Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nyaralóban kibontakozott vágy 1.

A csodaszép csajt már régebb óta ismerem, de eddig nem figyeltünk egymásra. Mondjuk most is besegített a pezsgő, meg a Martini!
Egy szórakozóhelyen kezdődött az egész, ott beszélgettünk, meg iszogattunk, aztán nem volt hely, az ölembe ült, akkor gondoltam, most vagy soha alapon, a combján pihentettem a kezem, meg ha valamit mondani szerettem volna, azt mindig a fülébe súgtam és így a forró leheletemmel is teszteltem Katát. Nem volt ellenkezés, nem tolta el a kezem, közelebb bújt. Gyönyörű félhosszú, dús hajkorona, mélybarna szemek, telt ajkak, izgató mosoly,hát mondanom sem kell, hogy gondolatban én már nem a zenére figyeltem.
Közben bementünk táncolni, mondjuk az túlzás, mert a háta mögött álltam és minden szexi csípőmozdulatom bevetettem, hogy ne legyek közömbös továbbra sem a számára. Itt sem volt menekülés, simult vissza rendesen. Aztán szembefordult velem és úgy táncoltunk, persze a tánctér közepén nem támadtam le, csak szolidan ingereltem az érzékszerveit, értem ez alatt a derékkörbefogással magamhoz húzást, combom az ő combjai között mozgatását, finom suttogásokat a fülébe. Minden olyan eszközt megengedtem magamnak, ami őt felkorbácsolja, de a kívülálló szimpla csajos táncnak titulálja.
Nagyon kitartó és türelmes ember lévén, aznap este megálljt parancsoltam magamnak, nem támadtam le. Csupán hazáig kart-karöltve sétáltunk és elválásnál egy véletlenül félrecsúszott arcpusziból lett szájra puszival köszöntem el tőle.
Aztán utána úgy hozta a sors, hogy két hétig nem is hallottam felőle semmit, pedig csak rágondoltam teljesen benedvesedett a puncim. Aztán akkor jött a meglepetés, hogy a nyaraló,ahová az egyik baráti pár hivatalos volt nem másoké, mint Kata nagyszüleié volt. Két szoba lévén a nyaralóban (egyik fent, külön bejárattal, másik lent) gondoltam kikapcsolódás gyanánt én is csatlakozom Kristófékhoz. Persze ekkorra kiderítettem Kata számát, hogy ne legyek már bunkó, hogy nem is szólók, hogy én is szeretnék csatlakozni a mami nyaralóban való kikapcsolódáshoz. Szerencsémre nem utasította el a felvetésem, sőt, azt ígérte, hogy egy napot biztosan tud maradni, hacsak nem zavar be a baráti pihibe. Persze, hogy nem zavart, már alig vártam, hogy induljunk!
Találkozás először furi volt, nagyon figyelnünk kellett Kristóf és Ági jelenlétére, hogy nehogy észrevegyenek valamit kettőnk között. Úgyhogy lecuccoltunk a nyaralóba, Kata már várt minket, semmi extra, sima baráti puszi Kristófék előtt, ami belefért egy hosszabb "de régen láttalak" ölelés volt. Persze, nekem már a közelsége is baromira izgató volt, alig bírtam magammal. Persze, az ő szemében is láttam, hogy nem hagyja hidegen a közelségem.
Körbevezetett minket a házban, persze mondanom sem kell, hogy Kristófék egyből elfoglalták a tetőtéri szobát. Így nekünk maradt az alsó szint, egy frankó terasszal. Miután mindenki körbenézett, megkezdődött a kipakolás, amire nem sok idő maradt, hisz az érkezésünk késő délután volt és így egy borospince látogatással akartuk kezdeni a hosszú hétvégét. Én már komolyan a kínok kínját álltam ki. Ott egy bomba csaj, aki nem áll ellen, látom a szemében az izgatottságot, de nem érhetek hozzá, mert nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni.
De ekkorra a puncim már teljesen elázott.
Ágiék elkezdtek felcuccolni és megbeszéltük, hogy mindenkinek van fél órája, hogy átöltözzön és indulunk borozni!
El sem akartam hinni, hogy végre ketten maradtuk Katával. Kínoztam magam, nem siettem el a dolgokat, ő pakolászott, én pedig mögé álltam. Még hozzá sem értem, de éreztem, hogy megremeg a közelségemtől. Finoman kisimítottam a haját a nyakából, majd a füléhez hajoltam. Istenem, annyira kívántam. Lágyan megcsókoltam a nyakát, majd a fülcimpáját és a fülébe suttogtam, hogy akarja-e hogy befejezzem, azt amit elkezdtem. Legnagyobb örömömre a várt választ kaptam, hogy nem. Ekkor végre magam felé fordítottam és nagyon lassan megcsókoltam. Mint a villámcsapás úgy áradt szét a testemben a gyönyör. Nyelvemmel végigízleltem az izgató ajkait, majd behatoltam a szájába. Leírhatatlanul lágyan és finoman csókolt vissza, én legszívesebben, már téptem volna magunkról a ruhát, de tudtam, hogy kár elsietni a dolgokat, hiszen az egész éjszaka a miénk lesz! A kezdeti lágy csókolózás egyre vadabbá vált, finoman harapdáltam az ajkait, imádtam az ízét, nem akartam betelni vele. Közben persze a kezem is felfedező útra indult. Végigsimogattam a hátát, fenekét, a feszes melleket. imádtam, hogy nő létemre pusztán az érintésemtől teljesen elalélt. A számban fojtotta el a kitörni készülő nyögéseit, miközben én már a topp alatt simogattam a ciciket és morzsolgattam a bimbókat. Teljesen belefeledkeztünk egymásba, mikor meghallottuk Ági és Kristóf hangját.
- Istenem, abba kell hagynunk! Menj be a fürdőbe, szedd össze magad, addig én beszélgetek velük. -mondtam Katának, s egy utolsó csókot nyomtam az ajkára.
Minden rendben zajlott le, Kata összeszedte magát, senki nem vett észre semmit abból ami kettőnk között zajlott le az elmúlt fél órában. Így elindultunk borozni.
A pincénél a lehető legnagyobb távolságot vettük fel egymás között, de a kisugárzása és a parfümjének az illata még így is rettenetes szenvedést okozott végsőkig felizgatott érzékeimnek.
Pár órás borozgatás után, végre elindultunk a nyaralóba. Kristóféknak szerencsére nagyon jó kedvük lett a bortól és nem is nagyon foglalkoztak velünk. Előreengedtük őket, s így a sötétség adta lehetőséget kiaknázva végre egymáshoz érhettünk séta közben.
- Már alig várom, hogy végre kettesben legyünk! Teljesen felizgattál édes, most rögtön levetkőztetnélek, ha lenne rá módom!- súgtam Kata fülébe, miközben egy gyors csókot loptam tőle.
- Kitartás drágám, már csak pár perc és együtt lehetünk, hidd el én már az első találkozásunk óta arra vágytam , hogy egyszer kettesben tölthessek veled egy éjszakát.
A pár perces út óráknak tűnt, de aztán csak sikerült elköszönni Ágiéktól, akik a bortól már útközben majdnem elaludtak.
Kata a terasz korlátjának támaszkodva gyönyörködött a az éjszakai tájban, mikor csatlakoztam hozzá.
-Végre egyedül - mondtam, miközben a szám, már az ő ajkait kereste. szorosan öleltem magamhoz, érezni akartam a testéből áradó melegséget, izgalmat! Vadul csókoltam, szívtam a nyelvét, haraptam az izgató ajkait.
- Nem bírom Bea, menjünk be a házba, nem tudom visszafojtani a kéjes nyögéseket, amiket kiváltasz belőlem! 
Még válaszolni sem volt időm, már csukódott is mögöttünk az ajtó.
Hozzászólások
Andreas6 ·
"...nem tudom visszafojtani a kéjes nyögéseket, amiket kiváltasz belőlem!" Én meg a röhögést nem bírom visszafojtani! Párbeszédben ez a mondat a világtörténelemben nem hangzott még el. Szépen akartál fogalmazni, de túllőttél a célon. Egyszerűbben jobb lenne. Az igényességet persze ne add fel, de ne menjen a természetesség rovására! Amúgy elmegy, gyakorolj!

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: