Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Oh, West! Oh, Jack! 3. rész

A reggel.
Korán volt, még úgy is, hogy a vándorlás során megszoktam, hogy mikor fel kell a nap én egyből útnak indulok. Felülve az ágyban egyből észrevettem a hintaszékben Összehajtogatott ruhámat rajta a kalapommal.
Felidézve a tegnap esti szinte közös játékunkat feltettem magamnak a kérdést, hogy Marie vajon élvezné, ha én is beszállnék legközelebb, akár még Joshua is. Ennek a válasznak még nem volt itt az ideje, de hamarosan talán eljön az is. Kibújva az ágyból a ruháimhoz tartottam, amikor egy kopogás és Alex hangja ütötte meg a fülemet.
- Siess Csipkerózsika! Mindjárt indulunk a városba. – amilyen gyorsan csak tudtam magamra kapdostam a ruháimat, ügyet sem vetve az égnek álló merevedésemmel.
A férfi hangjára felidézve a testének minden egyes részét, az élvezettől elnyúló hangját, nem tehettem róla, de Joshua az iránta érzett vággyal én magam sem tudtam volna vitatkozni. Amikor minden rendben volt, az ajtót kitárva lesiettetem a lépcsőn, ahol már a többiek nagyban reggeliztek.
- Szóval megjöttél álomszuszék? – Alex utalására még rá is játszva ásítottam egyet, de Marie azonnal a pártomat fogta.
- Alex, ne légy a vendégünkkel ennyire kemény. – oh asszonyom, még nem tudja, hogy én milyen kemény tudok lenni, ha a férjéről van szó, pláne ha Joshuát kérdezné. – Napok óta most aludhat ágyban. Ha valakire ráfért a pihenés az pont Jack. –  Marie az elém tett bögrébe öntött egy kis kávét és ajándékul kaptam tőle egy nagy mosolyt.
- Köszi Marie. És be kell vallanom régóta nem aludtam ilyen jól mostanában. – az asztalról magamhoz vettem egy szelet kenyeret, sajtot és némi húsfélét.
Miközben a szokásos rutin vizsgálatomat intézve, az istállófiú újabb lopott pillantásokkal figyeli Alexet, aki el van foglalva az előtte lévő reggelivel, Marie pedig a konyhában írogat valamit. Én pedig mind ennek kellemes szemtanúja vagyok.
- Akkor hát összeírtam mindent drágám, ami itthonra kelhet. – aztán a kezein számolgatni kezdte a dolgokat. – A vonatjegy meg van. A csomagom elkészítve és akkor holnap reggel találkozunk az állomáson. Pontban…
- 8:00-kor. Ahogy megbeszéltük. – felnézett a kedvesére, aki a szájára adott egy puszit, utána pedig egyenesen rám nézett. – Én pedig megmutatom Jacknek a várost, illetve Derekkel már beszéltem és dél körül vár az irodájában, hát ha ketten tudtuk valami megoldást találni. – jól hangzott a terv és míg én tovább ettem, addig Alex kiosztotta Joshuának a feladatait.
A fiú szájából kiesett a kajai is, annyira bámulta a férfit, aki meg kell hagyni nagyon öntudatos vezető lehetne belőle a hadseregben. Aztán befejezve a reggelinket, az istállófiú ment a dolgára, Alex, Marie és én pedig a városba tartottunk ló háton. Közben a délutánon gondolkodtam és azt hiszem, hogy nőtlen lesz a ház egy teljes napra a férfiak végre cincoghatnak. Éppen a város egyik szalonja mellett mentünk el, amikor egy vörös hajú illető megszólította Alexet.
- Alex, régi cimborám. Nem volna kedved és a kedves nejednek beszállni egy jó pókerbe. Randyvel csak most kezdtük, de hárman vagy négyen sokkal érdekesebb lenne.
- Sajnálom Pete. Mariet viszem ki éppen az állomásra, Jack pedig… - milyen alkalmam lenne megismerkedni Alex barátaival ha nem most.
- Én éppen ráérek. – aztán Alexre néztem. – Játszok egy kicsit a barátaiddal, majd átmegyek a seriffhez és kettőkor találkozhattunk itt. Addig pedig meg tudsz venni mindent. – a férfinek tetszett az ötlet, Marie pedig egy csókot dobva nekem elbúcsúzott.
- Akkor hát én Pete vagyok. – nyújtotta kezét nekem a férfi, miután kikötöttem a lovamat.
- Én meg Jack. – átkarolta a vállamat, majd együtt léptünk be a füstös szalonba.
- Hagyj mutassam be, akkor hát Randyt. – egy asztalhoz vezetett, ahol egy sötét barna hajú, borostás férfi ült, aki meghallva a nevét egyből felállt és kezet is fogtunk.
- Jack vagyok. – ezután mindannyian leülve Pete egyből osztani kezdte a kártyákat.
Pókereztem már párszor életemben, de nem voltam profi, viszont nem is kellett az embernek az lennie, csak, hogy olvasni tudjon az emberekben. Így hát miközben ment a játék, elkezdtem megismerni őket.
- Alexszel régóta barátok vagyunk. Marie és a feleségem néha összejártak, de amióta terhes lett nem igazán mozdul ki. Szégyelli az alakját és hát én se nagyon érhettek hozzá. De nem baj már csak 4 hónap és megjön a kicsi. Emelek. – Pete arcára néztem és tudtam, hogy ami a kezébe van az semmit nem ér.
Közben a kocsmáros fiú kihozott nekünk három korsó sört, majd odébb állt. Ahogy a feneke is, amit nehéz nem lett volna észrevenni.
A bronz barna test és a szőke haj nem rossz párosítás, akár csak a kezemben lévő kártyák. De előtte is Randy került sorra.
- Alexet nem nagyon ismerem, csak Peten át. Néha összefutunk, amikor még nem volt Marie, akkor aztán szívesen töltöttük az időt a bordélyházak körül. Hiányoznak azok az idők. – a játék folyt közben és bennem összeállt a kép.
Petet elhanyagolja az asszony és a rögtönzött odanyúlók a lábam közé érintés sok mindent megmagyaráz. Randy a szinglik életét éli, egykoron nagy nőcsábász lehetett, de most többször pillantott a kocsmáros fiú felé mint a nem messze tőlünk ülő hölgyek felé. Amelynek benyomását Pete sem kerülte el barátja látószögéből. Egymásnak úgy sem tennék meg, én meg szívesen bemutatnék pár új fogást nekik, ami mindkettőjük problémáján segíthetne.
- Mit szólnátok ha azt mondanám, hogy ha győzők kiveszünk egy szobát a kocsmárostól és csinálunk egy visszaemlékezést azokról az időkről, amiről Randy beszélt. Na mit szóltok?  - a két férfi meghúzva a vállát és egy nagyot bólintva beleegyezett.
Egymás után raktuk le a lapokat és mikor meglátták az enyémet, mind a ketten jót mosolyogtak.
- Szerencsés gazember – mondta Pete és a sapkáját felvéve elindult fölfelé.
- Az bizony. – követte Randy, míg én a kocsmárostól elkértem az egyik szoba kulcsát.
Közben nem tudtam nem észrevenni, hogy milyen odaadással bámulja a fenekemet. Éreztem, hogy lesz még itt kaland bőven kettőjükön kívül is. Előre menve kinyitottam az ajtót. A szoba nem állt másból, mint egy ágyból, egy székből és egy kis éjjeli szekrényből. A két férfi bement, míg én a folyosóra visszanézve egy árnyékot láttam meg a lépcsőnél. Remélem élvezni fogja a műsort. Randy leült az ágyra, míg Pete karját keresztbe téve figyelte, ahogy bezárom az ajtót.
- És mikor jönnek a lányok? – kérdezte, mire én rá mosolyogva eléje térdeltem és máris a gatyájával kezdtem babrálni.
- Hé te ember te meg mit csinálsz? – Pete már hátra akart lépni előlem, amikor a bokájára csúszott a nadrág, én pedig megragadva az alsóján át a farkát és a csomagját.
Egyből ledermedt, de egyben felsóhajtott, ahogy az anyagon keresztül simogattam neki. Az ágyra pillantva Randy keze becsúszott az ölébe, sejtve azt is, hogy egy ideje már a fejében járt, hogy felajánlja barátjának a könnyítést. De nem tette.
- Ha akarod bármelyik pillanatban abbahagyhatom. – az alsója is lekerült és egy hosszú szerszám nézett szembe velem. – Akarod? – Pete meg sem szólalva, nem-t intett, én pedig örülve ennek a nyelvemet kinyújtva nyálazni kezdtem.
Petet tényleg eléggé elhanyagolhatták, mert csak pár fordulatot tettem rajta, amikor már egyre keményebbnek éreztem a dákóját. Közben barátja is elővéve a farkát játszani kezdett vele. Felnézve pedig észrevettem, hogy Pete nagyban bámulja társát, ahogy élvezkedik. Talán itt is többről van szó, akár Joshuanál. Tudtam amint megláttam Heaven Vill-t hogy itt sok mókában lesz még részem.
Azt persze nem gondolva, hogy ennyi kiéhezett és elhanyagolt férfira és fiúra fogok itt rátalálni. A nyelvemet visszadugva a számba bevezettem mellé a férfiasságát, amelytől Pete felnyögve hangosan, start jelző pisztolylövésként értelmezve kezdtem el szopni. A sós íz egyre sűrűbb lett, ahogy az előnedve előtört a makkjából. Már a heréit akartam megragadni, amikor az ágyra pillantva támadt egy ötletem.
Kihúzva a számból és a kezemben tartva a falloszát felnéztem Petere, aki egyből megérezte a hiányomat.
- Szeretnéd, ha Randy leszopna? – ránézett barátjára és meglátva azt a kérlelést a szemében, amit én az együtt töltött idő alatt egyből kiszúrtam rá bólintott.
Nem mondott semmit, de ez társának, elég volt, hogy felálljon az ágyról és mellém térdelve vette át tőlem Pete dákóját. Húzogatta és a nyelvét kinyújtva belenyalta a makkjába, közben mind végig a férfit figyelte, illetve ő is őt. Látva ezt a gyönyörű pillanatot, ahogy azt is, mikor elnyelte a szájában és folytatta a munkámat, eléje feküdve kaptam a számba Randy farkát. Vaskós szép darab volt, épp olyan, amit a lányok vagyok fiúk biztos önfeledten szoptak le már eddig is.
Pete a kezeit barátja fejére téve finoman húzni kezdte az ágyéka felé. A finom sóhajai felizzították Randyben azt az énjét, amelyet mindig is meg akart osztani a társával. A kellemes hangok egyre nagyobb utat törtek a szobában, ahogy a testük rezzenése is fokozódott. Kíváncsi lettem volna, hogy Alex mit szólna ehhez ha ezt látná. Megdöbbenne? Tetszene neki? Felpillantva Pete kéjes hangjaitól terhes ajkai közt máris a tegnap este látott férfiasságot láttam meg. Amit most nem egy nőt, hanem egy férfit késztetne a vágyakozásra. Ahogy az erotikus képek elillantak a szemem elől úgy érzékeltem a Randy fején lévő kéz gyorsaságát. És így Pete teste megremegve és élesen felnyögve adta át magát a kielégülésnek.
Az első lökettől a barátja meglepődött, de ugyan úgy élvezte és nyelni kezdte nagyban. A mozgása lelassult, de ezen segítve is Randy kinyúlva megragadta a heréit és azokat dédelgetve préselte ki minden cseppjét a szájába.
Nem volt kétséges, hogy a társa által átérzett gyönyörtől remegett meg ő is és az ajkam között már is nyeltem, ami csak jött.
- Oh Randy! Ez isteni volt. – a férfi mosolyogva fogadta a bókot és kihúzva a szájából, még alaposan körbe nyalta az egészet, míg az egyre fogyatkozott nagyságából.
- Ember! Én örülők leginkább, hogy végre nem vágsz olyan savanyú képet. – Pete felnevetett és csodálattal nézte, ahogy barátja még mindig a kezében tartva simogatja a dákóját.
Hallgatva a beszélgetést kellemes melegség járta a szívemet, ahogy a belsőmet is Randy remek nedűjétől. Meg kellett hagyni egy kiadós élvezetés után és kihúzva a számból meg is csodálhattam, hogy még mindig áll a fallosza.
- Remek kis eszköz barátom. – mondtam mire mind a ketten lenéztek rám. – Szerintem Pete is tudna valamit mutatni Randy – ráztam meg a farkát, amitől a férfiből egy finom sóhaj szökött ki.
A nyelvemet is végig húzva rajtam egy újabb rezzenés rázta meg, amitől újabb löket ondó került a felszínre. A végig folyó fehér folyót Pete figyelmesen figyelte, míg nem látva az eltökéltségét, hogy folytassuk felálltam. Engem figyeltek, ahogy odalépve levettem a férfi kalapját, majd a felsőjével folytattam, míg Randy is megszabadult a ruháitól. Mind végig egymást figyelve és megcsodálva a feltáruló pőre testrészüket.
Ami tényleg figyelmet vonzó volt.
Pete gyönyörű erős karjait, társának pedig a félisten-szerű testéért. A város nőcsábásza lerúgva magáról a zoknit leült az ágy közepére, míg társa nem hagyva mást magán a nyakában hordott kendőt az ágyra támaszkodva a fejét a legjobb helyre tette. Eleinte csak megragadta, húzogatta az ujjai között, amelynek ütemére Randy arca megnyúlt a vágyakozástól. Én pedig még mindig magamon tartva a ruháimat a férfi feneke elé térdelve megismertettem a nyelvemmel.
A férfi hátra nézve figyelte a mozdulataimat, ahogy lyuka felé bólogattak, ő, meg mint ötletként a nyelvét használva elkezdte felfedezni barátja férfiasságát.
- Pete ez nagyon jó. Ne hagyd abba kérlek. – amit nem is akart volna és már alig várta, hogy a szájába vegye is jó barátja farkát.
Miközben meg Randy nagy lélegzet visszafojtva figyelte az ágyéka körüli eseményeket, addig én kész voltam egy ujjammal beférkőzni az ismeretlenbe. A férfi jó bírta, ahogy a benne végzett mozgás is nagyon jól bizonyította a lába között.
A lefelé csüngő keményedő férfiasság láttán két ujjamat helyeztem el az ánuszába, amitől felnyögött hangosan.
- Fájt? – nem akartam rossz élménnyel távozni tőlük, de Pete válassza meglepett.
- Nem. Csak kicsit fura volt. – folytattam benne, amitől ő ennek hatására végre a szájába vezette társa férfiasságát, ami az eddig nyalástól és szeretgetéstől újra visszakapta a hosszát.
A segglyuka annyira könnyedén vette az akadályokat, hogy a férfi fenekét szeretgetésre teremtették meg. A kezdeti szűkösség után egyből beindultak az izmai és még mikor az ujjaimat ki is akarva húzni, ő még hátra tolva a csípőjét akarta, hogy még mélyebben legyek benne.
Bár ha az ő helyén lennék, én is megadtam volna mindent ezekért a pillanatokért. Hány hónapja szenvedhet kielégíthetetlenül, vágyva felesége minden bájaira, amelyet megtagadtak tőle 9 hónapra? Itt volt az ideje, hogy végre egy kis élvezethez jusson a férfi. Ami úgy látszik kérlelhetetlenül vonzza magához az ember figyelmét. Az ujjaimat benne hagyva nyomtam és húztam, míg a másik kezemmel megragadva a férfiasságát húzogatni kezdtem. Pete felnyögött, de azon nyomban visszatért barátja szerszámának szopásához. Mint aki egy ideig nem jutott volna levegőhöz, majd egy nagy vétel után visszatért a kéklő mélységbe, vagy esetünkben egy szép dákóhoz.
Randy az ajkát megnyalva figyelte, ahogyan társa minden belső késztetésemre elnyeli magába és még mélyebbre is taszítja. Felnézve láttam is, hogy a kezét a vörös hajba mártva lefelé kezdte húzni. Az ujjaim között a pénisz újra keményedni kezdett és csúcsából fehér előnedv kezdte megnedvesíteni őket. Éreztem, hogy kellően bemelegítettem már Petet, magára hagyva egy percre megváltam én is minden ruhámtól, majd a seggéhez nyomva a szerszámomat a hátának dőlve súgtam a fülébe.
- Pete azt mondtam, hogy minden gondotokat meg fogom oldani és így is lesz. De most neked eldönteni, hogy ez akarod-e? – hátra nyúlva finoman csak a bejáratához érintettem, mire ő abbahagyva a barátja kényeztetését hátrapillantott.
- Neked aztán nagy van ,haver. – aztán felém fordulva közeledett felém, mire én megcsókoltam.
Randy megbűvölten nézett minket, míg én az ujjammal közelebb intve az ágy széle felé közeledett. A csókot megszakítva már a másik férfi ajkát, nyelvét élveztem ki, míg Pete az előtte lengedező férfiasságot ragadva húzogatta. Az újdonsült barátom a számba nyögött, én pedig a kettőjük fejét megfogva közelebb húztam őket egy már régóta vágyott csókra. A két férfi ajka eleinte csak összeért, majd hirtelen már a nyelvük és a kezüket is bevetve próbáltak minél többet érezni a másikból. Míg én Pete fenekéhez beállva beillesztettem a dákómat és lassan elindultam be felé.
Érintetlen területen mozogva a teste egyből reagált. Pete a fájdalomtól felnyögött, amit azon nyomban barátja ajkai között fojtott vissza, közben pedig Randy férfiasságát markolászva lazult el közöttünk. Jól bírta és egy hamar már az eleinte édes szűz seggében már teljesen elfoglaltam a helyemet. Aztán a folytatásban Pete már nem a fájásoktól nyögött fel. Megindultam benne és ahogy a mozgásom szabályosabbá vált, úgy társa visszahelyezkedve a helyére újra a szájába adta a szerszámát. Nem tudtam levenni róluk a szememet és, hogy mindennek talán én magam voltam az elindítója is. Alex ha látná barátait, ahogy egymást önfeledten leszopják talán féltékeny lenne a köztük kialakult új kapcsolatra, mert hogy ő nincs benne.
Bár a házas élethez nehéz lehet, viszont két ilyen odaadó régi ismerős elhanyagolni kár lenne. Ahogyan Joshua lyukát sem volna szabad pamlagon hagyni, még ha az a munkaadója férfiasságára vágyik is. De mint ígértem annak is eljön egyszer az ideje. Letöröltem a homlokomat és a lélegzésemet visszafogva lassítottam egy kicsit, mire Pete a fenekét hátra lökve szinte kérlelt, hogy nem hagyjam abba. Én kezdtem el baszni, most ő baszogat engem. Hagytam egy ideig, hogy ő csinálja a maga gyönyörét kibontakozni, míg ő egyre erősebben szopta már Randyt. A férfi velem együtt sóhajtozott, amelynek forrását maga a társa adta középről.
El kellett ismernem hamar rákapott az ízére. Amit megtudtam érteni a régi életemből kifolyólag. Közben nem tudtam nem észrevenni, ahogy újra visszavettem az irányítást Pete segglyukában, hogy a barátja többször is a farkamra pillantott. A pillantásunk találkozva egyértelmű volt, hogy mit akar.
- Te is szeretnéd? – intettem a lábam közé, mire ő megnyalta a száját, ami több is volt, mint elég számomra, hogy ki húzódjak Peteből.
A férfi először nem tudta mi történik, de látva, hogy mellette barátja felvéve ugyanazt a pózt és már mögéje állok be, a szeme letévedt az eddig is jól kezelt férfiasságra. A társával ellentétben az ő segge nem volt szűk és ebből is sejtve, hogy nem először érintette meg férfi Randy szoknyavadász testét. Vajon Alex volt már férfival? Bár ha jól sejtem előbb fogom megtudni a két újdonsült szerető barátoktól, mint tőle. Remélhetőleg van pár mocskos titok a farmer életében, amit szívesen megosztanának velem a kártya haverjai. Beillesztettem a dákómat és mint kés a vajban úgy löktem magamat feléje, miközben a nyögéseinek fele Petenek szóltak.
A férfi a barátja lába közé térdelve folytatta a szopását és közben a kezébe fogva a sajátját játszott rajta, ugyanolyan lendülettel, ahogy én tettem a felette lévő gyönyörű testben. Mert az is volt. Kidolgozott izmok és a férfi példány tökéletessége volt Randy, amit kár, hogy csak ennyi idő után vette csak észre. De végül mindenki örömére ez az idő is eljött. A lökések egyre nagyobbak lettek és már azt hittem, hogy én magam fogok elélvezni a férfiban, amikor ő előbb kapott szót.
A remegése átjárt mindkettőnket, mégis legfőképp Pete volt az aki a legtöbbet kapta mind ebből. Csak a folytonos cuppogást hallottam és, hogy Randy milyen élvezetes nyögött fel.
- Ez az szopd ki az összeset!
- Mindent meg is fogom kapni barátom. – mondta a férfi alattunk egy levegővétel közepette, majd utána újra folytatódtak a hangok.
- Mindet neked is akarom adni. – mondta ezt szinte rám dőlve Randy, aki aztán hátrafordult, én pedig az ajkát meglátva megcsókoltam.
A mozgásom kissé alábbhagyott, de ezt a férfi nem bánta, ahogy azt sem, mikor Pete eléje állva kezdte el csókolgatni az arcát. Amire felfigyelve már a nyelve tűnt el a szájában. Közben azt sem tudtam nem észrevenni, hogy az ajtó egy kicsit beljebb jött és az ott támadt résen egy árnyékot láttam.
Ami persze hevesen vette a levegőt és sóhajtozott. Közben a két jó barát már annyira összemelegedett, hogy inkább hagytam, hogy ők maguk fedezzék fel az ágy örömeit. Kihúzódtam Randyből, aki azért hátra nézve figyelte, ahogy az ajtóhoz megyek, míg őt Pete az ágyba vonzotta. A férfi felfeküdt a párnákra és megragadva a dákóját húzogatta, incselkedett a barátja felé aki a lába között térdelve figyelte mindezt.
- Annyira kívánlak Randy. – megrántotta erősen a férfiasságát, amitől csak még jobban megkeményedett a férfi ezt látva és elindult felé.
- Én pedig meglovagolni. – és megfogta ő is.
- Akkor azt hiszem mindkettő megoldható. – mind a ketten elmosolyodtak és közben Randy Pete segítségéve lassan helyett foglalt a neki szánt helyen.
Óvatosan és hangtalanul lépve mentem oda az ajtóhoz, miközben a hátam mögül a hangok alapján Randy most kezdett el lovagolni Pete kemény falloszán. A rés mellett voltam és jól láttam, hogy egy rózsaszín makk tűnik fel nagy húzogatások közepette.
Aminek a csúcsán finom fehér nedv jelent meg. Számomra pedig ezt volt a közbe lépés ideje. Az rés elé állva a kocsmáros ijedt szemeivel néztem szembe, aki szólni sem bírt, főleg mikor a fejét megfogva a farkamra irányítottam.
Erősen belemarkolva húztam magam felé és löktem is el egyszerre. Eleinte a fiú elakarta tolni magát tőlem és még a szerszámát is otthagyva menekülni akart. De aztán az erőltetett menetnek is meg lett a jótékony hatása. Újra kapva a péniszéhez húzogatta, míg az újra jó kemény nem lett, én pedig lassabbra vettem az ütemet. A szemeivel felnézve láttam benne, hogy mindvégig minket figyelt az ajtóból, ahogy feljöttünk ide. A férfiakat sem akartam megijeszteni, egyben pedig kíváncsi voltam, hogy hogyan tetszik majd neki, amit a barátoknak mutattam meg.
Ebből és abból, hogy az egészet végig nézte volna, tudtam, hogy ő is szívesen lenne azon az ágyon. Amire vissza is térve Randy már Peten feküdve csókolóztak, miközben a férfi alulról dolgoztatta meg a társa lyukát. A látvány magával ragadott és hirtelen felhúzva az ifjút megcsókoltam. Durva voltam a szenvedélytől átitatva, ahogyan is, mikor lehúzva a nadrágját az ajtó melletti falnak döntöttem. Ellenkezhetett volna, akár még kiabálhatott volna segítségéért is, még sem tette, mert tudta, hogy pontosan ezt akarta. Nem is finomkodtam és egyből bevágtam neki a dorongomat. Már kiáltani akart, amikor én a szájára téve a kezemet elfojtottam a nyögését, ahogy pedig megindultam benne, úgy kezdett volna rá erősebben. Amitől a füléhez hajolva belenyaltam.
- Szívesen hallgatnálak egész éjjel fiú, de nincs kedvem magyarázkodni másoknak, miért itt baszlak meg a folyosó közepén. – valamit hümmögött, viszont a lökéseim nem álltak le, amivel újabb kiáltás tört ki belőle.
- Ez van, amikor mások után leskelődsz. – megragadva a farkát húzogatni kezdtem a seggében végzett nyomással egy ütemre, amitől szinte a kocsmáros már a gyönyörét érezte közeledni.
Miközben a fiút tanítottam jó modorra, úgy remegett meg az ágy és a rajta lévők is. Pete hangosan felkiáltott, aminek a folytatása Randy ajkai mögött tűnt el, miközben beleélvezett a férfi segglyukába. A lökések és megremegő testek egymáshoz nyomulásával a szerszáma kiesve a maradék nedv a barátja fenekére és hátára került. Nem is csodáltam mert Randy a csókjaival megőrjítve karolta át és szeretgette az alatta lévő szeretőjét.
Társa pedig aztán átölelve fordultak egyet és már Pete adta tudtára, hogy mennyire is a barátjának tartja a még.
A fiú testének rezzenésére figyeltem fel és ahogy az ujjaim között ömlő nedve a padlóra csöpögött. Csak húztam és húztam a péniszét, miközben én sem voltam messzebb ettől és úgy gondoltam jó lecke lesz ez neki. A kocsmáros az orgazmustól hátra hajolva sütkérezett a kielégülésben, míg nem újra megrezzenve érezte, ahogy én is elérem azt. Szűk volt, baromira és én csak azt kívántam, hogy bárcsak több időm lett volna még vele eljátszani.
Hálásan magába fogadta az összes ondómat, ami csak úgy ömlött ki makkomból, akár csak rossz időben a zápor. A fiú ajkáról lassan lehúzva a kezemet a fejét magam felé fordítottam és megcsókoltam. Közben is magára hagyva az ánuszát már egész testével ott volt előttem.
- Legközelebb nem kell már az ajtó mögül leskelődnöd. – mosolyogtam rá, miközben a fiú meglepődve nézett vissza rám.
- Legközelebb? – és válasz nélkül hagyva mentem vissza a szobába, tudva azt, hogy ha még maradok, biztosan egy párszor még enyém lesz a segge.
Az ágyra pillantottam, ahol Pete négykézláb feküdve fogadta be hátulról Randy szerszámát. A gyönyörű mozdulatok maguk csábítottak volna, ha nem lett volna még annyi dolgom. Felöltöztem és egy jó nagyot rásózva a férfi fenekére, végre rám néztek, ami közben meg is álltak.
- Látom nagyon is belejöttetek. – emeltem fel a kalapomat feléjük és még utoljára megkérdezve, hogy merre van Derek seriff irodája, kiléptem a szobából nagy nyögésekkel kísérve, amiben Randy beleélvezett Pete fenekébe.
De ahogy leértem nem is kellett sokat keresnem a seriffet, mert pont ott állt a szalon közepén. Rám nézett és már is a kezét nyújtotta felém.
- Biztosan te vagy Jack. Alex már említett téged, amikor beugrott és elmondta, hogy Pete és Randy társaságát élvezed éppen. – a fejét forgatva körbenézett. – És merre van a két jómadár?
Egymás farkát szopják éppen le – mondanám, ha a múltam nem lenne olyan mint amilyen.
- Pete hazament az asszonyához. Randy pedig bizonyára átment a bordélyházba. – Derek bólogatott és mint aki éppen erre számított a kijárat felé intett, én pedig a nyomában lépve hallgattam, ahogy beszámol az ügyről.
Közben egy pillantást vetve a kocsmárosra, aki ezt látva is intett nekem egyet szerényen, én pedig kész voltam neki is betartani az ígéretemet.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.
Achylles ·
Ribi! Te sosem voltál, vagy és leszel admin, csupán 1 jó nagy FAKE profil vagy és FAKE oldalt "reklámozol" Jelentve vagy a valódi adminoknak, liba....

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: