Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Olyan forró

-Üdvözlöm Mr Smith! Eve vagyok. Dmitri késik egy kicsit, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan itt lesz.
A nő lenézett a kezében tartott papírokra, majd folytatta:
-Úgy látom, hogy néhány közeli barátjának készül fogadást tartani. Biztosíthatom, hogy Ön és a barátai emlékezetesnek fogják tartani a fogást.
Egy férfi lépett be és azt mondta:
-Elnézést, amiért nem voltam itt üdvözölni, de az előző megbeszélésem hosszabb lett, mint terveztem. Látom hogy Eve-vel már megismerkedtek.
Dmitri átvette a papírokat Eve-től és megkérdezte tőle:
-Minden rendben van?
A nő csak bólintott. Dmitri egy kis szünet után elmosolyodott és folytatta:
-Remek. Akkor menj le kérlek a konyhába és közöld a személyzettel, hogy Mr Smith megérkezett és kezdhetik az előkészületeket. Nagyjából negyed óra múlva ott leszünk, csak előbb ellenőriznem kell Mr Smith átutalását.


****


Negyed órával később a két férfi a konyha ajtajánál állt. 
-Csak az utóbbi 1-2 évben kezdtünk olyan kérések teljesítésével foglalkozni, mint az Öné - mondta Dmitri, miközben megnyomta az ajtónyitó gombot, majd folytatta:
-Korábban nem is gondoltuk, hogy ennyien érdeklődnek a Dolcett stílusú rituális kannibalizmus iránt.
Az ajtó hangtalanul kinyílt és feltárta a legsötétebb Dolcett rajzok világát. Egy csinos nő tehetetlenül, térdelve előrahjoló pózban egy nyársaló gép tetejére kötözve. 
Mr Smith döbbenete még nagyobb lett, amikor felismerte a nőt. Dmitri elmosolyodott a másik férfi arckifejezését látva:
-Igen Mr Smith, ez Eve.
_De hogy teheti ezt az asszisztensével?
Dmitri felnevetett és azt mondta:
-Eve sohasem volt az asszisztensem. Egy ügyfél, aki Önhöz hasonlóan érdeklődik a Dolcett inspirálta képzelgések iránt. Csak ő egy más nézőpontból szeretné valóra váltani ezt a fantáziát. Mint látja, az eszközünk nagyon hasonlít a Dolcett rajzok nyársalójához, de jelentősen továbbfejlesztettük az eredeti ötletet.
Dmitri a brutális kinézetű, hegyes nyárs felé mutatott, ami szinte obszcén módon várakozott Eve simára borotvált puncija mögött.
-A folyamat teljesen automatikus. A kifinomult vezérlés biztosítja, hogy a nők nem csak hogy éljenek, hanem teljesen öntudatuknál legyenek, amikor a sütőbe kerülnek.
Dmitri az Eve nyakánál és melle alatt levő tartókra mutatva folytatta:
-A siker titka a két nagy felbontású ultrahang szenzor, ami a támaszokban található. A vezérlő számítógép valós időben három dimenziós képet alkot a nő testének belső szerkezetéről és úgy irányítja a nyársat, hogy az elkerülje a létfontosságú szerveket és ereket.
Dmitri az aktiváló gombra mutatva tovább beszélt:
-A gomb lenyomása után a nyárs nagyjából percenként 6 inch sebességgel mozog. A nyársalás 8-10 percet vesz igénybe. Ahogy a nyársalási folyamat lezajlik, automatikusan indul a belezés.
Mr Smith a nyárs hegyére meredt egy darabig, majd megkérdezte:
-Fájdalmas, ugye?
-Rendkívül. Eve sikolyokat fog hallatni attól a pillanattól kezdve, ahogy a nyárs áthalad a méhszáján. Egészen addig visítani fog, amíg a rúd el nem éri a hangszálait. Ekkor természetesen csak a sikolyok maradnak abba, a fájdalom megmarad. Ekkor még hátra lesz számára az, hogy Ön a hasába nyúl és eltávolítja a megmaradt emésztőrendszeri darabokat, összevarrja a hasat, behelyezi az anális stabilizátort. És persze ott lesz még a sütés.
-Mennyi ideig bírja majd a sütőben? - kérdezte Mr Smith, miközben már a szájában érezte Eve sült húsának ínycsiklandó ízét.
-A nők átlagban nagyjából fél óráig szokták bírni, bár tavaly az egyik ifjú hölgy majdnem egy órán át húzta. Mindenesetre lassan kezdenie kell, ha a vendégei ma este nyolcra érkeznek. Eve-nek legalább öt órán át sülnie kell, mielőtt fel lehet majd szolgálni.
Miután Dmitri távozott, Mr Smith pár percig az áldozatát nézte. Gyönyörű fiatal nő, aki hajlandó elképzelhetetlen kínokat elviselni azért, hogy ő és a barátai lakmározhassanak belőle. El sem tudott képzelni korábban ennyire intenzív erotikus pillanatot, mint a mostani.
A nő levegőért kapott, amikor a férfi ujjhegye végigsimította a szeméremajkait. Egy pillanattal később Eve ajkát erotikus sóhajok hagyták el, ahogy a férfi két ujját lassan mélyen a nedves nyílásba nyomta. Mr Smith élvezte, ahogy a hüvely fala érzékien szorítja ujjait. A nő annyira benedvesedett, hogy sajnálta, hogy nincs idejük szeretkezésre. Eve becsukta a szemét, amikor elélvezett. El sem hitte volna korábban, hogy egy férfi pusztán az ujjaival képes lenne orgazmushoz juttatni. Pár pillanat múlva Eve érezte, hogy a férfi ujjai kicsúsznak a nedves forróságból. Lefelé nézve némán figyelte, ahogy Mr Smith elé áll. Érezte az arcát cirógató ujjakat és látta az erekció okozta hatalmas dudort a férfi nadrágjának elején. Amikor az ujjak az ajkához értek, ösztönösen kinyitotta a száját és az ujjakat lenyalva megérezte saját puncijának ízét. 
Azután az ujjak kicsúsztak az ajkak közül és lefelé indultak a türelmesen várakozó aktiváló gomb felé. Eve erős borzongást és félelmet érzett, amikor Mr Smith lassan lenyomta a gombot és fémes kattanás hallatszott.
Egy darabig semmi nem történt. Úgy tűnt ez egyáltalán nem zavarja Mr Smith-t, aki egy pohár bort töltött magának és leült az egyik sarokban. Eve egy idő után nem bírta tovább és fejét felemelve a férfi felé fordította. Meg akarta kérdezni, hogy az egész valami vicc volt-e a rovására. Éppen nyitotta volna a száját, amikor hidraulika szisszenése hallatszott és megindult a nyárs. Eve rögtön megértette, hogy mi történt. Ennyi időre volt szüksége a gépnek, amíg feltérképezte a testének belsejét. A nő emlékezett az elrendezésre, amit a lekötözésekor látott és tudta, hogy körülbelül két perc kell a rúdnak, hogy elérje a testét, de ez a két perc örökkévalóságnak tűnt. Igazából csak akkor hitte el, hogy a legsötétebb álma teljesül, amikor megérezte a hideg fém érintését. Újra elélvezett, miközben a rúd a hüvelyében mozgott. 
A fájdalom viszont minden képzeletet felülmúlt, amikor megérkezett. Eve az egyik pillanatban még az orgazmus mámorában volt, azután tompa fájdalmat érzett, amikor a könyörtelen nyárs hegye elkezdett behatolni a méhébe. A tompa fájdalom gyorsan éles fájdalommá változott és Eve sikoltozni kezdett. El sem tudott eddig képzelni ilyen kínt, ami minden másodperccel csak egyre nagyobb lett. Érezte ahogy a rúd a belei között mozog. Egyre nehezebbé vált a légzés. A nyárs hegye áttörte a rekeszizmot és tovább haladt a mellkasban felfelé. A fájdalom elviselhetetlen volt. Eve azért imádkozott, hogy a nyárs szúrja át a szívét és legyen vége a szenvedésének, de a lelke mélyén tudta, hogy a vég még jó ideig várat magára és a legrosszabb még hátra van. A nő sikolya félbeszakadt és Eve öklendezni kezdett, amikor a rúd a torkába csúszott. Pár másodperc múlva a nyárs lenyomta a nyelvét és fájdalmasan szétfeszítette az állkapcsát. Eve tehetetlenül nézte, ahogy a rúd hegye kiemelkedik a szájából. Mr Smith-re pillantott, aki a lassan mozgó nyársat bámulta. Eve bármit megtett volna, csak meghaljon. A tekintetük összefonódott és Eve tudta, hogy nem számíthat könyörületesen gyors végre. A férfi láthatóan élvezte a látványt és meg sem fordult a fejében, hogy véget vessen a nő életének.
Azután a rúd megállt és Eve ráébredt, hogy naív volt, amikor azt hitte, hogy nincs annál nagyobb fájdalom, mint amit eddig elviselt. A nőt szédülés és puffadás érzete fogta el, amikor az éles penge felnyitotta a hasát és az lassan szétnyílt a belek súlya alatt. Érezte, ahogy a hasi izmok hiábavalóan megpróbálják a helyén tartani a belsőségeit. Hallotta a nedves hangot, ahogyan a belei a hasa alatti csúszdára zuhannak.
Mr Smith várt, amíg a belek zuhataga el nem állt. Ezután felvett egy kést és Eve hasába nyúlva kivágta a bent megakadt darabokat. Mivel még sohasem csinált ilyet, viszonylag hosszú időbe telt, amíg végzett az előkészületekkel. Miközben letörölte magáról a nő vérét, hálásan gondolt Dmitri-re, aki javasolta, hogy öltözzön át.
A kezét szárítgatva mosolyogva és elégedetten nézte az esti parti fő fogását, aki türelmesen várta, hogy a sütőbe kerüljön. A nő végig sikoltozott a nyársalás alatt, de a könnyei csak akkor jelentek meg, amikor a penge felvágta a hasát. A férfi felidézte Eve elragadó lélegzetvételeit, amikor kauterizálta a sebeket, az erotikus vonaglást, miközben összevarrta a nő hasát, és az érzéki nyögéseket, amikor a szűk ánuszba vezette az anális stabilizátort.
Mr Smith visszatette a törölközőt a tartóra és Eve-hez lépett, akit egy hidraulikus lift tartott a sütő felett. Arra gondolt, hogy hogyan fog a nő a hőségre reagálni. Miután becsukta a sütő vastag üvegajtaját a fiatal nő mögött, egy darabig figyelt. Eve szinte ellazultnak tűnt, miközben a perzselő hőségben sült. Azonnal becsukta gyönyörű zöld szemeit, amint a meleget megérezte. A keblének ritmikus emelkedése és végtagjainak alkalomszerű összerándulásai jelezték, hogy még él. A férfi a fali órára nézve megállapította, hogy későre jár. Ideje felmennie az emeletre és lefürödnie, mielőtt megérkeznek a vendégek. Utána talán megkérdezi a barátait, hogy nincs-e kedvük egy barbecue partihoz később a nyár folyamán. Már előre élvezte a fő fogás arckifejezését, miközben a vörösen izzó széndarabok felett forog. 
Egyedül maradva az elviselhetetlen hőségben Eve meggyötört elméjében már csak egy gondolat járt:
“Forró, olyan forró! Istenem, hagyd hogy vége legyen!”
“Forró, olyan forró! Istenem, hagyd hogy vége legyen!”
“Forró, olyan ...”
Hasonló történetek
16069
Előrenyúlt megragadta a lány karjait. A fiatal lány úgy megijedt, hogy majdnem felsikoltott, de ekkor a férfi a másik kezét arcán végigsimítva előre csúsztatta és apró arcát megmarkolva befogta a lány száját. Egy határozott mozdulattal berántotta a bokorba. A lány szoknyája kicsit lecsúszott és érezte, hogy...
5342
Nem kellett volna mondanom, mert ekkor rátapadt a nyakamra, és belémvágott valami éleset, ami a szájában lehetett... megint kérdezni akartam, hogy mit művel, de nem jöttek ki szavak a számon...
Hozzászólások
További hozzászólások »
sonny grosso ·
Elmegy.

feri1231 ·
Nem jött be.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: