Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nyári iskola

Imádtam a földrajz órákat középiskolában. Készültem is rájuk rendszeresen, pedig csak egy éves tárgy volt, de mégis szinte minden időmet neki szenteltem. Miért? Mert rajongtam a tanáromért. Magas, jóképű, a nők álma fazon. Mivel megtiszteltem a figyelmemmel az óráit – és persze őt magát is – megkedvelt. Rengeteget beszélgettünk, és mivel egy irányban laktunk elég gyakran jöttünk ill. mentünk haza suliból. A 20 perces út alatt mintha megszűnt volna a külvilág számomra. A zsúfolt járművek sem zavartak úgy, mint általában.

Mivel elég modern felfogású férfi, bármiről elbeszélgethettünk, és így szóba kerülhetett a sex is. Szóba is került. De mivel én kissé zavarban voltam, mivel nem szoktam ilyen témákról tanárokkal beszélgetni, nem hiszem, hogy túl elfogadott.
Mivel földrajz mellett történelmet is tanított, kihasználtam az alkalmat, és kértem, hogy segítsen nekem felkészülni az érettségire, jobban mondva kidolgozni a tételeket. Erre természetesen igennel felelt, aminek én igazán örültem, így legalább nyáron is találkozhattam vele.
Egy ilyen nyári napot kihasználva, tételkidolgozás címén elmentünk strandra, hogy így kellemesebb legyen a tanulás. Hát sikerült is.

Reggel 10-re beszéltük meg a találkozót a strand előtti buszmegállóban. Szokásaival ellentétben, most ott volt időben, sőt még előbb is, amit értékelni kell igazán.
A strand, ahova mentünk igazán kellemes hely. Igazi parkkal, lugassal, árnyékot nyújtva ezzel a naptól szenvedőknek, akik kivételesen, alig voltak. Sőt! Na mi is egy ilyet választottunk ki, mert nem túl kellemes írni, ha a fehér lapról visszaverődik a napfény. Épp a középkori városokról volt szó, amikor éreztem, hogy a hátamon, a fenekemen keresztül végigsiklik a keze. Éreztem, hogy közeledik hozzám. Nem tudtam, hogy most mit tegyek. Tetszik és vonzz, de mégiscsak a tanárom! De nem volt sok időm a gondolkodásra, mert a hátamra fordított, és megcsókolt, vadul, szenvedélyesen - sokat fantáziáltam már arról, hogy vajon hogyan csókol, hát most már tudom is- éreztem a kezét, ahogy simogat, ahogy húz közelebb magához.

Egyszerűen nem bírtam neki ellenállni, pedig akartam, de nem ment. A keze egyre lejjebb és lejjebb vándorolt. Gyengéden érintette kicsi gyöngyszemem, mire elöntött a vágy. Kezemet nem bírtam magam mellett tartani, elkezdtem simogatni a testét. Óvatosan harapdáltam ajkát, és cirógattam ott amerre a kezem vitt, ami megborzongtatta. Amint lejjebb kezdtem kalandozni simítva, már merem férfiasságát érzéki sóhaj hagyta el ajkait. Nem bírt már magával. Melltartóm pántját fogaival húzta le rólam, és visszafele csókolgatta nyakamat, majd fülcimpám, és ismét a számat. Alig volt rajtunk ruha, de azt is soknak éreztem, meg akartam szabadulni tőle, és ő is. Éreztem. Kiszabadított a fürdőruha felsőmből, és elkezdte csókolgatni melleimet, majd haladt egyre lejjebb és lejjebb. Levette a bugyimat is, és elkezdte csiklómat csókolgatni, nyelvével izgatni…

Egyszerűen nem bírtam magammal, akartam, hogy belémhatoljon. Kezemmel arcát simítva irányítottam, hogy csússzon vissza mellém. Elkezdtem harapdálni a fülét, orrommal simogatni lágyan, és közben kihámozni fürdőnadrágjából, hogy szabad lehessen, és uralhassa a testemet, kielégítsük egymás vágyait. Nadrágjától szabadulva éreztem hozzám simulni merev falloszát, amit egyre inkább kívántam érezni, amire nem kellett sokat várni. Belémhatolt. Abban a pillanatban megszűnt minden, más. Csak őt éreztem, ahogy forró teste simulva az enyémhez, lassan mozog. Nem bírtam betelni vele.

Lábaimmal körbeöleltem derekát, harapdáltam a nyakát, fülcimpáját, és szorítottam karommal. Nem akartam, hogy elengedjen. Éreztem az egyre közeledő orgazmust. Akartam, de mégsem. Szerettem volna minél hosszabb ideig érezni, és élvezni őt. Egyszerre mentünk el. Egymás karjaiban, pihegtünk. Megcsókolt és mégjobban magához szorított. Én sem akartam elengedni. Nem, még nem.

Ott feküdtünk még egy ideig, összefonódva. Megéreztük, ahogy a lemenő nap sugarai besütnek a fák lombjai között, jelezvén, hogy már mennünk kell. Megcsókoltam, és elengedtem. Ő még ölelt, nem akart ereszteni, de mégis megtette egy csók kíséretében.
Magam köré tekertem a törölközőmet és elindultam a zuhanyzók felé. Éreztem, hogy néz, de nem fordultam hátra, így akartam megőrizni a pillanatot.

A strand bejáratánál találkoztunk újra. Kitágult szemekkel nézett rám, és mosolygott.
Elindultunk hazafele. Útközben nem is szólaltunk meg, csak fogtuk egymás kezét.
Elérkeztünk ahhoz az utcához, ahol mindig elváltunk, és most is ez következett.
Megcsókoltuk egymást, tudva, hogy ez volt az utolsó, és végleg elváltunk egymástól.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Lys ·
Köszönöm szépen
Lehet, hogy akkor én valami speciális suliba járok mert van egy két igen kellemes külsejű férfitanárom, plusz még a szalagavatós tánctanárom is igen szemrevaló egyéniség :heart_eyes:

szoboszloi ·
Sajnos az én sulimban csak randa vén szipirtyók tanítottak. Pedig én is mentem volna egy kis korrepetálásra. Te szerencsés vagy. ;)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: