Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Őszinte Szerelem

Történetem valós eseményeken alapszik.

Történetemben egy szerelmes pár, "viszonyát" írom le.

Volt egy fiú nevezzük Phoenix-nek, nyár elején megismerkedett egy lánnyal, nevezzük Papri-nak. Sok mindenen keresztül mentek már, sok mindenkiben csalódtak, és nem hitték volna hogy történhet ilyen, hogy létezhet talán a földön, legértékesebb érzelem: a szerelem. Egymásra találtak, egymásba szerettek, elképzelhetetlenül. Minden találkozásukkor, hosszú percekig ölelték egymást, szerelmes csókokkal halmozta el a fiú, a lányt. Közeledett a húsvét, elhatározták, hogy a fiú megy a lányhoz, hogy pár napot együtt tölthessenek, eddig csak fordítva lehetett, nem volt lehetőség a suli miatt, a fiúnak nem volt busza haza, csak másnap. A szülők beleeggyeztek, a fiú felült a buszra, és úton volt a lányhoz. Amint megérkezett a busza a fiúnak, kedvese ott várta őt. Leszálláskor hosszú percekig ölelték egymást, mint minden találkán. Elindultak a lányhoz. A fiú nagyon ideges volt, ezen gondolatok tömkelege járt a fejében: vajon készen állok erre?, vajon ők készen állnak rám? Hogy ott tölthessek egy pár napot? A fiú izgatottan, és feszengve várta mi lesz.

Megérkeztek a fiú bemutatkozott az amúgy kedves, szimpatikus szülőknek, nagyon kedvesnek tűnnek, gondolta, és elkezdtek ismerkedni, sokat beszélgettek, és nevettek, szemmel láthatóan, örültek, hogy a fiúval van a lány, azt mondták, hogy mióta együtt vannak, a lány boldog, sokat nevet. Szerelmesek voltak, örültek egymásnak, mint még semminek minden percben forró csókok csattantak el, leírhatatlan volt az az érzés, igyekeztek minden percet együtt tölteni. Elmentek egy romantikus, ám mégis egyszerű helyre, ahol maguk voltak. Szépen zöldellő, a széltől hintázó magas fa lombja alá feküdtek, A fiú halkan csengő szerelmes szavakat súgott kedvese fülébe, a lány érezte, hogy nagyon szeretik.

Csendesen csókolózva néha csiklandoztál egymást, nagyon elvoltak foglalva egymással, nem vették észre hogy beborult, lassan elkezdett esni az eső, mire hazaértek, teljesen eláztak, a fiú átment a szobájába, hogy a táskájából vegyen ki száraz ruhát, amint felhúzta a pólóját, a fiú észre vette a lányt, ahogy nézi, hogy öltözik át a fiú, odasétált a lányhoz, elkezdtek csókolózni, hosszú forró, igazi szerelmes csókok voltak ezek. A fiú leteperte a lányt az ágyra, és elkezdte csókolgatni a nyakát végig a dekoltázs-ig. Az a gondolat jutott eszébe: "hogy lehetek ilyen szerencsés" hisz olyan, mint egy istennő, igazi tiltott gyümölcs, de az enyém, és szeret. Ezzel a gondolattal elkezdte levetkőztetni a lányt. Lehúzta a felsőjét és meglátta csodás, formás melleit. Elkezdte nyalogatni a mellbimbóját a lánynak, szemmel láthatóan tetszet a lánynak.

Nagyon fel voltak izgulva, mind a ketten kívánták egymást, a fiú egyre lejjebb csúszott a kezével, a lány hasát simogatta és csókolgatta, lehúzta a lányról a rövidnadrágot, nem volt más csak a bugyi a lányon, a fiú puszilgatta a lány combját és simogatta a lányt, lekerült a bugyi és a fiú megtalálta a gyönyör forrását, a lány gyönyörű nedves punciját, elkezdte csókolgatni és izgatni a lány csiklóját, eljátszadozott vele, és végül minden olyan pillanatnál mikor, benyalt a nedves punciba, a lány halk hosszadalmas nyögésekkel jutalmazta, a fiúnak nem kellett több, több önbizalma lett és folytatta...

A lány odahajolt a fiúhoz és elkezdte csókolgatni, közben a kezével izgatta a fiú izgalomtól kényeztetni a nyelvével a fiú nemi szervét, nem kellett volna sok, hogy a fiú elmenjen, de még nem végezte be a dolgát. Ezért hát lassan behatolt a lányba mindketten zavartan és szégyenlősen néztek egymást szemébe miközben a mámorító aktus folyt. A fiú elkezdett lassan mozogni a lányban, nem akart kedvesének fájdalmat okozni, amint látta hogy a lány is élvezi, picit gyorsított a tempón csodálatos percek, biztató hangok, meghitt hangulat, forró szeretkezés. Mi más kell két szerelmes szívnek?

A lány ráült a fiú lüktető férfiasságára, és elkezdte mozgatni csípőjét, nem bírták sokáig, úgy érezték, megáll az idő, minden a feje tetejére áll, eggyé váltak. Szavakban leírhatatlan érzések, gondolatok halmaza volt ez a pár pillanat, megtörtént aza bódító pillanat, mikor semmivel sem törődtek csak egymással, elélveztek. Nagyon kimerültek fáradtan nevetgélve, átölelve egymás szemébe nézve, gondoltak vissza erre a pillanatra, mindketten élvezték ezt tudták nagyon jól, a fiú simogatta és csókolgatta a lányt, megígérte hogy sosem felejti el ezt a napot, amely megváltoztatta az életét, elaludtak egymás karjaiban. Másnap reggel készülődni kellett.

A fiúnak mennie kellett a buszra, nem akarta otthagyni kedvesét fájt a búcsú, a lány szemébe könnyek gördültek, a fiú letörölte őket, és megnyugtató halk szavakkal vigasztalta a lányt. Megérkezett a busz, egy utolsó szerelmes csók és a fiú a busz ablakából integetett a lánynak. Azóta is szereik egymást és a szerelmük, valamit fura erőből van, ami egy "kimeríthetetlen forrásból" származik, szeretni fogják egymást az idők végezetéig, örökkön-örökké.
Hasonló történetek
26058
Azonnal a számba vettem előszőr csak a makkját, és azt kezdtem el nyalogatni. Partnerem szemei már fennakadtak az élvezettől, hangosan nyögött a kéjtől. Én pedig már a golyócskáit vettem a számba, szopogattam, nyalogattam élvezettel. Ő egyre erősebben nyomta a számba ágaskodó szerszámát, melyet amilyen mélyen csak lehet bevettem a számba, és teljes erőbedobással szívtam, szoptam, már néha úgy éreztem, hogy megfulladok a hatalmas fasztól a számban...
25077
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
Hozzászólások
További hozzászólások »
May33 ·
Elkapkodtad!!! Nem lehetett mást olvasni csak azt, hogy FIÚ, LÁNY, kicsit besokaltam tőle!!!!!!! :rage: :rage:

Angel5 ·
A történet nem rossz, de a kidolgozása igen. Tömör és összecsapott. Legközelebb jobban figyelj a részletekre, és akkor sokkal jobb lehet.

Vivienne ·
"Volt egy fiú nevezzük Phoenix-nek, nyár elején megismerkedett egy lánnyal, nevezzük Papri-nak." ez picit hülyén hangzik nem?!
Valóban nincs rendesen kidolgozva,és néhol iszonyatosan bele lehet keveredni...Most nem értekelek

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: