Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Osztálykirándulás

Petra vagyok. 16 éves. 157 cm magas, B75-ös mellekkel, 54 kiló, röplabdázom kiskorom óta.
A lányokkal is megtaláltam a hangot, mégis a legjobb barátaim főleg fiúk. Az egyik legjobbat Mártonnak, a másikat Marcellnak hívják. Ők se magasak, 170 körüliek, viszont rendkívül sportosak, erősek és iszonyat jófejek.

10. osztályos korunkban az Őrségbe mentünk osztálykirándulásra. Én akkor tájt szakítottam a barátommal, Gergővel, mivel szerinte hangulatingadozásaim voltak, és nem bírta az állítólagos "se Veled, se Nélküled" dolgot. Valójában csak néha vágytam rá, néha nem. Félreértés ne essen, fülig szerelmes voltam belé, de nehéz volt előtérbe helyezni ezt, amikor arról álmodoztam, hogy valamelyik barátom keféljen meg. Mindezt szüzen, érintetlenül, tudván, hogy Gergőnek óriási, 24 cm-es fallosza van. De nem tudtam rendesen hozzá vonzódni, így nem engedtem neki, hogy közeledjen. 1 év után sem. Így hát szakítottunk. Már nyugodtan fantáziálgathattam.

Fekete, hosszú, modern busz jött értünk. A busznak csak a kétharmadát töltöttük meg, de mivel volt rajta egy nagy TV, és akkoriban jött ki a legújabb Harry Potter, mindenki előre próbált ülni. Még Marcell is. Marci viszont fáradt volt, leghátulra ment, berakta a fülhallgatóját, és megpróbált aludni. Én személy szerint nem vagyok egy nagy HP fan, így csatlakoztam mellé, és bámultam ki az ablakon utazás közben. Egy idő után nekem is álom jött a szememre.

Álmomban Marcell és Marci fogott közre, egyikük hátulról hatolt belém, így rálökve fejemet a másikuk szerszámára. Teljes erőből keféltek, majd Marci elsült a számban, Marcell a combomra élvezett...
És akkor felébredtem, nyál tócsám eláztatta a farmeromat. Semmi gond, senki se látta, mindenki filmet néz, Marci pedig itt alszik mellettem.

Vetettem rá egy pillantást. Barna haj, fekete szemüveg, fekete póló, azokkal a szálkás kezekkel, Puma öv, és egy ágaskodó púp a sötétkék farmeron. Hoppá! Csak nem ő is hasonlókat álmodik? Sokat beszélgettünk a szexről, tudtam, hogy 17 cm a szerszáma és tudtam, hogy az előző barátnőjével csak a faszverésig jutottak, de a lány keze elfáradt, így el se jutott a csúcsra. Próbáltam nyugtatni magam, de nem ment. Muszáj volt megfognom. Ujjaimmal elkezdtem araszolni felé. Először a térdét fogtam meg, majd a combját. Szép lassan haladtam felfelé, és egyszer csak felsiklottam arra a domborulatra. Körbenéztem. Harry épp valami sötét helyen volt, csupa üveggömbök, mindenki tátott szájjal figyel. Jó, egyelőre senki semmit se vett észre. Kivéve Marcit. Ő hangosabban szuszog, és farka is egyre jobban nyomja a gatyát. Szép lassan elkezdtem mozgatni a kezem a farkán. Csak gatyán keresztül. Rendkívül felizgultam, már szinte tocsogtam, átázott a bugyim, de már a farmerom is. Többre volt szükségem. Odanyúltam a másik kezemmel is, és óvatosan lehúztam a sliccét. Fekete boxer. Egyik kezemmel lejjebb húztam azt is, és kiemeltem ágaskodó péniszét a gatyából. Még hangosabban szuszogott, ahogy hideg kezem meleg farkához ért. Szép lassan elkezdtem húzogatni rajta a bőrt. Először csináltam ilyet. Hihetetlenül izgató volt. Visszahúztam kezeimet, kikapcsoltam a melltartóm és lehúztam a sliccem. Megfogtam az egyik kezét. Először a melleimet gyúrtam meg a kezeivel, majd nedves barlangomat fogattam meg vele. A gatyámban hagytam a kezét, és visszatértem a farkához. Egyre erőteljesebben húzogattam a bőrt, majd lehajoltam, és adtam egy puszit a farkára, majd megnyaltam. Több se kellett neki, teste megfeszült, szeme felpattant, jobb ötletem nem lévén számba vettem farkát, ő pedig telespriccelte. Ettől és hogy felébredt, illetve kezével a gatyámban nekem se kellett több, a csúcsra értem.

Nemsokára megérkeztünk a szállásra, de az már egy másik történet..
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Csupa ellentmondás - pl. a főhős először pettingel, miközben milliméterre pontosan ismeri a farokméreteket -, de ez nem baj, mert ez a korosztály tele van ellentmondásokkal. Ami már kellemetlen egy kicsit: nem tudod elég érzékletesen kifejezni magad, pedig az erotikus írás anélkül... kevés.
Illidan18 ·
eggyet értek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: