Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Arcady: Köszönöm, örülök, hogy tetszet...
2024-04-20 20:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nègy találkozás a vendèggel 2/I

A látvány annyira gyönyörű, hogy a kívánatos almákat kár lenne elrejteni, de Katherine túl erkölcsös. Az a fajta nő, aki gyönyörű festői vonásait akkor is eltakarja, ha a lakásban egyedül tartózkodik. Szemérmes, aki korán férjhez ment, és olyan régi vágású álmokat dédelgetett, mint több évtizedes házasságban megöregedés, gyereknevelés, unokákkal való játszás. De az álom hamar véget ért, húszas évei közepén rájött, hogy a házasságról való naiv életképek csupán rózsaszín illúziók. Markkal való találkozása ráébresztette egy dologra, mégpedig, hogy a szexualitásmámorító élvezeteket ad.
Hamvas bőre nedvtelen, mikor visszalép a hálószobába, a törölköző a földre hull. Fedetlen kebleit az ablakon betörő napsugarak világítják meg, teste remeg.
Katherine másnap a konyhában ténykedet, szép reggelre ébredt. Markkal eltöltött éjszaka, és a fenomenális orgazmusok után a lelke kinyílt, mint tavasszal az első hóvirág. Könnyebben lépkedett a konyha felé, mikor megszólalt a telefonja csengőhangja. Egy pillanatra elgondolkozott, hogy felvegye-e. Sejtette, hogy vagy a szalonból hívják, vagy valamelyik törzsvendége, hisz más nem nagyon csörgette a mobilját. Katherine az elmúlt időszak során eltávolodott az ismerőseitől, de a lányt leginkább az bántotta, hogy szülei és ő közte is hatalmas távolság kerekedett. A szakadék lassan született, de mindennap elteltével nagyobb lett. Válása után Katherine hazaköltözött, a vidám lángoló fényt betelepítette a keserű bánat.
Katherine a konyhaszigethez lépett, a hűtőből kivett egy doboz narancslét, öntött magának egy nagy pohárral, és egyszerre lehúzta. Szokatlan érzés járta körbe, még soha nem aludt egy idegen férfi lakásán, nem még egy éjjelen át szexelni. Mark a harmadik férfi volt, akivel szeretkezett élete során, de most először kapott egy szeletet a mennyország tortájából. Az íze eggyé vált Katherine testével, a vére felforrt. Minden fénylett a tisztaságtól, mint egy lakberendezési magazinban. Katherine az ablakhoz sétált, amiben halványan megpillantotta az új frizuráját. Az alig látható tükörképtől vegyes érzelmek támadtak benne. Olyanok, amiket eddig nem nagyon tapasztalt. „Most mi lesz?”kérdezte halkan magától.Egy olyan férfi lakásán kelt fel, akivel mindössze kétszer találkozott, de mégis úgy érezte, hogy Markban megtalálta azt, amiben már nem is hitt. A tökéletes férfit.
A telefon csörgése megzavarta a gondolatmenetét olyannyira, hogy elindult a táskája felé, hogy felvegye. Az előszobában volt a táskája, a telefont kereste, de nem a találta. A csörgés egyre jobban idegesítette. Mindent megtalált a táskában, csak a mobilja nem került a keze közé.
−Segítsek?- Kérdezte Mark.
Katherine a tekintetét felemelte a táskából, szemei végigfutottak Mark csupasz félmeztelen testén. Nem tudott megszólalni, beleszédült a hirtelen felbukkanó tökéletességbe. A telefoncsörgés abbamaradt
−Nem – lélegzete elállt, a bizsergetés ismét elkezdődött benne.
Mark rámosolygott, Katherine viszonozta. A levegő felrobbant, az étvágyuk ismét kezdett megjönni.
−Csodaszép vagy!- Mark nem csak mondta, de komolyan is gondolta.
Katherine elpirult, Mark egy lépéssel közelebb lépett.
−Hajad…- Szenvedélyesen Katherine arcához hajolt. Katherine behunyta szemét, de a nagy pillanatot félbeszakította a telefon.
Katherine gyorsan a táskájába nyúlt a készülék után, amit most elsőre megtalált. Mindketten bosszúsak voltak, hogy az erotikával teli momentumot megszakította a telefon.

−  Fel kéne vennem, a kolléganőm… már bent kéne lennem- dadogta halkan a fodrásznő.
Katherine fogadta a hívást, Mark közben majd' felfalta a szemeivel.
−Hol vagy? Már egy csomószor hívtalak, két vendég is vár rád.
Katherine-t nem is érdekelte, amit a telefonban hallott, a Markkal való szemezést sokkal érdekesebbnek találta. A férfi közelebb lépett a nőhöz, aki némán hallgatta a kolléganője mondatait. Mark odalépett Katherine-hez, csókot lehelt a nyakára, amitől rögtön buja mosoly jelent meg az arcán.
−Mond azt, hogy beteg vagy- súgta Mark a fülébe.
Katherine hátranézet, szemei azt sugallták, hogy muszáj dolgoznia. Mark egészen közel hajolt, a kezei végigfutottak Katherine hasán egészen a bugyijáig, az érintés futótűzként haladt át a nőn.
−Elég beteg vagyok- mondta Katherine a telefonban. A nevetést alig tudta visszafogni, Mark érintése pedig egyre intezivebb lett. - Ma nem tudok bemenni dolgozni, ne haragudj. - Hangjában valami új szín hallatszott.
−Értem… akkor gyógyulj meg mihamarabb- Katherine kolléganője észrevette, hogy nem betegség miatt maradt távol a munkától. - Szép napot, és vigyáz magadra!
−Még soha nem hazudtam senki kedvért.
−Egyszer mindent elkell kezdeni. -  Tekintette Katherine hajára szegeződőt. A tegnap éjszakai frizura még mindig csodásan állt, bár nem volt tökéletes, de szépsége mesébe illő volt.− A hajad még mindig meseszép.
- Hála neked.
−Gyere, reggelizzünk.
Megfogta Katherine kezét, és a konyhaszigethez vezette, megcsókolta, majd leültette a pulthoz.
−Mit szeretne reggelizni a kisasszony?
−Miből lehet választani?− Katherine-nek tetszett a férfi a tűzhely mellett, bánta, hogy a textil eltakarta kidolgozott felsőtestét.
−Kegyednek bármit, mindent teljesítek. - Mark mélyen Katherine szemébe nézett, a férfi tekintete őszinte volt.
Katherine elcsodálkozott a férfi jószívűségén, nem érezte még így magát, soha senki közelében. A pillanat tiszta volt, amibe szeretet volna Katherine megfürdeni és lemosni magáról a múltat.
−Rántotta megfelel?
−Igen, tökéletes.
Mark elegáns mozdulatokkal készítette a késői reggelit. Katherine gyönyörködött a férfi konyhai mozgásában. A délután első percei mennyein keltek, élvezték a meghitt a perceket.
Mark a hűtőből egy üveg tejet vett ki, két poharat teleöntött vele, és egyiket átadta a nőnek. Katherine belekortyol a bögrébe, miközben Mark a fonott a frizuráját nézte, ami nem volt már tökéletes, de a látvány még mindig a menyekbe repítette. Letette a poharat, Katherine-hez hajolt, és helyre igazította az egyik hajtincset. Arcuk többször közel került már egymáséhoz, de Markban most tudatosult először, hogy Katherine milyen sebezhető lány, az ártatlanság ragyogó fényessége eltüntette egy pillanatra a sötét vágyat.
−Mi a gond? − kérdezte Katherine, mikor meglátta Mark bánatos szemeit.
−Semmi, csak olyan szép vagy. −Mark először jött zavarba, próbálta azonnal leplezni.
Visszalépett, a tűzhelyez és kiszedte egy tányérra a rántottát, megtálalt Katherine előtt, majd leült vele szemben.
−És mivel szeretnéd tölteni a betegszabadságodat? –Mark egy falat omlettet kapott be.
Katherine száján széles mosoly jelent meg, amibe a bujaság összes árnyalata beleköltözött.
−Nem is tudom, talán valami különleges gyógymódot kéne kipróbálnom. − Katherine barna szemei hosszú idő után ragyogtak a vágytól.
−Valami újat?
−Akár-válaszolt huncutul Katherine.
−Akkor menjünk vásárolni! −mondta Mark magabiztosan, aki már a puszta gondolattól izgalomba jött.
Katherine elképzelni se tudta, hogy hova viszi Mark. Próbálta a kideríteni, mi lehet a férfi célja, de nem tudott meg semmit. Vásárolni? A második „randin ˝ mégis mit akar venni? Ezek a kérdések jártak a Katherine agyában, a bizsergés és a kíváncsiság uralta a testét. Markra nézett, és rá eszmélt, mennyire jól esne, ha most keményen megbaszná. Katherine elcsodálkozott, hogy milyen gondolatok támadtak az elméjében.
Mark szándékosan nem szólalt meg, játszottak egymással, a nagykorúak erotikus játszmáját űzték. Mark örült, hogy Katherine személyében megtalálta a tökéletes partnert, akinek elbűvölő szépsége fénylett, szőke kiengedett haja pedig maga volt a megtestesült gyönyör, mint egy angyal szárnyai, amik elrepítették volna a mennyországba.
A város egyik előkelő részébe érkeztek, csupán pár utcasarkot mentek Mark lakásától. Egy mélygarázsba parkoltak. Mark kiszállt, kinyitotta Katherine előtt az ajtót, megfogta a kezét, és a lift felé vezette. Mark megnyomta a lift gombját, majd a lányra nézett. Rámosolygott, ő pedig visszamosolygott.
−Még mindig nem mondod el, hova hoztál?−Kérdezte kiváncsian.
A lift megérkezett, kinyílt, Mark pedig Katherine-re nézett.
−Mindjárt megtudod.−Arca sejtelmes, hangja halk volt, mégis visszhangzott Katherine fülébe.
Beléptek a liftbe, Mark megnyomta kiválasztott emelet gombját. A lift ajtaja összezárt, és elindult felfelé. Katherine a szemét forgatta, a kíváncsiság egyre inkább felszínre tört, szerette volna már megtudni, hova mennek. Majd egyszer csak a lift megállt. Nem hitte el, amit látott, még soha nem volt ilyen helyen. Mark a reakcióját fürkészte.
− Egy szex shopba hoztál?
−Ez nem egy hétköznapi szex shop.−Mark megfogta a kezét és kiinvitálta a liftből.−Ez az ország legexkluzívabb perverz üzlete.−Mark folyamatosan a lány arcát nézte.
Katherine zavartan nézet körül a drágábbnál drágább eszközök tárházában, ismeretlenek voltak neki a bilincsek, ruhák, korbácsok és még számtalan más tárgy is.
−Ha el szeretnél menni, elmehetünk.
Katherine a ruhákat nézte. Egy fekete spandex ruha volt kirakva, ami egy új kollekció legújabb darabja volt. Mark rögtön beleképzelte a fodrásznő testét.
-Nem.- szemei megvilágosodtak, lelke egy új dimenzió kapujába állt.−Maradjunk.
Katherine bizonytalanul járt a sorok között, nem ismerte ki magát a bizarr tárgyak között, de az idegenkedés legcsekélyebb fokát sem érezte magán. Érdeklődött az extrém eszközök iránt, amik a bizarrság határát súrolták, vagy talán átlépték. Nem tudta eldönteni, de nem is akarta, lényeg, hogy izgalmasnak találta, ami Marknak bőven elég volt. Elégedett és boldog volt attól, hogy Katherine nem rohant ki a helyiségből, hanem pont ellenkezőleg. Érdeklődést mutatott. Ez a tény nem érte meglepetésként a férfit, nagyobb tétben, mert volna fogadni, hogy a lány nyitott a perverzebb játékokra.
−Gyakran jársz ilyen helyekre? − kérdezte Katherine, aki egyre zavartabb lett.
−Időnként megfordulok.  Mark kontrollált arckifejezéssel beszélt a lányhoz.− Itt mindent meglehet kapni.
Katherine szeme megakadt egy fekete latex maszkon, aminek csak szem és orr nyílása volt. Mark rögtön észrevette a fodrásznő érdeklődését.
−Tetszik?−Kérdezte kéjsóváros mosollyal.
−Érdekesen néz ki. −A kezébe vette a maszkot.
− A gátlásokat remekül oldja. - Mark Katherine kezét nézte. Egy pár pillanatig csendben hagyta, majd miután látta, hogy kezd feloldódni, feltett neki egy kérdést. - Tetszik?
Hirtelen jött a kérdés,Katherine egész testére hatással volt, miközben a keze a maszkot szorongatta.
−Igen- mondta Katherine. A szó kiejtése után valami felszabadult a fodrásznőben.
De nem csak a maszkot vették meg, mindenféle eszközt megvásároltak, ami megtetszett nekik.
Ahogy Katherine kezébe veszi a ruhát, a spandex érintése hideg félelmet idéz meg benne, ami végigszalad az egész testén. Az élet ciklusokból áll és most a fiatal fodrásznő elérkezett egy új fejezethez, de előtte a régitől meg kell szabadulni a múlt negatív energiáitól. A törölköző a padlóra hull, és Katherine elkezdi felvenni a ruhát.
Katherine kezébe veszi a ruhát. A spandex érintése hideg félelmet idéz meg a nőbe, ami végigszalad az egész testén. Az élet ciklusokból áll, és most a fiatal fodrásznő elérkezett egy új fejezethez, de előtte a régitől megkell szabadulnia. A törölköző a padlóra hull, és Katherine elkezdi felvenni a ruhát.
Katherine azon az estén volt először megkötözve, a szexuális perverzitás fogságba ejtő ereje a hatalmába kerítette. Egyre inkább vágyott arra, hogy megélje azt, amire órák óta várt. A hálószobába vonultak, Mark gyertyákat vett elő, és meggyújtotta őket. Ahogyan a gyertyafény erősödött a falak között, úgy lett Katherine-en egyre kevesebb a ruha. Ott állt francia bugyiban, haja előre hullott a melleire. Kezével takarta magát. Egymást nézték, az illatok és a perverz eszközök mind arra utaltak, hogy hamarosan felszínre törnek a legvadabb vágyak.
Mark elindult Katherine felé, aki épp a melltartóját oldotta ki. Csupasz keblei rögtön izgalomba hozták a férfit.
Katherine levette a bugyiját, a csupasz teste árasztotta a meleget. Mark elkezdte a nő balkezére felsegíteni a piros latex kesztyűt.
−Na, milyen?- Pénisze keményedett.
− Furcsa. -  Lüktető érzés fonta körbe a kesztyű vonalát.
Mark buján rámosolygott a nőre, akinek kezei remegtek az izgalomtól. Kiszolgáltatottnak érezte magát, ami tele volt erotikával. A férfi úgy érezte megtalálta azt a nőt, akire mindig várt, Katherine pedig meglelte a keresett a férfit. Egy álom hullott rájuk, aminek középpontjában a játék és az ámulás volt. Egy egyszerű álom, vagy több lenne? Katherine jobb kezére is rásimult a kesztyű.
−Csodásan állnak - mondta Mark.
Katherine pillantást vetett az elbujtatott ujjaira. Olyan volt, mintha a könyökéig két bőr lenne. Mark közben egy tekercs fekete szalagot vett elő az egyik fiókból. Katherine kikerekedett szemekkel nézte a ragasztószalagot,tudta, hogy mi fog következni. Egy nagy levegőt vett. Mark a nő elé lépett, megcsókolta, majd egy nagyobb darab szalagot helyezett a szájára, ami teljesen rátapadt.
−Jól vagy?−kérdezte Mark.
Katherine bólintott. A szíve dobogását hallotta a csendes szobában, ami hevesen vert. Mark még három réteget ragasztott a telt ajkakra. Miután a fodrásznő hangja semmissé vált, a férfi elkezdte a maszkot feladni. Háta mögé állt kezében a maszkkal, majd gondosan felhúzta a nőre. A szőke haját elrejtette a latex alá gondos, aprólékos mozdulatokkal, mintha valamiféle felbecsülhetetlen kincset dugna el.
−Remélem, tetszeni fog a ma este- súgta Mark.
Megfogta Katherine latexszel bevont kezét, és az ágyhoz vezette. Az alvóhely négy pontjához kötözte ki a kezét és a lábát, négy speciális fém bilincsel. Katherine szemeivel végigkísérte, ahogyan rákerültek a bilincsek.Nem ellenkezett, hanem élvezte, hogy a vágyak által megformált láncok rákerültek, amik szorosan fogták. A levegőt egyre hangosabban vette az orrán keresztül. Mark levetkőzött, meztelen testét a gyertyafény színjátéka világította meg, mint valami görög félistenét. Ha Katherine csuklói nem lettek volna kiláncolva, akkor biztos a kidolgozott, szőrtelen mellkas után nyúlt volna, de elérhetetlen volt számára, pont úgy, mint egy szebb jövő. Mark számára közel voltak a fodrásznő mellei. Lassú mozdulatokkal közeledett Katherine jobb melléhez. Ajkaival szelíden kezdte a kényeztetést, először alig érintette meg a rózsaszín bimbókat. A nő teste érzékenyé vált, minden egyes tapintást jobban érzett, szervezete ki volt szolgáltatva Marknak, aki nyelvével a bimbóudvart kezdte körbejárni. A fodrásznő hátradöntötte a fejét, és a plafont nézte. Mark szívása egyre intenzívebb lett, ami Katherine-ből nyögéseket kezdet kiváltani. A kellemes percek egyre szenvedélyesebbek lettek, Mark az ujjai közé vette a kőkeményre dermedt bimbót. Elkezdte csavarni. Katherine teste egyre inkább megfeszült, a kéjelgő momentumok egyre erősebbek és sűrűbbek voltak, aminek velejáróra volt a szigetelőszalagon át hallható nyögés. Ahogy a csúcspont közeledett, Katherine gondolatai szétestek. A világ megszűnt, csak Mark érintését érezte. Bilincseit rángatta, ki akart szabadulni és átélni a mellek által elért orgazmus különleges szépségét. Mark figyelembe se vette a nőt, csak az örömszerzésre koncentrált, egy kegyetlen játékot űzött nővel, aki ismét egy hatalmas szeletet kapott az erotika tortájából. Mark ráharapott a bimbókra, és Katherine nem bírta tovább. Bilincsek zörögtek, Katherine szemei kitágultak. A plafonon lévő csillárt látta, mikor átélte élete egyik legízletesebb orgazmusát.
Mark kioldotta a nő bilincseit. Katherine nem tudott mozogni, az energiája eltűnt, egy új világ magjai születtek meg. A fodrásznő percekig feküdt, és csak bámulta az ezüst csillárt, a kesztyűs kezével végig simított a mellén. Mark száján kaján mosoly jelent meg, amikor látta a piros ujjakat az elkényeztetett bimbókon. A maszk még mindig Katherine -en volt, a fekete latex közül kitűnt a nő barna szeme. Szájára tapadt a ragasztó szalag, szomjas volt, szívesen ivott volna egy pohár vizet, de a szomjúság hamar elmúlt, túl jól érezte magát a maszkban. Marknak így is nagyon tetszett és izgatónak találta a lányt, de a szőke fény hiányzott neki, ami a latex alá volt rejtve. Katherine erőt vett magán, és elengedte a mellét, felült az ágyon és melle helyett Mark péniszét fogta meg a kesztyűskezével. A férfi elmosolygott. Katherine a kezeivel elkezdte visszaadni azt a kényeztetést, amit előbb Marktól kapott. A férfi jobban örült volna Katherine hajának, de nem akarta elrontani a nő buja kedvét és túlságosan jó hatással volt Katherine keze a nemi szervére. A fodrásznő határozott mozdulatokkal húzta hátra a bőrt a férfi nemi szervén. Katherine –nek csak a szemei látszottak, szomorú tekintetet vetett Marka és mély együttérzését fejezte ki, hogy nem tudja a szájával kielégíteni, közben mozdulatai intenzívebbek lettek. Fel—le, a kesztyű érintése hatásosnak bizonyult, Mark farka kőkemény lett. Katherine keze minden húzás után erőteljesebb lett. Marknak csak élvezni kellett, ellazulva nézte a lány buja szemeit, amik vidámságtól csillogtak. Katheirne nem szégyellte felvállalni magát, és nem szégyellt örömöt szerezni a férfinak. Katherine „L” alakban tette a kezét,a pénisz tövére nyúlt, és medence irányába húzta.
Mark elélvezett. A piros kesztyűn folyt a fehér sperma. Katherine, el se hitte, amit csinált, még soha senkit nem elégített ki kézzel.
−Ez jól esett –mondta rekedtes hangon Mark.
Megsimogatta a latexszel bevont arcát. Katherine-nek még így is jól esett a férfi érintése. Mark levette a maszkot a fodrásznőről, és száját felszabadította. Katherine megnyalta kiszáradt száját. Haja kócos volt, arcán még jelen voltak a maszk a nyomai. Mark végigsimított az arcán, mélyen belenézett a szemében. Ekkor döbbent rá, hogy milyen érzékeny és sebezhető a lány, és hogy mennyi minden nyomja a szívét. Ugyanakkor annyira vadító és kiváló partnert talált benne a férfi, mint még soha.
-Egy igazi kincs vagy!- Megpuszilta.
Mark felállt, és kiment a szobából egy pillanatra. Katherine meglátta a rég nem látott fehér égi felhőket, de a múlt nem engedte, hogy repüljön köztük. Elgondolkodott, hogy az esküvő napján nem hitte volna, hogy ideáig fog kerülni. Egy férfi lakásán lesz, aki ragasztószalaggal fedi le száját, és latex maszkot ad rá. Bele pirult. Annyira élvezte az életét, mint még soha. Mark visszatért kezében egy doboz cigivel és hamutárcával.
−Dohányzol?- kérdezte Katherine, miközben letörölte a kesztyűről a maradék ondót.
−Csak az emlékezetes pillanatok után szoktam rágyújtani. - Mark lefeküdt az ágyra. - Kérsz?
−Nem dohányzok.
-Én se.
Katherine kivett egy szál dohányt a dobozból, Mark tüzet adott neki, és lefeküdtek az ágyba dohányozni. Kimerülten feküdtek, és gyönyörködtek a gyertyák lángjaiban. Kahterine az első cigarettaszívás után elkezdett hangosan köhögni.
−Az esküvőm előtti éjszakán cigiztem utoljára- mondta Katherine.
−Szép volt az esküvőd?
− Életem egyik legszebb napja volt… Pont olyan volt, mint amilyennek megálmodtam kislányként.−Fájdalmas arccal emlékezett vissza, lerítt róla, még mindig nyomasztja a múlt.
−Biztos nagyon szép voltál.−Mark a füstöt kifújta.
Katherine valóban álomszép menyasszony volt, akiről áradt a boldogság, és azt hitte, hogy ez a fajta felhőtlenség egy életen át elkíséri. De tévedett, mert rövid idő alatt az édes mézből keserű lett. Katherine fodrászatban dolgozott, ahol szinte naponta találkozott elvált, vagy rossz házasságban élő nőkkel, akik próbáltak új életet kezdeni, de kevesüknek sikerült. A fodrásznő eleinte nagyon félt az egyedülléttől, és attól, hogy soha nem fog már boldogan élni. A tudat pedig, miszerint nem lehet gyereke, még jobban a mélybe sodorta.
Mark nézte a nőt, ahogyan az a múltján a  merengett, ekkor jött rá, hogy milyen sebezhető lelkű a a fodrásznő  Zenét tett fel, hogy jobb kedve legyen a nőnek. Katherine szeme kikerekedett, szája széles mosolyra húzódott.
−Franky és Johnny?-kérdezte jobb hangulatban a nő.
−Kedvenc számom- mondta, miközben eloltotta a cigit a hamutálcában.
−Te hiszel még abban, hogy két ember egymásnak rendeltetik?
−Csodák időnként szoktak történni. - Kezével elkezdte simogatni Katherine kócos haját. - Csak néha áldozatot kell hozni.
Mark másnap reggel álmából ébredt, borult ég fogadta, az eső lába lógott. A férfi az órájára nézett, aminek a mutatója szerint el kellett volna kezdeni készülődnie a megbeszélésre. Letette a karórát, és Katherine-re nézett, aki még aludt. A párnára könyökölt, és úgy gyönyörködött a békés csodában. Nyugodtságot árasztott, mint egy éneklő angyal, csak Kathernie nem zenélt, csak aludt, de azt békésen. Különleges látványban volt része Marknak, élete végéig el tudta volna nézni. Majd tekintette ismét a frizurára terelődött. Halk, de mély levegőt vett, keze ismét elindult volna a frizura felé, de megálljt parancsolt magának. Nem akarta felébreszteni a lányt.
Percek múltak, de Mark csak nézte és nézte az alvó fodrásznőt. Majd egyszercsak az alvó lány kinyitotta az egyik szemét. Markra nézett álmosan.
−Szia- köszönt a lány halkan.
−Szia.
−Régóta bámulsz?- A takarót a nyakáig húzta.
−Nem bírok betelni a látványtól - mondta Mart kedvesen.
−Hány óra van?
-Negyed kilenc.
-Basszus, elkések a munkából.
−Ne menj dolgozni…maradt még jó pár dolog, amit nem próbáltunk ki.
−Sajnos mennem kell.- Látszott rajta, hogy nem lehet meggyőzni.
−Rendben, látom nem tudlak meggyőzni. Akkor én is elmegyek a megbeszélésre. - Kiszállt az ágyból.
−Neked megbeszélésed van?
−Igen, valami ügyféllel találkozok, aki rám akar bízni egy halom pénzt.-Mark a ruhásszekrényhez sétált, hogy öltönyt készítsen ki.
-Akkor hogy akartál két helyen lenni?-Katherine a szemét forgatta.
Mark abbahagyta a ruha választást és visszasétált az ágyhoz, Katherine-hez hajolt és csókot lopott tőle.
-Lemondtam volna- súgta a fülébe.
Mark zuhanyozott, közben Katherine rendet csinált a hálószobában. Az egyik fiókban pakolt,mikor keze közé került egy hajnyírógép. A fodrásznő ismerte a gép márkáját, az egyik legdrágább kategóriába tartozott. A nő rögtön elgondolkozott, hogy minek Marknak hajnyírógép. Mire használhatja? Nehezen tudta elképzelni, hogy Mark otthon vágja a haját. Becsukta a fiókot, de a kérdés bevésődött az elméjébe.
Katherine testén feszül a spandex ruha, a fekete anyag teljesen rásimul, a feneke és melle kirajzolódik. Övet tesz a derekára, ami még jobban kiemeli formás vonásait. Az egész teste megváltozik, még a légzése is. Egy dobozból elővesz egy magas sarkú csizmát és egy pár fekete latex kesztyűt. Kényelmetlen érzés ebben a ruhában lehajolni, feneke teljesen kidomborodik. Csizmát és a kesztyűt felhúzza, majd még utoljára megfésüli a haját.
Mark fontos papírokat írt alá, de a gondolatai egészen máshol jártak. Katherine járt az eszében, az irodából kinézett az esős égboltra, és Katherine bánatos, de mégis hívogató szemei jutottak eszébe. A sötét vágya egyre inkább kezdett erősödni a férfin, már akkor megfogant benne az a fajta sötét gondolat, mikor először nézett a fodrásznőre. Próbált magán uralkodni, de nem tudott. A lánynak se akart fájdalmat okozni. Bár nagyon félt attól, hogy ha elmondja Katherine-nek azt, amire vágyik, azonnal elmenekül tőle. Meddig tudta volna visszatartani magát? A választ nem tudta. Nem akart hazudni a lánynak ezért úgy döntött, este elmondja neki a legnagyobb titkát és egyben legszebb vágyát.
.Katherine becsöngetett Mark ajtaján. A férfi épp a teríték utolsó darabjait rendezte el, mikor meghallotta a csengőt. Egy nagy levegőt vett, haját megigazította, és elindult bejárat. Soha nem volt ennyire izgatott, nem érdekelte senki véleménye, amit akart, azt megkapta, nem érdekelte, milyen áron, nem foglalkozott a következményekkel. De a fodrásznőre másképp tekintett. Új helyzet volt számára, a lány irányt többet érzett,most először életében támadtak igazi érzelmek a lelkében.Az ajtóhoz ért, kinyitotta, és megcsodálta Katherine szépségét. Mark pillanatokig nem tudott megszólalni, ámulatban esett. De a mennyei letisztult momentum, a másodperc töredéke alatt váltott sötétségre, csupán a hajra kellett nézni.
−Mia gond? –kérdezte Katherine, széles mosollyal a száján.
−Csak elkalandoztam. - Bűvös mosoly jelent meg a száján.
Mark beinvitálta lakásba Katherine-et, ahol harmonikusan megterített asztal várta, klasszikus, letisztult étkészlettelés óriási csokor friss virág. Katherine elcsodálkozott a férfi figyelmességén. Minden a helyén volt.
Mark a vacsorázás közben végig feszült volt, de ebből Katherine semmit nem fedezett fel, el volt bűvölve a férfi törődésétől és gondoskodásától.
−Igazán finom - mondta Katherine a gyertyafényben.
−Köszönöm.−Mark büszkén belekortyolt a borospohárba.
−Nem gondoltam volna, hogy ilyen jól főzöl.
−Az egyik hobbim.
−Sok hobbid van?
−Akad még egy pár−mondta Mark mély komolysággal.
Csend borult az asztalra. Katherine-t az ismeretlen sötétsége verte szíven. Eszébe jutott a hajnyírógép, amit Marknál talált.
A desszert elfogyasztása után Mark elvitte a tányérokat a konyhába, ahova követte Katherine. Érzéki csókolózásba kezdtek, amit a fodrásznő kezdeményezett. Mark azon gondolkozott, hogyan fogja elmondani a lánynak a titkát. De a szenvedély egyre jobban úrrá lett a férfin.
−Valamit… el akarok mondani- mondta halkan Mark, az érzelmek szünetében.
Katherine felnézett szomorú tekintettel a férfira. Mark nem tudta elmondani, erőt próbált venni magán. Mikor szóra nyitotta száját a fodrásznő.
−Majd elmondod- a csókolózás a folytatódott.
Mark engedett a csábításnak, ami sokkal élvezetesebb ígérkezett, mint az igazság.
Katherine spandexbe öltözve ül az ágy szélén, haja a ruhára göndörödik. Táskájából előveszi a telefont. Remegő kezekkel feloldja a készülék zárját, látja, hogy senki nem kereste, így fogja, és kikapcsolja a mobilt, és az ágyra teszi. Nagy levegőt vesz, majd hangosan kifújja. Kesztyűs ujjaival beletúr a hajába, majd feláll. Kecses léptekkel elindul az ajtó irányába, a csizmák kopogásai hangosak, amik Katherine fejében visszhangzanak. Kinyitja az ajtót, és elindul a jövő felé.
Katherine szájából folyt a nyál. A piros golyó, amivel ki volt peckelve a szája, nem engedte nyelni. Fekete bőrszíjjal az arcán élvezte, ahogyan Mark magáévá tette. Kezei hátra voltak bilincselve, lábai az asztal sarkaihoz voltak kötve. Életében először részesült anális szexben. Annak idején a barátnői azt mondták, hogy semmi jó nincs benne, csak fáj. Katherine-nek fájt, de sokkal jobb volt, mint amilyenek gondolta. A labda mögül nyögött, amennyire csak tudott, de ez a hang halknak bizonyult. Mark farka határozott mozdulatokkal mozgott a lány fenekében, egyet rácsapott a tenyerével, miközben baszta, majd kezével megfogta Katherine haját, összefogta, és elkezdte maga felé húzni. A nő feje hátrafeszült a húzástól. A férfi egyre jobban zihált, az összefogott hajat úgy markolta, mint az oroszlán az elejtett gazella testét.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: