Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ókori történet II

- Nem megmondtam, hogy ne merj egy fiatal lányt hozni? – kiáltott rá vörösen az Úrnő, aki úgy negyvenöt éves lehetett. Vékony volt, a bőre majdnem tökéletes még, és még kívánatos volt.
- Úrnőm, ezt neked hoztam, ajándékba. – válaszolt az ifjú, majd kilépett, és a nőhöz sétál, és egy szenvedélyes csókot adott neki. – Egy gyönyörű gyöngyszem, ami felmelegítheti az ágyunkat, és még vidámabbá teheti az estéket…
- A végén még elcsábulsz! Nézd csak magadra! – sziszegte az utolsó szavakat, és megfogta a férfi lankadó férfiasságát. – Már el is csavarta a fejed!
- Tudhatnád Úrnőm, nekem te vagy a mindenem. De hívd csak ide, és nézd meg jobban. Gyöngyszem, de csak egy kavics a te szépségedhez képest. – búgta, és magához ölelve a nőt rögtön annak combjai közé csúszott a keze, és megelégedésére forró volt a nő öle: nem haragudhatott annyira.
- Gyere ide, ne félj! – intett Marcus, és közben Admete lassan kilépett a medencéből, és szégyenkezve fogta a ruháját maga elé, de a férfi intésére odalépett, lehajtott fejjel. Rettentően rosszul érezte magát: minden további nélkül hagyta, hogy a férfi az érintésével és a nyelvével elvarázsolja, és még ő is gyönyört adott a férfinek, parancs nélkül.

Lehajtotta a fejét, és a vörös hajtincsek eltakarták az arcát, de Marcus az álla alá nyújt, és lágyan felemelte a fejét.
- Nézd Úrnőm… tökéletes.
- De nekem nem kell! Ne merészelj vele szeretkezni, mert ha megtudom, küldelek az istállóba! A lány jó lesz szolgálónak. De megértetted? Soha nem csinálhatsz vele semmit sem! – sziszegte a nő, és féltékenyen a lány arcát fürkészte. – Te tűnj el innen! – ripakodott rá, és Admete ijedten kapta fel a ruháját, és megkötötte az összekötőjét.
- Elnézést Úrnőm. – mondta, és rögtön távozott. Marcus egy sóvár tekintettel nézett utána, de az úrnő rögtön rávetette magát az ifjú testre.

A lány végül a szakácsnőtől kapott eligazítást, és az öregasszony bemutatta a többi szolgálót is a háznál: egy öreg férfi a kerttel foglalkozott, egy morcos koravén nő a mosással, az öregasszony a konyhával, és egy fiatal férfi a lovakkal foglalkozott. Admete lesütötte a szemét, de így is jól érezte a lovász tüzes tekintetét a bőrén.
Napközben a konyhán segített, és lassan elmesélte a háborút Flavianak, a szakácsnőnek. A kertet elkerülte, nehogy össze kelljem találkoznia a lovászfiúval.
Este a kis szobájába visszavonult, amit kapott. Nem volt nagy, egy vacak kis ágy volt mindössze szinte csak a szobában, egy mosdótál, és egy polc. Csüggedten ült le az ágya szélére, és kinézett az ablakon, ahol a Hold sütött be. Kopogtak, ő pedig összerezzent.
- Igen?
- Marcus vagyok, engedj be! – suttogta a jól ismert hang, és Admete maga sem tudta miért, kinyitotta az ajtót. A férfi rögtön becsusszant, és becsukta maga mögött az ajtót. – Végre… Az Úrnő elaludt, nem is fog felébredni reggelig. Hajnalig van időnk… - és közben már egyik kezét a nő vállára fektette, másikat pedig annak karcsú derekára.
- De mihez van időnk? – lépett hátra a lány. Nem akart ellenszegülni az Úrnő parancsának, és bűntudata is volt a medencénél történtek miatt.

Marcus csak elmosolyodott, és megint közelebb lépett, és a lány egyik kezét megfogva magához rántotta, a másikat pedig rögtön a lány lapockájára simította, míg ajkaival szétválasztotta a lány ajkait. A férfi csókja olyannyira aprólékos volt, hogy Admete szinte teljesen elfelejtette a bűntudatát és az ellenzését, de megpróbálta eltolni magától a férfit, de az akkor már egyik kezével a fenekére simított, és még szorosabban magához húzta.
Lassan csúszott előre a férfi keze, és a nő kis melleit érintette először, de utána ujjai a ruha összefogójára találtak, és egy mozdulattal a csomót ki is oldotta, és a lány ruhája szétnyílt előtte, és a férfi élvezettel hagyta abba a csókot, hogy végigmérhesse ismét a fiatal testet. Admete szemében forró tűz égett, és hagyta, hogy a férfi őt nézze, és a vállával apró mozdulatokat téve lassan minden hozzányúlás nélkül lehullott a válláról a ruha. Teljesen meztelenül állt ott.
- Gyönyörű vagy, Admete. – búgta őrjítő hangján Marcus, és könnyű kis ruháját ő is ledobta. Egy percig teljesen némán, tűzzel a szemükben mérték végig egymást, azután a férfi nekiesett a nőnek: magához szorítva csókolta, simogatta, és Admete halkan felnyögött, ahogy a férfi ujjai a fenekéről a combjára vándoroltak, annak is belső felét ostromolva.
Marcus ledöntötte az ágyra, és úgy csókolta tovább, miközben ujjai ugyanott jártak már, ahol aznap már gyönyört okoztak, és Admete ködös tekintettel lihegett, és kapaszkodott a férfi vállában, annak izmait végigsimítva.
- Csss… ne ilyen hangosan… - suttogta rekedten a fülébe, amikor már hangosan nyögött a lány, de Admete nem is figyelt rá, Marcus kénytelen volt csókkal betapasztani a lány száját, de legszívesebben ő is hörgött és üvöltött volna, szabadjára engedve a tomboló vágyát.
Lassan abbahagyta a lány combjainak és szeméremének simogatását, ahogyan a lány izmai összerándulva táncoltak alatta, és annak nyakát csókolgatva lassan föléhelyezkedett.

- Ne félj, nem fog fájni… - suttogta Marcus, de ezzel rémisztette meg a lányt: az, mintha csak kábulatból ébredt volna, elkezdett kapálózni.
- Ne, ne Marcus! Kérlek! – suttogta riadtan, de hangja erősödött. Marcus egy pillanatig dühödten meredt rá, de aztán lemászott róla, és leült az ágy szélére.
- Csak halkabban, mert ha felébrednek, nekünk annyi. – morogta kedvetlenül, és kinézett az ablakon, fel az égre. Admete egy kicsit megsajnálva ült fel, és dőlt a hátának, de ezzel csak még jobban fokozta a vágyat mindkettőjükben: perzselő volt, ahogyan a nő mellbimbója és mellei hozzásimultak az izmos hátnak.
- Ne csináld, mert itt helyben letiporlak! – suttogta minden erejét bevetve a férfi, hogy tényleg ne tegye meg. A lány egyet bólintott, és felállt, majd magára terítette a ruháját, amikor kopogtak. Riadtan kapta fel a fejét, és nézett Marcusra.
- Gyorsan! – suttogta, és az ágy alá mutatott, a férfi pedig minden további nélkül követte az utasítást.

- Ki az? – kérdezte Admete.
- Engedj be. – hangzott a válasz. A lány nem ismerte fel a hangot, de rájött, hogy csakis a lovász lehetett a gazdája.
- Nem. – mondta Admete. – Már aludtam így is.
- Persze. Mond ezt Marcusnak. A pajta tetején ültem. És belehet látni a szobádba… ha azt akarod, hogy elmondjam az úrnőnek, akkor nem engedsz be, és nem is teszed azt, amit mondok… - A lány rémülten nyitotta ki az ajtót.
- Ne… ne mond el! – kérte, és a fekete szénszemekbe nézett. – Kérlek, ne! – A lovász, Lucretio elmosolyodott: ördögi vigyora volt.
- Van ára… méghozzá… - és a lány ruhája alá nyúlt, a két comb közé. – eléggé egyértelmű, mi az.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Vámpír_Lady ·
Mikor lesz folytatás?

meitou ·
Kedves Zelma!
Most, hogy elolvastam mindhárom részt, bátran kijelenthetem, kiváló munka!
Tetszik, hogy az ókorban játszódik! Itt csak egy apró hibáról ejtenék szót. Pontosabban nem tudom, hiba-e vagy sem... ugyanis a plebs, illetve még inkább a rabszolgák névadási szokásait nem ismerem, de úgy vélem, a szakácsnő nehezen lehetett volna Flavia. :yum: Flavianak a Flaviusok családjából/nemzettségéből származó nőket nevezhették, ugyanis minden (polgárjoggal rendelkező, még inkább az előkelő) nő a nemzettsége, mondjuk így, családneve "nőiesített" válozatát kapta. Pl. Iulius-> Iulia, Cornelius-> Cornelia, és így Flavius->Flavia. (Ha több lány született, akkor sorszámozták őket... tiszta gáz! :smile: )
Csak ennyit említenék hibaként, ez pedig nem is olyan lényeges... (szakmai ártalom, bocsi!) Mindenesetre nézd el okoskodásomat, mert mindettől függetlenül nagyon tetszett a történet!!! :heart_eyes:
És örülnék, ha végre a Keleti mese is folytatódna!
Üdv! :innocent:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: