Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Noemí VI. rész 21. fejezet

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet, így szexjelenetek teljes mértékben kifejtve csak néha-néha, egyébként többnyire csak utalás szintjén jelennek meg benne, a történetet át és átszövi a nők közötti szerelmi viszony. Aki ezt nem tolerálja, azt ezúton kérném meg, hogy itt fejezze be, és ne olvassa tovább a történetet.


Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Beküldve: 2012. július 29.


*****************************************************************


Terri az ablaknál üldögélt. Még mindig hamar elfáradt, és az öltések a hasán is viszkettek egy kicsit. Elmosolyodott, amikor meghallotta a halk sóhajtást a háta mögül. Noemí keresztbe tett lábakkal, csukott szemekkel feküdt a hátán a kanapén, a kis Noemível a hasán. Mindketten halkan szuszogva aludtak. Terri látta, ahogy a baba kis teste emelkedik és süllyed Noemí minden lélegzetével. Terri épp most szoptatta meg, Noemí pedig közben le sem tudta venni a szemét róluk. Ahogy a tekintetük találkozott, Terri szinte érezte a másik nőt belülről perzselő vágyat.
Noemí első látásra beleszeretett a kicsibe, és az is imádta őt. Amikor a csöppség az éjszaka közepén felébredt, és sírni kezdett, Terri pedig nem tudott olyan könnyedén felkelni, Noemí azonnal ugrott, óvatosan a karjába véve a bömbölő gyereket, és odahozta neki. Mindig a karjában tartotta, amikor csak lehetett. Az arcán ilyenkor a határtalan boldogság uralkodott el. Ez az idill mindig felkavarta az érzéseket Terriben Noemí iránt. Még ő maga sem tudta, mit érez valójában.
Igaz, ami igaz, képtelen volt néhány percnél tovább távol maradni Noemítől anélkül, hogy hiányozni kezdett volna neki a nő. A szíve mindig kihagyott egy pillanatra, amikor a tekintete megpihent rajta. Át akarta ölelni Noemít, és soha el sem engedni. Az álmai már hosszú ideje csak Noemíről szóltak, és amikor a nő nem volt vele, kínzó hiányérzete támadt. De nem tudta megmondani, mi váltja ki belőle ezeket az érzéseket. Szerette ezt a nőt, de nem tudta eldönteni, szerelmes-e belé.
Alkalmanként Noemí elkövetett valami őrültséget, csak hogy Terri ajkaira tapaszthassa a sajátjait, ezzel felébresztve a vágyat a lányban is, aki csak még többet akart. De nem ment tovább. Nem akart nyomást gyakorolni Terrire. Hagyta, hogy a lány jöjjön rá egyedül, mit is érez.
Amikor Terri már felépült, Natalie és Thomas majd minden nap meglátogatták, és többnyire egész nap vele maradtak, amíg Noemí nem végzett a munkával. Amikor ők nem tudtak eljönni, Victoria látogatta meg, és Michaela is csatlakozott hozzá később. Alig telt el néhány hét, és már mindenki imádta a kisbabát.
Martha is eljött néhányszor látogatóba, teljesen felpakolva ajándékokkal a csöppségnek. Noemí vett egy asztalt az ajándékoknak, és a bölcső mellé tette. Majd minden nap volt náluk valaki vendégségben, hogy lássa a kicsit. Ma viszont, hála Istennek, nyugodt napjuk volt.
Terri az ablak mellett pihent. Szemeit Noemín és a kisbabán nyugtatta. Észre sem vette, mikor emelte fel a rajztábláját, hogy gyorsan leskiccelje a képet. Megtorpant egy pillanatra, amikor Noemí felmordult álmában, és az alvó baba is kiadott valami hangot. Noemí szemei erre felpattantak, és a kis testre nézett a mellkasán. Lágy mosoly terült szét az arcán, majd Terri felé fordult.
– Mennyi az idő? – kérdezte halkan, hogy ne ébressze fel a kicsit.
– Fél tizenegy – állt fel lassan. Érezte, hogy a varrat megfeszül a hasán. A napok multával egyre kevésbé fájt. Hamarosan olyan lesz, mint azelőtt. Lassan odalépett Noemíhez, és óvatosan felemelte a kicsit.
– Szeretnél lefeküdni? – ült fel Noemí, és kidörzsölte az álmot a szeméből.
Terri bólintott és elmosolyodott. Elnyomott egy ásítást, és ringatni kezdte a babát a kezében. A kicsi nem nyitotta ki a szemét, miközben bementek a hálószobába. Amikor már Terri és a kis Noemí lefeküdtek az ágyba, Noemí visszatért a nappaliba, és lekapcsolta a lámpákat. Aztán vissza somfordált a meleg hálószobába. Ásított egyet és Terrire nézett.
– Szeretnél ma éjjel egyedül aludni?
Nagyon is jól tudta, mi lesz erre a válasz.
– Nem – ütögette meg Terri maga mellett az ágyat. – Megszoktam már, hogy mellettem vagy. Túl nagy ez az ágy egy embernek. Gyere! Aludjunk!
Terri látta a megkönnyebbülést a nő szemében, és figyelte, ahogy az levetkőzik. A lány szemei akaratlanul is végigfutottak a combjai feszes izmain. Érezte, ahogy elgyengül a vágytól. Noemí lefeküdt mellé, a közelsége pedig még jobban felizgatta Territ. A hátára feküdt, majd odahajolt a lányhoz, hogy megcsókolja.
– Jó éjszakát! – suttogta.
Elhelyezkedett a hátán, és betakarta az arcát a karjával. Terri az oldalára feküdt, elfordulva Noemítől, próbálva gátat szabni teste remegésének. Noemí csókja még mindig ott égett a száján, közelsége pedig szinte perzselte a hátát. A lámpa felé nyúlt, és a szoba sötétségbe borult. Még egy ideig ébren volt, és élvezte Noemí jelenlétét, és azt az őrjítően szexi erőt, amit magából sugárzott.


***


Alig valamivel később fojtott segélykérő hangokra ébredt. Noemí volt az, aki mellette remegett és motyogott, arcán a rémálom grimaszaival. Terri felé fordult, és próbálta kivenni az alakját a sötétben. Gyengéden megérintette az arcát, ami tüzelt a forróságtól, és elárasztotta az izzadtság. A lány megragadta a vállait, és gyengéden megrázva a nevén szólongatta. A nő egész teste úszott az izzadtságban, Terri pedig csak rázta a vállait és a nevét ismételgette, egyre hangosabban. Tudta, hogy az elmúlt időben egyre ritkábbak lettek Noemí rémálmai, de amikor mégis rátörtek, a nő teljesen elvesztette a fejét.
– Segíts, kérlek! Vigyél ki innen! Nem bírom! – zihálta Noemí, és a feje hátrabicsaklott.
Terri közelebb húzódott hozzá, és a fülébe suttogott.
– Itt vagyok. Ébredj fel! Nyisd ki a szemed!
Noemí egy hirtelen nyögéssel magához tért, majd a kezei közé temette az arcát és sírni kezdett. Terri gyengéden megérintette a vállát, mire felé fordult, és szorosan átölelte.
– Ó, istenem, Terri… Bárcsak vége lenne már ennek! – zokogta, miközben lassan kezdett megnyugodni.
Végül ismét a hátra feküdt, és csak bámulta a sötétséget. Terri odabújt hozzá, és a hasára tette a fejét.
– Noemí… Miért nem mégy terápiára? Tudod, hogy arra lenne szükséged.
A nő vett egy mély levegőt, de csendben maradt. Lenyúlt, és átölelte Territ. Magához húzta a fejét, és puha hajába temette az arcát.
– Rád van szükségem, Terri – suttogta.
A lány felnyúlt, hogy megérintse az arcát.
– Noemí! Én… – Elhallgatott, amikor a puha ajkak az övéihez értek. Levegőt se kapott a szenvedélyes csók ölelésében. Visszahúzódott, Noemí pedig elengedte őt, csendben bámulva a sötétségbe. Terri levegő után kapkodott, ahogy felült az ágyban, és végigsimított a haján. Akkor sem tagadhatta volna le, ha akarta volna, őrülten vágyott Noemí érintésére, és most ő is akarta, hogy tovább menjenek.
– Nem akarsz mondani valamit? – kérdezte szemrehányóan a sötétségtől.
– Csak tőled függ – suttogta Noemí a vágytól túlfűtött hangon.
Terri döntött. Rávetette magát a nőre, és éhesen az ajkaira tapasztotta a száját. Lassan, nyitott szájjal csókolóztak, miközben a nyelvük táncot járt egymással.


Noemí gyorsan magához tért a meglepetésből, de még mindig nem tudta elhinni Terri reakcióját. A lány apró kezei beletúrtak a hajába, és az ajkaihoz préselte a sajátjait, miközben lábaival szétfeszítette Noemí combjait. Halkan felnyögött, és reménykedett benne, hogy a lány is annyira akarja ezt, ahogy Noemí őt. Terri extázisban égett. A teste tüzelt, és egyre hevesebben csókolta a nőt.
„Belehalok, ha most abbahagyja” – gondolta Noemí, de a lánynak esze ágában sem volt visszakozni. A kezei oda-vissza jártak Noemí haja és nyaka között, gyengéden simogatva és masszírozva őt.
Noemí átölelte őt, és a derekát a sajátjához préselte, nyögéseket csalva elő a lányból. Amikor elhúzta a fejét, éhesen vágyakozó szempárral találkozott.
– Biztos vagy benne? – kérdezte fátyolos hangon.
– Igen – jött a válasz, és a lány olyan szívfájdítóan gyönyörű volt, ahogy a szemébe nézett, hogy Noemí azt hitte, ott helyben elolvad. – Akarlak – nyögte, és ismét falni kezdte Noemí ajkait.
Most már nem volt megállás. Bármit is akart Terri, azt Noemí megadta, úgy, hogy a lány képtelen volt már ellenállni. A nő keze végigszántott a lány hátán a pólója alatt, körbetapogatva a felsőtestét, hogy aztán megérintse a melleit.
– Szeretkezni akarok veled, Terri – távolította el egy pillanatra az ajkait a lányéitól. – Végig akarom csókolni a testedet.
Terri halkan felnyögött, a teste pedig összerándult a vágytól. Noemí kezébe préselte a melleit, és a nő erős karjai közé vetette magát.
– Kérlek! Kérlek! – zihálta, a teste pedig szinte már izzott Noemí érintésétől. Combjai szétnyíltak, hogy utat engedjenek a nő tapogatózásának.
Noemí fölé kerekedett, lerángatta a lányról a pólóját, és a mellei közét kezdte csókolgatni. Halkan felnyögött, ahogy a kezébe fogta Terri melleit. Körbecsókolta a keményen meredező bimbókat, amitől a lány egész teste megfeszült. A határtalan gyönyörtől már teljesen átnedvesedett. Noemí erős karjai átölelték remegő tagjait, ajkai pedig a kívánatos mellekre tapadtak. Végigcsókolta a testét, lassan haladva a nyakán lefelé, minden egyes érintéssel nyögéseket csalva elő a lányból.


Terri hátra vetette a fejét, és ismét felsóhajtott. Lenyúlt, hogy lerángassa Noemíről a felsőjét.
– Vetkőzz le, Noemí! Kérlek – zihálta.
A nő feltérdelt, és engedelmeskedett a kérésnek, ledobálva magáról a ruháit. Segített Terrinek is megszabadulni maradék ruhadarabjaitól, hogy aztán megcsókolhassa meztelen hasát. Végighaladt a lány testének minden egyes négyzetcentiméterén, ami előtűnt lassan lekerülő sortja alól. A lélegzete is elakadt, amikor rájött, Terri nem visel bugyit a ruhadarab alatt, így ajkai szabadon érinthették meg az ágyékát.
Terri hangosan felnyögött. Minden porcikája lángolt, ahogy feltörtek az emlékek arról a karácsonyi éjszakáról, miközben Noemí nyelve belé hatolt. Széttárta a lábait, teste pedig kontrollálatlanul remegett. Lenyúlt, hogy megfoghassa Noemí fejét, és vezesse, miközben a nő a combjai közé fúrta az arcát. Utána ismét fölé tornyosult. A két nő mellei egymásnak feszültek, mellbimbóik vad táncot jártak egymással, amitől ereikben felforrt a vér.
Terri érezte, ahogy Noemí lába simogatja a combja belsejét, egyre jobban felizgatva őt. A nő vállához nyomta az ajkait, és gyengéden beleharapott a forró bőrbe. A szemei lecsukódtak, és egész testét elöntötte a gyönyör. Kezei bebarangolták Noemí széles hátát. Mély hangon nyögött fel, miközben lejjebb hatolt, és megmarkolta a nő fenekét.
– Ó, istenem! Noemí! – sikoltott fel, ahogy Noemí elárasztotta csókjaival. A körmei belevájtak a nő húsába.
Noemí a lány nedves ágyékához nyomta a sajátját, és lassan mozgatni kezdte a csípőjét. Terri a fenekét markolva irányította őt.
Noemí teljesen elvesztette az önuralmát, és vadul csókolni kezdte a lányt. Nyelve áthatolt a nyitott szájba. Terri ismét a hátát simogatta. Körmei végigszántották a nő bőrét. Lábait Noemí dereka köré kulcsolta, és egyik lábszárát a nő fenekén nyugtatta. Terri teste megfeszült, ahogy a gyönyör egyre magasabbra hágott benne.
Egy mélyről jövő nyögés hagyta el a torkát, ahogy mindene remegni kezdett. Noemí is egy erős nyögéssel reagált. Már közel álltak az orgazmushoz. Túlságosan közel.
– Ó, istenem, Terri… – nyögött fel Noemí, nehézkesen zihálva. – Terri… – kezdte volna ismét, de a hangja elcsuklott.
Ebben a pillanatban Terri teste remegni kezdett. Mindenét elöntötte az izzadtság. Szorosan átölelte Noemít, ahogy keresztül áramlott rajta a gyönyör. A feje hátra bicsaklott, miközben Noemí nevét ismételgette.


***


Noemí hátulról ölelte át Territ. Teste a lány hátának feszült, arcát pedig a nyakához nyomta. Beszívta a körülöttük lebegő édes illatot, ami keveredett az izzadtság és a különböző nedvek szagával.
Terri felsóhajtott, és megérintette a derekát ölelő erős karokat. Nem tudott racionálisan gondolkodni. Egész elméjét betöltötte a gyönyör, ahogy az a test a hátának préselődik.
– Annyira jó ilyen közel lenni hozzád – suttogta.
Noemí helyeslően morgott.
– Minden rendben? – kérdezte aggodalmasan.
– Ó, nagyon is – kacagott Terri.
Noemí is felnevetett.
– De valami még hiányzik – suttogta Terri, és érezte, ahogy szeretője teste megmerevedik.
– És mi?
Terri felé fordult, és a sötétségen keresztül Noemí szemébe bámult.
– Én még nem viszonoztam, amit tőled kaptam – suttogta, és a kezei közé fogta Noemí arcát. Érezte, ahogy a nő teste elernyed, szemeiből pedig eltűnik az aggodalom fénye.
Terri a hátára fektette a nőt, majd fölé helyezkedett. Noemí nem csinált semmit, csak élvezte, ahogy szerelme végigméri őt. Tekintete éhesen tapadt Terri alácsüngő melleire. Meg akarta érinteni őket, de úgy döntött, most jobb, ha türelmes lesz. Hátravetette a fejét, ahogy Terri puha kezei megérintették a testét.
Érezve Noemí lüktető vágyait, Terri lassan végigsimított rajta. Élvezte a forró bőr tapintását. Minden egyes érintésre ingerek özöne árasztotta el az agyát, ami aztán tovább haladt a csiklója felé. Mindketten felnyögtek, miközben Terri megfogta az alatta fekvő nő melleit, és előre hajolt, hogy az ajkaik találkozhassanak.
Noemí megragadta a csípőjét, és lehúzta őt magához. Érezte, ahogy Terri mellei az övéihez préselődnek, a lány pedig felnyögött, lágyan ringatva a csípőjét Noemín. A nő már el is felejtkezett arról, mit akartak csinálni korábban.
Terri viszont nem felejtett, úgyhogy most lefelé indult, a szájába véve Noemí egyik mellbimbóját. Ujjaival végigsimított a sebhelyen Noemí alkarján, ahogy éhes ajkai közé szívta a duzzadt mellbimbókat. Érezte, ahogy Noemí izmai megfeszülnek, és hallotta a nő torkából feltörő nyögéseket. A nő egyre hevesebben zihált, ahogy izgatta őt. Aztán Terri ismét felfele mozdult, csókokkal hintve be Noemí bicepszét, majd a vállait.
Noemí eddig el sem tudta képzelni, milyen érzékenyek tudnak lenni ezek a területek, de most… Sosem érzett még ilyen őrült lüktetést a lábai között. Megragadta Terri kezét, mire a lány ráemelte szürkés barna szemeit. Noemí nem habozott, hanem lejjebb vonta az apró kezet a combjai közé.
– Ezt akarod? – suttogta Terri, miközben megérintette a nő nedves ágyékát. Noemí felnyúlt, és megérintette Terri arcát.

A lány teljesen elvesztette az eszét. Nem tudta, mi őrjíti meg jobban. A nedves lüktetés érintése odalent, vagy az, ahogy ez a nő vonaglik alatta. Mire észbe kapott, már ő is hangosan zihált a gyönyörtől. 
Noemí ebből már semmit sem érzékelt. A feje hátra bicsaklott, ahogy az orgazmus elárasztotta a testét.
Terri fülét halk nyögések töltötték be, és beletelt egy kis időbe, mire rájött, saját magát hallja. Egész teste remegett a benne munkálkodó, mindent elsöprő orgazmus ígéretétől. Noemí kezei megmarkolták a derekát, és ismét magához húzták őt.
– Noemí! Ó, istenem! – zihálta, és mintha lángoló tűz áramlott volna az ereiben. Alig kapott levegőt. Alig telt bele néhány pillanat, és nagyobb orgazmus tört rá, mint bármikor életében.
Amikor elmúlt, elhevert Noemí mellett, ajkaik pedig ismét forró csókban találkoztak egymással.
– Ez csodálatos volt – lihegte, miközben végigsimított a nő karját.
Noemí elmosolyodott, és megsimogatta a lány hátát.
– Igen – suttogta, és ismét megcsókolta Territ.


 


***


Noemí teljesen felfrissülve érezte magát, ahogy Terri még mindig rajta feküdt, és puha haja a nő nyakára omlott. Érezte, hogy a lány ébren van, abból az erőből, ahogy az apró körmök a vállaiba mélyedtek.
– Mennyit aludtam? – kérdezte halkan.
Terri felemelte a fejét, és lustán rámosolygott.
– Úgy tizenöt percet – nézett Noemí gyönyörű kék szemeibe. Csodálatos érzés töltötte el, és tudta, ugyanez munkál a nőben is.
– Csodálatos vagy, ugye tudod? – suttogta Noemí, és végigsimította az arcát. – Olyan gyönyörű vagy, Terri.
A lány elpirult.
– Noemí. Ez… ez mindig ilyen csodálatos?
A nő előre hajolt, és mohón megcsókolta őt.
– Igen – suttogta a lány szájába, majd, egy újabb csók után, huncutul hozzátette: – Sőt. Mindig jobb.
A hátára nyomta Territ, és fölé hajolt, megcsókolva őt.
A lány visszatolta őt, és kisöpört egy kósza tincset Noemí homloka elől, miközben a másik kezével a nő hátát simogatta. Csendben maradt egy pillanatig, csak csodálva ennek az erős nőnek a szépségét.
– Jobb? Mi lehet még ennél is jobb? – idézte fel Noemí ajkainak az érintését a lábai között.
A nő nem válaszolt, csak ismét megcsókolta őt. Egy kis idő múlva eltávolodott tőle, de épp csak annyira, hogy a szemébe nézzen.
– Még sosem éltél át ilyet?
Terri megrázta a fejét.
– Nem többet egyszerű dugásnál, ha erre vagy kíváncsi. Még sosem volt olyan gyönyörben részem, mint amikor te… tudod – pirult el zavarában.
Noemí megsimogatta az arcát, és ismét megcsókolta őt.
– Nos, van még ennél több is. És én meg is mutathatom neked. Van rá épp elég időnk.
Terri teste remegett a vágytól és az ismeretlentől való félelemtől. Nem mondott semmit egy jó ideig, majd hosszan és szenvedélyesen megcsókolta Noemít válaszként. Gyengéden megsimogatta a nő arcát, és érezte a szenvedélyt, ahogy a nő nyelve átsiklott az ő szájába. Ismét teljesen felizgult, ágyéka pedig újból benedvesedett.
Noemí hevesen csókolta az ajkait, majd körbe az egész arcát, a szemhéját, az orrát, az ajkait, a nyakát. Aztán az egyik kezével megérintette Terri mellét, ujjával körözve a lány bimbója körül. A szájába vette a másikat, Terri pedig ismét felnyögött a vágytól. Noemí gyengéden nyalogatta és harapdálta a bimbóját, miközben a keze a lány combjai közé hatolt, és figyelmeztetés nélkül egyik ujját mélyen a lány testébe nyomta. Terri minden porcikája megfeszült, és a szíve is kihagyott egy pillanatra. Noemí ismét felfele indult, végigcsókolva a lány vállait, a nyakát, az arcélét, míg végül elért a füléhez.
– Milyen érzés? – suttogta.
Terri hangosan felnyögött. Nem tudott kinyögni egy értelmes szót sem. Az arca teljesen kivörösödött, és elöntötte az izzadtság.
– Jobb, ha csendben maradsz, Terri – suttogta a nő, majd lejjebb mozdult, hogy a lány mellei közé nyaljon. – Még a végén felébreszted a babát. Nem lennék képes leállni.
Érezte, ahogy megfeszülnek az izmok Terri nyakán. Ujjai úsztak a lány nedveiben. Terri hasa a karjának feszült, mellei pedig remegtek, ahogy zihált. Megmarkolta a lepedőt maga mellett, és élvezte a nő munkáját, folyamatosan a nevét ismételgette. Noemí felemelte a fejét, hogy megcsókolja őt, majd ismét körbehaladt izzadt arcán.
– Mond el, milyen érzés! Szólj, ha többet akarsz, Terri! Hallani akarom, milyen érzés – duruzsolta, egyre hevesebben mozgatva a lányban az ujját. Ismét végigcsókolta a lány nyakát, és gyengéden beleharapott a melleibe, felébresztve a vad vágyat Terriben.
A lány hamarosan megértette, mit értett Noemí az alatt, hogy lehet még jobb is. Hirtelen úgy érezte, hogy teste apró darabokra hullik, és egy magasabb létsíkra emelkedik. A gyönyör létsíkjára. Számtalan, elementáris erejű orgazmus után, már nem bírta tovább. Noemí lassan megállította benne mozgó ujját, és hagyta őt ellazulni.
Terri a karjaiban feküdt, és csukott szemekkel lihegett.
– Ez annyira jó volt, Noemí! – nyögte reszketve. Csak most eszmélt rá, hogy Noemí a haját simogatja. – Csodálatos volt. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen jó lehet. – Egy pillanatra elhallgatott, és felemelte a fejét, hogy ajkai találkozhassanak a nőéivel. – Sosem hittem volna. Én… – Nem tudta befejezni a mondatot. Már annyira kifáradt, hogy tudtán kívül is hátra bicsaklott a feje, és mély álomba zuhant.


***


Biztos volt benne, hogy a babát hallotta sírni, de aztán meggyőzte magát, hogy csak álmodta, egészen addig, amíg meg nem érezte az ágy rázkódását maga alatt, ahogy Noemí felkelt. Amikor kigyulladt az éjszakai lámpa, álmosan morogva húzta a fejére a takarót. A baba fojtott gőgicsélése egyre közelebbről hallatszott, amit halk kuncogás kísért. Arra fordult, és lehúzta a takarót a fejéről, hevesen pislogva a szemébe villanó éles fénytől. Felpillantott az apró, vöröslő arcú kis Noemíre, ahogy hatalmas termetű névrokona karjaiban feküdt.
Lassan ült fel, és az ágy háttámlájának dőlt. Érezte, itt az ideje, hogy megetesse a kislányát.
– Gyere, kicsim! – suttogta lágyan, átvéve a gyereket Noemítől, és megfelelő pozícióba helyezkedett. A baba magától megtalálta a mellbimbóját, és mohón szopni kezdett. – Aucs! – nyögött fel, ahogy a baba szája rászorult a mellére, ami még mindig érzékeny volt Noemí korábbi kényeztetésétől.
A nő lefeküdt mellé az ágyba, és a könyökére támaszkodva figyelte. Túláradó szeretet csillogott a szemeiben. A tekintete találkozott Terriével, amitől a lány szíve hevesebben kezdett dobogni.
– Milyen érzés? – kérdezte Noemí halkan. Játékos mosoly ült ki az arcára.
– Mint egy igazi kis nő – válaszolta Terri fojtott hangon, Noemí pedig odakúszott hozzá, hogy megcsókolja. Aztán a lány vállára hajtotta a fejét, is mindketten csak a kisbabát bámulták. – Hát nem gyönyörű? – szólalt meg Terri szeretetteljes hangon. A kicsi felnézett rájuk csillogó zöldeskék szemeivel, ajkai pedig újult erővel kezdték szívni Terri mellbimbóját.
Noemí lassan bólintott, és az ő arcán is mosoly terült szét. Terri nyakához nyomta az ajkait, és érezte, ahogy a lány bőre megfeszül, miközben egy nyögés hagyja el a torkát. Csak figyelte, ahogy a baba éhesen habzsol, majd Terri füléhez hajolt, és mély hangon belesuttogta: – Én is érezni akarom a mellbimbódat a számban.
Terri felnyögött, és hátra döntötte a fejét.
– Oké! Csak várj, amíg a kicsi elalszik!
A kis Noemí szűnni nem akaró hévvel szopta a sűrű anyatejet Terri melléből. Apró keze a duzzadt domb oldalának támaszkodott. Terri épp valamin nevetett, amit a mellette fekvő nő mondott neki, amikor a kis Noemí cuppanó hang kíséretében elengedte a mellét, és lustán elernyedt.
Néhány pillanat múlva ismét álomba merült, ahogy a kis pocak megtöltve dudorodott ki a ruhácskája alatt. Terri tudta, hogy meg kellene büfiztetnie, mielőtt visszafekteti. A mellkasához emelte a gyereket, miközben egy törülközőt terített a vállára, ha valami esetleg feljönne. Aztán óvatosan megütögette az apró hátat, ahogy Natalie mutatta neki. Noemít nézte, aki csak fokozódó vággyal bámulta őt.
– El sem hiszem, hogy anya lettem – suttogta szeretetteljes hangon.
Noemí rámosolygott, és előrehajolt, hogy megcsókolja.
– Méghozzá egy gyönyörű anya – húzta végig a mutatóujját a lány belső combján. Terri felsóhajtott, és széttárta a lábait. A pillanatot a kis Noemí böfögése szakította meg.
Noemí felkacagott, és kikászálódott az ágyból, hogy átvegye a babát az anyjától, és visszafektesse az ágyába. Megcsókolta az apró homlokot, és óvatosan beengedte a kicsi testét a bölcsőbe.
– Nagyon jól viseli magát – suttogta csintalan hangon. – Emellett az álomszuszék mellett annyit szeretkezhetünk, amennyit csak akarunk.
Azzal visszabújt az ágyba, elmosolyodva, ahogy Terri átölelte őt. Noemí lenyomta őt a hátára, és fölé kerekedett, éhesen megcsókolva az ajkait.
A lány teste megfeszült a vágytól, és az ágyéka ismét lüktetni kezdett. Noemí nyomott még egy csókot a szájára, majd lefele indult a nyakán és a mellein. Aztán megragadott egy párnát, és Terri feje alá tette. Azt akarta, hogy a lány lássa közben. Terri figyelte, ahogy a nő aranyszín haja szétterül a testén, miközben a forró ajkak végigszántották a hasát. Egyre lejjebb haladt, és szétfeszítette Terri lábait, hogy aztán megcsókolhassa a combja belsejét, mire a lány még jobban széttárta a lábait. Noemí végignyalta a combját, hogy aztán megérinthesse a lány nagyajkait. Terri háta megfeszült, és csukott szemekkel rázkódott a gyönyörűségtől.
– Nézz rám! – suttogta Noemí. – Azt akarom, hogy nézd – nyögte, miközben lenyalta a nedvességet Terri ágyékáról.
A lány torkából újabb nyögés tört fel, Noemí pedig szüntelenül követelte, hogy nézzen rá. Forró lehelete teljesen felizgatta a lányt.
– Nézz rám! Vagy abbahagyom.
Terri rákényszerítette magát, hogy a nőre nézzen. Noemí ismét megcsókolta a combja belsejét, majd Terri remegő kezeiért nyúlt, és odahúzta őket.
– Tartsd nyitva a lábaidat, kicsim! – mondta, miközben a nyelve behatolt a nedves barlangba. Terri felnyögött, ahogy az erős vállak a combjainak feszültek.
Nincs szó, ami leírhatná azt az érzést, ami elöntötte. Az egész teste remegett, szeméremajkai pedig követelődzően lüktettek, vágyakozva Noemí nyelve után. Hamar elérte azt a pontot, ahonnan már nincs visszaút. Hátra vetette a fejét, és hangosan felnyögött.
– Nézz rám! – követelte Noemí, végighúzva egy ujját a lány fenekén.
Terri teljesen elolvadt szeretője szájának érintésétől. Teste a vágy tüzében perzselődött. Lábai Noemí vállaira támaszkodtak, keze pedig a nő fejére siklott. Lenézett az összeszűkült kék szemekbe, és elnyílt szájjal lihegett.
Mintha az egész szoba forgott volna körülöttük. Noemí hátának feszítette a sarkait, és a nő arcába tolta az ágyékát.
– Kérlek! Folytasd! Kérlek! Ne kínozz tovább!
Noemí ajkai ismét barlangja bejáratához értek, és a nyelve újból behatolt. Terri felnyögött, és még jobban a nő szájához nyomta az ágyékát. A párnába temette a fejét, hogy az elfojtsa sikolyait. Egész teste remegett, és zihálva vette a levegőt.
– Ó, igen, Noemí! Én mindjárt… Mindjárt…
A szava elcsuklott, átfolyt egy nagy nyögésbe, miközben a feje hátrabicsaklott a párnára. Noemí érezte, ahogy az orgazmus tűzként áramlik át a lány testén. Ujjait bedugta az összeszoruló járatba, hogy érezze a lány testének vibrálását, fejét pedig a hevesen verő szívre fektette.
Terri elernyedt, és aléltan feküdt Noemí mellett. Egy szót se tudott kinyögni. Folyamatosan csak Noemí nevét ismételgette, újból és újból, míg végül, mielőtt észrevette volna, ismét álomba merült.


***


Noemí a fejét Terri hasán nyugtatva álmodott. Ezúttal nem gyötörték rémálmok. Nem volt sírás, se fájdalom, csak határtalan béke. Túlságosan is valóságosnak tűnt az egész.
Egy sziklás parton állt. A fövenyre kicsapó hullámok lágyan suhantak el a cipői körül. A Nap ragyogóan sütött, és sárgásfehér tűzlabdaként ragyogta be a valószínűtlenül tiszta eget. Nem égetett, de érezte a hevét, ami határtalan melegséggel töltötte el. A víz is sárgásfehér fényben ragyogott, a zajok pedig gyengéden simogatták Noemí füleit. Mintha csak zene szólt volna. Igazi álombeli szituáció.
Teljes békét érzett magában, ami egy örökkévalóságnak tűnő ideig elnyúlt.
– Ez azt jelenti, itt az ideje, hogy búcsút mondjak? – szólalt meg egy ismerős hang mögüle.
Noemí megpördült, és szemei elkerekedtek a megrökönyödéstől. Amelia állt ott, kezeit csípőre téve. Hihetetlenül gyönyörű volt, mint mindig. Rövid, hullámos fekete haja a szélben lengedezve úgy fonta körbe karcsú arcát, mint egy sötét glória. Csodaszép barna szemei visszatükrözték a nap fényét a könnyek fátyolán át. Ruganyos, formás testét köntösszerű ruha takarta, ami viszont szabadon hagyta vállait és karjait.
Noemí a könnyeivel küszködve mérte végig őt, igyekezve magába szívni a látvány minden egyes apró elemét.
– Amelia! – nyögte ki végül, szájához emelve remegő kezét. – Istenem! Tényleg te vagy az? Ez valóság?
A nő üdvözlésre tárta karjait, és sugárzó mosoly terült szét az arcán. A napfény megcsillant tökéletesen fehér fogain.
– Ennél valódibb nem is lehetnék – mondta lágyan csilingelő hangon.
Noemí a karjaiba vetette magát, és zokogva szerelme nyakához nyomta az arcát.
– Annyira hiányoztál.
Amelia bólintott, és ajkait Noemí halántékához nyomta.
– Tudom… Figyeltelek téged – futtatta végig ujjait a szőke hajon, akárcsak régen, szeretkezéseik után.
Noemí visszahúzta a fejét, és vágyakozva megcsókolta őt. Az együtt töltött idők emlékei villámcsapásként peregtek le szemei előtt, testében pedig fellángolt a régi vágy. Kezeivel a köntös nyílását kereste, de Amelia megfogta a csuklóját. Noemí érezte, hogy nehézkesen veszi a levegőt.
– Mi az?
– Nincs sok időnk, Noe – válaszolta a nő komolyan.
– Miért? – esett pánikba Noemí. – Hová mégy?
– Vissza. Haza – válaszolta Amelia, és leült a fövenyre, intve a másik nőnek, hogy csatlakozzon hozzá.
– Haza? Hová haza? – kérdezte Noemí, immár nyugodtabban. Leült régi szerelme mellé, Amelia pedig a kezére helyezte az övét. – Veled akarok menni.
Amelia lágyan elmosolyodott. Szemei csillogtak a szerelemtől, ahogy ránézett.
– Nem lehet, szerelmem – kuncogott. – Csak akkor jöhetsz utánam, ha már meghaltál. De még nem vagy halott.
Noemí makacsul megrázta a fejét.
– De én veled akarok menni.
Amelia mosolya még szélesebb lett, ahogy végigmérte őt.
– És mi lesz Noemí Imogene-nel? – kérdezte melódiába illő hangon. – Gyönyörű név. Noemí Imogene – fordult a horizont felé, ízlelgetve a nevet. – Noemí Imogene. Hasonlóképpen gondolkodik, mint én – pillantott ismét Noemíre szeretetteljes tekintettel.
Noemít melegség öntötte el, ami mosolyt csalt az arcára. A baba nevének említése mindig ezt tette vele.
– Láttad őt? – nézett Amelia sugárzó szemeibe.
A nő felkacagott, és gyengéden megszorította a kezét.
– Igen. Láttam. Gyönyörű gyerek. Akárcsak az anyja.
– Terri – suttogta Noemí fátyolos tekintettel.
Amelia ismét felnevetett.
– Igen, Terri… Ők várnak rád. Hazavárnak – nézett Noemí zavart szemeibe. – Ez csak egy békés hely, ahol az egymástól elszakított szerelmesek találkozhatnak.
Noemí megértően bólintott.
– És hol a te otthonod?
– Egy gyönyörű helyen – mosolygott Amelia átszellemülten. – A Nap örökké süt, és mindenki szeret mindenkit… Mindenki ismer mindenkit. Mind összetartozunk. Ez az igazi mennyország. Kívánom, hogy egyszer meglásd. Tudom, egyszer eljutsz oda. De ki kell várnod az idődet, ahogy mindenki másnak is.


– Ezt hogy érted? – ráncolta a szemöldökét Noemí.
– Nos – vonta meg a vállát Amelia. – Igazából hálával tartozom a te felelőtlen öcsédnek. Ha ő nem hozza össze azt a gyereket Terrivel, az a lány sosem lépett volna be az életedbe, és nem lenne az a gyönyörű gyermek sem. Ő most már a te gyereked is – mosolygott régi szerelmére. – Ha Terri nem lépett volna be az életedbe, hamar belebetegedtél volna a bánatba. Talán meg is ölöd magad a mértéktelen ivással. De most teljes életet élhetsz gyógyult szívvel, megszabadulva attól az undorító alkoholtól. Én már csak azért akartalak látni, hogy elbúcsúzzak tőled. – Azzal átnézett a válla felett.
Noemí követte a tekintetét, és megpillantotta a mögöttük növekvő fehér ragyogást. Önkéntelenül is megszorította a szeretett nő kezét.
– Ne menj, Amelia! – könyörgött szipogva.
A másik nő kedvesen ránézett, majd felállt, és talpra húzta Noemít is. Gyengéden megcsókolta őt.
– Te már Terrihez tartozol – suttogta, alig egy ujjnyira távolodva csak el Noemí ajkaitól, majd elhúzódott, és nedves szemekkel régi szerelme szemébe nézett.
– Annyira gyönyörű vagy, szerelmem! Légy boldog! – Azzal elindult a ragyogó fény felé.
Noemí nézte, ahogy elsétál, és könny csordult le az arcán. Amelia már épp eltűnt volna a fényben, amikor utána kiáltott.
– Várj!
A nő hátra fordult, hogy ránézzen. Csodálatos barna szemeiben könnycseppek csillogtak.
– A kisbabánk. Ő hol van? – suttogta elfúló hangon.
– Ő már veled van – mosolygott Amelia. – Noemí Imogene. – Azzal búcsút intett. – Emlékezz, hogy szeretlek! Most és örökké. Légy boldog! – Azzal eltűnt a növekvő fényben.
Minden halványulni kezdett Noemí körül. Amikor kinyitotta a szemeit, ismét csak a sötétség fogadta. A hátán feküdt, egyik karja pedig lelógott maga mellett az ágyról. Terri testének halvány sziluettje vonta magára a figyelmét. Közelebb húzódott hozzá, és átölelte. Lassan ismét álomba merült.


Folytatása következik!


Ui.: A képen Samantha Ahrens alias Noemí Leone.

Folytatások
4235
Eddig történt: Mintha egy örökkévalóság telt volna el azóta, hogy Terri Bledsoe belépett Noemí Leone életébe. Azóta a lány életet adott Noemí unokahúgának, akiért a boldognak nem nevezhető apa, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja a felelősséget, így Noemí sajátjaként szereti, miközben Terrivel már hivatalosan is egy párt alkotnak. A láthatáron azonban még nem oszlottak el teljesen a sötét fellegek.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő,...
3674
Eddig történt: Noemí Leone élete gyökeres változáson ment át, mióta egy lány, egy bizonyos Terri Bledsoe belépett az irodájába, azt állítva, hogy Noemí öccsének gyermekével terhes. Azóta a kislány már megszületett, Noemí és Terri viszonya pedig a kezdeti kutya-macska barátságból valódi szerelemmé nőtt. A jövő azonban tartogat még számukra kihívásokat.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet,...
3847
Eddig történt: Noemí Leone élete sínen van. Nagy nehezen kiheverte élete szerelmének, Ameliának elvesztését, és boldogan él Terrivel és újszülött unokahúgával, a róla elnevezett Noemí Imogene-nel, akiért apja, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja a felelősséget, Noemí viszont sajátjaként szereti. Az élet azonban tartogat még meglepetéseket.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet, így szexjelenetek...
4761
Eddig történt: Noemí Leone végre boldog. Szerelme kiteljesedett a vele élő Terri Bledsoe iránt, akinek a lányát, saját unokahúgát, akiért viszont a felelősséget apja, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja, saját gyermekeként szereti. Ráadásul nagy sokára sikerült elengednie régi nagy szerelmét, Ameliát is, akit egy tragikus autóbalesetben veszített el.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet,...
Előző részek
3982
Eddig történt: Noemí Leone élete fenekestül felfordul. Nem sokkal az után, hogy elvesztette nagy szerelmét, Ameliát, egy tragikus autóbalesetben, a szerelem ismét rátalál. Mégpedig egy olyan lány, Terri Bledsoe személyében, aki az öccse, Anthony gyermekével terhes. Bár eleinte nem jönnek ki jól egymással, mivel Anthony nem vállalja a felelősséget, Noemí veszi magához a lányt. Kapcsolatuk hamarosan barátsággá, lassan pedig kimondatlan szerelemmé változik, amit már akkor sem tudnak elrejteni,...
4477
Eddig történt: Noemí Leone élete fenekestül felfordul. Nem sokkal az után, hogy kiheverve nagy szerelmének, Ameliának elvesztését, újra randevúzni kezd, rögtön egy szerelmi háromszögbe keveredik. Miközben enged egy közeli munkatársa, Camilla Cortez közeledésének, ráébred, hogy a vele együtt élő Terri Bledsoe-ba szerelmes, aki az öccse, Anthony gyermekét hordja a szíve alatt.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is)....
4095
Eddig történt: Noemí Leone élete fenekestül felfordul. Miután elveszíti élete szerelmét, Ameliát, egy tragikus autóbalesetben, mély depresszióba zuhan. Amikor azonban egy Terri Bledsoe nevű lány lép be az irodájába, azt állítva, hogy Noemí öccsének, Anthony-nak gyermekével terhes, minden megváltozik. A sors fintoraként, bár kezdetben a legkevésbé sem jönnek ki egymással, a két nő egy fedél alatt kell, hogy éljen. Terri azonban jó hatással van Noemíre. Ráveszi, hogy leszokjon az alkoholról,...
4004
Eddig történt: Noemí Leone élete fenekestül felfordul. Nem sokkal azután, hogy elvesztette élete szerelmét egy tragikus autóbalesetben, egy Terri Bledsoe nevű fiatal lány toppan be az irodájába, azt állítva, hogy Noemí öccsének, Anthony-nak a gyermekével terhes. Mivel a férfi nem hajlandó felelősséget vállalni, a Leone-család úgy dönt, Noemí veszi magához a lányt, hogy gondoskodjon róla és a gyermekéről. Kapcsolatuk azonban meglehetősen viharosan alakul, ami viszont idővel mindkettőjükre...
3797
Eddig történt: Noemí Leone élete fenekestül felfordul. Miután elvesztette Ameliát, élete szerelmét egy tragikus autóbalesetben, ismét egy fiatal és csinos lány, Terri Bledsoe, költözik a lakásába, aki ráadásul Noemí öccsének, Anthony-nak a gyermekével terhes. A férfi hallani sem akar Terriről és a gyerekéről, ezért a Leone-család úgy dönt, ők gondoskodnak róla. A két nő kapcsolata a kezdeti viharok után lassan őszinte barátságba fordul át, és talán egyre inkább többe is. Terri segítségével...
Hasonló történetek
4706
Eva letette a kagylót, majd kiment a fürdőbe és megmosta az arcát. Aztán leült a hálószobába vezető lépcsőre.
- Legalább egy üveg konyakot hagyhattál volna nekem! - gondolta. Nem gyújtott villanyt, csak ült ott fáradtan, és az agya teljesen üres vol...
4480
Most zuhanyozzál le, aztán irány a szülői ház. Utólagos engedelmeddel haza telefonáltam, hogy előkészítsem a terepet. Csak azt mondtam, hogy összevesztetek Adammal és te, ott hagytad...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Andreas6 ·
Jó!

Sinara ·
Köszönöm szépen a véleményeket, és hogy olvastok.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: