Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nyári emlék

Ez akkor történt, mikor a főiskolai másodéves vizsgák után élveztük a gondtalan nyári napokat.
Egyik este a baráti társaság körében iszogattunk, mikor bemutattak egymásnak minket Lizával. Egyik barát osztálytársa volt és hozzá jött nyaralni. Számomra akkor még közömbös volt. Egy átlagos kinézetű, átlagos alakú lányról volt szó, akinek jó humora, vállig érő barna haja és barna szeme volt.
Gyorsan telt az idő a jó társaságban. Hármasban indultunk haza, mivel a lányok is felénk laktak. Út közben is sokat nevetgéltünk. Mikor hozzánk értünk egy hirtelen jött bolond ötletem támadt és behívta Lizát egy italra. Barátnője nem bánta, hogy egyedül kell haza mennie.
Mikor beértünk a lakásba töltöttem egy pohár bort, azt kortyolgatva beszélgettünk általános dolgokról, de már mind ketten másra vágytunk.
Letette a poharat és mélyen a szemem a nézet. Láttam a tüzet benne. Közelebb hajoltam és megcsókoltam. Ő viszonozta a csókom. Ajka zamatosabb volt bármilyen finom bornál. Csókolózás közben a kezünk sem tétlenkedett. Az övé a nyakamat és a tarkómat simogatta, bele bele túrt hajamba, ami nagyon tetszett. Én a pólója alatt a hátát simogattam, és közben meglepődve vettem tudomásul, hogy nincs rajta melltartó. Ettől még jobban kívántam. Szánk most elvált egymástól, de csak azért, hogy azokkal is felfedező útra induljak.  Először a nyakát csókoltam végig. Nagyon élvezte, amit apró sóhajokkal adott tudtomra. A pólóját lehúzva elém tárult kicsi, de formás keble, amit szintén végig pusziltam. Meredező bimbóján elidőztem, szívtam haraptam, amit még jobban élvezett. Lefelé haladva a köldökénél köröztem nyelvemmel. Bőre puha és finom édes illata volt. Kigomboltam farmer sortját és tangával együtt megszabadítottam tőle. A látvány leírhatatlan volt. Fazonra borotvált pucija vadítóan csipogott a nedvességtől, olyannyira felizgultam tőle, hogy egy érintés elég lett volna és elsülök. Oly kellemes illat áradt belőle, kedvem lett volna bekapni az egészet, de még húztam egy kicsit és a combját kezdtem puszilgatni. Lefelé haladva elértem a térdét majd a bokáját. Ekkor a másik lábára váltottam ahol már felfelé indultam. Amikor a combjához értem ár ott is éreztem vaginája nedűjét, ami megőrjített. A szemérem dombján apró szőröket nyaldostam, majd óvatosan a csiklójához értem. Ekkor teste kissé megremeget, éreztem közel a kielégülése. Nyaltam szívtam az akkorra már borsószem nagyságú szervet, és pár pillanat múlva teste megfeszült és rángatózva adta tudtomra beteljesedését.
Felmásztam szájához és úgy csókoltam meg, hogy még ajkamon a kéj nedve csillogott.
Most ő következett. Gyorsan megszabadított pólómtól és a mellkasomat kezdte puszilgatni, közben kezével beletúrt bozontos szőrzetbe. Lefelé haladva lehúzta rövidnadrágom. Meglepődve látta, hogy nincs rajtam alsó és, hogy a szerszámom fazonra van nyírva. Akkoriban ez még nem volt divat, nem is tudom honnan jött, hogy borotváljam. A nyelve hegyével kezdte érinteni makkom tetejét, majd lefelé folytatta. Meg sem ált a tövéig a csupasz bőröm tetszhet neki, mert sokat időzött ott. Kezével közben a heréimet markolászta. Visszafelé haladt a nyelvével, és miután felért a hegyére bekapta teljes hosszában. Nagyon jól csinálta, már a csillagok közt jártam. Mikor a kezével az ánuszomat simogatta nem bírtam tovább és telespricceltem a száját. Mohón szívta ki minden cseppjét és nyelte forró, ízletes magom. Nyelvével körbetisztogatta lankadó falloszom.
Amikor végzett mellém feküdt, és aléltan simogattuk egymás mellkasát. Kis idő múltán kezem lejjebb vándorolt. Az előző orgazmustól még nedvesebb szeméremajkak közül újra előbukkant klitorisza Jelezte felém, hogy újra tettre kész. Több sem kellett nekem, már az én szerszámom is megmozdult, főleg mikor a kezével játszani kezdett vele. Aztán előkerült a párnám alól egy óvszer. Elkérte óvatosan kibontotta és az ágaskodó szerszámomra húzta.
Lába közé térdeltem és úgy hatoltam bele. Kéjesen felnyögött. Lassan mozgattam a csípőm. Átvette a ritmusom és együtt indultunk a csúcsra felé. Egyre gyorsabban vette a levegőt, közben kezem sem tétlenkedett. Hamvas mellét simogattam, majd lejjebb indultam. Ahogy a csiklójához értem teste ismét megfeszült és óriási hullámokkal tört rá az orgazmus.
Megálltam benne, vártam, hogy újra magához térjen. Mikor elhaltak a sorozatos hullámok, megfordítottam és hátulról nyársaltam fel. Így járt szerszámom egyre gyorsabban. Egyik kezemmel szorosan fogtam derekát, másikkal a gátját simogattam. Újra kéjesen nyögdécselni kezdett. A nedvétől síkos ujjam a popsijába nyomtam, mire harmadszor is elélvezett, de ettől már én sem bírtam és tele lőttem a védelmüket szolgáló gumit.
Óvatosan kivettem és mellé feküdtem. Lehet el is aludtunk, de pár perc, (vagy óra) elteltével felöltöztünk és haza kísértem.
Az az éjszaka után nem találkoztunk többet.
Hozzászólások
mozgi ·
Tele van helyesírási hibával.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: