gondoltam hogy ne én legyek csak az aki nem csinál semmit, mivel Esztert már egy másik pasi dugja így én is megint beálltam. Azért én odamentem Eszterhez( egy másik Eszter) és nyalni kezdtem mivel ő volt az egyik aki nem nézett ki túl jól és őt nem nagyon kényeztetett senki. Én is csak arra vártam hogy megint álljon a faszom. Ez nem is tartott sokáig és oda mentem Barbihoz hogy most benne élvezzek el. Szerencsére már addigra a többi fiú is már majdnem elment és így egyszerre tudtunk végezni. Én Barbi pinájába élveztem el.

Nagyon jó volt, mert még másodjára is egy elég szép adag jött ki belőlem. Szinte mindenki Barbira akart élvezni így a végére elég szépen össze volt gecizve az arca, és a többi lány is nyalta róla. Utána letusoltunk és megittuk azt a kicsi piát még ami maradt. Az este többi részére sajnos én már nem emlékszem, de reggelre Barbi mellet ébredtem. A nap apropója pedig még hatra volt. Valaki egy egész fényképezőgépnyi( 2GB) képet csinált az esti kalandról. Így ha nincs lány egyből eltudok menni a képeket nézegetve.
Hozzászólások
További hozzászólások »
EALM ·
megleptél, bár mondtad történetet nem szoktál írni.jó is volt eddig.Remélem ez a belső vallomás-ami nagyon szomorú-már nem áll fent.Szerintem nyugodtan elkezdhetsz írni valami történet-félét is. :flushed: a delete gombot mindig nyomd meg :flushed: NEKEM aki a legolvasottabb író vagyok analfabéták között NEKEM nagyon tetszett de ne várj véleményt mert írni nem tudok,a rajongótáboromnak is tetszett,idevezényelem őket pontozni mert nem kapsz elég elismerést.írj valami történet-félét is vigyázok le ne pontozzák a rajongóim

selymecske ·
Kis hiba a helyesírással, de izgató.Folyti? :smiley:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: