Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Örök Szerelem

- Állj már meg! - kiabált a srác. A lány megfordult, egyenesen Laci elé lépett. Kisírt szemeit ráemelte és vádlón a mutatóujjával a srác mellkasát bökdöste.
– Eldobtál, mint egy ... Ennyit jelentek neked. – szólt halkan, mégis fájdalommal teli hangon. – Te nem tudod mit élek át, akárhányszor találkozom veled. Te csak a mosolyt látod és a jókedvet, pedig kurvára nem így van…- Laci félbeszakította a lányt.
– Azt hiszed nem tudom? Amikor ott állok a kapuban, úgy teszek, mintha elmennék, mégis ott állok és hallgatom, hogy mi történik. Tegnap is hallottam, hogy a lépcsőfordulóban zokogtál. Azt hiszed, hogy nekem könnyű? – A lány hátat fordított és gyors léptekkel haladt a köztársaság tér felé. Közben kiabált.
– Nem szeretsz már. Biztos Anitával vagy. – Laci, Kata után hajította a telefonját. Elkapta a lány karját és magához szorította.
– Ha nem szeretnélek, eljöttem volna a születésnapodra? Ha nem szeretnélek, akkor rohangálnék utánad az éjszaka közepén? – Kata nem tudott mit válaszolni. Kirántotta magát a fiú öleléséből és beszaladt a térre.
– Ha szeretsz, miért hagytál el? Munka, munka, munka. Ez nem hihető! Jobb nem jutott eszedbe? – Laci szemeibe könnyek gyűltek. Nem merte elmondani a lánynak az igazat.
– Üss meg. – Mondta a fiú.
– Nem tudlak. – Szólt döbbenten Kata.
– Üss meg. Megengedem. Jobb lesz. Üss már!! – Kiabált Laci. Kata teljesen összetört.
– Nem tudlak. – Suttogta.
– Akkor ölelj magadhoz erősen.

A lány a fiú karjaiba omlott. Ez mindennél többet jelentett számukra. Kata érezte a fiú parfümjét, amit annyira szeretett. A lánynak eszébe jutott az a nap, amikor szakítottak. Eltolta Lacit.
– És amikor ott voltam nálad és az az Anita hívott. Utána síri csöndben voltál, mintha nem akarnál valamit elmondani. Pedig még mindig együtt voltunk. Miért nem mondtad el, hogy miatta hagysz el? Miért kellett akkor is azt mondanod, hogy munka ügyben hívott? És olyan arcot vágtál, mintha valamit szégyellnél előttem. Akkor beszéltétek meg a következő randit ugye? Te szemét! Hagyj, eressz! – a fiú nem engedte az ölelésből Katát.
– Nem azt beszéltük meg akkor. Higgy nekem szerelmem.
A lány abbahagyta a sírást.
– Miért hagytál el? – suttogta gyönge hangon.
– Mert AIDS-es vagyok.

Sokáig nem mozdultak. Kata elájult. Egész nap nem evett, csak ivott. Már három hete ilyen életmódot élt. Nem evett, csak ivott…alkoholt. Laci leültette Katát és magához térítette. A lány ránézett szerelmére.
– Hogy történt?
- Amikor Anitának szúrtam piercinget, akkor véletlenül megszúrtam magamat is. Kiderült, hogy Anita AIDS-es. Én is elkaptam. -
- Miért nem mondtad el? – Kérdezte Kata.
– Mert nem akarom, hogy feláldozd magad és mellettem legyél, míg meg nem halok. Féltelek. Neked jobb jár! – Mondta Laci. A lány átölelte a fiút. Mindketten sírtak.
– Nem érdekel, hogy beteg vagy. Ha Isten úgy akarja, hát veled halok. Te vagy az életem. Hagyd, hogy ez így legyen. Nem kérek semmi mást, csak hagyd, hogy melletted legyek és engedd, hogy szeresselek. Nekem nem kell más, csak téged akarlak. Szeretlek. – Jelentette ki Kata. A fiú még erősebben szorította a lányt. Majd csókban váltak eggyé.

Három év és két hónap telt el. Gyönyörű évek voltak ezek. A szerelem három év után sem múlt el. Csak erősödött. Amikor Laci a halál küszöbén állt, Katával bezárkóztak a fiú szobájába. Fejenként 70 szem andaxint vettek be. Egymás mellett, békében, örök szerelemben haltak meg.
Hasonló történetek
4208
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
4070
Jelenleg 13 éves vagyok.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Tűzmadár ·
Ez is egy Rómeó, és Júlia variáció. Nagyon sok hasonló jelent meg, más témáról is kellene írnod.
Laeya ·
Igen...Rómeó és Júlia :) Igen, kellene másról is írnom már, de nem megy. Most még nem megy. Sokan írtak már hasonlót, de mindenben van valami új. :) Lae

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: