Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Noemí VII. rész 24. fejezet

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet, így szexjelenetek teljes mértékben kifejtve csak néha-néha, egyébként többnyire csak utalás szintjén jelennek meg benne, a történetet át és átszövi a nők közötti szerelmi viszony. Aki ezt nem tolerálja, azt ezúton kérném meg, hogy itt fejezze be, és ne olvassa tovább a történetet.
Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Beküldve: 2012. szeptember 13.
******************************************************************
Natalie túlcsorduló imádattal tartotta a kezében a kisbabát, szüntelenül csókolgatva a pirospozsgás kis arcot.
– Ó, istenem, de gyönyörű vagy! – sóhajtozott, körbe járkálva a házban. Noemí és Terri követték őt, üdvözölve Thomast és Renét. A szobalány elkérte a kabátjaikat, és elsétált velük. Amikor viszont visszatért, egy pillanatra sem tévesztette szem elől a babát.
– Levetkőztethetem én, Natalie? – kérdezte reménykedve.
A másik nő elmosolyodott, és átnyújtotta neki a kicsit, hogy René gondosan lehúzhassa róla a kis kabátkát.
– De legközelebb én jövök – tette hozzá Natalie viccelődve, a lánya és Terri felé fordult.
– Gyertek, lányok! Mindenki más is itt lesz fél órán belül – ölelte át Terri vállát, és megszorította a lánya kezét. – Hadd figyelmeztesselek titeket, hogy mindenki szeretné látni a kis Noemít! Szabályosan ölre fognak menni, hogy a karjukba vehessék őt – kacagott, bevezetve vendégeit a nappaliba. Egy kis családi összejövetelt szervezett a keresztelő alkalmából. Imogene-t az előző este keresztelték meg, de Natalie inkább másnapra, szombatra halasztotta az ünneplést.
– Victoria telefonált. Ők Michaelával hamarosan itt kell, hogy legyenek. Charles és Andrea is perceken belül befuthatnak – mondta Thomas, átölelve a lányát. Noemí bólintott. – Mi van köztük Michaelával? – érdeklődött, amikor Terri és Natalie már átsétáltak a appaliba.
Noemí megvonta a vállát, és az apjára mosolygott.
– Vicki fülig bele van zúgva, apa – magyarázta, a zsebébe dugva a kezét. – Csak nem tudja, hogy mondja el neki. Mindig elszáll az esze, ha szóba akarja hozni. Még sosem volt ilyen szerelmes, szóval nincs még tapasztalata ebben – csóválta a fejét.
Thomas is megrázta a fejét, és vett egy mély levegőt.
– Próbáltál már beszélni vele? Az apja már aggódik. Ők is kedvelik Michaelát Andreával, és Michaela elmondta nekik, hogy szereti Victoriát, de nem tudja, Vicki mennyire gondolja komolyan ezt az egészet, szóval fél, hogy nem szereti viszont. Charles és Andrea pedig nem tudnak mit mondani neki – nézett komolyan a lányára. – Próbáltál már beszélni Victoriával?
Noemí bólintott, és kényszeredetten elmosolyodott.
– Igen – válaszolta tömören, és kisimított egy kósza tincset a homlokából. – Nem tudja, mit tegyen. Nem akarja elveszíteni őt. Valahányszor győzködöm, hogy mondja el Michaelának, hogy érez, mindig pánikrohamot kap. Nem hozhatom fel neki többször. Nem akarom halálra rémíteni.
Thomas gyengéden elmosolyodott.
– Annyira örülök nektek, drágám – ölelte át a lányát, majd egy hosszú pillanatig csak bámulta őt. – Mondta már, hogy szeret? – kérdezte, de abból, ahogy Noemí beszélt, sejtette, Terri még nem vallott színt.  De látta a lány szemein, hogy ez csak idő kérdése. Látta, hogy néz Terri Noemíre, amikor azt hiszi, senki sem figyel.
– Nem, apa. Még nem… Már kezdek kételkedni.
Thomas gyengéden megszorította a vállát.
– Szeret téged, kedvesem. Biztos vagyok benne. Meglásd, egyszer elszánja majd magát… És mikor mondod el anyádnak?
Noemí már hosszú ideje gondolkodott ezen. Azóta, hogy beszélt róla az apjával. Thomas jól fogadta, de nem tudta, hogy anyja hogyan reagálna.
Végül vett egy mély levegőt, és elszánta magát.
– Ma este meglesz – bólintott, majd az apjával együtt tovább indult a nappaliba, ahol Terri a babával a karjaiban ült a kanapén René és Natalie között. Noemí elmosolyodott a látványtól, és leült melléjük, megsimogatva a baba kis kezét.
– Anya – szólalt meg, és vett egy mély levegőt. – Beszélnem kéne veled valamiről. – René azonnal felállt, hogy távozzon. – Ne, René! Maradj csak! Jobb, ha te is tudod.
A nő megfordult, és kíváncsian nézett rá.
Natalie fészkelődött egy kicsit ültében, és megfogta a férje kezét.
– Mi az, drágám? – tűrte a haját a füle mögé.
Noemí Terrire nézett, aki értetlenül figyelte őt.
– Nos, ö… – dadogta, majd megköszörülte a torkát. – Nos, igen… ö… Terri és én… Mi… ö…
Terri Netalie-ra nézett, aki kérdőn pillantott egyikükről a másikukra.
– Mi együtt vagyunk – fejezte be Noemí helyett, figyelve Natalie reakcióját. Noemí némaságba burkolódzott, és várakozva nézett az anyjára.
Natalie hirtelen kitörő kacagása törte meg a csendet.
– Szóval ez volt az, amit nem bírtál kinyögni, Noemí? – nevetett, majd odalépett a lányához, hogy átölelje. – Ó, drágám! Szívem mélyéből reméltem, hogy ez a kislány majd észhez térít. Azt hiszed, nem vettem észre, mi folyik köztetek?
Noemí megrázta a fejét, és ő is hangosan felnevetett, átölelve az anyját.
– Köszönöm, anya!
Natalie magához szorította, majd Terri és a kicsi felé fordult.
– Annyira örülök, hogy felnyitottad a szemét, Terri – adott egy puszit a lánynak, majd a csöppségnek is. – Végre valahára! El sem hiszem – sóhajtott fel boldogan. Örült, hogy a lánya végre túltette magát Amelia elvesztésén.
– Hidd csak el! – hajolt előre Terri, hogy a fülébe suttoghasson. – Jobban szeretem őt bárminél ezen a világon… De Noemí még nem tudja.


Natalie ismét kacagásban tört ki, és a kisunokájára mosolygott, amikor megszólalt a csengő.
Noemí indult, hogy kinyissa az ajtót, és pár pillanat múlva Charles és Andrea Terrence társaságában tért vissza. Mindketten gügyögni kezdtek a kis Noemínek, és felváltva kézbe akarták venni.
Noemí odalépett Terrihez, és megcsókolta a halántékát.
– Szeretlek – suttogta a fülébe, a lány pedig megremegett a forró lehelet érintésétől. Hátrébb húzódott, és megsimogatta a nő arcát.
Nem maradhattak azonban sokáig magukban, mert ekkor a két vendég odalépett hozzájuk, hogy üdvözöljék a lányt. Andrea olyan alacsony volt, mint Terri. Victoria tőle örökölte hullámos fekete haját és sötét szemeit, akárcsak karcsú alakját. A magasságával viszont az apjára ütött, aki még Thomast is túlszárnyalta. Mindketten átölelték Territ, és megpuszilták mindkét oldalon.
A csengő ekkor ismét megszólalt. René indult, hogy beengedje az érkező Victoriát és Michaelát, akit hamarosan Martha követett a barátnőjével. A hideg idő ellenére, mint mindig, Noemí unokatestvére vörös koktélruhába öltözött, vörös selyem csizmával. Haja most egy kissé elfogadhatóbban festett, mint legutóbb. Vagy legalábbis nem volt olyan rikító vörösre festve. Noemí boldogan átölelte őt, majd a barátnője felé fordult, hogy őt is üdvözölje. A lány Martha tökéletese ellentéte volt. Fekete bőrkabátot viselt, fehér teknősnyakú kardigánnal alatta, és fekete farmert. Vékonykeretes szemüveg ült az orrnyergén, haját pedig hosszú lófarokba fogta hátra.
– Hello! Tanya vagyok – nyújtotta a kezét Noemí felé.
A nő elégedetten rázta meg a felajánlott jobbot.
– Bocsánat, ha egy kicsit durva vagyok – szabadkozott, és Martha felé fordult. – De azt hittem, a rocker punkokra buksz, unokatesó. Nem számítottam egy ilyen helyes lányra.
Tanya önfeledten felnevetett, Martha pedig sokatmondóan elmosolyodott.
– Nos, tudod, mit szoktak mondani, Noemí. Az ellentétek vonzzák egymást.
– Na mi az? – kacagott fel Noemí. – Csak nem csavarták el a nagy nőcsábász Martha fejét?
Unokatestvére játékosan a vállába bokszolt, majd Tanya felé fordult, aki elvörösödött zavarában.
– Talán – karolta át a vállát.
Noemí és Tanya is felnevetett, csóválták a fejüket.
– Nem tudod még, mibe keveredtél, Tanya – ugratta Noemí.
– Bízz bennem! – vágott vissza a nő. – Nagyon is jól tudom – nézett Marthára, majd vissza Noemíre. – Itt az ideje, hogy ő is felnőjön végre – karolta át Martha vállát. – De ne legyenek kétségeid! Imádom a vad énjét is. De otthon egy igazi szent. Nem is öltözködik úgy, mint…
– Ne is hallgass rá! – szakította félbe Martha, magához ölelve barátnőjét. – Ilyennek ismertél meg, és ilyen is maradok – kacsintott Noemíre, miközben megcsókolta Tanya arcát. – Tényleg. Ne ruccanjunk ki valahova később az este? Te, Terri, Vicky és Michaela. Tudod, hogy anya nem bánja, ha neki kell vigyázni a gyerekre. – Noemí elmosolyodott. Nem tudta megszokni, hogy Martha „anyának” hívja Natalie-t. Nagyon jó viszonyuk volt, mióta Martha anyja meghalt még kicsi korában.
– Jól hangzik – mondta végül. – Hadd beszéljem meg Terrivel!
Martha bólintott, és sokatmondóan rá mosolygott. Már rég tudta, hogy áll a helyzet. Azóta, hogy pár napja meglátogatta őket. Ahogy a tekintetük találkozott, és ahogy kettejükről beszéltek, az mindent elárult.
– Nagyszerű – mondta, egy újabb kacsintás kíséretében, mire Noemí elpirult. – Majd szólj!
Amikor visszatértek a többiekhez, Terri is csatlakozott hozzájuk, Noemí átölelte őt hátulról, és magához húzta a hátát. A lány belecsimpaszkodott a karjaiba, és fejét oldalra döntve rámosolygott. Kifejtette magát az erős karok közül, és megszorította a nő kezét. Elnézést kért a többiektől kettejük nevében, és szó nélkül Thomas dolgozószobája felé kezdte húzni Noemít.
Alig hogy beértek, Terri becsukta a súlyos tölgyfa ajtót, és ismét Noemí karjai közé vetette magát, átölelve a nő nyakát. Lassan és érzékien csókolóztak, teljesen elveszítve az időérzéküket. Végül Terri lassan elhúzódott, és eddig lehunyt szemeit kinyitva nézett Noemí vágytól fűtött tekintetébe.
– Hiányoztál – suttogta, ismét a nő ajkaira tapasztva a sajátjait, hátrasimítva a kósza szőke tincseket.
Noemí átkarolta a derekát, és közelebb húzta magához a lányt. Ajkai követelődzően falták a lány száját, keze pedig fel-alá járt a karcsú háton. Miután combjaik és hasuk is egymáshoz préselődött, a nyelvük is találkozott.
– Mmmm! – nyögte Noemí. – Szeretkezni akarok veled, Terri – suttogta fátyolos hangon, és érezte, ahogy a lány megremeg a karjai között. – Gondolod, hiányolnának minket, ha eltűnnénk egy-két órára? – fojtotta vissza a lélegzetét, és végigcsókolta a lány arcélét, a nyaka felé véve az irányt.
Terri zihálva vájta ujjait a nő hátába, ajkaival pedig az övéit kereste.
– Azt hiszem, hiányolnának minket, igen – suttogta, alig csak egy centire eltávolodva Noemí ajkaitól, majd ismét rájuk vetette magát. Érezte a nő fogait, ahogy enyhén harapdálja az ajkait. Ez még jobban felizgatta.
Noemí megmarkolta a melleit, hüvelykujjával a bimbóit izgatva a felsőén keresztül. Aztán hirtelen megállt, csalódott mormogást csalva elő Terriből.
– Szeretném megmutatni a régi szobámat – suttogta Noemí. – Ahol laktam, amíg itt éltem.
Terri zihálva vette a levegőt. A teste kívánta a szeretkezést, de inkább elterelte a gondolatait.
– Szeretném látni – suttogta, Noemí azonban pontosan kiolvasta tekintetéből a benne tomboló vágyat.
Kéz a kézben szelték át a nappalit, majd felbaktattak a lépcsőn. Natalie és Martha az ajtóban beszélgettek, Noemí pedig elpirult, amikor mindketten feléjük fordultak.
– Megmutatom Terrinek a régi szobámat, a trófeákat, meg ilyenek – magyarázkodott idegesen, és gyorsan a lépcső felé húzta Territ.
– Ne tartson sokáig, kicsim! – kiáltott utána Natalie kaján hangon. Martha alig tudta visszatartani a nevetését.
***
Miután becsukódott mögöttük az ajtó, körbe sem néztek, Noemí ajkai azonnal a lány szájára tapadtak, kezei pedig végigjárták a másik testét. Terri a nő mellkasára tette a kezeit, és minden akaraterejét összeszedte, hogy képes legyen eltolni magától. Noemí előre hajolt, hogy megcsókolja, de Terri elhúzta a fejét.
– Szeretkezni akarok veled – suttogta, és Noemí felsőjének széle felé nyúlt, felfelé rángatva azt.
Hamarosan Noemí egy szál nadrágban és cipőben állt előtte. Többi ruhája az asztalra és a székre dobálva hevert. Átölelte a lányt, de az ismét eltolta őt.
– Nem. Előbb látni szeretnélek – búgta Terri, szerelme kemény bimbóit és tökéletes melleit bámulva. – Istenem, Noemí! Gyönyörű vagy – nyögte, kezei pedig végigszaladtak a nő karjain, kitapintva a feszülő izmokat. – Én erős szerelmem – suttogta fátyolos hangon, és előre hajolt, hogy megcsókolja a nő mellkasát.
Noemí minden izma megfeszült, ahogy hátravetette a fejét. Érezte, ahogy Terri nyelve végigfut a bőrén, a bimbói felé törve. Selymes haj simogatta a bőr, ahogy a puha ajkak ráfonódtak a meredező bimbókra.
– Terri! – nyögte elhaló hangon, a lány pedig az ágyra lökte őt.
A lány fölé akart guggolni, de szoknyája túl szűken feszült a combjaira. Ezért csak Noemíre feküdt, és ismét a szájába vette a bimbóit. Felnyögött, miközben a nő beletúrt a hajába, ajkai pedig a feje búbjához értek. Gyengéden beleharapott a kemény bimbókba, és megszorította a nő izmos felkarját. Aztán lejjebb indult, csókokkal hintve be a feszes hasfalat, ujjai pedig már az övcsattal voltak elfoglalva. Noemí teste megfeszült, ahogy a nadrágja szétnyílt, és a vékony ujjak lerángatták a bokszerét. Érezte a forró leheletet a combjai belsején, ahogy az apró nyelv végigfutott hosszú sebhelyén. Terri testét elöntötte a forróság. Noemí azonban hirtelen felült.
Egy pillanatra a lány már azt hitte, meggondolta magát, a nő azonban gyors mozdulatokkal megszabadult maradék ruhájától, majd visszafeküdt az ágyra, és magára húzta Territ, szenvedélyesen megcsókolva őt.
A lány felnyögött, élvezve a szituációt, hogy teljesen felöltözve fekszik a meztelen nőn. Ismét lefele indult, végigcsókolva a nő melleit, feszes hasát, majd az erős combok közé fúrta a fejét. Noemínek minden levegő kiszorult a tüdejéből, teste pedig hevesen remegett az élvezettől. Hangosan felnyögött, és belemarkolt Terri hajába, még jobban ágyékához préselve a lány arcát. Az orgazmus már nem váratott sokat magára.
Noemí elterült az ágyon, Terri pedig ismét apró csókokkal hintette be a testét. Lefeküdt mellé, és megcsókolta a nyakát, mire Noemí az ajkait tapasztotta az övéire.
– Jó az ízed – suttogta vágytól túlfűtött hangon.
Beletelt pár percbe, mire Noemí ismét kapott normálisan levegőt, és megint szenvedélyesen megcsókolta Territ.
– Le kéne zuhanyoznod – simogatta meg az arcát Terri.
Noemí elégedetten felsóhajtott, és lehelt még egy csókot a lány szájára.
– Neked meg arcot kéne mosnod – vágott vissza, letörölve egy apró ragacsos foltot a lány szája sarkából. – És a kezeiden is érződik a szagom.
Terri megnyalta az ajkát.
– Szeretek olyan illatú lenni, mint te. És az ízed is jó.
Ismét megcsókolta a nőt, majd visszahúzódott, és körbenézett a szobában.
– A fenébe – nyilallt belé a felismerés. – El sem hiszem, hogy a szüleid házában szeretkeztünk.
Noemí felnevetett, és elterült az ágyon.
– Kérlek! Tudod, hány nőt hoztam fel ide még Amelia előtt? – kuncogott. – Akár még bordélyt is csinálhattam volna ebből a házból ennyi erővel. Már csak annyi hiányzott, hogy sorban álljanak az ajtó előtt.
Terri nem tudta megállni, neki is fel kellett nevetnie.
– Szóval egy igazi szoknyavadász voltál, he? – kérdezte Terri, átkarolva a nő derekát, végigsimítva a gerince vonalán.
Noemí megrázkódott a lány érintésétől.
– Ó, igen – sóhajtott. – De azóta már lenyugodtam. És találkoztam Ameliával. De őt is felhoztam ide, mielőtt összeköltöztünk volna.
Terri sértődöttséget színlelve lökte el őt magától, és felállt. Noemí követte őt, és ismét magához ölelte.
– Menj, zuhanyozz le, édesem! A családod már biztos hiányol – kuncogott Terri.
Összeszedték Noemí szétdobált ruháit, a nő pedig keresgélni kezdett egy köntös után. Miközben ő zuhanyozott, Terri megmosta a kezeit és az arcát. Nem sokkal később Noemí még nedves hajjal, Terri pedig rákvörös arccal csatlakozott ismét a többiekhez.
Folytatása következik!
Ui.: Doutzen Kroes alias Tanya.
Ui.2: A hátralévő három fejezetet egyben töltöm fel.
Folytatások
4221
Eddig történt: Mintha egy örökkévalóság telt volna el azóta, hogy Terri Bledsoe belépett Noemí Leone életébe. Azóta a lány életet adott Noemí unokahúgának, akiért a boldognak nem nevezhető apa, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja a felelősséget, így Noemí sajátjaként szereti, miközben Terrivel már hivatalosan is egy párt alkotnak. A láthatáron azonban még nem oszlottak el teljesen a sötét fellegek.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő,...
Előző részek
3837
Eddig történt: Noemí Leone élete sínen van. Nagy nehezen kiheverte élete szerelmének, Ameliának elvesztését, és boldogan él Terrivel és újszülött unokahúgával, a róla elnevezett Noemí Imogene-nel, akiért apja, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja a felelősséget, Noemí viszont sajátjaként szereti. Az élet azonban tartogat még meglepetéseket.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet, így szexjelenetek...
4748
Eddig történt: Noemí Leone végre boldog. Szerelme kiteljesedett a vele élő Terri Bledsoe iránt, akinek a lányát, saját unokahúgát, akiért viszont a felelősséget apja, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja, saját gyermekeként szereti. Ráadásul nagy sokára sikerült elengednie régi nagy szerelmét, Ameliát is, akit egy tragikus autóbalesetben veszített el.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet,...
4400
Eddig történt: Noemí Leone hosszú idő után ismét boldog. Kapcsolata felhőtlen Terri Bledsoe-val, azzal a lánnyal, akit maga mellé vett, miután az öccse, Anthony nem vállalta a felelősséget, amiért teherbe ejtette a lányt. Noemí viszont sajátjaként szeretei az újszülött csöppséget, akit Terri, szerelme jeléül róla és a saját anyjáról Noemí Imogene-nek nevez el. Noemí-t viszont gyötri a bűntudat, amiért így "elárulta" autóbalesetben elhunyt szerelmét, Ameliát.

FIGYELEM!...
3978
Eddig történt: Noemí Leone élete fenekestül felfordul. Nem sokkal az után, hogy elvesztette nagy szerelmét, Ameliát, egy tragikus autóbalesetben, a szerelem ismét rátalál. Mégpedig egy olyan lány, Terri Bledsoe személyében, aki az öccse, Anthony gyermekével terhes. Bár eleinte nem jönnek ki jól egymással, mivel Anthony nem vállalja a felelősséget, Noemí veszi magához a lányt. Kapcsolatuk hamarosan barátsággá, lassan pedig kimondatlan szerelemmé változik, amit már akkor sem tudnak elrejteni,...
4469
Eddig történt: Noemí Leone élete fenekestül felfordul. Nem sokkal az után, hogy kiheverve nagy szerelmének, Ameliának elvesztését, újra randevúzni kezd, rögtön egy szerelmi háromszögbe keveredik. Miközben enged egy közeli munkatársa, Camilla Cortez közeledésének, ráébred, hogy a vele együtt élő Terri Bledsoe-ba szerelmes, aki az öccse, Anthony gyermekét hordja a szíve alatt.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is)....
Hasonló történetek
4381
- Nem, sőt legyen szíves a feleségemnek se szóljon, hogy itt jártam. Meg akarom lepni.
Elővette a legcsábosabb mosolyát és egy húszdollárost csúsztatott a pultra, majd távozott. Beült egy gondolába, és a főtérre vitette magát. Beült a vendéglőbe, és szép komótosan megebédelt. A mosdóba kimenés ürügyén alaposan körülnézet...
4603
Ezután jelentéseket kellett olvasnia és kiszúrni az árulókat. Sok kettős ügynököt lebuktatott, többek között azt a nagy medvét is, aki költöztette. Teljesen nem lehetett rábizonyítani, hogy kettős ügynök, de azon túl csak apró - seprő ügyeket bíztak rá...
Hozzászólások
További hozzászólások »
millkacsoki ·
Én is elolvastam, tényleg nagyon jó!

Marokfegyver ·
Szeretném megmutatni a régi szobámat valamelyik csajnak, vagy mindkettőnek... Tehát lassan vége a történetnek? Az elején még olyan kétkedve fogadtam, mi lesz ebből, de kellemesen csalódtam. Megelőlegezve a befejezéshez is: tetszett!
Sinara ·
Bevallom neked őszintén, fordítás közben én is néha elbizonytalanodtam, hogy mit lehet ezen még 5-10-15 fejezeten keresztül csűrni-csavarni. De, bár nem teljesen értek egyet a hangsúlyok elosztásával, szerintem jól sikerült kis történet ez. Örülök, hogy neked is tetszik. Csak meg ne bánd a megelőlegzett értékelést! :D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: