Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Noemí VI. rész 22. fejezet

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet, így szexjelenetek teljes mértékben kifejtve csak néha-néha, egyébként többnyire csak utalás szintjén jelennek meg benne, a történetet át és átszövi a nők közötti szerelmi viszony. Aki ezt nem tolerálja, azt ezúton kérném meg, hogy itt fejezze be, és ne olvassa tovább a történetet.


Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Beküldve: 2012. július 29.


************************************************************


A Nap gyönyörűen ragyogott odakint, betűzött az ablakon. Noemí a baba halk gurgulázó hangjára nyitotta ki a szemeit. Lassan mosoly uralkodott el az arcán, ahogy felült az ágyban. Terrire nézett, és felvidult a karcsú test látványától. Felkelt, megkerülte az ágyat, hogy a bölcsőhöz lépjen, majd előre hajolt a kis Noemíért.
– Ó, szóval feléberdtél? – suttogta, kezébe véve az apró kezecskét és gyengéden megrázta. – Mióta vagy fenn, he?
Melegség öntötte el a szívét, mint mindig, ha a babára nézett. Visszament az ágyhoz, majd leheveredett, hátát a párnának döntve. A karjaiban fekvő baba a mellének döntötte a fejét. Már teljesen felébredt, és hatalmas szemeivel nézelődött körbe.


***


Terri felébredt, de nem emelkedett fel hason fekvő pózából. Csak hallgatta, ahogy Noemí suttog a babának. Felnézett rá arcába boruló haja fátylán át.
– Tudod, mennyire szeretlek téged és a mamádat? – gügyögte Noemí szeretetteljes hangon. Olyan mosoly uralkodott el az arcán, amit Terri még sosem látott tőle. A napfény megcsillant szőke haján.
– Mindkettőtöket annyira szeretlek, hogy élni se tudnék nélkületek. Most már mindketten az életem részei vagytok, és én örülök ennek. – Felkuncogott, ahogy a kis Noemí feje kissé arrébb csúszott a karján. – Annyira gyönyörűek vagytok mindketten. Szerencsés vagyok, hogy vagytok nekem, tudod? – koppintott a baba orrára. – Emlékszel, mit mondtam neked először, amikor hazahoztam a mamádat, veled a karjában? Azt, hogy szeretlek téged, és a mamádat is. – Egy kis csík nyál serkent elő a baba szétnyíló ajkai közül.
Terri nem tudta megállni, hogy kuncogni kezdjen a látványtól. Amikor Noemí felfigyelt rá, ellökte magát az ágytól, és az oldalára hengeredett, kisöpörve a haját az arcából. Oda hajolt a kis Noemíhez, és megcsókolta apró halántékát. A baba arra fordult, hogy a mamájára nézzen, Terri pedig felült, hogy átvegye őt.
– Elkényezteted őt – cukkolta Noemít, miközben az felült, és egy csókot lehelt a szájára.
– Jó reggelt neked is. Vagy már délután van? – kuncogott. Az éjjeliszekrényen álló órára pillantott, majd ismét felnevetett. – Akkor jó délutánt! – Azzal megcsókolta Terri vállát. – Én, személy szerint, farkaséhes vagyok. Szeretnél rendelni valamit, vagy mi legyen? – kérdezte, miközben mutatóujjával a baba kis tenyerét simogatta, aki erősen rámarkolt. – Erős kis csöppség, nem igaz? – mosolygott büszkén, előre hajolva, hogy megcsókolja a kicsinyke kezet. Majd ismét megcsókolta Terri vállát. – Szóval, mit szeretnél?
Terri megvonta a vállát, majd előre hajolt, hogy megcsókolja Noemít.
– Miért nem zuhanyozunk le előbb? Aztán majd készítek valamit.
– Nem akarom, hogy fáradj miattam, kicsim – húzódott közelebb Noemí.
Terri összetolta a lábait, és közéjük fektette a babát, aki álmélkodva nézett fel rájuk ártatlan szemeivel. Aztán arca lassan eltorzult, ahogy hangos bömbölésben tört ki. Nyilvánvalóan éhes volt. Saját öklét dugta a szákába. Kora reggel óta nem evett. Terri felemelte őt, hogy megszoptassa.
– Akkor rendelek valamit – nyúlt Noemí a telefonért.
Terri felé nyúlt szabad kezével, és megszorította a vállát.
– Ne! – mondta ellentmondást nem tűrő hangon. – Tényleg szeretnék főzni neked. Most pedig takarodj zuhanyozni!
Noemí egy pillanatig csak bámult rá, majd elmosolyodott. Feltápászkodott, és meztelenül indult a fürdőszoba felé. Terri mereven bámulta hátának és fenekének minden egyes lépésnél megfeszülő izmait.


***


Csendben ettek, szünet nélkül vigyorogva egymásra az asztal fölött. Terri ínycsiklandozó reggelit készített, Noemí pedig boldogan tömte az arcába az ételt, fél szemmel végig a babát figyelve, aki a saját kis etetőszékében ült Terri mellett. Folyamatosan kalimpált, és az öklét rázta, néha hangosan felnevetve. Terri oda hajolt hozzá, és meghúzogatta a lábát. Aztán vissza fordult, és ismét Noemíre nézett. Tekintete vágytól csillogott, és ugyanezt látta Noemí szemében is. Egyszerre álltak fel, megkerülték az asztalt, elfeledkezve mindenről.


Egy szenvedélyes ölelésben forrtak össze, miközben ajkaik egymáshoz értek. Noemí nyelve követelődzően csúszott át a lány szájába, miközben a hűtőhöz lökte őt, a hideg ajtónak szorítva a testét. Terri felemelte az egyik lábát, és a nő dereka köré fonta, aki felnyögött, ahogy a lány ágyéka az övéhez préselődött. Egyik kezét bedugta a bő nadrágba, és megérintette Terri nedves ágyékát. A lány pedig előre hajolt, és arcát Noemí vállába temette. Ujjai a nő vállába mélyedtek, miközben az csak figyelte a hatást, ahogy ki-be húzogatja ujjait a lány nedves barlangjában.
Terri hátra vetette a fejét, szemeit pedig lehunyta, élvezve a rátörő extázist. Már nyögni se tudott. A lélegzete elakadt.
– Gyerünk vissza az ágyba! – suttogta Noemí, amikor érezte, már nem tud leállni.
Terri lábai remegtek, ahogy a saját talpára állt. Kiemelték a babát az etetőszékéből, és sietve a hálószoba felé vették az irányt. Jobban vágytak egymásra, mint bármi másra ezen a világon.


***


Noemí felmordult, és lepillantva Terri duzzadt mellbimbóinak rózsaszín dudorán nyugtatta szemeit, elmosolyodva az ismét feszes has látványától. A lány átölelte a nyakát, ujjait pedig a hajába túrta, miközben Noemí a szájába vette az egyik bimbóját, gyengéden harapdálva azt.
Terri teste hívogatóan feszült meg, és öntudatlanul is széttárta a lábait. Megragadta a nő vállait, és lejjebb nyomta őt. Ujjai végigfutottak a nedves szőke hajon, majd keményen megmarkolta, ahogy a követelődző nyelv belé hatolt. Már nem tudott lassítani. Egész teste remegett, folytatást követelve.
Noemí feljebb kúszott, és belenyalt a lány köldökébe, aki erre ismét megremegett, lábaival átfonva a nő testét. Noemí úgy olvasott benne, mint egy nyitott könyvben, egyre tovább hajszolta őt. Terri folyamatosan a nevét suttogta, miközben ő lefejtette magáról a hosszú lábakat, és a vállára helyezte őket. Ismét a lány nedves ágyékába temette az arcát.
A lány ismét belemarkolt a hajába, Noemí keze pedig felfelé indult a selymes bőrű combokon, majd a csípőn, fel a gyönyörű mellekig, és a követelődzően meredező bimbókig. Terri előre lökte a csípőjét, rá a nő nyelvére, menthetetlenül felnyögve az élvezettől. Ismerős melegség öntötte el a testét, a lélegzete pedig elakadt, miközben combjai ráfeszültek Noemí fejére. Keményen összeszorította ajkait, mert tudta, ha nem vigyáz, olyan hangosan sikít fel, hogy halálra rémiszti alvó kislányát.
– Ó, igen! – suttogta végül újra és újra, ahogy közeledett a csúcs felé.
Noemí levette a válláról a lábait, még szélesebbre tárta őket, nyelvével ismét behatolt a lány nyílásába. Egyre hevesebben nyalta a lány csiklóját, közben ujjait ki-be mozgatta a barlangjában. Terri hátra vetette a fejét, remegő kezét Noemí hajába túrta, ahogy rátört az elképzelhetetlen erejű orgazmus, amit egy újabb, majd még egy erősebb követett.
Noemí rendületlenül nyalta a nedveit, szemeivel pedig Terri gyönyörű arcát figyelte, ahogy újra és újra átsuhan rajta az extázis gyönyöre. Aztán feljebb csúszott, hogy tartsa a lányt, ahogy az remegve elernyed. Lenézett az édes arcra, szívét pedig megtöltötte a határtalan szerelem érzése, ahogy előre hajolt, és megcsókolta a puha ajkakat.
Terri csak lihegett, próbálva levegőhöz jutni.
– Ó, istenem… Noemí… – zihálta a nő ölelésében. Egy pillanaton belül ismét álomba zuhant. Feje Noemí vállán nyugodott.


Folytatása következik!


Vége a VI. résznek!


Ui.: A képen Jade Slee alias Terri Bledsoe.

Folytatások
4240
Eddig történt: Mintha egy örökkévalóság telt volna el azóta, hogy Terri Bledsoe belépett Noemí Leone életébe. Azóta a lány életet adott Noemí unokahúgának, akiért a boldognak nem nevezhető apa, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja a felelősséget, így Noemí sajátjaként szereti, miközben Terrivel már hivatalosan is egy párt alkotnak. A láthatáron azonban még nem oszlottak el teljesen a sötét fellegek.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő,...
3674
Eddig történt: Noemí Leone élete gyökeres változáson ment át, mióta egy lány, egy bizonyos Terri Bledsoe belépett az irodájába, azt állítva, hogy Noemí öccsének gyermekével terhes. Azóta a kislány már megszületett, Noemí és Terri viszonya pedig a kezdeti kutya-macska barátságból valódi szerelemmé nőtt. A jövő azonban tartogat még számukra kihívásokat.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet,...
3849
Eddig történt: Noemí Leone élete sínen van. Nagy nehezen kiheverte élete szerelmének, Ameliának elvesztését, és boldogan él Terrivel és újszülött unokahúgával, a róla elnevezett Noemí Imogene-nel, akiért apja, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja a felelősséget, Noemí viszont sajátjaként szereti. Az élet azonban tartogat még meglepetéseket.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet, így szexjelenetek...
Előző részek
4419
Eddig történt: Noemí Leone hosszú idő után ismét boldog. Kapcsolata felhőtlen Terri Bledsoe-val, azzal a lánnyal, akit maga mellé vett, miután az öccse, Anthony nem vállalta a felelősséget, amiért teherbe ejtette a lányt. Noemí viszont sajátjaként szeretei az újszülött csöppséget, akit Terri, szerelme jeléül róla és a saját anyjáról Noemí Imogene-nek nevez el. Noemí-t viszont gyötri a bűntudat, amiért így "elárulta" autóbalesetben elhunyt szerelmét, Ameliát.

FIGYELEM!...
3983
Eddig történt: Noemí Leone élete fenekestül felfordul. Nem sokkal az után, hogy elvesztette nagy szerelmét, Ameliát, egy tragikus autóbalesetben, a szerelem ismét rátalál. Mégpedig egy olyan lány, Terri Bledsoe személyében, aki az öccse, Anthony gyermekével terhes. Bár eleinte nem jönnek ki jól egymással, mivel Anthony nem vállalja a felelősséget, Noemí veszi magához a lányt. Kapcsolatuk hamarosan barátsággá, lassan pedig kimondatlan szerelemmé változik, amit már akkor sem tudnak elrejteni,...
4478
Eddig történt: Noemí Leone élete fenekestül felfordul. Nem sokkal az után, hogy kiheverve nagy szerelmének, Ameliának elvesztését, újra randevúzni kezd, rögtön egy szerelmi háromszögbe keveredik. Miközben enged egy közeli munkatársa, Camilla Cortez közeledésének, ráébred, hogy a vele együtt élő Terri Bledsoe-ba szerelmes, aki az öccse, Anthony gyermekét hordja a szíve alatt.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is)....
4097
Eddig történt: Noemí Leone élete fenekestül felfordul. Miután elveszíti élete szerelmét, Ameliát, egy tragikus autóbalesetben, mély depresszióba zuhan. Amikor azonban egy Terri Bledsoe nevű lány lép be az irodájába, azt állítva, hogy Noemí öccsének, Anthony-nak gyermekével terhes, minden megváltozik. A sors fintoraként, bár kezdetben a legkevésbé sem jönnek ki egymással, a két nő egy fedél alatt kell, hogy éljen. Terri azonban jó hatással van Noemíre. Ráveszi, hogy leszokjon az alkoholról,...
4005
Eddig történt: Noemí Leone élete fenekestül felfordul. Nem sokkal azután, hogy elvesztette élete szerelmét egy tragikus autóbalesetben, egy Terri Bledsoe nevű fiatal lány toppan be az irodájába, azt állítva, hogy Noemí öccsének, Anthony-nak a gyermekével terhes. Mivel a férfi nem hajlandó felelősséget vállalni, a Leone-család úgy dönt, Noemí veszi magához a lányt, hogy gondoskodjon róla és a gyermekéről. Kapcsolatuk azonban meglehetősen viharosan alakul, ami viszont idővel mindkettőjükre...
Hasonló történetek
5038
Egy fiatal huszonöt-hat éves fiú lépett be. Kissé nyomott volt az arca és elég cingár volt, de Susan próbálta a jó tulajdonságait nézni. A fiú mellé ült és félresöpörte a lány haját. A nyakát majd a vállát kezdte csókolgatni. Kezeivel a lány hasát simogatta és néha betévedt a topp alá is...
6142
Kedves Olvasó! Ezt a regényemet 1999-ben írtam. Azóta Saddam Hussein hatalma megdolt. Sajnos nem olyan kevés vérrel, mint ahogy az ebben a regényben történt.

Kedves Olvasók!
Fogadjátok sok szeretettel Letíciától ezt a folytatásos regényt, mely 42 részes lesz!
Jó olvasást! Anita, anita@mellesleg.hu
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
Kérlek, csak a magad nevében beszélj! És a trágárságokat és értelmetlen mocskolódást kerüld! Azzal semmi bajom, ha kritizálod a történeteimet, de a fentebbi kategóriákba eső hozzászólásaidat törölni fogom.

BURGONYA ·
TE EGY POLITIKAILAG KORREKT, LIBERÁLIS RIBANC VAGY, UGYE?
BURGONYA ·
MAMMI BLUE, TE MÉG A SZIKES FÖLDEDET KAPÁLTAD A CSEREHÁTBAN, ÉS NETED SE VOLT, AMIKOR ÉN ITT MÁR HALHATATLAN ALKOTTAM! CSAK KÖZBEN RÁKAPTAM A KEMÉNY DROGOKRA, ÉS DERÉKBA TÖRT A KARI EREM!

EGYÉBKÉNT SZÍVESEN VÉGIGNÉZNÉM, AHOGYAN EGY ÁLLAPOTOS, DOMBORÚ HAS ALATT PIHEGŐ PUNCIT KINYAL EGY NŐ! VOLTAKÉPP, HA ILYEN VIDEÓT LÁTNÁTOK A NETEN, TÖKRE AZT MONDANÁTOK PERVERZ, ERRE MEG FELIZGULTOK, MERT OLYAN SZÉP! VOLTAKÉPP AZ IS, ÉS SINARA JÓL IS ÍR, MEG GONDOLOM JÓL IS FORDÍT, DE EZ A MELODRÁMA ANNYIRA BÁRGYÚ, MINT A MOST 350 FORINTRA LEÁRAZOTT ROMI PONYVÁK AZ ALEXANDRÁBAN! AMIK KÖZÜL EGYÉBKÉNT AJÁNLOM A DACOS CÍMŰT, EGYSZERŰEN ZSENIÁLIS! Ó, LORD ANDREW! KÖRNYEZETTUDATOS ÁLLATVÉDŐ LUVNYA A 18. SZÁZADBAN, AKI BEPÖRÖG A KÉMIKUS GRÓF KOTYVALÉKÁTÓL!

NA MINDEGY, ÉLJEN A PUNCI!
szerenella ·
Nem tudom, igazad van-e. De attól, hogy valaki alig tud írni, vagy nem tud, nem kell személyeskedni. Nem számít, hogy hová tartozik. Idézek: "Az ő véleményét, az ő látásmódját ezen az oldalon keresztül nem fogod tudni megváltoztatni, magadat viszont csak lejáratod vele." :innocent: :heart:
Sinara ·
Ez a te véleményed. Oké. Elfogadtuk. Sajnálom, ha ez épp nem tetszik, és örülök, ha más történetem igen. De még egyszer kérlek, hogy a személyeskedést mellőzt, mert itt csak az értelmetlen veszekedést fogod vele szítani.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: