Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nyár és eső

Ez a történet, egy forró nyári délutánról szól, mikor sétára indultunk ki a pusztába.
Kb. délután 3 óra körül lehetett, tűzött a nap. Kettesben sétáltunk, egy árva lélek sem volt a környéken, majd hirtelen elkezdett dörögni villámlani.
Süvítő szél kezdett el fújni, majd először pár csepp eső esett, majd hirtelen mintha égszakadás földindulás lett volna, elkezdett szakadni az eső, mely hűsítőként hatott amint a bőrünkhöz ért. Nem az a tipikus hideg eső esett, hanem az a langyos.
De mint szokták mondani a jóból is megárt a sok. Elkezdtünk valami menedéket keresni, de bánatunkra nem találtunk, mert egy kies pusztaságon jártunk, mint írtam egy árva lélek sem járt a környéken, kihasználván a helyzetet forró csókot nyomtam az ajkadra, melyet te nagyon élveztél, s nem is akartál abbahagyni. Az eső egyre jobban szakadt, de mi észre sem vettük, mert forró csókokkal halmoztuk el egymást, s köznem a vizes hajadba túrok a kezemmel. Nem zavartatván magunkat elkezdtük levenni egymás ruháit, először én vettem le a csuromvizes pólódat, majd célba vettem a mellbimbódat és elkezdtem nyalogatni, majd szopogatni, először az egyiket majd utána a másikat, közben néha loptál tőlem csókokat, mag a nyakamat láttad el érzéki csókokkal, s közben lehúztad rólam a pólóm. Te is elkezdtél játszadozni a mellbimbómmal, majd lejeb haladván csókolgattad a hasfalam, és a hasam alját, s közben a kezed a meredező farkamat simogattad a kezeddel a nadrágomon keresztül. Ismét forró csókcsata következik, és közben egymás fenekét markolásszuk. Közben az én kezem lassan becsúszik a nadrágodba és a formás meztelen feneked markolássza. Ezek után elkezdem csókolgatni a nyakad, majd szopogatni a fülcimpád, és újra elindulok lefelé a mellbimbód felé, majd elidőzöm egy kicsit ott, majd haladok tovább, míg elérek a hasad aljáig, és nem megállván tovább indulok, és a nadrágodon keresztül harapdálni kezdem a vértől duzzadó farkad. Nem bírván magammal egy mozdulattal kigombolom a nadrágod, és lerántom a nadrágod az alsóddal együtt és elém tárul a gyönyör kapuja az égnek meredő farkad. Nem bírok magammal, és egyből elkezdem izgatni a nyelvemmel, majd óvatosan beengedem a gyönyör kapujába, szép lassan elkezdem szopni, közben a kezemmel a golyóid morzsolom.
Te sem bírsz magaddal felhúzol magadhoz, és érzéki csókkal csókolsz és közben a kezeddel kigombolod a nadrágom és benyúlsz az alsógatyámba és megfogod a lüktető farkam. Csókjaiddal halmozod el a felsőtestem minden porcikáját majd hirtelen mozdulattal te is lerántod rólam a nadrágot és elkezded szopni a farkam, és a golyóim. Majd a vizes fűben feküdve 69-es pózban folytatjuk, én alul te fölül. Szopjuk egymás farkát, majd én célba veszem az ánuszod, melyet először érzékien a nyelvem hegyével kezdek el izgatni, mit te élvezvén egyre jobban elkezdesz szopni, amit én úgy viszonozok, hogy egyre jobban és mélyebben kezdelek el nyalni.
Majd megfordulsz az ölembe ülsz és forró csókkal jutalmazol meg engem, de én az örömtől nem látván, és érezvén beleülsz a farkamba, melyet érzéki nyögéssel jelzel felém. Elkezdesz lovagolni rajtam, közben forró csókot váltunk, és érzékien csókolgatom a nyakad, majd haladok lefelé, egészen a mellbimbódig, mikor odaérek elkezdem felváltva szopogatni. Egy kis idő múlva ismét 69-es pózban folytatjuk egymás farkának kényeztetését. Te a túlfűtöttség nem bírván ismét a farkam szeretnéd érezni magadban, nekitámaszkodva egy fának arra kérsz, hogy hatoljak ismét beléd. Én szót fogadván megteszem, mit te hangos érzéki nyögéssel fejezel ki, miközben dolgozom benned a gerinced vonalát érzéki csókokkal halmozom el, és te eközben egyre hangosabban nyögsz jelezvén, hogy a csúcson vagy, amihez nekem se kel több és elélvezek benned. Erre én megfordítalak, és elkezdelek szopni egyre jobban, mire neked se kell több elélvezel a számban.
Majd ezután forró csókkal köszönjük meg a történteket.
Ezután azon kapjuk magunkat, hogy elállt az eső és kisütött a nap
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: