Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nudista élmények 2

Még javában a nyári szünet tartott. Egy reggel ébredés után az ágyunkban feküdve beszélgettünk húgommal, hogy igen meleg napunk lesz ma is és elmehetnénk strandolni. Megreggeliztünk, lezuhanyoztunk mind a ketten és elkezdtük összekészíteni a strandos motyónkat majd bepakoltuk táskába. Mikor ez a történet játszódott húgom 15 éves volt. Nekem a gondolatomba sokszor előjött az átélt nudista élményem, és mindig jóérzéssel gondoltam vissza rá. Így volt ez pakolás közben is, és azon járt az agyam, hogy is vehetném rá húgomat, hogy ne strandra, hanem inkább nudizni menjünk. De nem tudtam elhozakodni semmi épkézláb ötlettel, így hátunkra kaptuk táskánkat és elindultunk a strandra. Még csak a lépcsőházból értünk ki mikor megszólalt bennem a kisördög.

- Figyelj csak húgi, mit szólnál hozzá ha nem strandra mennénk hanem inkább tópartra?
- Miért?
- Hát amilyen meleg van a strandon biztos tömegnyomor lesz, tóparton meg szerintem jóval kevesebben vannak és még lehet a víz is tisztább lenne.
- Ha jobban belegondolok én se szeretem ha a medencében mindenki rám mászik és még úszni se tudok normálisan.
- Na látod és itt a közelbe tudok egy jó kis bányatavat ami nincs is sokkal messzebb mint a strand.
- Na jó meggyőztél!
Majd felültünk egy buszra, ami a tó mellett rakott le minket és elkezdtünk begyalogolni a földúton. Én már egy kicsit céltudatosan mentem és kikötöttünk oda ahol múltkor Annáékkal nudiztam. Állt ott egy kocsi, de ahogy lenéztünk a vízparton nem volt senki. Így hát lementünk és ide telepedtünk le. Nem láttunk magunk körül egy embert sem. Jobbra ugye a picike kavicsdomb takart minket, balra pedig a part folytatásán nem volt senki.
-Nem jobb így? Nincs nyüzsi, miénk az egész part. Mondtam húgomnak.
- El kell ismernem igazad volt, jobban fogom magam itt érezni, mint a strandon a tömegben.
Majd elkezdtünk kipakolni leterítettük a plédet és én levettem a pólómat. Volt bennem egy kis félsz, hogy miként fog reagálni húgom ha lejön mellénk egy nudista és rájön húgi, hogy hova is hoztam őt valójában. De hamar megtörte a kis agyalásomat!
- Jaj! Mivel nem ide terveztünk jönni nincs rajtam a bikini és itt nincsen kabin, hogy átöltözzek.
- Oh, hát hátat fordítasz nekem és úgy felveszed a bikinit. Én se ebbe a rövidnadrágba akarok fürdeni, nekem is át kell vennem. Feleltem.
És elkezdtem a táskába keresni a matracunkat, hogy felfújam. Addig húgi elővette sárga bikinijét és nekem háttal állva levette a rövidnadrágját. Hiába testvérem, jó volt nézni barna vállig érő haját, karcsú testét, gömbölyű fenekét és aprócska fehér tanga bugyiját. Majd letolta és kilépet bugyijából, levette felsőjét valamint a melltartóját. Ott állt nekem háttal teljesen csupaszon. Én már nem is tudtam a matracra koncentrálni. Bikini felsőjét cicijére tette és szólt nekem.
- Peti! Bekötnéd nekem? De ne leskelődj ám! És nevetett.
Én ahogy mentem oda mögé, végig fedetlen csupasz nőies popsiját néztem. Eluralkodott a vágy bennem megmozdult a biológiám és merevedésnek indult a farkam, persze ő ebből mit sem észlelve. Majd picit remegő kézzel kötöttem meg bikini felsőjét. Visszamentem a táskámhoz, hogy elővegyem én is a fürdőgatyámat, ö addig felvette a bikini alsóját is. Majd megfordult és jött felém. Őrülten csinos és szexi volt ebbe a sárga bikiniben. Kicsit felbátorított az átöltözése és tudtam azt is, hogyha nudizni akarok nekem kell megtenni az első lépéseket utalásokat e felé. Így hát hirtelen nem is gondolkodva, húgom előtt letoltam a rövidnadrágomat boxerommal együtt. Még az átöltözésének hatása nem múlt el teljesen nálam és így libbent a szabadba picit megkeményedett, enyhén megemelkedett csupasz farkam. Látszott az arcán nem tudta hova tenni az én közvetlenségemet. De már egyből vettem is fel a fürdőgatyámat. Ő pedig nem szólt semmit mintha észre se vette volna hogy félig-meddig merev volt a vesszőm.
- Megyünk fürdeni? Már nagyon melegem van! Mondta húgom.
- Menj csak nyugodtan, én még felfújom a matracot.
- Hát jó ahogy gondold.
Ő pedig elkezdet besétálni a vízbe, megmártózott majd beúszott én addig fújtam a matracot. Nem sok idő telt el már úszott is visszafele húgom. Én még mindig a matraccal ügyködtem. Ahogy jött ki a vízből nagyon szexi nőies látványt mutatott nekem vizes teste, nem tudtam testvéremként nézni rá. Sárga bikinijén átrajzolódott barna hegyesedő mellbimbója és az alsója picit bevágott így gyönyörűen átsejlett puncijának vonalai. Jött oda hozzám, láttam rajta, hogy mondanivalója van.
- Nem hiszed el mit láttam! Mondta.
- Miért mit?
- Mellettünk a szomszédos partrészen a kavicsdomb másik oldalán csupaszon fürdenek.
- Áhh! Ne hülyéskedj már! Úgy csináltam mintha nem tudnám hova jöttünk.
- Akkor gyere be a vízbe és meglátod te is! Mondta húgom.
Már kész lettem a matraccal is. Felfújtam rendesen, megfogtam és bementünk a vízbe. Ahogy beljebb mentünk kiértünk a kavicsdomb takarásából, megláttam én is a szomszédságunkba nudizó fiatal párt. Kb 30 évesek lehettek, mindkettőjüknek kellemes megjelenésük, alakjuk volt. A férfinak csupasz átlagos méretű farka volt és a nőnek is teljesen csupasz puncija. Mi beljebb úsztunk, fürödtünk, lubickoltunk, borítgattuk ki egymást a matracból. Élveztük a kikapcsolódást, hűsölést, de mind a ketten titkon oda-oda nézegettünk a csupaszon fürdőző-napozó párra. Majd mikor már picit elfáradtunk, felfeküdtünk mind a ketten a matracra és élveztük ahogy hullámoztat minket a víz. Pár percig szótlanul szuszogtunk, majd húgi törte meg a csendet.
- Szerintem tiszta furcsa lehet csupaszon strandolni, napozni.
- Miért? - feleltem.
- Hát nem tudom. Én frusztrált lennék, hogy látják a cicimet a popsimat a puncimat.
- Én meg tökre kipróbálnám, hogy milyen lehet a szabadban csupaszon lenni sétálni, úszkálni. Ők is egy aranyos pár és látszik, hogy jól érzik magukat így.
- Én szégyellős vagyok! Nem tudnám elképzelni, hogy csupaszon legyek mások előtt.
- És hogyha csak itt a vízbe kipróbálnánk, hogy milyen csupaszon úszni? Itt úgyse lát minket senki.
- Te tiszta hülye vagy!
- Na ne légy nyuszi! Gyere!
Beugrottam a vízbe és kiborítottam tesómat a matracból. Már nem ért le a lábunk így kapálóztunk vele hogy fen maradjunk és csak néztünk egymásra.
-Komolyan mondod? Kérdezte tőlem húgi.
-Igen komolyan.
Majd lehúztam a fürdőgatyámat és a matracra dobtam. Éreztem hogy lebeg a vízbe a farkam és kellemes szabd érzés volt. Húgom meg csak nevetett és mondogatta hogy tiszta hülye vagyok.
- Te jössz! Kérleltem őt.
- Na jó legyen ha ennyire akarod.

Kikötötte a bikini felsőjét és levette. Majd ő is a matracra dobta. Ahogy rugdalódzott hogy ne merüljön el, fehér cicije fel-fel ugrott a víz felé. Ami nagyon tetszett nekem és nem tudtam nem észrevenni szép kebleit hiába húgom. Nem tudtunk mit mondani egymásnak, csak néztünk ki a fejünkből. Kicsit frusztrált volt a helyzet.
- Az alsót nem veszed le?
- Jaj ne csináld már! Zavarba volt nagyon húgi.
- Én is teljesen csupaszon vagyok. Ne félj már itt nem lát meg senki.
Még kicsit kényes csendbe fagyot légkörbe lubickoltunk, de pár perc múlva láttam, hogy elkezd matatni a víz alatt. És az alsóját is feldobta a matracra, immáron mind a ketten teljesen csupaszon voltunk.
- Na örülsz? Megfelelek így neked?
- Igen nagyon! Válaszoltam mosolyogva neki.
Így teljesen csupaszon szabaddá válva a vízzel összefonódva beúsztunk jól a tó közepébe majd vissza. Még fürödtünk lubickoltunk, de amiatt hogy teljesen csupaszon voltunk nem mertünk egymáshoz érni. Már elfáradtunk jó ideje szívott minket a víz egy kiindultunk a part felé kicsit lazítani.
- Te kimersz jönni a partra csupaszon? Kérdeztem húgit.
- Áhh biztos hogy nem! Miért te kimernél?
- Igen én arra gondoltam, hogy a parton is csupaszon leszek úgy fogok napozni.
- Fuh hát én maximum monokinibe megyek ki. Abba még én is benne vagyok.
- Nagyon örülnék neki. Olyan mintha nudisták lennénk.
- Persze meg nézheted a cicimet. És nevetett.
Erre már nem válaszoltam semmit csak mosolyogtam. A part mellett ahol már leért a lábunk húgom felvette a bikini alsóját és kisétáltunk a partra. Én teljesen csupaszon a hideg víztől összement kukival. Testvérem pedig monokiniben. Tetszett a látvány. Gömbölyű kis cicije hegyes bimbókkal. Megtörülköztünk és láttam hogy közbe néha ránéz a farkamra ami a kinti meleg hatására kezdet visszatérni eredeti állapotához. Leültünk egymás mellé és elkezdtünk falatozni. Jól kiéheztünk a fürdésben. Ahogy eszegettünk csörgést hallottunk. Anna és István sétált le a partra. Annán csak egy póló volt, alulról fedetlenül, így láthattuk szőrös punciját és nagy fenekét. Istvánon pedig rövidnadrág volt. Mondtam magamba kész innen már teljesen lebuktam húgom előtt. Hisz kiderül, hogy Annáékat már ismerem. Ahogy jöttek le köszöntek nekünk, mi is illemtudóan visszaköszöntünk. Nem közvetlenül hozzánk hanem tőlünk 5m-re pakoltak le és még közbe beszélgettek velünk, hogy milyen szép idő van és nagyon meleg. Ezért is jöttek ki ide hogy itt hűsöljenek. Ahogy beszélgettünk nagyon aranyosak voltak Annáék, mert nem derült ki hogy ismerjük egymást. Közbe levette Anna a pólóját és telt kebleivel, szőrös puncijával és nagy fenekével állt előttünk. István is megszabadult nadrágjától, de belőle nem sok mindent láthattunk, mert egyből hasra feküdt. És Anna is mellé, így napoztak. Kellemes közvetlen jó hangulat volt. Húgomon se látszott, hogy szégyellné cicijét. Mikor már jóllaktunk szólt nekem húgi.
-Jaj Peti! Hol a naptej? Még be se kentük magunkat így nagyon le fogunk égni.
-Itt van! Nyúltam a táskába és adtam oda neki.
-Köszi.
-Bekenjelek?
-Igen, hisz a hátamat nem tudom bekenni és az a lényeg.
Nevettünk egy nagyot, még ezen Annáék is kacagtak. Majd húgom hasra fordult, én felé térdeltem, csepegtettem a naptejből a hátára és elkezdtem bemasszírozni a bőrébe. Nagyon tetszett, ahogy ringatózik feneke és masszírozhatom bársonyos testét. Izgatóan hatót rám. Ráadásul még Annát is néztem, ahogy csupaszon napoztatja magát hátán feküdve. Ezek összetett hatására elkezdet felállni a farkam. Nagyon nem tudtam volna takargatni meg hát az az igazság hogy tetszett is hogy így látnak Annáék és ha megfordul még húgom is. Mikor húgi combját kentem, már teljesen állt a farkam úgy hogy a makkomról is lecsúszott a bőr. Láttam hogy Anna megbökte Istvánt és súgta neki „nézd csak” és a fejével felénk bólintott. Nem tudom miért de erre reagálva feléjük fordultam úgy hogy láthassák teljesen az álló farkamat. Szörnyen izgalmas volt. És ebből testvérem még semmit nem vett észre. Egy kis játék kezdet kialakulni, mert Anna felém fordult felhúzta lábait és széttárta úgy, hogy belátásom legyen combjai közé kitárulkozó szőrös puncijához. Nagyon néztem szétnyíló ajkait. Ő ezt észre is vette és nem zárta el előlem a látványt, hanem még rátett. Átnyúlt Istvánhoz, megfogta a puha lógó farkét és lassan elkezdte húzogatni rajta a bőrt. Húgi hátát kellően bekentem és felült velem szembe így már a cicijét is láthattam. Teljesen kész voltam. De ő is mély szinte szúró tekintetett vetett a teljesen álló csupaszra borotvált farkamra. Ráadásul már a makkom is fénylett az elő váladéktól. Majd átnézett Annáék-hoz is. Ekkora már Anna elengedte István farkát.
-Gyere menjünk be a vízbe. Hűtsd le magad. Suttogta húgom.
Felálltunk mind a ketten. Én úgy hogy Annáék végig láthassák álló férfiasságomat. Nem takargattam és besétáltunk így a vízbe. Már messze bent voltunk mikor testvérem megszólalt.
-Nem szégyelled előttem és a másik pár előtt, hogy áll a farkad?
-Most mit tegyek nem tudok neki stopot parancsolni.
-Még sosem láttam így én sem.
-Tudom.
-Ez mi lehet? Valami nudista hely, hogy itt mindenki csupaszon van?
-Nem tudom. De valószínűleg igen. Tettem a hülyét aki mit sem tud.
- Na lenyugodtál már?
Lenyúltam megfogtam a farkamat.
-Igen! Össze is ment.
Ezen már nevettünk mind a ketten. Majd felfeküdtem csupaszon a matracra és úgy napoztam.
- Te nem próbálod ki még itt a víz közepén sem a csupasz napozást?
- Nagyon rá akarsz venni erre.
- Igen mert nekem nagyon tetszik és kint a parton sem lógnál ki azzal hogy rajtad a bugyi.

Húgi beúszott a matrac alá és kiborított, majd láttam, hogy lenyúl a lábaihoz és odavágta hozzám a bikini alsóját. Egy erőteljes „nesze” kiáltással. Ráugrott a matracra és elkezdte felhúzni magát. Ahogy erőlködött próbált felmászni a matracra én hátulról néztem és láttam bedűlt testét, feneke közül előbukkanó csupasz punciját. Ezekért a látványokért érdemes élni. Hiába testvérem akkor nem érdekelt, mert baromira erotikus szexi volt így bedőlve és négykézláb feltámaszkodva a matracra. Majd hasra vágta magát. Nem tudtam szó nélkül hagyni.
- Hát ez szép volt.
- Gondolom hogy tetszett. Láttál mindent?
- Igen láttam.
- Na ezért nem akartam én nudizni, de már nem érdekel. Nézzen aki akar!
- Hú de bátor lett itt valaki! És ki is mernél jönni így teljesen csupaszon a partra?
- Ki én!
- Akkor menjünk.

Elkezdtem a matraccal tolni a part felé. Mikor kiértünk Anna a hasán feküdt szétnyíló lábakkal István pedig előtte ült hátra támaszkodva. Olyan volt mintha szopta volna. De mikor odamentünk a cuccunkhoz és elkezdtünk törülközni, rájuk néztem és láttam, hogy semmi ilyesmi nincs. Csak félreérthető a póz. Mikor testvéremre pillantottam megláttam, hogy nem is csupasz teljesen a puncija hanem a szeméremdombján van egy ujjnyi vastag csík. Lefeküdt a hátára fejét letakarta törülközővel és úgy napoztatta magát. Én is leültem de közbe húgi meztelen testét nézegettem. Kicsike de formás kerek cicijét és kislányos formájú punciját. Néztem hogy nem állnak ki az ajkai és a csiklója olyan a puncija mint a kisbabáknak csak egy csík egy vágat. De nekem ez nagyon izgató volt. Átpillantottam Annáék-hoz. Anna feje István szőrös picit keményedő farka előtt volt és nyalogatta a makkját. Közbe pedig rám nézet. Egyértelműen nekem ment a műsor. Nem ijedtem meg. Éltem a lehetőséggel és felvettem a játékot. Bekapta István makkját én ekkor megfogtam a már újra keményen álló farkamat és látványosan teljesen hátra húztam a bőrt. Anna bekapta István farkát és ahogy szopta járt a feje úgy húzogattam magamnak a farkamat. Átnéztem húgomra még mindig a fején volt a törülköző. Feltérdeltem és teljesen látványosan vertem a farkam. Hol Anna szopását néztem hol húgom punciját és cicijét. Már nem bírtam éreztem, hogy elfogok élvezni. Már erősen megdagadt a makkom. De Anna kivette a szájából a vesszőt, elkezdte így húzogatni és István lőtt egy erőteljeset ami Anna arcára ment. Ez volt nálam cérnaszakadás megfeszült a combom a hasam én is elkezdtem élvezni kilövelni farkamból a spermát. István még két adagot lőtt Anna szájára ami perverzül kenődött szét rajta. Én pedig ezalatt végig kis adagokban ontottam ki vesszőmből az ondót. Majd összerogytam, lefeküdtem húgi mellé és nem nézve Annáékat nyugodtam le. Baromira izgalmas volt másokat nézve maszturbálni ráadásul, úgy hogy a saját testvérem közvetlen mellettem van de mégse lát ebből semmit. Még fürödtünk egy utolsót majd összepakoltunk elköszöntünk Annáéktól és elindultunk haza. Aminek nagyon örültem, hogy Annáék nem hozták fel azt a beszélgetések során, hogy mi már ismerjük egymást. Otthon még volt egy jó frissítő zuhany és anyának nem mondtuk el hol voltunk strandolni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
szepy ·
nekem tetszett...kb ilyen is 1 kamasz agya..bár walami barátnő,szomszédlány,osztálytárs jobban illene a képbe,mint az édestesó...már kicst perwerz...de hát 17-18 éwesen mind1.. lyuk-lyuk,madár-madár

Salambard ·
Jöhetne még folytatás.. Igaz 3 év telt el, de.. hmm... :(

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: