Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nyári emlékek...

Tavaly nyáron történt. A barátommal, Tomival akkor már lassan 2 éve együtt voltunk, de sajnos a nagy távolság miatt nagyon keveset tudtunk találkozni. Nyáron mindkettőnknek sok elfoglaltsága volt, így a 3 hónap alatt csupán 2 hetet tudtunk egymásnak szentelni. Gondoltuk kihasználjuk ezt a 14 napot és elmegyünk a Balatonra. Nagyon vártam az utazást, végre egy kicsit kikapcsolódhatok - gondoltam.
Végre elérkezett a nap, amit annyira vártam. Hajnali 4 óra körül indultunk el a hosszú útra, az úti célhoz késő délután érkeztünk. Felvittük a holmijainkat a házba, melyet egyedül béreltünk. Gyorsan kipakoltunk és egy kicsit ledőltünk pihenni.

Egy szempillantás alatt álomba merültem. nem tudom mennyit aludhattam, de egyszer csak arra keltem, hogy Tomi az ágy szélén ül és engem figyel. Felnéztem, rámosolyogtam, majd leültem mellé. Apró csókokat leheltem a nyakára és finoman beszívtam bőrének kellemes illatát. Ahogy elkezdett simogatni azonnal rámtört a vágy. levettem a pólóját, végigcsókoltam a karját, majd a kézfejét, ujjait, aztán elindultam visszafelé. Lágyan végigcsókoltam a mellkasát, mellbimbóit, és így haladtam szépen, lassan lefelé. Boxerével együtt lehúztam a nadrágját, és teljes terjedelmében ott pompázott előttem. Önkéntelenül is elmosolyodtam, majd felnéztem rá. Gyönyörű, tengerkék szeme sötéten fénylett a vágytól. Tudtam mit szeretne. De én még várni akartam, egy kicsit kínozni. Így apró puszikkal indultam el a lábán lefelé. Mikor már úgy gondoltam, hogy gyönyörű, napbarnított minden négyzetcentiméterét felfedeztem ajkaimmal, úgy döntöttem nem gyötröm tovább.

Kinyújtottam felé a nyelvem és tövétől a makkig végignyaltam a farkát. Ezt tudom, hogy nagyon szereti és most is egy halk sóhajjal jutalmazta. Ekkor nyelvemmel körözni kezdtem a makk körül, addig, míg megjelent rajta egy kis cseppecske. Óvatosan, alighogy érintsem a nyelvemmel lenyaltam róla. Majd hirtelen váltással, amennyire csak bírtam a torkomra engedtem az én kedvesem büszkeségét. Ezután minden erőmet összeszedve nyeltem tövig amilyen gyors tempóba csak tudtam. Ez szemmel láthatóan tetszett Tominak is, mert pillanatokon belül éreztem, ahogy megrándul a számban és az összes tartalmát a számba üríti. Elég nehézkesen, de sikerült lenyelnem a hihetetlen mennyiséget, majd fáradtan rogytam le az ágyra. Tomi azonnal viszonozni akarta nekem a kedvességem, de nem engedtem neki. Túlságosan kimerített a mai nap. Így gyorsan letusoltam, majd ágyba bújtam.

A nap már magasan járt az égen, amikor kinyitottam a szemem. Tomi fölém hajolt és egy "Jó reggelt!" kíséretében egy puszit nyomott az orromra, majd eltűnt a nappaliban. Álmosan nyújtottam utána a karom, de ezt ő már nem vette észre. Még feküdtem egy kis ideig, majd kimásztam az ágyból és felöltözetem. Először magamra kaptam a fürdőruhám, rávettem egy ujjatlan pólót és egy szoknyát, aztán elindultam megkeresni Tomit, aki a konyhában várt, adott egy hosszú, lágy csókot, majd közölte, hogy felőle indulhatunk is a partra. Kiléptünk az ajtón, bezártuk és elindultunk. A part kb. 250 méterre volt, így viszonylag hamar odaértünk. Leterítettük a matracot, leraktuk a holmijainkat. Én levetkőztem fürdőruhára. Tominak erre nem volt szüksége, hiszen csak a fürdőgatyája volt rajta, mikor elindultunk. Lefeküdtem a matracra, behunytam a szemem, és elégedetten nyújtóztam el, Tomi ugyanezt tette.

A strand a nagy hőség miatt már majdnem teljesen kihalt volt, mikor úgy döntöttünk, hogy mi is visszavonulunk. Összeszedtük a cuccunkat, már indultunk volna, mikor összefutottunk egy közös ismerősünkkel, Zolival. Egyedül volt és - mint kiderült - ő is nyaralni jött, bár azt furcsálltam, hogy senkit nem hozott magával. Egy kicsit zavarba jöttem, ugyanis mikor még nem voltam együtt Tomival, rengeteget álmodoztam Zoliról, bár ez néha még most is előfordul... Zolin nem volt póló, így végre alaposan szemügyre vehettem szépen kidolgozott, napbarnított testét. Nem tagadom nagyon tetszett a látvány. Nyilván túl sokáig nézelődtem, mert Zoli észrevette, hogy egy ideje rajta legeltetem a szemem. De nem szólt semmit, csak szélesen rám mosolygott. Kicsit elpirultam és zavarban voltam, de örömmel nyugtáztam, hogy Tomi semmit sem vett észre. Még egy ideig ők kellemesen csevegtek, de nem igazán tudtam figyelni a szavaikra, mert még mindig el voltam merülve saját gondolataimban.

Egyszer azonban csak arra lettem figyelmes, hogy Tomi arról beszél Zolival, hogy ma este szívesen látnánk őt egy italra. Nem volt időm ellenkezni, mert Zoli azonnal beleegyezett. Nem volt mit tenni. Ezzel elbúcsúztunk és elindultunk vissza. Tomi egész úton csak arról áradozott, hogy milyen jó, hogy összefutottunk. 4 óra körül érkeztünk ideiglenes lakásunkhoz. Lezuhanyoztam, majd megszárítottam a hajam és felöltöztem. Próbáltam csinosan, de nem túl feltűnően, nehogy Tomi azt higgye, hogy akarok valamit Zolitól, mert igazából nem is akartam. Zoli 8 óra körül érkezett. Ittunk pár italt, kellemesen cseverésztünk, az alkohol egyre jobban oldotta a köztem és Zoli közt lévő feszültséget. Tomi mellettem ült, Zoli velem szemben.

Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy Tomi már nem bír magával, és egyre szenvedélyesebben csókolja a nyakam, a karom és mindenem, amit a rajtam lévő ruha nem takart. Bizony én is kedvet kaptam a dologhoz és szinte észre sem véve Zolit, viszonoztam a barátom kedvességét, aki egyre odaadóbban simogatott. Egyszer azonban olyan dolog hasított belém, amelytől ereimben meghűlt a vér. Azt vettem észre, hogy már nemcsak két kéz simogat, hanem 3-4. Tomi is észrevette, de nem ellenkezett. Zoli kérdőn nézett rám. Belül tomboltam, akartam mindkettőt, ott, azonnal. Ilyen lehetőség csak egyszer adódik az életben, nem hagyhatom ki ezt a lehetőséget, két pasi, aki nekem nagyon tetszik, csak engem kényeztessen, szeressen.... Nem tudtam ellenállni a csábításnak, hagytam, hogy történjen az, amit ők akarnak.

A ruhák szélsebesen kerültek le rólam, és róluk is. Hihetetlen érzés volt, ahogy két száj és négy kéz fedezi fel testem minden szegletét. Tomi éppen a melleimmel játszadozott, amíg Zoli lábaimat csókolta a lábfejemnél kezdve és haladt felfelé. Már jócskán benedvesedtem, mire a puncimhoz ért és nyelvével lassan végigszántott rajta. Erre nem számítottam, önkéntelenül is felnyögtem, amire Zoli széles mosollyal válaszolt. Majd apró nyelvcsapásokkal izgatta csiklómat, nyögéseim egyre sűrűsödtek, nem sokkal később pedig egy halk sikkantással elélveztem. De Tomi sem volt lusta, eközben ő játszott a melleimmel és újra végigcsókolta az egész testem. Úgy gondoltam ezt viszonoznom kell nekik. Felálltak az ágy mellé, én közéjük térdeltem és felváltva kényeztettem büszkeségüket egészen addig, amíg mindketten a mellemre, arcomra, nyakamra élveztek. Fáradtan dőltünk le az ágyra, egy pillanat alatt elnyomott minket az álom.

Még sötét volt kint, mikor felébredtem, és hallottam magam mellett Tomi halk szuszogását. A fejem zúgott az alkohol miatt, ruháink szanaszét dobálva. A pár órája történtek távoli emléknek tűntek. Magamra kaptam Tomi egyik pólóját, mely majdnem térdig ért és elindultam a lakásban, hogy megkeressem Zolit, de sehol nem találtam.

-----Folyt.köv.-----
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Hangulatos, élvezetes kis írás! Remélem, a folytatásban jobban kibontakozik a cselekmény!

Judy199 ·
Hát igen... Annyira nem sikerült jól, hiszen még csak az első írásom. Gondoltam megvárom a hozzászólásokat és írok folytatást, ha van rá igény

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: