Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Norbi - Váratlan házibuli

Fülledtnek éreztem az éjszakát, Október szokatlanul meleggel lepett meg minket. A szomszédunk fia, János hívott magával estére, körvonalazatlan szórakozásra. A téren, nyolc-tíz fiatalhoz csapódtunk, és mint kiderült, nem ülünk be sehová, házibuliba megyünk. Amolyan szűk összejövetelre, ahol nincsenek szülők.
Mivel ez elég későn, azaz csak a helyszínen derült ki, mindannyian a legközelebbi nonstop-boltba vetettük magunkat. Ott válogattuk, és döntöttük el, ki mit vigyen. Norbit akkor láttam először, világosabb csőfarmert, testhez álló szürke, nyomott mintás pólót viselt a karcsú testén, farmerkabáttal. A haja barna, vállig érő, a szeme is barna, hosszú szempillákkal. Azért figyeltem meg olyan alaposan, mert valami megmagyarázhatatlan oknál fogva, muszáj volt nézegetnem, mindig is szerettem volna amolyan divatos fiú lenni, mint mondjuk Ő.
- Hé, Tomi, elaludtál? - Jani szólt rám, mert egészen megfeledkezve magamról egyetlen pontot bámultam, az előttem sorban álló Norbi hátsóját. Esküszöm, életemben nem láttam még annyira gömbölyű feneket, elvörösödtem, szabályosan kiszédültem a kicsi helyről.

A lakás ahová mentünk, a mindössze két szem lány közül az egyiké, Katáé volt, egy panel harmadik emeleti, két és félszobás, barátságos otthona.
- Túl hangosan nem lehet hallgatni zenét, a csikkeket ne dobáljátok a földre, aki megteszi, azzal fölnyalatom! A WC-t ne vizeljétek körbe, és ne hányjátok le a falat, de - csillant meg a lány kék szeme - érezzétek jól magatokat!
- És lőn hangulatvilágítás! – kapcsolódott le a villany.
A csengő folyamatosan szólt, egyre bővült a társaság, gyűltek a cipők az előszobában, a konyhai asztalon már annyi chipszes zacskó és ital sorakozott, hogy akik cigizni jártak oda, alig találtak helyet a hamutálnak.
Kissé nehezen oldódtam, nem ismertem a szomszéd fiún kívül senkit. A többiek sem erőlködtek, hogy szóba álljanak velem, talán mert félig néger vagyok, a bőröm csoki szín, anyám Afrikai származású. A bőrszínem mindig is hátravetett mindenben, pedig legtöbbször eszembe sem jutott, hogy ez megbélyegzéssel járhat, mégis elfogtak pillanatok, amikor teljesen magam alá kerültem miatta. Ott is úgy éreztem, kilógok a sorból.
Elkezdtem inni, tömény házi pálinkát, hátha feloldódom valamennyire. A második kupica után már mosolyogtam, addigra egyöntetűvé vált a zene és beszéd egyvelege, legalább negyven fő tartózkodott nyolcvan négyzetméteren.
Egy csoport, az MTV-t bámulta, akadtak, akik táncoltak az egyik szobában, a maradék  bagózott folyamatosan. Kevesebb volt a lány, mint a fiú, nem akartam sorba állni egy kis kegyért. Három haver azonban összebújva suttogott, biztosra vettem,  hogy rólam témáznak, mert örökké néztek cinkosan, s vihogtak, de úgy, mint sok lánycsoport sem.
- Mi van, nem tetszik valami? - léptem közelebb. Nem szoktam bunkó lenni, de a pia kihozta belőlem. Megszeppentek azok hárman, igaz, bivalyerős vagyok, bokszolok,  a széles vállammal, szekrénynek hívtak a suliban is. Kimaradtam az egyetemről, megemelték a pontszámot, úgy hogy a három kis vékonydongájú méltán rezzent össze. A középső pont Norbi, a pökhendi baba arcával.
Ő bátrabbnak bizonyult, mint a társai.
- Azt mondják a négereknek nagyobb a farkuk! – A másik kettővel kérdő tekintettel bámult rám.
- Ti lököttek vagytok - ráztam a fejem, majd bevonultam a táncparkettre. Előadtam egy olyan bugit, amivel mosolyt csaltam a többiek arcára, nem vagyok a középpontot kereső, de a gátlások leszakadtak rólam. Jött két olyan óra, amikor csak táncoltam, azt sem tudtam kivel, melyik lány simul nekem forrón. Finom illatot árasztott mindegyik, azt hiszem a fürdőben egyféle parfümöt próbáltak ki. A farkam egyfolytában állt a nekem simuló domborulatok, megtették a hatást.
Amikor kivonultam ismét a konyhába - verítéktől csatakosan, és sajgó ágyékkal - kisvártatva Norbi jött utánam. Csípőre tett kézzel mosolygott, majdnem megkérdeztem, mit bámul a szép szemével, amikor a farmerzsebéből elővett egy nyomott mintás kendőt, és az övére kötözte, közel a hátsó zsebéhez. Majd megfogta az egyik szárát és azt morzsolgatta, akárha egy lány csavargatná a haját, épp olyan hatással.
Elkezdett kérdezősködni; hány éves vagyok, járok-e valakivel, merrefelé lakom. Egyre közelebb jött, éreztem a végén az arcvizét is. Közben jöttek-mentek, de észre sem vettem, a barna szemektől nehezen tudtam elszakadni.
- Sportolsz valamit? Annyira kemények tűnnek az izmaid. - megtapogatta a bicepszemet! Valahogy nehezebben vettem a levegőt az érintésétől, a meleg elöntött. Megnyalta a száját. Olyan közel állt hozzám, nem értettem egy fiúnak, hogy lehet olyan telt, formás, szép színű szája, mint neki. A szemem megragadt rajta egy jó pár pillanatra.
- Na? – tolta közel a csípőjét - akkor?
Nem értettem, nem akartam érteni.
- Mit, akkor? - tettem szét a kezem, miután egy újabb stampedli, jéghideg italt lehúztam.
- Ne igyál annyit - dobta a műanyagpoharamat a billenős kukába. - Árt a potenciának!
Vigyorogtam.
- Táncoljunk, gyere! - Magával húzott, a két haverja nagy szemeket meresztett, amikor elmentünk mellettük. Ráztuk istenesen, aztán amikor lassúbb szám következett, Norbi egyszerűen a nyakamba tette kezét, hozzám simult, mint egy lány, és nekem dőlve ringatta magát. Nem érdekelte, hogy bámulnak-e, és valahogy engem sem.
Azt sem tudtam mit tegyek, mert sehogy nem értettem, hogy eshet annyira jól a közelsége, karcsú volt akár egy lány, puha, illatos és farok állító! Megijedtem az egésztől, elkezdtem tolni magamtól.
- Ne, olyan finom vagy. - szorította meg a vállam - Bízd rám magad, ne törődj senkivel! - erősítette a helyzetét. Amikor először a nyakamba csókolt, azt hittem meg fogok fulladni, olyan bizsergés áradt szét bennem, hogy kőkeménnyé vált a szerszámom, az alsómat mintha hirtelen nőttem volna ki…
- Annyira kívánlak - suttogta fülembe - menjünk innen, csinálj velem valamit!
Szédültem, de nem akárhogy, nem tudtam, hogy nem csak álmodom-e. Sosem kívántam fiút, nem foglalkoztam a melegekkel, nem érdekeltek. Ezért nem értettem sehogy, hogy Norbi, amit művelt velem,  miért izgathat fel annyira, mint lány még az életben nem.
- Norbi - kezdtem rekedten - én nem vagyok meleg, a lányokat szeretem.
- Ne csináld, megpusztulok! - Benyúlt a lábamhoz - Érzed, nem? Olyan kemény vagy, mint az acél. Mekkora! Nem bírom, a mosdóba vagy a parkba, könyörgök!

Nem tudom, hogy és mivel vett rá, de nemsokára a közeli parkban fújt rám a hűvös szél, Norbi belém csimpaszkodva kínálta húsos ajkát, amit annyira megbámultam a konyhában.
- Hadd verjem ki neked - nyöszörögte az alsó ajkamat beszívva – kérlek! Meg sem várta, míg engedélyt adok, a cipzár leszaladt a fekete farmeremen, a Converse cipős lába, nekem simult.
Remegtem minden porcikámban, a harmadik próbálkozására a szám követni kezdte az övét, a péniszem majd szétdurran a szorításától. Igyekezett a nyelvét a számba nyomni, de hezitáltam, ellenállt bennem a hetero.
- Engedd, Tomi, érzem mennyire bejövök neked. Már olyan régen nem voltam ennyire férfias pasival! – Elfordítottam a fejem, új nekem az egész, nem bírtam rávenni magam a csókra, pedig gondolatban már ízleltem a száját. A farkam addigra olyan kemény és duzzadt lett, hogy a bőr majd szétrepedt rajta.
- Kívánom - suttogta, amikor lerogyott elém, míg én egy hinta korlátjának támasztottam magam és hagytam, hogy elkezdje nyalogatni a valóban nagy szerszámomat. 
– Csodálatos. - mondta elragadtatva.
Még sosem érzetem azt, hogy a vágy olyan vörös és lángoló lehet, nem volt annyira bűnös egy éjjel sem, oralban is kevésszer részesültem. Norbi nem fogta magát vissza, dicséreteket kaptam tőle, és annyira őszintén hangzóan, ahogy lány hozzám még nem szólt és ért. Bravúrosan kényeztetett, mint a legprofibb pornó kurvák, ráadásul élvezettel, szeretettel, tele szenvedéllyel.
- Micsoda csoki színű szépség. Mindig vágytam egy ilyen farkat megkóstolni. El sem hiszem, hogy itt vagyok veled, és megkaphatom.
A nyelve hegye előbb csak a húgycsövemnél ízlelt, kicsiket nyalva, testemet remegésre bírva. A hasfalam feszült, a szívem erősen vert, és elkezdtem beleszédülni a kéjbe. A partnerem mormogott közben, minden pillanatot élvezett, akár én. A nem messze lévő utcai lámpa ahhoz eleget világított, hogy nézzem, ahogy a vaskosan szopós száj, áhítozik a farkamért.
A makkom sok kényeztetést kapott - bő nyálat engedett rá, a fitymámat szétnyalta. A vállát szorítottam közben, ujjaim biztosan vörös foltot hagytak maguk után. Úgy éreztem, lüktet a szerszámom, és ekkor jött el a pont, hogy nem bírtam tovább, belenyomtam a farkam a szájába.
- Előbb még végig akartam nyalni a csodás hosszt - préselte ki nagy nehezen, de alig kapott levegőt is. A hajába markoltam, majd finoman - megpróbálva visszatartani a bennem rejlő vadat - kezdtem el szájba dugni.
Két keze is elfért a farkamon, tartotta, én pedig pumpáltam a száját, nem tudta benyelni az egészet. Leírhatatlan az a látvány, ahogy ott térdelt előttem a füvön, a Hold és a gyér fénytől megvilágítva, ahogy mozogtam, és ahogy ettől ő is rázkódott.
Szorított és enyhén szívott is, néha a herémre fogott, nemsokára akkorát spricceltem a szájába, hogy alig hittem, az a sok sperma mind egyetlen orgazmus eredménye. Amint az is hihetetlennek tűnt, hogy Norbi mindent lenyelte, méghozzá élvezettel az arcán.
Remegtem utána, még a gerincem, és a kis lábujjam is teljesen zsibbadt lett, a herém könnyedebb, szívem szaporája pedig nem akart lassulni.
- Jó volt? - kérdezte a száját törölve. Vöröslöttem, de nem akartam neki hazudni, a szemében olyan természetesség csillogott, hogy megérdemelte az igazságot.
- Én még soha sem…De te annyira… Nagyon jó volt, tényleg!
- Nekem meg jó hallani - mosolyodott el, majd a kezemért nyúlt, hogy egyenesen az ágyékára vezesse.
- Én... nem hiszem…
- Csak segíts kiverni, nem kérek mást! Simulj hozzám, és csókolj közben, nekem az elég.
- Fura egy fiú vagy te... - Az állát megfogtam, és eltoltam a fejét, hogy jól lássam a szopástól duzzadt száját, a világos mogyoró szemét.
- Bestia, úgy elintéztél, hogy még most is bizsergek...
Norbinak elnyílt a szája, a pupillája kitágult, közben csak szorította a másik kezemet a duzzadt nadrágjára. Forróság áradt onnan, kisimogattam a merevedését.
Közel hajoltam, kívántam, akartam tudni milyen lehet vele a mély csók. Nem csalódtam, épp olyan veszett finom, mint minden más. Azt hittem nem lesz olyan, mint egy lánnyal, rosszabbra számítottam, de finom volt, nem éreztem különbséget, sőt. Nagyon is tetszett.
Már nem kellett szorítani a kezem, magamtól nyomogattam be a nadrágba, ő közben kioldotta gombjait, lehúzta a gumis alsója derékrészét.
A kezem remegve kulcsolódott a péniszére, végigmozgattam a hosszon, a közepes vastagságon. Fel sem tűnt, hogy életemben először csinálom, méghozzá jólesően.
- Tüzelek miattad - suttogta, míg én végigsimogattam a felhúzódott heréjét, megismerkedtem a szőrtelen ágyékával. Mély nyelvezés közben kezdtem el húzogatni a bőrt, míg ő lányosan, puhán, visszatartva  nyögéseit, élvezte a dolgot. Beindított nagyon, sosem hittem, hogy olyan élményben fogok részesülni. Norbi a különleges lényével hódított meg, másnak, biztosan tudtam, nem sikerült volna nálam elérnie ennyit, de a vagány és rámenős csábító, felgyújtotta minden érzékemet, előhívta belőlem a legmélyebben szunnyadót is.
Csókolóztunk puhán, amikor elélvezett, csak épp finoman a számba nyögött, amint a kezembe lökődött a spermája. Utána nyöszörgött picit még nekem dőlve, amikor pedig rendbe tette a külsejét, húzott maga után. A lépcsőházban a számhoz hajolt, jól esett nagyon a csókja, finom és ízes.

Felérve láttam, a fürdőbe ment elsőre, én addig üdítőt ittam. Később Norbi újra táncolt, le sem tudtam róla venni a szemem, csodáltam minden porcikáját. Nem közelített felém, én pedig nem akartam feltűnést. Megértettem, hogy annyi volt, csendben köszöntem el a házigazdától, és egyedül sétáltam haza. Izzottam belül, arcom felhevült. Szégyellnem kellett volna magam előtt is, amit tettem, de nem ment, jól eső mosollyal  aludtam el.

Ael M.
Hozzászólások
kispalisok ·
Hát, anyóca, te most vagy egy jó meleg apóca vagy, vagy pedig egy félresikerült akármi, mert ha egy állítólagos asszonyság - ráadásul kétgyerekes családanya - ilyen sok gay történetet írogat (a kíváncsacsiság okán elolvastam még néhány történetedet, ha már a Norbi volt a főoldalon), ott már valami gubi vagyon, talán nem is kevéske ám, amit lehet talán némi identitászavarral is magyarázni -, bár ezt talán egy pszichológus, még inkább egy pszichiáter helyből rendbe tenné. Ez kb. olyan, mint ha mostantól kezdve én kezdenék ezerrel leszbi történeteket írogatni, trágárságban és tárgyi pontatlanságban talán fel tudnám venni veled a versenyt, kifejezőkészségben esetleg kevésbé, de inkább nem kontárkodom az alkotók nemes munkájába. Remélem, hogy gyermekeid - bár nem tudom milyen korúak - büszkék az édesanyjukra, és ha már serdültebb korban vannak, örömmel ajánlják történeteidet az Ael.M és Sea Miller oldalakon, hadd tanuljanak szépet és jó azok az elmaradott hetero iskolatársak. Mindezt csak azért jegyeztem meg, mert sem ez az oldal, sem a személyes oldalaid nem tartalmaznak korosztályos figyelmeztetést. Az alkotói szabadság nevében további sok sikert kívánok, talán egyszer eléred, hogy fiad, vagy leányod örömmel számol be arról, hogy azonos nemű barátjával/barátnőjével a hasznos útmutatásodat követve micsoda szenzációs élvezetekhez jutottak írásaidat olvasván. Ennyi.
littlemermaid ·
Kedveském! És miért az én stílusomat utánozod? Azt amiket mostanság kommentelés közben használok. Megpróbálhatom utánozni én is a tiédet - szerintem menne, nem nagy munka,elég unalmas és sótlan is.
Még ebből a félig az én szavaimból összelopkodott megnyilvánulásodból is látszik ki vagy. A trágár elég kifejező szó. Mostanság ritkán is használják.
Trágár szöveg lenne egy erotikus írásban? Ez vérlázító! Egy oldalon nincs korhatározás, melynek az alcíme ez: erotikus és szextörténetek"! Ez valami borzalom! Ael M. blogja pedig első alkalommal mindig figyelmeztet megnyitás előtt minden odatévedőt - felnőtt tartalom, elmúltál 18 éves? Persze téged nem figyelmeztet már erre, hiszen minden nap ott vagy, azt olvasod (még a blogbemutatkozását is kívülről fújod, pl. hogy két gyermek édesanyja). Van min csámcsogni, van mire masztizni. Tocsog a nunuka? Vagy különben mit keresel egy ilyen (inkább nők maszturbálására alkalmas) történet alatt hajnali kettőkor?! A te gyerekeid lefeküdtek már? Nehogy meglessék ahogy magaddal játszol a gép előtt, kis huncut!
Érthetetlen, vannak írók akik a perifériára szorult közösségekre is gondolnak, mint amilyenek a melegek. Egyébként másféle erotikus történetei is vannak s szerzőnek, sőt, gyönyörű versei is (tudod, az általad emlegetett két blog közül az egyiken nincs is erotikus). Csak akkor van gáz egy szextörtivel ha gay? Akkor pedig miért csak ennek a szerzőnek a munkájához kommenteltél, miért csak őt baszogatod? Más írót miért nem említesz meg aki ilyesmit ír?
A HungarianWriter és hasonló nickek (nickjeid?!) által beküldött olvashatatlan, magyartalan (Google-fordítós) baromságok, mint pl. az ezerszer beküldött Csalódtam! miért nem szúrják a szemedet? Neked is benne van a kezed? Azért kell ennyi szar gayt írni, hogy aki jó gayt ír, azt kevesebben olvassák? Süt rólad a kicsinyes irigység.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: