Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Örökségem

Ifjú szemének tava, néma könnyeitől áradt. A céltalan vonat mocskos ablakában úsztak a távoli fények, s foszlott velük maradék hite. Érzékei már átlépték a tudat szabta határokat, s a Földre taszítottsága fájdalmát. Gyötrelemmel, és egyben az otthonába megtérés nyugalmával ajándékozta meg ez a néhány pillanat egybeolvadás a Nihillel. Szenvedése a két világközt rekedtségéből fakadt, hisz még nem volt kész az Útra!


Az otthonról elcsent, zsebében szorongatott penge, mely a remélt kulcs volt új léte kapujához, egy hirtelen mozdulattól hüvelykujjába hasított, mikor meglátta Őt. A fiú talán már percek óta bámulta a fiatal, karcsú lányt, leomló hosszú barna haját, s a mögé rejtőző gyönyörű könnyeket. Magabiztosan, tinédzser sármjának, és az utolsó divat szerinti, előnyös farmer szerelésének teljes tudatában ült oda mellé, miután tekintetük találkozott. Egy már bontott üveg, a ma esti buliból megmentett vörösbort húzott elő kabátja alól. Nem sokat szóltak. Ittak, vágytak, hát öleltek, s öleltettek. Végtelen elveszettségükben, végül együtt vágytak esztelen veszni. Gyűlölték szüleiket, a világ nem értette őket, hát egymáshoz tereltettek az Égiek által, és ostoba társasjátékuk újabb fordulata szerint, a jeges fényű csillagok katedrálisa alatt született meg, a már hamvában holt frigyük.


Hideg, és kemény sírkő nyomta Anyám derekát, mikor megfogantam. Megfagytak a könnyek, megállt az idő, tétován tompultak el a nemrég még magukban tetszelgő fények… A temető csöndjében csak az ösztön maradt, a tudattalan, a vágyáért már féktelen vágtató. A dermesztő szél forrta eggyé fiatal testük magvát, de atomjaira hullt, oly idegen lelkükkel nem bírt, hát máig örvénylenek bennem, helyük nem találva, s a mélybe rántva az óvatlan közelébe merészkedőt.



Miután hányt, a romantikának lőttek, ha volt egyáltalán valaha. Némán sétáltak, a sírok közt, majd az utcákon, remegve, egymás kezét sem fogva, egymás valóját nem is kutatva. Berúgva, pár percre feledve fájdalmukat, indítottak el egy emberi lényt az útján, miközben a hazavezetőt is nehezen találták. Valami szerelem féle, valami csevej féle, valami kiábrándulósan, kiafrancezmellettemesen rádöbbenés féle kísérte őket akkor este, ahogy a következő éveiken át. Kicsit hitték, hogy boldogok lehetnek, de csak egymás mellé pöckölt játékbábukként hevertek a táblán, s olybá tűnt, még sok dobásból kimaradnak. Gyarló kis emberlényként próbáltak hát ők is boldogságuk keresni, s ital, nők, férfiak által, benső zűrzavaruk, hasztalan külsőleg kenegetni. Elkerülhetetlen volt, hogy ennek a soha nem volt kapcsolatnak erőszak, verekedés, megcsalás, ivászat lett a vége.

Való énjét soha nem tagadhatta meg, nem e világra teremtettsége elkísérte. Túl sokat látott, érzett, s értett a mindenségből, mely komor leplet terített életére. Hiába tudta, a boldogság kulcsa hogy ne is tedd fel „A kérdéseket”, s élj ezért válaszokat nem is keresve. Majd huszonnyolc év a kéretlen, s áldatlan intellektusával folytatott harc után, hátrahagyva két gyermekét, testét a pusztulásba vetette. Beteljesítve ezzel sorsát, s befejezve teremtésem, hogy soha ne tudjak bízni, őszintén szeretni, vagy pusztán csak hinni a létben, s az Égiek által ki tudja mire szánt, de ezen a Földön életképtelen génjei legyenek az egyetlen, arcomat ezeréves ráncokba rántóan fanyar, Örökségem.

Hasonló történetek
6631
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
4659
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Ha nem kolumbiai katonákra célzol, akkor tényleg nincs olyan szó, hogy "kiafarcezmelletem", de ha "franc" lett elütve akkor mégis van ilyen szó: kiafrancezmellettemesen.
Tetszett!
Aurora Irrealis ·
És milyen igaz!
Valóban el lett ütve!
Köszönöm az észrevételezést!!

Illetve mindenkinek a nemtudommiafrancezdetetszettezést! :)

hiperaktiv ·
Minőségi írás, tetszett nekem is.
Aurora Irrealis ·
Köszi...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: