Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Orgia

Haza felé tartok, éjfél már jócskán elmúlt. Sietek, kanos vagyok, könnyíteni akarok magamon úgy, ahogy a barátnőm nem tud segíteni rajtam...

Egyszer csak észre veszem, hogy 5 vállas srác követ. Lépteim gyorsítom, gyomrom összeszorul. Tempóváltozásom észreveszik, és ők is hozzá igazodnak. Megijedek. Vajon mit akarnak?
Lámpa fényénél hátratekintve látom az arcukat. Nagyon is jó képűek...Nincs menekvés, utolérnek, megszólít az egyik. Hangja mély, érzéki:
-Hova, hova, szép fiú?
-Sietek haza...
-Miért?-kérdi a másik buján mosolyogva,Menten elolvadok, iszonyatosan jóképűek...
-Dolgom van.
-Nincs kedved velünk jönni inkább?
-Miért, ti mit csináltok?
-Majd meglátod-kacsint a harmadik,és mellette álló két srác farkát megmarkolja a nadrágjukon keresztül.
-Hááát, nem tudom...-feleltem félénken.
-Jössz és kész!-ragad karon a szőke srác, és céltudatosan vezet az egyik panelépület felé. Nem gond, megyek velük. Út közben nekiállnak tapizni a seggem, az arcom simogatják, és a hasam. Hú,ebből mi lesz...
Végre fel érünk a lakásba, út közben összeismerkedtem velük. Peti, Sanyi, Andris, Zoli és Szöszi. Ez a szöszi különösképpen bejön, hatalmasak a vállai, szőke haj, tengerkék szem...hmmm...
Lakás ahova vittek Petié, szép, egyszerű berendezés, semmi extra.
Körbe állnak, elkezdenek simogatni, csókolgatni. Nagyon jó érzés, egyből keményedni kezdek, pedig nálam nem megy az olyan könnyen! Közben egymást is izgatják, szépen lassan lekerül róluk a ruha. Bátortalanul állok ennyi szexi, kidolgozott test között. Már csak alsónadrág van rajtuk, de így is kilátszik hatalmas faszuk. Ekkorákat még sosem láttam. Szöszi elém lép, megcsókol, elkezd vetkőztetni, közben a többi kéz is simogat, veszi le ruháim. Nagyon izgató helyzet.
Szöszi nyelvét a számban érzem,vadul kergetőzik az enyémmel, végignyalja a szám belülről. Mindjárt eldurranok, olyan jó, hogy 10 kéz simogat, és egy ilyen csodás sráccal smárolok. Végre megjön a bátorságom, végigsimítok kidolgozott testén. Soha ilyen kéjt még nem érzetem.
Végre előkerülnek farkaik. Hatalmas izmokhoz hatalmas fasz tartozik, úgy látom. Eres, duzzadt péniszeik körbevesznek. Szöszi még egyszer megcsókol, majd rólam is lerángatják a ruhát. Megszeppenve állok, mert a farkam kisebb, mint az övéké, félek, hogy nem tetszik majd nekik. Szerencsére mindannyian megdicsérik, kiváltképpen hatalmas heréim. Nagyon tetszik nekik, viszont Peti makkom is látni akarja. Lehúzza a fitymám, és előtűnik lila, duzzadt kalapocskám.
-Nagyon szép-sóhajtanak fel. Teljesen megnyugtattak, hogy rendben vagyok.
De az övék még csodálatosabb. Az erek gyönyörűen dagadnak ki körülmetélt faszukon, lila, néhol egészen vöröses makkjuk szinte szemmel láthatólag lüktet, a vér pumpálja, feszíti őket. Sanyi csókol meg most, majd a nyakát kezdem puszilgatni, nyalogatni. Szépen haladok lefele izmos mellkasán, bekapom a mellbimbóját. Közben Andris a popsim simogatja, és a farkam tövét. Sanyi kockás hasánál tartok már, mikor észreveszem, hogy Szöszi és Zoli vadul smárolni kezdenek, és egymás hatalmas pöcsét simogatják. Sanyi fanszőrzetébe fúrom az arcom, ő csak élvezettel nyögdécsel. Végigsimítok belsőcombján, fel a heréjéhez,és így a számba illesztem ezt a legalább 23 centis, vaskos, eres, meleg, gyönyörű faszt. Ajkammal összeszorítom, ő dús hajamba markol, és elkezdi nyomkodni a farkát a számba. Mély levegő, s lecsúszik torokra. Még sosem szoptam, de nagyon élvezem. Közben Andris krémmel kenegeti a seggem, és elkezdi nyalogatni. Felnyögnék, ha nem lenne tele a szám. Peti Sanyi mögé lép, és gyakorlott mozdulattal beakasztja a farkát annak valagába. Ahogy nyomja óriási lőcsét egyre mélyebben a seggébe, úgy nyomódik Sanyi farka is mélyebbre ismét a számban:
-Szopjál, kis ribancom!-és én örömmel engedelmeskedem.
Szöszi és Zoli erre szétrebben, és az az elképesztően hatalmas farkú szőke srác mögém lép.
-Baszták már meg a segged?
-Nem, még soha.
-Nekem a valagad szüzességét?
-Neked-kacsintok rá.
Peti egyre vadabbul keféli Sanyit, annak pöcse lengedezni kezd a mozgástól,és minduntalan a nyelvemhez, számhoz, és arcomhoz csapódik, ilyenkor szétkenve rajtam finom előnedvét és nyálamat. A többiek is a számhoz állnak, és farkokkal simogatják az arcom, néha a számba nyomják, meg verik. Megőrjít az élvezet, ahogy szopok, és ahogy Szöszi óvatosan ujjazni kezd. Szeretek az ő kis ribancuk lenni.
-Szétkúrlak-motyogja Szöszi,és kihúzza mutatóujját a seggemből, és hirtelen mozdulattal belém vágja farkát. Sikítanék, úgy fáj, de nem tudok, torkomban Zoli fasza lüktet. Érzem, hogy már mélyen bennem van, feszít és lüktet, szinte felnyársal.
-Tövig beléd nyomom-közvetít tovább, s én meglepődöm, mert azt hittem már mind az a kb. 26 centi betonkemény rúd bennem van, de még nem. Fáj, nagyon, de mégis valahogy élvezem. Jó érzés, hogy egy ilyen jó faszi bassza meg a kis popsilyukam, és ilyen jó faszik állnak előttem, és szopatnak, verik rám pöcsüket. Peti egyszercsak zihálni kezd,k irántja farkát Sanyiból, és elkezdi az arcomra verni. Nagyon élvezem a helyzetet, ahogy Szöszi hátulról basz, ez meg mindjárt rámfröcsköli a gecijét. Nem is kell soká várnom, gyönyörű makkjából spriccelni kezd az ondó. Nagyon jó nézni, és nagyon jó érzés, ahogy a számba megy, illetve az arcomon csorog, bele a szakállamba. Zoli a szakállamból kiszívogatja, de örömömre az arcomon fent hagyja,sőt,faszával kenegetni kezdi. Egyre jobban élvezem a helyzetet, és ekkor Sanyi is az arcomra veri méretes pöcsét. Nagyon jó érzés, ahogy összeélvezik az arcom, csorog le szőrös testemen, végig a pocimon. Andris és Zoli erre elkezdi döfködni a számat, és Szöszi is egyre hevesebben basz. Jön a következő adag geci, ezúttal Andris jóvoltából, egyenest a torkomra, de nem tudom lenyelni a nagy adagot, szájam szélén kicsordul, amit Zoli bekeneget a makkjával.
-Én is meg akarom baszni a picsád!-jelenti ki Zoli, mire Szöszi közli, hogy ebből a szűk valagból bizony ki nem veszi.
Akkor Zoli alám fekszik, és lovagló ülésben magára helyez, és elkezdi Szöszi fasza mellé benyomni az övét. Őrjöngök a fájdalomtól, de a két izmos srác lefog. Érzem, ahogy lüktető pöcsöm Zoli kockás hasát simogatja. A többiek leülnek a közeli fotelra, és élvezettel nézik, ahogy engem, a kis kúrvát megbasznak. Nagyon keményen döngetnek, majd szét szakadok, de jó érzés. Zoli egyszercsak megáll, és kirángatja a faszát belőlem, a popsilyukamra, a herémre és a pöcsömre élvez. Eláraszt szabályosan ondóval, amit én elkezdek szétkenegetni magamon. Szétüvöltöm a kéjt, soha ilyen jó nem volt még. Tiszta geci vagyok, mindenem sperma, és Szöszi még mindig kefél. Érzem, ahogy mélyen a seggemben lüktet, ahogy egy erős mozdulattal felránt rá. A tempó lassú, makk hegyéig ki, majd tövig be rángatja a farkát, vagy inkább engem rángat azon.
Kiveszi, és megfordít, letérdel elém, és miközben veri a faszát, szopni kezd. Lenyalogatja róla a többiek gecijét, amit vagy odaélveztek, vagy odacsorgott. Felnyögök, hogy mindjárt jön, ekkor ő felél, és hatalmas faszára veri az enyémet.
Többieknek közben újra felállt a faszuk, és körém állnak. Mind szopat, bassza a számat, a torkom, verik a pöcsüket. Elkezdenek sorban ismét rám, és belém élvezni, nyelem, amit tudok, nyalogatom a pöcsüket, zihálok, élvezem a helyzetet. Tiszta sperma vagyok, töményen beborít, de legvégül Szöszi élvez. Én nem tudtam, hogy emberből ennyi ki tud jönni. Hatalmas pászmákban tör fel a spermája, mindenem beborítja, és ami rajta marad buzgón leszopogatom, miközben kockás hasát simogatom.
Isteni kis kaland volt!
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: