Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Arcady: Köszönöm, örülök, hogy tetszet...
2024-04-20 20:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nyílt nap

Andrew belépett a nézőtérre és megfelelő helyet keresve magának körülnézett. Pár sorral arrébb meglátta Katherine-t. A nő is észrevette és élénken intett neki. Azután a mellette ülő diáklányokhoz hajolt és megkérte őket hogy üljenek eggyel arrébb. A férfi örömmel ment oda. Mindketten egyedülálló szülők voltak. A lányaik egy osztályba jártak, így szülői értekezleteken már többször találkoztak. Katherine melegen üdvözölte, majd azt mondta:
-Nem is tudtam hogy Samantha is szerepel. Meglep...azt hittem nem érdekli az ilyesmi.
-Nem is érdekli. A szurkolólányok akrobatikus bemutatója viszont később lesz és valahogy el akarom ütni az időt. Ezenkívül a támogatói jegyvásárlással rendes szülőhöz illően segítem az iskolát. Megan fellép?
-Igen. Az egyik mellékszerep az övé.
Andrew kinyitotta a bejáratnál kapott brosúrát és olvasni kezdte.
“Üdvözöljük drámaklubunk előadásán! A Sötétség Újraéledése című minidarabot két diákunk, Jeremy és Jenny Richards írta. Jeremy végzős és két éve az iskolai drámaklub vezetője. Több sikeres előadás szervezője és szereplője volt. Érettségi után szeretne színészettel foglalkozni. Ősszel már egy hivatásos színházi produkcióban fog egy mellékszerepet játszani. Jenny a húga, jelenleg másodikos és a beiratkozása óta a színjátszó klub tagja. Tőle is több kiváló alakítást láthattunk már és most társszerzője a bátyja érettségi előtti utolsó darabjának. A szerzőség mellett a testvérek játsszák a két fő szerepet. Jenny nagyon szeretné ha utolsó közös fellépésük lenne a legjobb.”
Ahogy a szöveg végére értem, a nézőtér elsötétedett. Pár másodperc múlva egy testetlen hang kezdett beszélni.
“Egykor a hatalmas Byrntraaz démon tartotta uralma alatt a vidéket. Az erejét a saját szeszélyei és vágyai kielégítésére használta, nem ritkán kegyetlenül és gyűlöletet kiváltva. Élelmet, aranyat és nőket vett el nem törődve azzal, hogy milyen nyomorúságot vagy gyászt hagy hátra. Egy pap végül csapatot szervezett harcosokból és egyházi emberekből. Felkelést szítottak amivel a démon katonáinak nagy részét elcsalták az erődtől.”
A függöny felemelkedett és a nézők máris egy lelkes színpadi csetepaté közepén találták magukat.  A jók csapata komoly veszteségeket szenvedett, de a pap és két társa végül elérte Byrntraaz-t és hordozó testét megölve lelkét mágikus zár alá vetették megszabadítva a vidéket a terrortól. Átkutatták a várat és végeztek a démon elrabolt nőktől származó utódaival, nehogy maradjon valaki, aki kiszabadíthatja a sötét lelket. Ám a harc alatt született utolsó leszármazottat a gonosz lord hű emberei elmenekítették. 
A függöny leereszkedett, majd újra felemelkedett. A színpadi kép változott és az események 15 évet előre ugrottak. Az egykori újszülött erős ifjú hölggyé cseperedett és az utolsó lépéseket tette apja kiszabadítása felé. A díszlet egy tömlöc volt, amit a kőfal mentén elhelyezett parázstartók világítottak meg. A padlón egy körbe rajzolt pentagram látszott. Láncokon két fiatal lány teste lógott. Félrebillent fejjel és üres tekintettel bámultak felfelé. A mellkasukban hatalmas véres üreg tátongott. Egy faasztalon véres belső szervek kupaca hevert, mellettük ezüstedények sorakoztak. Az egyik sarokban egy megbilincselt fiatalember kuporgott reménytelenséget sugalló arckifejezéssel. Három csuklyás, köpenyes lány is volt a tömlöcben. Megan egy kopott könyvet tartott a kezében és a másik kettő pentagram körüli ügyködését irányította. Felvételről ajtónyikorgás hangja hallatszott és három újabb lány csatlakozott hozzájuk. A már bent levők abbahagyták amit csináltak és térdre ereszkedtek. Az újak vezetőjét játszó Jenny hátrahajtotta a csuklyáját és felfedte sápadt arcát, éjfekete szemét és feketére rúzsozott ajkait. Hosszú, hullámos, szintén fekete haja a köpenye alatt tűnt el. A könyvet tartó Megan-hoz fordult és azt kérdezte:
-Volt valami gond a pap titkolt gyermekeinek elrablásával?
-Jobban őrizték őket mint gondoltuk. Valószínűleg felkeltette a gyanakvását a többi szükséges összetevő beszerzésére irányuló tevékenységünk híre. A fiú végül megpróbálta elrejteni előlünk az egyik lányt, de az végül előjött amikor elkezdtük eltörni védője ujjait.
A fiatalember megemelkedett amennyire a láncai engedték és megpróbált a lányokra ugrani.
-Szörnyetegek!  Megöllek benneteket…
-Némaság! -mondta Jenny és könnyed kézmozdulattal a fogoly felé intett.
A fiú a varázslat hatására elnémult. Tátogva próbált mondani valamit, de nem jött ki hang a száján. A beszédet feladva tovább rángatta a láncait és próbált elrablóira ugrani.
-Bénultság! -mondta a fejét csóválva Jenny és a fiú ernyedten esett össze. A lány folytatta:
-Még szükségünk lesz a testedre, nem akarom hogy kár essen benne. Tovább! -mondta a térdelő Megan-nak.
-Sikerült mindkettőt elfognunk és feláldoznunk, de ha a pap nem is tudott eddig rólunk, most már biztosan tud.
-Az ellenállása semmit sem fog érni, ha apámat kiszabadítjuk. Minden elő van készítve?
-Igen. Az anyagokat összegyűjtöttük és a mágikus kört a varázskönyvnek megfelelően megrajzoltuk.
-Nagyszerű! Akkor kezdhetjük is a szertartást! -mondta a vezető vad vigyorral az arcán.
A lányok a pentagramra fektették a fiút és kezeit lábait széttárva a padlóhoz erősítették. Az asztalról elvették az öt ezüstedényt és a pentagram csúcsaihoz tették. Ezután az öt segítő lány szintén a csúcsokhoz állt és lecsúsztatta magáról a köpenyét. Csupasz testeiket különféle korommal felfestett szimbólumok díszítették.
A vezető a pentagram alapjánál állt és a lekötözött fiú felé nézett. Egyik kezében a varázsigék könyvét tartotta, a másikat pedig előre nyújtotta. Egy mágikus nyelvű szöveget kezdett kántálni. A csúcsoknál álló lányok felvették a földről az edényeket és beljebb léptek. Az edényekből valamilyen ragacsos, vörös folyadékot öntöttek ki és elkezdték vele megrajzolni a pentagramot.
-Pecsét, érezd a létrehozód gyermekeinek haláltusáját és vérét! Pecsét, ami apámat fogva tartod, törj meg követői hitétől!
Baljós morajló hang majd panaszos vonyítás hallatszott és szélroham fújt át a színpadon.
-Apám! Vedd magadhoz ifjú követőid önként felajánlott életerejét és szabadulj meg kötelékedből!
Az öt lány vonaglani kezdett ahogy elvesztették uralmukat a testeik felett. A színpad egy pillanatra sötétbe borult, majd újra pislákolni kezdtek a fények. Az öt segítő lány a földön nevert, a fiú pedig a kör közepén állt. A vezető lány euforikus arckifejezéssel nézte.
-Jó munkát végeztél lányom! -mondta a fiú.
-Dícsérő szavaid méltatlanok hozzám. -felelte a lány és térdre esett.
-Ha valamelyik követőd életben maradt, meg fogom jutalmazni amikor visszanyerem régi erőmet.
-Köszönöm apám!
-A pecsétet megtörted, de tudod mit kell tenned ahhoz, hogy ezt a kört elhagyhassam.
-Igen apám! Egész életemben erre a pillanatra vártam. -mondta a lány és felemelkedett.
-Jöjj gyermekem! -mondta a démon lord és felé nyújtotta a kezét.
A lány elfogadta a kezet és a kör közepére lépve ledobta magáról köpenyét. A sötét úr magához szorította és vadul megcsókolta, miközben a popsiját markolászta. Pár másodpercnyi izgató tapogatás után a lord a hátára feküdt a körben, a lánya pedig a csípője fölé térdelt.
-Rég volt mikor utoljára nőt éreztem. -mondta a fiú.
-Megtiszteltetés hogy az első és egyetlen alkalmam a tied. -felelte a lány és lejjebb ereszkedve magába engedte a fiú hímvesszőjét.
Felsikkantott és combján láthatóan vékony vércsík jelent meg. A démon lord pár másodpercet hagyott neki a behatoló megszokására, azután megragadta a csípőjét és erőteljes lökésekbe kezdett. A szüzességét elvesztő Jenny először csak fájdalmat érzett és a fiú minden lökésénél felkiáltott, azután lassan jött a kéj. A kiáltások előbb szenvedélyes tónust kezdtek kapni, majd sóhajokba fordultak ahogy a lány megadta magát a buja szeretkezésnek.
A pár színpadi szeretkezése közben Katherine halk neszt hallott a baljáról. Odanézve látta, hogy a mellette ülő diáklányok egyikének keze a másik szoknyája alá csúszott és ott matat. Mindketten elragadtatottan nézték az előadást, miközben a simogatott próbálta magában tartani sóhajait. A nő elmosolyodott és megbökte a jobbján ülő Andrew oldalát hogy felhívja a figyelmét nézőtársaik illetlen viselkedésére. A férfi úgy döntött hogy kihasználja az alkalmat és meglépi azt amiről már régóta fantáziált. A keze Katherine combjára csúszott. A nő egy pillanatra megmerevedett. Lenézett, de nem tiltakozott. A szemét a színpadi események felé fordította és kicsit szétnyitotta combjait. Andrew keze feljebb csúszott. Amikor ujjai a bugyin keresztül megsimogatták a szeméremajkakat, Katherine felsóhajtott.
A színpadon eközben a szeretkezés egyre vadabbá vált. A lány testén karmolásnyomok jelentek meg. Azután a démon hirtelen megragadta a lány csípőjét és mélyre lökte magát benne. Ott maradt és ezzel egy időben beleharapott a lány keblébe. Az a fájdalomtól és a kéjtől felsikoltott, majd teste remegni kezdett az orgazmustól. Pár másodperccel később a démon engedett mind a foga mind a kezei szorításából. A lány a fiú mellkasára rogyott. Összeolvadt nemi szerveikből sperma szivárgott. Egy kicsit zihálva feküdtek, majd a lány felemelte a fejét és azt mondta:
-Sajnálom atyám! Elragadott a hév és nem foglalkoztam a szertartással.
-Ne aggódj gyermekem! Ez visszatérésem bevezetője volt. Egyszerűen újra kell kezdenünk a szertartást. Tegyél újra keménnyé! -felelte a démon.
A lány mosolyogva az ágyékához hajolt és szopni kezdte a vérrel és spermával borított hímtagot. Pár perc lelkes szájmunka után újra meglovagolta a fiút. A csípőjét óvatosan mozgatta, nehogy megint elragadja a szenvedély. Benyúlt a földre dobott köpenyébe és elővett egy tőrt. A démon lord elvette tőle a kést, megvágta egy kicsit a saját tenyerét és vérét a saját mellkasára cseppentette. A lány ezután visszavette a tőrt és maga felé fordítva a hegyét a szíve fölé illesztette. Egy pillanat tétovázás után betolta a mellkasába. A keblei közt vér kezdett lefolyni, arcán pedig fájdalmas kifejezés jelent meg. A lány elveszette erejét és elbizonytalanodott. A penge csak alig egy hüvelyknyire lehetett a testében. A démon megfogta a lány tőrt markoló kezét és azt mondta:
-Jól csináltad, de hadd segítsek!
Ezzel markolatig benyomta a kést. A lány szeme nagyra nyílt és vért köhögött fel. Andrew ujja a bugyit megkerülve becsúszott Katherine hüvelyébe. A  nő felnyögött.
-Vér a véremből! Félig ember, félig démon… Testünk összefonódott és keveredett az ártatlanság vére e test magjával. Most add az életerődet-e porhüvelynek, hogy szabadon járhassak a világban!
-Igen atyám...vedd vissza az életet amit adtál nekem és használd fel még egyszer… -sikerült sok vért felköhögve elmondania a lánynak.
A démon csípője újra mozgásba jött, Jenny köhögései pedig nyögésekkel keveredetek. A fájdalom mellett láthatóan kéjt is átélt. Mire a démon másodjára is belelövellte magját, a lány már nem köhögött és teljesen elernyedt. A démon lord egy kicsit élvezte a pillanatot, majd lelökte magáról lánya élettelen testét és felállt. A körhöz sétálva egy pillanatra megállt, majd átlépte a vonalat. A körön kívül elégedetten szemügyre vette új testét és mindent kielégítőnek talált. A lánya teste felé fordulva még egyszer köszönetet mondott, majd ördögi kacajt hallatva távozott. 
A függöny leereszkedett és a nézőtéri fények felgyulladtak. A szereplők előrejöttek meghajolni és fogadni a tapsot. Elől jött a démont játszó Jeremy, karjában a húga testével, mögötte az öt, szolgát játszó lány Megan vezetésével és a többiek. A sort egy idősebb férfi zárta, aki a drámaklub tanácsadója lehetett. 
A nézők elkezdtek kiszállingózni. Katherine Andrew-ra nézett és kislányosan elpirult. Azután erőtt vett magán és megkérdezte:
-Mit szólnál ahhoz, ha kettesben megnéznénk Samantha és társai műsorát...utána pedig elmehetnénk ebédelni valahova. Megan egyébként estig nem jön haza. A barátnőivel lesz.
Andrew-nak nem volt kifogása.
Hasonló történetek
7287
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
5340
Nem kellett volna mondanom, mert ekkor rátapadt a nyakamra, és belémvágott valami éleset, ami a szájában lehetett... megint kérdezni akartam, hogy mit művel, de nem jöttek ki szavak a számon...
Hozzászólások
További hozzászólások »
sonny grosso ·
Nem rossz.

feri1231 ·
Rémes.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: