Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Önbizalom növelő II.

(Képen nem én vagyok, hanem egy profi modell, de nagyon hasonlít az alakja rám. Én talán egy picit vékonyabb vagyok és nagyobb a mellem. Gondolat ébresztő gyanánt tettem be)



Két oldalról összepréselte a csöcseimet és úgy csúszkált nyelvével fel-alá, mindig különleges figyelmet szentelve a mellbimbóimnak. Láthatóan nagyon élvezte, rólam már nem is beszélve.
- Nagyon fincsi a gecid Peti. - hízelgett Orsi.
- Köszi, két hete ananászlevet iszom. Legalább meglett az eredménye.
- Szeretnél te is megkóstolni engem? - kínálta fel magát Orsi.
- Egy ilyen gyönyörű puncit soha nem utasítanék vissza. - udvarolt Peti.
Orsi hanyatt feküdt az ágyon, felhúzta a lábait és széttárta combjait. Gyönyörű rózsaszín kis puncikája csak úgy csillogott a nedveitől. Peti elé térdelt és gyengéden elkezdte puszilgatni a belső combját. Szép lassan haladt a nunija felé miközben négykézlábra ereszkedett. Érzéki csókokkal kezdte kényeztetni a szőrtelen nagyajkait miközben hüvelykujjával csiklóját masszírozta. Orsi nagyokat sóhajtott, Peti is újra kemény lett. Kaptam is az alkalmon, behuppantam  hanyatt fekve a lábai közé és rácuppantam gigantikus lüktető faszára. Tökéletes póz volt. Mozdulnom sem kellett hogy teljesen kitöltse a számat. Egyik kezemmel a szépen kiterült melleimet simogattam a másikkal a nyuszimat kényeztettem. Nem tudom pontosan mi történt mindezek alatt Orsival, de gyanítom, hogy Peti kinyalta rendesen, mert nagyon nyögdécselt a kiscsaj.
- Nem vagyok egy punci sommelier, de az a megérzésem, hogy a puncid zamata tökéletes harmóniát képez Niki ízvilágával. - vicceskedett Peti.
- Hallod Orsi! Zamatos puncid van! - mondtam Peti farkát kivéve a számból.
- Mindig is tudtam! - nevetgélt.
Peti mintha csak most vette volna észre hogy már nem szopom, visszatette a farkát a számba és finoman elkezdett pumpálni. Isteni érzés volt ahogy a vastag cerka ki-be járt a számban, szerettem volna többet befogadni belőle, de egyszerűen képtelen voltam a harmadánál többet benyelni belőle. Orsi sem akart kimaradni ebből az élvezetből. Ellenkező irányból ő is befeküdt Peti térdei közé. Arcát az enyémhez illesztette, így Petinek már két faszra éhes szájat kellett kiszolgálnia. Peti nem is váratta sokat Orsit. Óvatosan kivette a számból a szerszámát, időt hagyva nekem a visszacsöpögő nyál lenyelésére. Ugyanezzel a körültekintéssel bemanőverezte a vérerest Orsi szájába és szép lassan kefélni kezdte. Csodás látványt nyújtott amint Peti gigantikus farka Orsi angyali arcát kufircolja. Ennél már csak a hangok voltak izgatóbbak, amiket Orsi kiadott. Nagyon élvezte, ahogy Peti gyengéden, de határozottan magáévá teszi a száját. Peti nem hagyta magára Orsi punciját sem. Szisztematikusan nyalta a rózsaszínű bársonydombocskákat. Orsi többet és többet akart. Megfogta a fiú csípőjét, szinte magára rántotta és hosszan bent tartotta a szájában a kéjrudat. Aztán hagyta hogy Peti tovább folytassa a kefélést. Újra rám került a sor. Amint elhagyta Peti makkja Orsi ajkait már cuppantam is rá a kolosszális péniszre. Most hagyta hogy én irányítsak. Nyelvemmel a farka végét masszíroztam, ajkaimmal pedig erősen szorítottam a faszt. Tudtam, hogy ez szerelem, szerelmes voltam és még most is vagyok ebbe a péniszbe. Peti minden ügyeskedésem ellenére kihúzta a nyalókát a számból és  pozíciót váltott. A közvetlenül a fejem mellé térdelt oldalról és hatalmas zacskóját a számba engedte a farka vége pedig Orsi szájában végezte. Óriási heréi és zacskója kitakarták a fél arcomat. Ha saccolnom kéne, azt mondanám, hogy akkora golyói voltak mint egy kindertojás. Nyaltam, szoptam, harapdáltam, miközben a kezemmel a a farka tövét vertem, Orsi nyelve is hevesen csattogott a makkján. Peti kezét a kéjnedvekben fürdő puncimhoz irányítottam. Tudta mi a dolga. Nem is értem miért kellett nekem emlékeztetnem rá. :) Rövid masszírozás után tövig nyomta belém három ujját. Olyan megkönnyebbülés volt végre magamban érezni valami húst, hogy majdnem lenyeltem a számban lévő golyóját. :) Szépen módszeresen ujjazott, pont a megfelelő helyen dögönyözve a nagyajkaimat. Nem mondom, hogy nem játszottam volna még el egy darabig a számban a cerkájával miközben a nunimat ujjazza, de a kis bundásom is követelte a jussát. Kiengedtem a számból a zacsiját és kiadtam a parancsot.
- Faszra fel!
- Sok szerencsét! Én inkább kihagyom. - fújt visszavonulót Orsi.
- Miért?!
- Mert háromszor akkora mint a legnagyobb amivel eddig dolgom volt.
- És az háromszor akkora élvezetet is ad! Bízz a puncidban!
- Először látni akarom, amint te tövig magadba engeded!
- Hát akkor jól figyelj!
Petit hanyatt fektetettem az ágyon és főlé térdeltem. Farkát beigazítottam a szőrös nagyajkaim közé. Orsi lélegzetvisszafojtva figyelt. Szép lassan centiről centire beleereszkedtem Peti kőkemény dákójába. Teljes súlyommal beleültem a faszba, a heréi a fenekemnek nyomódtak. Azonnal elélvezem. Még soha nem volt ilyen, még soha  nem mentem el csupán a behatolástól. Ez nem olyan ékszíj ledobós orgazmus volt, inkább következő szintre lépős kéj volt.
- Milyen egy ordas kis ribi vagy te! - zrikált Orsi.
- Hülye vagy! Neked is simán be fog csúszni. Hidd el nekem!
- Na persze!
Szép lassan elkezdtem hintázni a Peti dorongon, miközben a csöcseimet gyömöszöltem. Peti behunyt szemmel élvezte, ahogy a puncim masszírozza a farkát. Orsi szeme szinte kiguvadt. Arra számított hogy ez valami fájdalmas dolog lesz számomra és csak kivagyiságból csinálom. Most az arcomról olvashatta le, hogy milyen határtalan élvezetet nyújt az óriás fasz meglovagolása. Apró mozdulatokkal dolgoztam, épp csak 5-6 centit engedtem ki magamból, hogy utána még nagyobb örömmel ülhessek bele vissza. Orsi mellettem térdelt és a nyusziját simogatta kéjesen miközben a puncimba ki-be csúszkáló péniszt figyelte. Próbáltam felvenni vele a szemkontaktust de hipnotizálta a látvány. Megfogtam a kezét és közelebb húztam magamhoz, tenyerét a mellemhez irányítottam. Megcsókoltam, miközben ő a cicimet markolászta. Az érzékek teljes harmóniáját éltem át amint legjobb barátnőm smárolás közben csöcsörészett, megfejelve a világ legszebb farkával a puncimban. Peti közben mocorogni kezdett alattam.  Valószínűleg növelni akart a tempón. Kicsit felemelkedtem róla, helyet biztosítva neki a mozgásra. Azonnal átvette az irányítást. Növelte a sebességet és keményen döfködött azzal a csodálatos szerszámával. Orsival lecsúszott a nyelvével a számról a kebleimre és szopni-nyalni kezdte őket. Peti a fenekembe markolva kefélt. Éreztem, hogy ez most már lassan sok lesz pedig nem töltöttem Petin 5 percnél többet. Orsi érezte, hogy mindjárt a csúcson leszek és utolsót harapott a mellembe. Átszakadt a gát (persze, nem az hanem a lélektani). Orsit félrelöktem és mellem alatt erősen összekulcsoltam a karjaimat. Kellett valami ami egyben tart, mert különben szétestem volna. Oda-vissza járt a testemben a kéj. Peti egy pillanatra sem hagyta abba pumpálást. Sőt még fürgébben csúszkált bennem, amint én épp a a mennyországban repültem a rakétáján.  Végül megkegyelmezett nekem és szép lassan lekászálodtam róla, még mindig libabőrös voltam. Peti farka a hasára hajolva lüktetett további akcióra várva. Egy kis pihenésre volt szükségem, túl intenzív volt az elmúlt pár perc.
- Gyere Orsi, tudom hogy te is akarod. - bátorította Peti a barátnőmet.
- Akarom-akarom, de picit félek.
- Nem kell félni nem harap.
- Jó-jó, de én nem ülök bele úgy mint Niki.
- Hát?
- Kutyapózban és majd én rátolatok a farkadra.
- Jól hangzik!
Peti azonnal felpattant térdelőrajthoz. Orsi is négykézlábra ereszkedett a fiú elé. Barátnőmnek gyönyörű szép bőre van. Az enyém is hibátlan, de mellette pattanásos tininek tűnök. Porcelán bőrét pedig mellbimbói tették igazán különlegessé. Mellbimbó udvarának az árnyalata szinte teljesen megegyezik a teste többi részével. Tökéletesen gömbölyű, játékos kis mellei közepén 200 forintos átmérőjű areoláját teljesen sima fényesebb bőr fedi. Nekem befelé forduló mellbimbóim vannak, ami szintén különleges de kevésbé szép (szerintem).
Petinek adtam egy puncitörlő kendőt hogy felfrissítse  szerszámát mielőtt Orsiba hatol első alkalommal. Adtunk egy picit a higiéniának meg így megvan az új filing. Orsi punciját simogatva araszolt lassan hátrafelé. Amint a Peti makkja hozzáért a puncidombocskái közül kikandikáló csiklóvitorlájához megtorpant és a lábai között átnyúlva gyengéden masszírozni kezdte szörnyeteget mintha meg akarná szelídíteni. Óvatosan beillesztette bársonyosan szőrtelen nagyajkai közé. Lassan hátrafelé nyomta csípőjét, hogy a fasz belé csússzon. Tudta, hogyha a makk bent van akkor már nem lehet gond. Kicsit izgett-mozgott, fészkelődött a csípőjével és már bent is volt a csoda pénisz a lányban. Egy kislányos félmosoly hagyta el az arcát.
- Ó istenem! El sem tudtam képzelni, hogy ilyen érzés létezik. - áradozott Orsi.
- És a java még csak most jön! - biztattam.
- Hadd menjek beljebb lécci! - kuncsorgott Peti.
- Mindjárt-mindjárt!
- Orsi körözni kezdett a fenekével, puncijában Peti farkával. Ahogy riszálta a seggét a fasz egyre beljebb és beljebb csúszott. Behunyt szemmel adta át magát a csodás érzésnek, amint a gigantikus pénisz centiről centire hatol belé. Amint Orsi feneke nekinyomódott Peti lágyékának a fiú nagyon sóhajtott és hátraszegte a fejét. Megmarkolta lány csipjét két oldalon. Orsi tudta mi következik, próbált tiltakozni kevés sikerrel.
- Ó ne, várj-várj, ne-ne-ne, ah uh-uh! - nyögdécselte Orsi.
Peti már kefélte is a csaj punciját. Orsi folytatta nyögdécselést, de ezek már sokkal inkább a kéj hangjai voltak semmint az ellenállásé. Puncinedvesítő látványt nyújtott ahogy a hatalmas fasz ki-be járt abban a apró lánykában. Kényelmesen elhelyezkedtem, hogy jól lássam amint Orsi édes kis nuniját dugta a Peti dorong. Nyuszimat simogatva csöcsörésztem magamat, közelről figyelve a pár vonaglását. Meg is lett az eredménye kis magánszámomnak. Peti belemarkolt a mellembe és magát megszégyenítő hevességgel smárolt le, miközben egy pillanatra sem hagyta abba Orsi kefélését. Orsi már arccal az ágyon, mellkasára támaszkodva élvezte az óriás pajszer kényeztetését. Én is újra magamba akartam érezni! Nem udvariaskodtam, szégyenlősködtem. Orsi mellé helyezkedtem ugyanabba pózba, felkínálva a puncimat dugásra: seggem a levegőben, arcom az ágyon. Peti nem hagyta sokáig egyedül árválkodni a pinámat. Bedugta hüvelykujját miközben a többi négy ujjával a csiklómat és a nagyajkaimat nyüstölte. Vére egy férfi, aki egyszerre több dolgot is tud csinálni. :) Orsi egyre hangosabban nyöszörgött, ahogy Peti emelete a csapásszámot és az én nunimat és egyre keményebben ujjazta. Két kemény és mély lökés után Peti kihúzta a farkát Orsiból és minden előzetes figyelmeztetés nélkül tövig belém döfte. Orsi csalódottan konstatálta hogy most átmenetileg le kell mondania a faszról, de mosolygott amint találkozott a tekintetünk. Barátnők között nincs helye önzésnek, féltékenységnek. Meg hát Orsi nunusa sem maradt gondoskodás nélkül, Peti őt is megujjazta legjobb tudása szerint. Peti engem sokkal keményebben baszott mint Orsit. Tudta hogy bírom a kiképzést és szeretem is. Keményen ellen kellett tartanom amint a lágyéka újra és újra nekicsapódott a fenekemnek. FAP-FAP-FAP. Herezacskója minden döfésnél a a csiklómon csattant. Kihúzta Orsiból az újait és két kézzel markolta meg a csípőmet, hogy keményebben tudjon baszni, mind a lökések ereje mind a sebessége korábban nem tapasztalt magasságokba emelkedett. Úgy kefélt mind a varrógép, rongybabaként vonaglottam, amint eszméletlen intenzitással döngetett. Nem engedett a szorításból rendületlenül kefélt mint akinek ez az utolsó numerája. Teljesen belenyomódtam az ágyba és párnát haraptam a gyönyörtől. Beszűkült körülöttem a világ, már csak a saját nyögéseimet hallottam meg ritmikus csattanásokat a seggemen. Elélveztem. Erről most többet nem tudok írni, mert még mindig csak részletek vannak meg abból, hogy pontosan mi történt akkor. Teljes rövidzárlat volt. Peti is hörgött mint az asztmás bika, már a végét járhatta szegény. :)
- Gyere Orsi, már nem bírom sokáig! - zihált Peti
- A számba! A számba lécci, ígérem hogy most ügyesebb leszek. - fogadkozott Orsi
Peti kirántotta belőlem a farkát és a már ott várakozó Orsi szájába nyomta. Élementális erővel tört fel a geci-gejzír. Orsi szorgalmasan nyelte a spermát, de képtelenség volt ezt a mennyiséget mind benyelni. Most nem ijedt meg és a “felesleget” szépen egyenletesen az  arcára engedte. Szépséges látványt nyújtott a gigantikus fasszal a kezében csillogó szemmel spermával terített arccal.
- Baszki, el sem hiszem, hogy másodszorra is ekkorát élveztél! - lelkendezett Orsi
- Egy hete nem recskáztam! Már azt hittem  fel fogok robbanni. Amúgy napi kétszer szoktam. - osztott meg Peti a szükségesnél egy kicsit több infót.
- És hogy bírod? A puncim még éhes. Menni fog még egy menet? - kérdeztem, annak ellenére, hogy a most befejeződött dugás elég mély nyomokat hagyott bennem :)
- Az enyém is! - vágott közbe Orsi nevetgélve, arcán még mindig az előző menet végeredményével.
- Ne aggódjatok lányok! Mindkettőtök meg lesz baszva rendesen! - arcosokdott Peti
- Jajdejó-jajdejó! -cukiskodott Orsi.
- Csak adjatok egy kis időt pihenni.
- Niki, addig zuhanyozzunk le! - javasolta Orsi.
- OK.
Bevonultunk a szobámból nyíló fürdőszobába. Hatalmas épített zuhannyal (na, értitek! nem egy pici zuhanykabin) és méretes sarokkáddal felszerelt bjuti központot építettet nekem Apu annak idején. Beálltunk a zuhany alá, Orsi a melleimet kezdte szappanozni miközben én a popsiját vettem kezelésbe. Mélyen benyúltam a farpofái közé miközben a fenekét habosítottam, külön gondot fordítva a puncijára. Gyömöszölte, markolászta a melleimet és élvezte amint az ujjaim utat találnak a nyuszijába. Csókolgatni kezdte a cicimet, nyalta, harapdálta. Nekidőltem a falnak és élveztem a kényeztetést. Nagyon jól csinálta, szívvel-lélekkel. Vakuvillanás szakította félbe a játszadozásunkat. Peti kapott az alkalmon és próbált pár kukkolós képet csinálni rólunk a fürdőajtóból. De ráfázott a vaku miatt! Persze nem, készségesen pózoltunk neki pár kép erejéig. Gyönyörű volt amint éledező farka duzzadtan lógott a lábai között.


Orsit hanyatt fektettem az ágyon, a lábai közé térdeltem és a nyelvemmel felfedező útra indultam a vénusz dombján. Puncija olyan puha és selymes volt  amilyet ember lánya még nem nyalt korábban. Mélyen benyaltam a vaginájába miközben rózsaszin kis csiklóját az újaimmal izgattam. Orsi csukott szemmel mély sóhajok kiséretében élvezte a törödést. Elmerülten nyaltam Orsit amint, Peti minden elözetes figyelmeztetés nélkül elkezte a fenekemet harapdálni. Picit összrezentem amint hozzám ért. Nem számítottam rá. Nyalta-falta a seggemet, az kezével pedig a szőrös kis nunimat kényeztette. Néha átnyúlt a lábaim között és belemarkolt a csöcsömbe. A nem várt kényeztetés csak még hevesebb punci smárolásra késztetett. Orsi úgy ficánkolt a kéjtől mint egy partra vetett hal. Éreztem amint Peti a puncimhoz illeszti a farkát.  Nagyon vágytam a faszára, de tudtam, hogy át kell engednem a lehetőséget a barátnőmnek hiszen ő még az orgazmusokon innen volt. Lábaim között hátranyultam és megállítottam a szörnyeteget a további előre nyomulásban.
- Orsi a soros!
- Én kérek elnézést! - idiotáskodott Peti.
- Köszi csajszi! Te vagy a legjobb barinő! - hálálkodott Orsi.
- Hogyan szeretnéd kicsilány? - érdeklödött Peti.
- Azt akarom, hogy olyan keményen dugj meg mint Nikit!
- Nyugi kislány! Megapod a magadét! Csak az a kérdés hogy milyen pózban szeretnéd?
- Jaaaaaaa! Hát mondjuk állva! - bizonytalankodott Orsi.
- Oké, még soha nem csináltam állva.
Peti az egyik fallal szembe állította Orsit és hátulról beillesztette a farkát a combjai közé. És szép lassan elkezdte pumpálni Orsi összezárt combjait. Peti arcán nem éppen a kéj tükröződött.
- Segítenél Niki? Szükség lenne egy kis síkosítóanyagra.
Mire végigmondta volna már kezembe is vettem a probléma kezelését. Határozott mozdulattal kihúztam a farkát  Orsi combjai közül és mohon rávetetettem magam. Hihetetlen jó érzés volt újra a számban érezni azt a hatalmas kemény faszt. De nem sokáig élvezhettem, mert csak a benyálazására volt mandátumom, szóval bő nyállal végigmentem rajta tövéről hegyére és visszaillesztettem Orsi lábai közé.
- Nem pont erre gondoltam, de mindegy - nevetett Peti.
- Jaaaa, bocsika… - vihogtam.
Ki-be siklott Orsi lábai között, miközben a mellét markolta az egyik kezével, a másikkal pedig a csiklóját izgatta. Orsi nagyon élvezte Peti ölelését, de már nem bírt tovább magával.
- Gyere már! - könyörgött Orsi.
Peti nem kínozta tovább a csajt. Beillesztette kolosszális farkát Orsi rózsaszín kis puncijába és azonnal kefélni kezdte időt sem hagyva a lánynak, hogy beleljen a behatolás élvezetével. Peti egyáltalán nem erős vagy izmos srác, most mégis nagyon határozottan szorította magához Orsit és dugta kíméletlenül. Orsi pontosan erre vágyott. Az óriási szerszám egyre keményebben dolgozott benne. Orsi arca nekinyomódott a falnak és eltorzult a gyönyörtől. A hangokat amiket kiadott le se tudom írni, nyöszörgés, zihálás, hörgés keveréke. Közel járt már a csúcshoz. Peti a nyakába harapott, Orsi nem tudta tovább tartani magát. Egy pillanatra teljesen megfeszült a teste majd elernyedt, a könnyei kicsordultak a gyönyörtől. Öröm volt nézni.
Peti kihúzta belőle péniszét, ami fénylett a nedveitől. Az ágyon hason fekve néztem végig Orsi menybe menetelét. Odalépett hozzám és belökte a számba azt a csodát, amit minden nő megérdemelne a föld kerekén. Éreztem Orsi édeskés-savanyú ízét keveredni Peti sós verejtékével. Szépen letakarítottam, miközben Peti a fejem fölött átnyúltam a seggemet markolászta, paskolta. Úgy tünik, hogy nagyon megtetszett neki, amióta volt lehetősége elmerülni benne egy kicsit. Már a golyóinál jártam mikor eszembe jutott hogy mivel édesíthetném meg még jobban ennek a faszcsodának az életét.
- Mit szólnál egy kis kényeztetéshez? - kérdeztem Petit
- Mmmmm, mire gondolsz?
- A farkadra, de ez most hogy jött ide? - ugrattam két erőteljes nyalás között.
- Hahaha… hát van ennél jobb kényeztetés?! - biccentett felém a fejével amint éppen eltűnt a számban a véreres.
- Van! - válaszoltam sokat sejtető tekintettel.

Hanyatt fektettem az ágyon, feje alá párnákkal hadd lássa jól a showt. Háttal a farka fölé térdeltem, terpeszben tökéletes belátást adva neki a seggemre és a puncimra. Elkezdtem a fenekemmel szép lassan körözni, a vállam fölött visszanéztem, láttam amint megbabonázva követi a szemével, amint szőrös nagyajkaim eltűnnek kerek farpofáim között majd újra felbukkannak. Szép lassan térdelő pozícióból visszaereszkedtem, úgy hogy a gigantikus farkát nekiszorítsam a hasának a nyuszimmal. Puncivágatomba ékelődött dákóján csúszkáltam előre-hátra, miközben nedveim síkosították a vérerest. Az eredeti célom az volt, hogy valami különlegeset nyújtsak Petinek mind látványban, mind élvezetben, de gyorsan rá kellett jönnöm, hogy én legalább annyira élvezem a faszmasszást mint ő. Csípőből dolgoztam rajta, kitolva a fenekemet amennyire csak tudtam, ilyenkor mindig kaptam egy csattanósat a seggemre, ami csak tovább korbácsolta a gyönyöreimet. Picit felemelkedtem Petiről, amit Orsi egyből kihasznált és rábukott a faszra, mintha csak most engedhetné be először a szájába. Szép alaposan lenyalta a nedveimet, magára maradt puncimat Peti simogatni kezdte. Hüvelykujját mélyen becsúsztatta a dombocskáim közé, többivel meg a seggemet markolászta. Kéjesen dögönyözni kezdtem a  melleimet, mintha csak valaki más csinálná nekem. Hallottam amint Orsi cuppog az  álombrokin. Peti másik keze Orsi punciját kereste és gyorsan meg is találta, mert a csaj készségesen a fiú keze ügyébe parkolta a hátsóját. Kéjhangjaink harmonikus szimfóniát alkottak, amint nyögdécselésink keveredtek, kiegészülve Peti mélyről jövő morgásával. Barátnőm tudta, hogy most az enyém a pálya, ezért nem idözött sokáig a szopással.
- Gyere csajszi, ülj bele szépen ebbe a megafaszba! Tudom hogy ezért remegnek az ajkaid.
- Köszi, édi vagy! Nem leszek hálátlan.
Orsi puncimhoz igazította a dorongot, én hagytam hogy Peti nyáltól csillogó makkja  megtalálja útját nedves kis nunimba. Földöntúli érzés volt amint a kemény hímtag lassan csúszott belém.  Akaratlanul is kiszakadt belőlem egy “óóóbazdmeg” miközben arra koncentráltam, hogy minél jobb belátást biztosítsak Petinek a puncimra. Tövig engedtem magamba a szörnyeteget, kiélvezve minden centiméterét. Gyengéden hintázni kezdtem rajta, ütemesen ki-be járt bennem a kéjrúd. Peti tátott szájjal  bámulta a seggemet, amint eltűnik és újra felbukkan a farka a szőrös nyuszimban. Mormolt közben valamit, de nem értettem mit, mert nem hallottam a saját lihegésemtől. Eredetileg neki akartam feledhetetlen élményt nyújtani ezzel fordított lovaglós pózzal, de gyorsan rá kellett jönnöm, hogy nincs olyan póz, ami ne nyújtana maximális élvezetet ezzel a pénisszel. Riszálni kezdtem a seggemet, mintha táncolnék és közben simogattam a testemet, és újra markolászni kezdtem a melleimet, kéjes pillantásokat vettem Petire a vállam fölött.
- Ó bazdmeg! Ettől még én is elélvezek! - zihálta Orsi miközben magánszámomat figyelte.
- Ne fogd vissza magad! - biztattam.
- Gyerünk Orsi, hadd lássuk azt az orgazmust! - hergelte tovább Peti.
Orsi ujjacskái eltűntek a puncijában miközben másik kezével a mellét markolta. Száját harapdálva próbálta visszatartani a nyögéseit, kevés sikerrel. Pár másodperc múlva gyönyörbe merevedett kis teste és kéjmérője kiakadt amint az orgazmus átjárta a testét. Szemét behunyva nyúlt el az ágyon mellettünk.
- Én ülök a faszon és neked van orgazmusod! Szép volt csajszi!
- Köszi! - nyitotta ki szemeit egy édes mosoly kíséretében.
- Jól bírod Peti! - dicsértem meg a kuró-pajtásomat.
- Köszi, agykontroll. Mosr már akkor megyek el amikor akarok. - arcosodott Peti.
- Na persze - hitetlenkedtem.
- Tényleg! Próbáld csak ki!
- OK, fogadjunk hogy 8 percen belül elélvezel! - hívtam ki a hóra Petit, miközben egy pillanatra sem hagytam abba a lovaglást a farkán.
- Rendben! Mit kapok ha nyerek?
- Beszervezzük egy barátnőnket négyes szexre. - tettem teljesen alaptalan ajánlatot.
- Jól hangzik!- lelkesedett Peti.
- És mi mit kapunk, ha nyerünk? - kérdezte Orsi
- Kaptok két tökéletes latex-szilikon műbroki másolatot a farkamról. - tette meg tétjét Peti
- Na csajszi! ezt most komolyan kell vennünk. Nagy a tét! - tüzeltem Orsit.
- Az ám! - nevetgélt ahogyan csak ő tud.
Azt már nem is említem, hogy ezzel a fogadással mi csak nyerhettünk, hiszen ha vesztünk, akkor egy orgia vár ránk ha nyerünk, akkor Peti farka örökre az éjjeliszekrényünk szerves tartozéka lehet.
Beállítottuk az egyik telefont stopperre az éjjeliszekrényen és már indult is a menet.
Petit leültettük az ágy sarkára, a lábai közé térdeltünk és kezelésbe vettük a szerszámát. Egyáltalán nem látszott rajra, hogy már több meneten van túl. Olyan volt mintha csak most vette volna ki a gatyájából. Friss, üde, kemény, igazán szopni való. Szép lassan szendvicsben kezdtük szopni. Szinkronban csúszkált az ajkunk a farka tövétől a makkjáig, szorosan a véreresre tapadva. Peti rezzenéstelen arccal figyelte az orál show-t. Felváltva kezdtük oboázni és golyót nyalni, de így sem sikerült közelebb érnünk célhoz. Orsi a makkon körözött a nyelvével, míg én a maradék 30 centit nyalogattam. Hihetetlen hogy 2 héttel ezelőtt pár perc alatt elment most meg úgy dolgoztunk rajta ketten, hogy pornó Oscart előre öt évre nekünk adhatták volna.
- Ez így nem fog menni, Niki! - szólalt meg Orsi.
- Ja-ja, próbáljunk mást! Én 69-ben rámegyek te pedig zacskóját szeretgesd! - adtam ki a parancsot.
- Ok.
Ráhuppantam Petire, nekinyomtam a fenekemet az arcának, a dorongot pedig a számba vettem. Próbáltam olyan elmélyülten csinálni ahogy még soha. Most nem kellett látványra adnom hiszen Peti a puncimon kívül semmit sem látott a világból. Csípőmmel mozogtam, szinte kierőszakolva a puncim nyalását, bár Peti elég készséges volt a speciális körülményeket is figyelembe véve. Orsi gyönyörűen dolgozott a kopasz szacsin. Szívogatta, nyalogatta, harapdálta. Éreztem a számban hogy Peti pulzusa növekszik. Jó úton jártunk. Már csak 4 percünk volt hátra. Éreztem, amint Peti a nunimba hörög, pár másodperce lehetett már csak hátra. Bent tartottam a számban a péniszt és verni kezdtem a tövénél. Most már biztosra mentem. Szívtam farkát. Peti a seggemet markolászta, miközben a nyelve tövig hatolt a pinámba. Beleharapott a nagyajkaimban miközben jókorát csapott a fenekemre.
- Ez az! - nyüszítette.
- Mi van? - eresztettem ki a farkát a számból.
- Gólvonalról mentettem!- felelte Peti diadalittasan.
- Kurva élet! Mar csak három percünk maradt. - keseredett el Orsi.
- Nyerünk csajszi, ülj bele azzal a meseszép punciddal. - bátorítottam Orsit.
- Nem sokat teketóriázott. Összezárt combokkal szó szerint beleült Peti ölébe, aki még mindig az ágy sarkán feküdt, az ágyról lelógó szétterpesztett lábakkal. Csipőből mozgott, miközben tövig magába engedte Petit. Ki-be csúszkált a fasz benne, felsőteste meg sem mozdult.
- Jó érzés meglovagolni azt a gigantikus szörnyeteget, mi? - kacsintottam Orsira. Remélve hogy mocskos duma áttöri a gátat Petinél. Orsi vette a lapot.
- Ez életem dugása! Ennél már csak az lenne jobb ha két ekkora fasszal játszhatnék egyszerre. Az egyik szájba kúrna másik meg nunimat kefélné.- válaszolta Orsi nem kicsit mesterkélten.
- Csajok! Le lehet állni! Ez nem fog működni. - szakította félbe Peti a pornó olvasópróbánkat.
- Bakker! Pedig én teljesen beindultam a dumámtól - méltatlankodott Orsi.
- Menjünk rá újra szájjal! - javasoltam
Újra letérdeltünk Peti elé és lassan türelmesen szopni kezdtük. Már csak egy percünk volt hátra.
- Peti, hol van a telefonod?
- Miért? - éretlenkedett.
- Mondd már! - siettettem.
- A nadrágom zsebében.
Nadrágja még mindig a földön hevert, ahol lerántotta magáról. Kikaptam a zsebéből a telefont és bekapcsoltam a kamerát rajta. Visszaugrottam Orsi mellé, Peti farkához és elkezdtem szelfiket lőni magunkról szánkban a kolosszális  fasszal. Orsi egy pillanat alatt átlátta tervem zsenialitását és érzékien szopni kezdte Petit, miközben a kamerába nézett. A számba irányította faszt hogy én is kivegyem a részem a rögtönzött pornó fotózásból. Mélyen a számba engedtem és éreztem a lüktetését a nyelvemen. Peti összeszorított fogakkal zihált. Ez az inger kellett neki. Már nem tudta többé visszatartani az orgazmust. Pár szelfi a telefonján két csodaszép lányról, amint éppen a farkán furulyázik. Ez feloldott minden ellenállást benne.
- Kapcsold lécci videora….lécci-lécci. - könyörgött Peti.
Válaszolni nem tudtam mert tele volt a  szám, de átpattintottam a video felvételre hadd örüljön a kis fitymahuszár. Orsi sem tétlenkedett közben és a csúcspénisz tövét szeretgette. Éreztem amint egy pillanatra összehúzódik a számban a  fasz, mielőtt számba eresztené meleg spermáját. Ez az ejakuláció sokkal gyengébb volt mint a korábbiak. Nem spriccelt, inkább vastag sugárban folyt a nyelvemre a geci. Az órára néztem, 8 másodperc volt hátra. Szoros volt, de csak megtörtük a gigapénisz ellenállását. Láttam a telefon kijelzőjén magamat a méretes dákóval a számban, amint a szájam szélén csöpög a sperma. Kiengedtem a számból és Orsi szájába adtam, még mindig csordogált belőle a nedű. Orsi az utolsó cseppig a szájába verte Peti ondóját, miközben a cserfesen a kamerába mosolygott. Felém fordult és már tudtam is hogy mire készül. Forró csókban fonódott össze Peti spermájával áztatott nyelvünk. Érzéki mosoly kísértében integettünk a kamerának és egy köszi Petivel köszöntünk el.
- Hát ezt buktad Peti! - szembesítettem Petit a tényekkel.
- Ja-ja, ez legyen a legnagyobb vereség életemben.
- Jövő hét csütörtökre kész legyenek a játékszerek. Hosszú hétvégére megyünk a  Balcsira. Nem szívesen mennénk nélküle. - jelölte ki Orsi a határidőt.
- Igyekszem, de ha nem leszek kész akkor elvihetnétek engem is. - próbálkozott be Peti
- Aha, álmodozz csak! Ez csaj buli lesz. 4 lány, 0 kan. - söpörtem félre a reményeit.
- Inkább zuhanyozz le! Megyünk utánad mi is mindjárt. - javasolta Orsi.
- OK! - csillant fel a szeme.
Amint eltűnt a Peti a fürdőszobában, felkaptam a telefont.
- Kitörlöm a képeket meg a videót, nehogy már pornósztár legyen belőlünk. -
- Várj! Másoljuk át a saját telcsijeinkre, hogy örök emlék lehessen. - javasolta Orsi.
- Mennyire igazad van! Nálunk biztonságban lesz és jó lesz néha visszanézni.
Gyorsan átküldtük az anyagot kékfogon a telefonjainkra és letöröltük Petiéről. Kegyetlen trükk volt ez részünkről, de biztonság a legfontosabb.
Lementünk az alsó szintre és mi is lezuhanyoztunk. Peti majd rájön hogy ma egyedül kell zuhanyoznia.
Orsinak teljes mértékben visszanyerte az önbizalmát. Igazi pasi szédítő lett, de erről majd máskor mesélek.

(Képen nem én vagyok, hanem egy profi modell, de nagyon hasonlít az alakja rám. Én talán egy picit vékonyabb vagyok és nagyobb a mellem. Gondolat ébresztő gyanánt tettem be)
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tyrosine ·
Igen "azt a csodát, amit minden nő megérdemelne a föld kerekén"
Akinek meg 15/4,5 centis van az menjen akassza fel magát, mert kiröhögik a mérete miatt
Tyrosine ·
Ez aztán önbizalom növelő történet volt

Sanci73 ·
Szia Niki!

Sikerült megint kitenned magadért. :heart:
Nagyon tetszett az írásod...
Sanci

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: