Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nudista élmények

Sziasztok, Peti vagyok. Megszeretném osztani veletek nudista élményeimet, avagy ahogyan nudistává váltam történetbe foglalva. Igaz csak amatőr módon, mert még soha semmilyen formátumban nem írtam történeteket. De remélem élvezettel lehet olvasni majd írásaimat.
Először is magamról pár szó. Peti vagyok, 25 éves, Borsodban két szobás panellakásban lakok édesanyámmal és húgommal. Édesapám már nem él velünk. Történetem kezdete röpke tíz évre nyúlik vissza az időben. Mikor elkezdtem serdülni, kamaszodni 14 éves koromban már nagyon érdeklődtem és vágytam az erotika iránt. Ebben az időben Internet még csak a tehetősebb családoknál volt, így az erotikus forrást csak az osztályban kézről kézre járó pornókazetta és az otthoni leskelődés nyújtotta. Otthon nem volt sose az a beburkolózott prűdség, fürdőbe sértődés nélkül bejárhattunk ha fürdőt valaki és a szobáig csupaszon flangáltunk zuhany után. De ez a meztelensége ennyiben ki is merült. Én így kamaszon mindig kerestem a lehetőséget, hogy csupaszon láthassam édesanyámat és húgomat. 13 évesen ők nyújtották nekem a női ideált, hisz akkoriban csak kettőjüket láttam teljesen csupaszon. Ha egyedül maradtam a lakásban mindig csupaszra vetkőztem és így tettem-vettem, nézegettem magam a folyosón a nagy tükörben és nagyokat maszturbáltam. Ahol lakok a környékünkön van agy nudista lehetőség egy bányató. Mikor még nagyon kicsi voltam és autóval arra mentünk, édesapám mindig mondta, hogy na ide nem kell jönni, mert itt csupaszon fürdenek az emberek. Mondanom se kell az ilyen marad meg egyből az agyában egy fiatal fiúnak.
16 évesen jött el első nudista élményem, amikor még a kíváncsiság és az erotika vezérelt, és hogy lányokat-nőket csupaszon láthassak. Nyári szünetemet töltöttem, és egy meleg hétköznapi délelőtt kerékpárra pattantam. Mint egy 10 km-t tekerve leértem a kis falúba a nudista tóhoz, amivel már oly régóta szemezgettem. Beértem a földútra a tó mellé és először feltérképeztem a területet. Ahogy lassan tekertem láttam, hogy kitaposott kis utak vezetnek a közvetlen vízparthoz. Meg is álltam egy kettőnél besétáltam de nem láttam senkit a parton. Tekertem tovább, és láttam egy Wartburg áll a földút szélén, leszálltam kerékpáromról és besétáltam itt is a kitaposott úton és megpillantottam egy meztelen házaspárt ahogy egymás mellett a hátukon feküdve napoznak. Még 20-25m-re voltam tőlük nem is mertem közelebb menni de már éreztem hogy erősen ver a szívem és erotika önti el a testemet. „ez az jó helyen vagyok” mondtam magamban. Még pár percig nézegettem őket így tisztes távolságból és az erotikus hatás látvány, elindította fütyimben a merevedést. Vissza kimentem, kerékpáromra ültem és tovább tekertem.
Erre már kicsit mozgalmasabb volt a part több autó állt az út szélén. Én kinéztem magamnak egy szimpatikus kis leállást a víz mellett. Lesétáltam a vízpartra a kerékpárommal együtt nehogy ellopják tudjak mivel hazamenni. Kb. 6 méteres kis partszakaszt találtam magamnak, balról egy pici kavicsdomb takart jobbról pedig a vízbe benyúló bokor. Táskámból elővettem a plédemet és leterítettem és elkezdtem vetkőzni. Nagyon kellemes és egyben furcsa bizsergés járta át testemet. Kiléptem a cipőmből levettem a pólómat és utána jött a rövidnadrág amit az alsómmal együtt toltam le magamról.
Ahogy az alsóm elengedte fogságából a fütyimet kissé előugró fél merev állapotba került a szabadba. A szomszédos partszakaszokról nem láthattak, mert takarásban voltam jobbról is, balról is. Csak álltam a pléden félig keményedő teljesen csupaszra borotvált farkincával és élveztem a napsugarak lágy érintéseit csupasz testemen és a szellő gyengéd cirógatását. Mennyei érzés volt erotikával fűszerezve. Majd besétáltam a vízbe, ezen a részen nem mélyült hirtelen, 5 m-re voltam a vízben, ekkor már derékig elmerülve, és ahogy megfordultam, láthattam, hogy a velem szomszédos partszakaszon is nudisták élvezik a nyarat. Az egyik oldalon egy idősebb házaspár volt, a másikon pedig egy család vélhetően velem egy korosztályú kislány gyermekkel.
Amikor felmértem kik vannak mellettem, megfordultam és beúsztam a kellően hűs vízbe. Ahogy már úsztam kifelé mind a két szomszédságomat szemügyre vettem, hisz ezért jöttem ki, meg is álltam a vízbe ahol már leért a lábam. A házaspárból a férfi a hátán fekve napozott a nő pedig ült a parton felém nézve. Kb. 50 évesek lehettek, a nő enyhén molett és termetes elterülő lógó cicikkel nézet felém. Majd integetett köszönően nekem. Hú de nagyon megijedtem, de én is köszönően visszaintegettem, ekkor mér a férfi is felült és köszönt nekem.
A másik oldalon a család készült bejönni a vízbe, és ők is barátságosan köszöntek nekem. A nőnek kis cicije volt sötét bimbókkal, a puncija enyhén fazonírozva ilyen téglalap formában sötét szőrzettel. A férfi normál testalkatú, lógó természetes szőrzettel borított farokkal. A kislánynak még épphogy hegyesedő cicije volt, és gyenge pihés szőr fedte punciját, ami alól a szeméremdombja fehérlett, 13-14éves lehetett a kislány.
Én kimentem a partra, leültem a plédre, szárítottam magam a nap sugaraival és közbe néztem a családot, ahogy aranyosan játszottak a vízben. Matracon voltak a lányok, az apuka meg folyton borítgatta be őket a vízbe. Ez olyan kellemes hatással volt rám, hogy teljesen felállt a fütykösöm. Hasra is fordultam, mert a vízből kellően rám láthattak és nem akartam illetlen lenni. Már mikor nagyon melegem volt, hisz dél körül járhatott az idő, felkeltem, és mivel még mindig vastagabb voltam lent a farkincám, ahogy felálltam, beszaladva csobbantam a vízbe, ne nagyon vegyék észre merev farkamat. A hideg víz megtette hatását, elmúlt az izgalmi állapotom, és vissza kiúsztam a partra. Jól össze is ment a fütykösöm.
Ahogy szárítkoztam, járt az agyam. „A fenébe is azért jöttem hogy meztelen nőket láthassak, én átmegyek egy ürüggyel valamelyik szomszédhoz”. Ki is gondoltam, hogy megkérdem az időt az idősebb házaspártól. Lenéztem magamra, még néhol gyöngyözött rajtam a víz, és nagyon picike volt a kukim. Kezembe vettem és elkezdtem húzogatni rajta a bőrt. Nem úgy, hogy felálljon, csak egy picit megnőjön, így jobb az egomnak is, ha így látnak nem kis kukival.
Mikor már nagyobbacska lett a veszőm, nem húztam teljesen vissza le a makkomra a bőrt, és így besétáltam a vízbe a kavicsdombot megkerülve, és megpillantva az idős házaspárt. Mind a ketten a hátukon feküdve napoztak. Én már láttam őket, de még nem vettek észre, kicsit elbizonytalanodtam, hogy meg kellene fordulnom. De a lépteimre felfigyelt a nő, felült, picit megriadtan összezárta lábait. Na mondom most már nincs visszaút, és odamentem hozzájuk csupaszon, a kukimon kilátszó makkal.
- Elnézést a zavarásért! Csókolom! Azt szeretném megkérdezni, hogy hány óra van?
Felült a férfi is.
- Semmi baj, egy pillanat! - És elkezdett matatni a táskájában. A hölgy látta, hogy nem találja az órát, ő is picit hátradőlt, és magához húzta a táskáját.
Végig a hölgy telt egyben lógó melleit néztem, és ahogy hátradőlt szétnyitotta a lábait , és így láthatóvá vált tőlem pár centire egy igazi punci. Természetes barna szőr fedte, de ahogy hátradőlt, enyhén szétnyílt rózsája is. Nem tudtam nem nézni, de ez egyben elindította bennem a hormonokat, és éreztem vér önti el a vesszőmet, és elkezdet megemelkedni. Ahogy előásta az órát és mondta is az időt.
- Fél egy van.
- Köszönöm szépen.
- Csak egyedül vagy lent ilyen fiatal létedre?
- Igen, egyedül jöttem
És láttam, hogy a nő az emelkedő vesszőmre szegezte tekintetét. Nagyon ciki volt, és meg is ijedtem, hogy így reagáltam a dolgokra, és hogy illetlen vagyok. Már próbáltam a beszélgetést befejezni, és már fordultam meg ne lássák a meredező farkamat. Még egyszer megköszöntem kedvességüket, és visszamentem a plédemhez. Hiába megijedtem, ekkor már erőteljesen állt a farkincám, és lüktetett a makkom. Nem volt a vízbe senki, én leültem és megfogtam a vesszőmet. Már a makkom nyálkás volt az elő nedvtől, és elkezdtem húzogatni rajta a bőrt. Nagyon kellemes volt természetben maszturbálni, ad egy varázslatos gyönyört az egésznek. Hamar jött is az orgazmusom, oldalra fordultam, megfeszült a hasam, a lábam, egész testem és a kavicsos talajra lőttem ki felgyülemlett tejemet. Utána a hátamra feküdtem, és élveztem a megnyugvó pillanatokat. Még a hasamra folydogált a gyöngyöző ondóm. Egy kicsit el is szunyókáltam így a napon, és utána bementem a vízbe lehűteni magam, jó messzire beúsztam.
Mikor haladtam visszafelé, állt az idős néni a parton, és integetett nekem, hogy menjek oda hozzájuk. Mondtam, hogy egy életem egy halálom és elkezdtem feléjük úszni. Kiléptem hozzájuk, lenéztem magamra hát megint nagyon picik volt a farkam. Ott álltunk mind a hárman hirtelen kínos csend lépett fel. És a hölgy oldotta a feszültséget.
- Bemutatkozok neked, én Anna vagyok, a párom pedig István.
- Csókolom! Péter vagyok.
És kezet fogtam a hölggyel és az úrral is. Ahogy álltunk egymással szembe láttam, hogy a hölgy többször is a csupasz farkamra pillant. És hiába beszélgettünk, nem tudtam a szemébe nézni, végig az asszonyos melleivel, a nagy bimbókkal és a szőrös puncijával szemezgettem.
- Te mivel jöttél?
- Kerékpárral, és tekertem 10 km-et.
- Az szép nagy táv.
Csatlakozott a beszélgetésbe István, majd Anna folytatta.
- Mi kb. 3 óráig leszünk, ha gondolod, szívesen haza viszünk, mi is itt lakunk a környéken.
István vitte tovább a beszélgetést.
- Kombi Trabantunk van, elfér benne a kerékpárod, persze csak ha gondolod.
Aranyos kedves embereknek ismertem meg e pár perc alapján, de tényleg nem ezek a pedofil, hanem barátkozós stílusúak voltak.
- Persze, ha önöknek ez nem gond, nekem sem hiányzik ez a 10 km-es tekerés.
- Miért lenne gond, hisz akkor fel se ajánlottuk volna!
Majd Anna mondta, hogy ha így összebarátkoztunk, vigyem át a cuccomat hozzájuk, és beszélgessünk. Így is tettem, áttoltam a kerékpáromat hozzájuk, majd összeszedtem a ruháimat, táskámat, plédemet, és mentem már az összes motyómmal vissza. Mikor megkerültem a kavicsdombot, kicsit lefagytam. Anna nekem hátal volt négykézláb, és így kereset a táskájában valamit. Hú de nagyon szép látvány volt, még akkor láttam először élőben ilyen pózban női feneket, és a két fenékpofa közül erotikusan előbukkanó puncit. Barna szőr borította a puncit, de így is látszott a puncijának alakja, és középen az összetapadó hüvelybejárata hosszú vonásban. Elkezdtem leteríteni a plédemet, de eközben a farkam beindult, elkezdet merevedni, még nem volt vészes, de látható. Leültünk mind a hárman és beszélgettünk, mindannyian nyújtott lábal voltunk, és én végig Anna punciját néztem, nem tudtam nem nézni.
Anna kezdte megint a beszélgetést.
- Még ilyen csupasz péniszt nem láttam.
És érezhetően az ágaskodni kezdő farkamat nézte,
- Fiatalság bolondság, mi ilyenek vagyunk, az én korosztályomba ez már szinte divattá vált.
- Igen? De meglepően aranyos.
- Egy kicsit kellemetlenül érzem magam, nekem még ez az első nudista napom, és hát ez a helyzet számomra elég furcsa és…
- Igen, látjuk, hogy merev már picit a péniszed, de velünk ilyen téren úgymond szerencséd van, ezt toleráljuk, főleg így első találkozásnál. Ne légy szégyellős, itt csak mi vagyunk, így nem ciki.
- Köszönöm szépen kedvességüket, nekem ez tényleg egy megnyugtató élmény.
Még sokat beszélgettünk, nem volt szemérmes Anna sem, sokszor nagy belátásom volt érett puncijához. Nem tudom, hogy csak a melegtől izzadt, vagy nedves volt a hüvelye, de enyhén csillogós volt, mikor terpeszekben volt a lába forgolódásokkor. Ez hozta az eredményt is nálam, de csak kedves mosollyal fogadta mindig. Jött a három óra, elkezdtünk készülődni, felöltöztünk, és ahogy megígérték hazavittek. Teljesen a háztömbünk előtt tettek ki. Mondták, ha legközelebb lent leszek a tón, s látom őket, nyugodtan csatlakozzak hozzájuk. Rendkívül aranyos és közvetlen pár volt.
Hozzászólások
További hozzászólások »
zeno ·
Teljesen átélhető, majdhogynem nosztalgikus írás. Nekem tetszett. Szerintem első nekifutásra meg nem is rossz. Folytasd és ne törődj azzal ha az irigyek lepontozzák.

sheroky ·
Köszönöm szépen a pozitív hozzászólásokat, és a kritikákat is mert ebből tanul az ember! Az meg külön élmény hogy valaki bele tudta élni az akkor helyzetembe magát. Tudom ha akarok még írni a nyelvtanomon alakítani kell, de nagyon nem is bíztam abba, hogy bekerül az írásom az oldalra.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: