Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Összeveszés után édes a kibékülés

A történet már az óvodában kezdődött. Mindketten ugyanabba a csoportba jártak. Játék idő alatt, együtt játszottak. Ha valamin összekaptak, elkezdték egymás haját tépni, csípték, ütötték egymást. Az óvó néni választotta őket szét. Aztán azt mondta nekik:
- Most szépen béküljetek ki!
A két gyerek lány átölelte egymást, és adott a másik arcára egy puszit.
Később az iskolában is egy osztályba jártak. Sőt! Egy padban is ültek. Első osztálytól egészen az iskola befejezéséig. Tizenhárom, tizennégy éves korukban a lányok elkezdtek nőiesedni. Egyre több fiú figyelt fel rájuk, de őket egyik sem érdekelte. Csak egymás társaságában érezték jól magukat.  Erika lett az erősebb, fejlettebb lány. Adél sem volt csúnya, de ő vékonyabb, törékenyebb alkatú volt. Viszont mindene meg volt. Formás fenék, gömbölyű mellek, szép arc.
Középiskolába is egy helyre jártak. Itt is egymás mellett ültek a padban. Óra alatt incselkedtek egymással. Fogdosták egymás combját, és a lábak közé is benyúltak, míg a többiek a tanárt figyelték. Ez idő tájt jöttek rá, hogy többet éreznek egymás iránt, mint pusztán barátság. Óra szünetekben a WC-ben csókolóztak.
Egyetemre egy másik városba jártak. Nem oda, ahol eddig éltek. Nem szerettek volna kollégiumban lakni, ezért kivettek egy lakást közel az egyetemhez. Elkezdtek dolgozni, hogy fenn tudják magukat tartani. Erika egy irodában dolgozott négy órában, Adél manöken munkát vállalt. Közben mindketten bejártak az egyetemre. Ekkor kezdődtek a problémák. Egyre többet veszekedtek. Viszont hamar kibékültek.
Éjszakánként internetes munkát végeztek, hogy több pénzt tudjanak keresni. Beregisztráltak egy erotikus oldalra, ahol kamerán keresztül különböző dolgokat csináltak egymással az őket nézők kívánsága szerint. Közben folyton beszéltek. Egymás szavába vágtak. Előfordult, hogy ilyenkor is összevesztek. Elkezdték egymást csapkodni, csípni, harapdálni. A végén Erika, az erősebb testalkatú szőke lány félre vonult, és duzzogott. Adél a kamera előtt tette ugyanezt. Hosszú ideig nem szóltak egymáshoz. Egyszer csak Erika visszajött, közeledni próbált Adélhoz, de az lerázta magáról. Erika már mosolygott, mikor Adél még mindig meg volt sértődve. A szőke lány újra próbálkozott megbékíteni barátnőjét. Szép szavakat mormolt a fülébe, és megcsókolta a nyakát. Úgy látszott, Adél kezd megbékélni. Félre hajtotta a fejét, hogy Erika jobban hozzáférjen nyakához. Ám amikor Erika megpróbálta szájon csókolni Adélt, az elfordult, és egy halvány mosolyt mutatott a kamerába. Erika kezdte feladni, hogy megbékítse barátnőjét.
Végül néhány perccel később, mégis megpróbálkozott. Erika Adél hátára tette a kezét, és elkezdte simogatni. Közben puszikat nyomott az arcára. Adél nem reagált. Erika megint visszavonult. Ekkor szólalt meg Adél.
- Jó úton haladtál. Miért hagytad abba?
Ekkor Erika megint közeledni kezdett Adélhoz, és mikor odaért, maga felé fordította Adél fejét, és szájon csókolta. Adél viszonozta a csókot, majd leborultak az ágyra, és elkezdtek szeretkezni.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: