Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Orvosi rendelésen

A nevem Gabesz, 19 éves vagyok, a szüleimmel élek Budapesten. Alkalmi munkákat vállaltam érettségi után, de végül sikerült elhelyezkednem egy fűszergyártó cégnél. A felvételihez azonban orvosi vizsgálatokon is részt kellett vennem, prosztatavizsgálat is volt, ami nagyon emlékezetes maradt számomra.
Ennek a vizsgálatnak a történetét osztom most meg veletek.
Nagyon izgultam, főleg amikor megtudtam, beöntést is kapok, mert gyerekkoromban volt egy bélfertőzésem, és ez szerepelt az orvosi papíromon, így mélyebben akartam belém nézni.
- Jöjjön fiatalember, nem kell félni.
Az ápolónő ötvenes, kövérkés fazon, így annyira nem égtem, amikor meztelenül fekve a fenekembe nyomta a tartályhoz tartozó csövet. Belém engedte a sok langyos vizet.
Ezután a WC-én töltöttem félórát, majd megmosakodtam, és a kórházi köntösben vártam, hogy sorra kerüljek.
Már délután három is elmúlt, elkaptam a doki és a segédje beszélgetését, mielőtt bevonultam volna.
- Karesz, nekem el kell mennem a bankba, nem tudnád az utolsó pácienst egyedül ellátni?Gond lenne?
- Á, semmiség, menj nyugodtan. Csak zárd be magad mögött az ajtót, már új beteg a várakozón kívül ne zavarjon.
A másik férfi tette-vett, majd eltűnt a helyiségből, én meg örültem, hogy csak egyetlen ember fog velem foglalkozni.
Amint megláttam a dokit, inamba szállta bátorság, pedig helyes harmincas fazon volt, nagy kék szemekkel, helyes arccal, magas, izmos testet takart a köpenye.
- Gábor, ugye? - mosolygott rám, miközben alaposan megnézett magának. Tetőtől-talpig, a 183 centis, erős, de arányos izomzatú testemet.
- Iigen-dadogtam elvörösödve.
- Nem harapok ám, a nevem, Dr. Smichdt Károly.- lekezeltem vele, majd felfeküdtem a vizsgálóasztalra, a lábaim lelógtak, ő kellemes érintésével feltolta őket.Majd papírhalmaza fölé mélyedt a tekintete a mellettem lévő asztalon.
- No, rendben kezdjünk neki. Nem nagy kunszt, pár perc az egész.-Amikor felállt a doki, akkor láttam milyen magas, nálam is magasabb és szélesebb vállú alak.
- Lazítson - mondta majd a mellkasomra tette a kezét, és lesimogatta a nagy tenyerét egészen a köldökömig. Én nem tudom miért, de roppantul jól esett, bele is borzongtam a dologba, a farkam pedig rémületemre megmozdult, elkezdett felállni.
- Jól esik? - kérdezte szenvtelenül, én pedig egyetlen szót sem tudtam kinyögni, csak még inkább pirosodtam.
-Semmi baj, ekkor lehajolt bekapta a mellbimbómat, majd érzékien szopni kezdte, én pedig azt hittem álmodom bizonyosan.
Keze eljátszott a sötét fanszőröm körül,eszméletesen felizgatva, úgy állt  dákóm, hogy már fájt. Majd finoman a makkomhoz ért, kicsit a péniszem oldalához, ezt követve pedig a golyóim alatt volt a keze.
- Nagyon helyes srác vagy. Tetszik a helyes arcod, a barna szemed, a tested, és a farkad is - nézett az ágyékomra. Én még mindig néma voltam, csak nyeltem nagyokat megdöbbenve a dologtól. Sokkolt ez a viselkedés, ugyanakkor jól esett eszméletlenül. Az ágyékom fölé hajolt, majd a sztetoszkópjának hűvös felületét a farkam oldalához nyomta. Rám mosolygott, én meg mind aki karót nyelt néztem vissza.
- Engedd el magad bébi, jó lesz minden.
Bekapta a makkom megszopogatta, közben a kezével saját ágyékát dörzsölte, álló dákója kirajzolódott nadrágja alatt, köpenye felgyűrődött.
Amikor a legjobb volt abbahagyta a mozgást a le, fel való bólogatást hímtagomon, majd kezébe vette a műpéniszhez hasonlatos dolgot. Csontszíne vastagsága is farokra emlékeztetett.
- Tedd széjjelebb a lábad, meg kell hogy vizsgáljam a popsidat!- A férfi bezselézte a fenekem lyukát, majd elkezdett körözni a vizsgálófejjel. Egy zsinór lógott ki belőle, ultrahangos műdákó volt. Elkezdett körözni a fenéklyukam körül, majd befelé nyomta puhán, de mégis feszültem, közben pedig elkezdett újra nyalogatni és szopni, amitől már akkor majdnem elélveztem.
- Most feldugjuk és megnézzük minden rendben van-e.-kiengedte a legnagyobb sajnálatomra a farkamat a szájából, pedig akkor esett a legjobban. Majd feldugta nekem tövig a vaskos műanyagot.
- Csodás a szűk kis segged, élvezet baszni a vizsgálórúddal is.-Ekkor monitorra meredt, azt figyelte miközben mozgatta bennem a rudat. Ez eltartott egy pár percig.
- Minden rendben van - mosolyogta, majd kivette belőlem a szerszámot, és egy műanyagfóliára tette félre.
Vetkőzni kezdett, szép teste nagyon megtetszett egyből. Hófehér bőre, erős mellizmai, a pompás segge, és az akkorra már mereven álló vastag pénisze.
Odajött az arcomhoz, farkával megsimogatta az arcomat, szuszogva vettem a levegőt. Finom volt a farok illat, egészen odaszorítottam az arcomat. Ekkor Károly a farkát kezébe vette leköpött rá, majd húzogatta párszor, fölém feküdt, ügyeskednünk kellett hogy elférjünk valahogy.
Megfogta kemény farkát, majd a már laza popsimba tette, de előtte egy óvszert húzott. Jobban feszített, mint a műdákó, főleg amikor beljebb tolta.Fel is szisszentem, de ő csitított.
- Nem fog ez fájni, majd meglátod, milyen jó, ha alaposan seggbe dugnak. A prosztatád már régóta éhes.
Elkezdett dugni lassan, majd mind jobban és gyorsabban. Félrefordítottam a fejem, ő neki sikerült feltérdelni, bár az egyik lábamat tartania kellett. Úgy baszott ahogy én csak legvehemensebb pillanataimban a nőket. Talán még sosem csináltam annyira nagy energiával.
- De jó vagy, remek!- ilyeneket mondott, majd baszott még, aztán hörögve elélvezett. A meleget a kotonon keresztül is éreztem, amint megtölti a gumit. Lekászálódott rólam, majd az óvszert a kukába hajította.
Elkezdett dugni lassan, majd mind jobban és gyorsabban. Félrefordítottam a fejem, ő neki sikerült feltérdelni, bár az egyik lábamat tartania kellett. Úgy baszott ahogy én csak legvehemensebb pillanataimban a nőket. Talán még sosem csináltam annyira nagy energiával.
- De jó vagy, remek!- ilyeneket mondott, majd baszott még, aztán hörögve elélvezett. A meleget a kotonon keresztül is éreztem, amint megtölti a gumit. Lekászálódott rólam, majd az óvszert a kukába hajította.
Alig mozdultam, folyt belőlem a zselé, papírtörlőt tett alám a doki, majd a farkam fölé hajolt, csavaró mozdulatokkal, és szopással érte el, hogy az ondóm a szájába lökődjön. Élveztem nagyon azt is.
- Finom volt, isteni vagy Gabesz. Köszönöm.
Valamit motyogtam távozóban, és még órákig le voltam döbbenve.
Most már nem szégyellem, de újra nem engedném meg senkinek, hogy megdugjon.
Hozzászólások
További hozzászólások »
dekameron ·
:heart: :heart:

zsolti3131 ·
nekem sem tetszett

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: