Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Női erotikus álom

Női erotikus álom

Sokan azt gondolják, hogy inkább férfiaknak vannak erotikus álmaik. Meglehet, de az alábbi kis történet nem ezt erősíti.

Egy óvodai értekezlet félén kezdődött, unalmas és fárasztó összejövetel volt. Egyszer csak váratlanul minden átmenet nélkül egy szállodában folytatódott, az idő azonban folyamatosnak tűnt, mintha a normális menetükben egymás után következtek volna a dolgok.

Elnyúltam egy nagy kényelmes ágyon és azon tűnődtem, hogy hogyan töltsem el az estéből hátralevő időt. Volt TV és volt könyvem is és valahogy kimenni nem vágytam. Ahogy elkezdetem kicsit jobba figyelni a környezetemre, jött a meglepetés. Egy kis motoszkálás nesze döbbentett rá, hogy nem vagyok kegyedül a szobában. Körül néztem alaposabban, egy pasi tett-vett, keresett valamit. Megdöbbentem és próbáltam az emlékeimben kutatni, hogy hol is vagyok tulajdonképpen és ki is lehet ez a férfi. Megnéztem kicsit jobban. Semmi különös, 30-as átlagos férfi, akit láthatóan nem feszélyezett a társaságom. Lehet, hogy ismer? Nálam azonban semmi emlék nem jött elő. Arra sem sikerült választ találnom, hogy hogyan kerültem ide, de az álomvilágban ez nem aggasztott túlzottan. Van pedig párom és egy kisfiam, de ezek valahogy távolinak és homályosnak tűntek abban a pillanatban, amelyben a világ ez a szoba volt.

A pasi közben megtalálta, amit keresett, a távirányítót és bekapcsolta a TV-t. Leült az ágy szélére és váltogatta a csatornákat. Én egyelőre csak szemléltem a történéseket és még mindig nem tudtam elhelyezni magam bennük. A férfi közben egy rajzfilmcsatornánál állapodott meg, de közben félhangosan azon méltatlankodott, hogy itt szex csatornának kellene lennie. Majd hozzám fordult és bosszankodva panaszolta.
-  Az nem lehet, hogy rajzfilmek legyenek a szex adó helyett! Felhívom a recepciót.
Némi telefonos replika után el is indult szexfilm. Egy szokványos bevezető előzmény után egy csajsziról került le a ruha.
-  Te szeretsz ilyen filmet nézni? - kérdezte csak úgy lazán.
Elkaptam a tekintem és egy gyors nem igazánnal válaszoltam.
-  Miért? Nincs ebben semmi rossz, sőt ha felizgulunk még valami jó is kijöhet belőle.
-  Nem érdekel - fordultam el durcásan.
Bár nem néztem oda, a hangokat azért hallottam és néha a pasi kommentálta is a történteket:
-  De jól szopik ez a csajszi, de persze van is mit. Szép sima a puncija. Nézd, milyen izgalmasan nyalja neki!
Nem néztem oda.
-  Nem akarod, hogy a tiédnek is csináljunk valami finomat?
-  Mondtam már, hogy nem.
-  Jól van, te tudod.
Egy darabig nem szólt semmit, így én hallgathattam az egyre hevesebb kéjes hangokat a filmből. Kezdtem kicsit felizgulni és azon gondolkodtam, hogy mi lenne, ha én is nézném. Nem duzzoghatok itt egy órát.
-  Oda nézz, milyen pózban dugnak.
A reflexszerű kíváncsiság miatt most megfordultam. Valóban egy érdekes pózban keféltek, amelyben jól látszott, hogy a pasi merev farka, a csaj duzzadt, nedvességtől fénylő szőrtelen puncijában jár ki, be ütemesen. A nő hangosakat nyögdécselve adta tudtunkra, hogy élvezi a dolgot. Ekkor jött a meglepi, a pasi az ágyunkon időközben levette a nadrágját és meredező farokkal figyelte a filmet. Mivel a figyelmét lekötötte a film, jól megnézhettem milyen méretes keményen ágaskodó farka és nagy golyói vannak. Ez már kezdett sok lenni, éreztem, hogy benedvesedik az én puncim is és egyre jobban kívánom a szexet, a kielégülést. Rajtam hálóing volt és alatta semmi, így legszívesebben már indult volna a kezem a puncim felé. A filmben közben különféle izgató pózokban keféltek tovább, az ágyon fekvő pasi farka pedig továbbra is állt előttem, mint a cövek. A puncim ekkor már bizsergett az izgalomtól és kezdtem arról fantáziálni, hogy milyen lenne, ha megdugna. Egyszer csak váratlanul kinyújtóztatta a kezét és ezzel a mozdulattal végig simított a combomon felfelé és átsiklott a szeméremdombomon is. Majd visszahúzta kezét és ismét a filmnézésbe feledkezett. (Húhh.) filmben közben a csaj nagy lelkesedéssel szopta a pasiját.

Most már én is nagyon kívántam a szexet, azt gondoltam, hogy bárcsak tovább simogatna és bedugná azt nagy meredező farkát, hogy kitöltse az izgalomtól nedves puncimat vele. Fészkelődni kezdtem, az élvezés határán voltam. Ekkor megszólalt egy férfihang.
-  Jó reggelt! 6 óra, felkelés idő.
A párom hangjára ismertem rá és felébredtem. Említettem is neki, hogy milyen izgató erotikus álmom volt, de sajnos készülődni, sietni kellett így nem lehetett részletezni. Este azonban elmeséltem mindent, amire emlékeztem. Mindkettőnknek izgalmas volt és jót szeretkeztünk utána.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

Titti26 ·
Ez ötletes volt. Nekem is volt ilyen megszakított álmom a valóságban és a folytatás ugyanolyanra sikeredett. Azaz jóra, akárcsak ez a történet. Köszi. :grinning:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: