Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Noemí V. rész 18. fejezet

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet, így szexjelenetek teljes mértékben kifejtve csak néha-néha, egyébként többnyire csak utalás szintjén jelennek meg benne, a történetet át és átszövi a nők közötti szerelmi viszony. Aki ezt nem tolerálja, azt ezúton kérném meg, hogy itt fejezze be, és ne olvassa tovább a történetet.


Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Beküldve: 2012. július 29.


**********************************************************************


Noemí kinyitotta Terrinek az ajtót, és miután a lány belépett, ő is követte. A fiatalabb nő levette a kabátját, és lerúgta cipőit sajgó lábairól, hogy utána rögtön az ablakhoz lépjen, most már a meleg szobából bámulva a fákat befedő gyönyörű fehér havat. Összefonta karjait a mellkasa előtt, és csak bámulta a fényes fehér éjszakát. Felsóhajtott, miközben hallgatta Noemí motozását a nappaliban, ahogy ő is leveszi a kabátját, a kardigánját, és lerúgja a cipőjét. Könnyek töltötték meg a szemeit. Egyedül érezte magát. Tele volt vágyakozással, és, ami a legrosszabb, összezavarodott.
Noemí felnyögött, és megmasszírozta a lábát.
– Ez a lábfájás egyszer kicsinál – motyogta, mielőtt próbaképpen ismét ráállt volna. Terrire nézett, aki még mindig a hatalmas ablak előtt állt. Oda lépett hozzá, és gyengéden megérintette a vállát. – Terri! Mi a baj? – kérdezte aggodalmasan. A lány elhúzódott, és leszegte a fejét.
– Sosem volt még ilyen szép karácsonyom, Noemí. Soha – suttogta elfúló hangon, és majdnem sírva fakadt.
Noemí a nevét suttogta, és átölelte a lány derekát, végigsimítva a hasán. Megcsókolta Terri tarkóját. Érezte, hogy a szíve egyre hevesebben ver a lány testének érintésétől. Az a bársonyos haj az arcához simult és a friss eperillat betöltötte az orrát.
– Ez csak a kezdet, Terri. Nincs okod félni. Ennél már csak több következik, meglásd! – suttogta, mélyen beszívva a lány illatát. – A családom imád téged. Sőt, igazából ők már a te családod is.
Terri beharapta az alsó ajkát, és élvezte Noemí érintését, ahogy átkarolja őt, és simogatja a hasát. Megfordult, homlokát a nő állkapcsához nyomba. Érezte, hogy Noemí elfordítja a fejét, és a nő lehelete megcsapta a homlokát, ahogy a puha ajkak megérintették a bőrét.
– Noemí – suttogta, érezve, ahogy az erős test a hátának feszül, és beszívta a körülöttük lengő erős illatot. – Olyan egyedül érzem magam – suttogta elhaló hangon.
Mielőtt még folytathatta volna, Noemí ajkai az övéihez préselődtek, ahogy gyengéden, tapogatózva megcsókolta őt. Az a lágy érintés, az ajkaik találkozása elektromos ütésként érte Territ. Nem tudta visszatartani a nyögést, ami feltört a torkán, de közben önkéntelenül is kinyitotta a száját, utat engedve Noemí nyelvének. Átengedte magát a nő akaratának, aki megmarkolta a vállát, és teljesen maga felé fordította őt.
Terri megfordult, ajkaik ismét találkoztak, testük pedig egymáshoz préselődött. Érezte, ahogy a baba rúg egyet Noemí hasa felé. Lüktetést érzett a lábai között, és minden izma megfeszült. A feje viszont hihetetlenül könnyűnek tűnt, ahogy egy újabb nyögés szaladt ki a száján.
Noemí visszahúzódott, és megcsókolta a lány homlokát, halkan motyogva a nevét. Két keze közé fogta az arcát, és ismét megcsókolta. Ezúttal mélyebben és szenvedélyesebben.
– Terri…
Levegő után kapkodva mondta ki a lány nevét, miközben gyengéden simogatta az aprócska arcot, és tekintetük találkozott a félhomályban. Noemí ismét lehajolt. Szemei lecsukódtak, és ajkai ismét találkoztak a lányéival. Nyelve utat talált magának Terri széttárt ajkai között.
Felnyögött, és csókjuk most lassabbá, gyengédebbé vált, ahogy felfedezték egymás száját. Terri kezei felszaladtak a karján a válláig, és ujjai belevájtak a kemény izmokba.
– Menjünk a hálóba, Terri! – suttogta. Nem tudott gondolkodni. Már nem csak csókolózni akart. Nem is várt válaszra, csak átvezette a lányt a sötét lakáson, be a hálószobába.
Terri lábai remegtek. Félt, nem lesz képes állva maradni, úgy lüktetett a forróság a combjai között. Még sosem érzett ilyet. Sosem lett úrrá még rajta ilyen szenvedély. Mintha a szíve ki akarna ugrani a mellkasából. Noemí az ágy mellé állt, és átkarolta őt, mielőtt ismét megcsókolta, vadul és szenvedélyesen. Felnyögött, ahogy Terri karjai összekulcsolódtak a nyaka mögött. Ez egyenértékű volt egy meghívással.
Hátra csúsztatta a kezeit, és kizipzárazta a lány ruháját, miközben ajkaik egy pillanatra sem engedték el egymást. Felnyögött, ahogy Terri puha keze becsúszott a gallérja alá, és megérintette meztelen hátát. Lehámozta a ruhát a lányról, és végigcsókolta annak vállait, gyengéden harapdálva bőrét.
Kikapcsolta Terri melltartóját, és gyengéden eltávolította azt, kezébe véve a telt halmokat.


– Ó, Istenem! Nem fáj? – érintette meg a kőkemény bimbókat a hüvelykujjával. Mintha elektromos áram száguldott volna át a testén ujjai hegyétől lüktető ágyékáig. Érezte, ahogy Terri megremeg érintése alatt. Gyengéden megcsókolta a lányt, csak egy pillanatra húzva el ajkait.
– Fáj? – lihegte, mielőtt ismét megcsókolta volna Territ. Szíve egyre hevesebben vert.
Terri hátra vetette a fejét. Mellbimbói csak még merevebben álltak Noemí érintésétől.
– Nem. Ez… – Szavai egy mélyről jövő nyögésbe olvadtak, ahogy Noemí lehajolt, és szájába vette az egyik mellbimbót. Hamarosan már az ágyon feküdtek egy szál bugyiban. Noemí a lány fölé hajolt, és feszes hasát a lány gömbölyű pocakjához nyomta, miközben a bimbóit szopogatta.
Terri beharapta az alsó ajkát. Ujjai végigszaladtak Noemí haján, arra ösztökélve a nőt, hogy folytassa. Sosem hitte volna, hogy ilyen csodálatos érzés kerítheti hatalmába, csak attól, ahogy kemény mellbimbói egy puha ajakpár közé simulnak. A gondolattól, hogy ez Noemít is felizgatja, ismét fel kellett nyögnie. Gyengének érezte magát, és képtelen volt ellenállni Noemí érintésének.


Noemí felmordult, és lejjebb csúszott, hogy megcsókolja a lány feszes pocakját.
– Gyönyörű vagy, Terri. Olyan gyönyörű – suttogta, végigcsókolva a lány hatalmasra duzzadt hasát. Rá helyezte a kezét, és érezte, ahogy a baba rúg egyet.
– Terri! – nyögte. – Fáj, amikor a baba rúg?
Olyan ártatlannak tűnt most Terri szemében, ezekkel a naiv kérdéseivel. Képtelen volt szavakba önteni azokat a mély érzéseket, amelyek eltöltötték Noemí iránt. A nő feljebb csúszott, hogy mellé feküdhessen, és gyengéden megérintette az arcát.


– Fáj? – kérdezte ismét, Terri pedig csak megrázta a fejét. – Milyen érzés? – csókolta meg a lány csukott szemhéját és az arcát, mielőtt ismét az ajkaihoz ért volna.
- Mint… – kezdte Terri halkan. Ujjai végigfutottak Noemí haján. Egyszerűen képtelen volt gondolkodni. – Nem tudom. De nem fáj – nyögött fel halkan, amikor Noemí megcsókolta. Puha ajkai simogatták az övéit.
Terri átölelte a nő törzsét, és kezei végigsimították a széles hátat. Noemí egyre szenvedélyesebben csókolta őt, kezei pedig a lány melleire csúsztak. Megrázkódott, ahogy Terri ujjai is megtalálták maguknak az utat az ő melleihez, és morzsolgatni kezdték a bimbóit.


Miközben Noemí bimbói megkeményedtek az érintésétől, a nő keze lejjebb csúszott, és behatolt a bugyijába.
– Teljesen benedvesedtél, Terri – suttogta a lány fülébe, gyengéden harapdálva a lány cimpáját. Terri beharapta az alsó ajkát, és felnyögött Noemí ujjainak érintésétől. – Minden rendben, Terri. Minden rendben. Megígérem, minden rendben lesz – suttogta a nő, miközben ujjai egyre mélyebbre hatoltak a lányba.
Terri háta megfeszült, lábai pedig ösztönösen széttárultak. Noemí hangosan zihált és mormogott a fülébe, miközben odalent simogatta őt. Aztán ismét lejjebb csúszott, Terri mellére tapasztva a száját.
– Ó, Terri! – nyögte, ahogy a szájába vette a lány bimbóit.
Aztán egy gyors mozdulattal lerántotta a lány bugyiját, és szopogatni kezdte a lány lüktető kelyhét. Territ mintha áramütés érte volna, ahogy Noemí arca a combjai közé fúródott, nyelve pedig mélyen belé hatolt. Lejjebb nyúlt, és belemarkolt Noemí hajába, miközben a vágy egyre magasabbra tört benne. Már azt hitte, belehal, ha ezt így folytatják. Felhúzta Noemí fejét, arra kényszerítve a nőt, hogy ujjait tolja a nyelve helyére. Nyitott szájjal csókolóztak. Terri majd elalélt, ahogy a száját betöltötte a saját íze Noemí ajkain.
Terri ujjai a nő hátába vájtak, körmei fájdalmasan hatoltak a bőr alá. Felnyögött, ahogy a teste megfeszült. A lélegzete egy pillanatra kihagyott, ahogy testét tűzként öntötte el az orgazmus, az idő pedig szinte már beleolvadt az örökkévalóságba.
Sosem érzett még ilyet korábban. A teste mintha elolvadt volna a gyönyörtől, ami végigszáguldott a testén, akár a tűz. Kezei az ágynak feszültek, ő pedig kontrollálatlanul nyögött. Aztán pedig csak lihegve feküdt. Nedves haja az arcára tapadt. Ágyéka továbbra is lüktetett.
Noemí egy pillanatra sem engedte megnyugodni őt. Ujjait ismét a lány lábai közé dugta. Ő is hangosan zihált, ajkai pedig az érzékeny bimbókról ismét Terri szája felé mozdultak. Ajkaik egy szenvedélyes csókban találkoztak, Terri pedig a nő nyakának hajlatába temette az arcát, élvezve, ahogy Noemí mellei az övéihez préselődnek. Noemí ajkai most a homlokát csókolták, majd a szemöldökét, lehunyt szemhéját, orrát, arcát, és ahogy a lány feje felemelkedett, ismét megtalálták az utat az ajkaihoz.


Lefeküdt az ágyra, és magára húzta Territ, átölelve a lányt. Terri biztonságban érezte magát az őt körülölelő melegségben, és átkarolta a nő derekát. Így aludtak el, egymás karjaiban.


***


Noemí úgy tíz felé ébredt fel reggel. Keze még mindig az öt átölelő lány lábai között pihent. Felemelte a fejét, hogy végigpillantson magukon, tekintete pedig megakadt Terri hatalmas mellein és duzzadt hasán, valamint angyali arcán. Próbált elhúzódni, ahogy rátört a sokkoló felismerés, mit is csináltak. Lassan lehámozta magáról a lány kezeit, próbálva nem felébreszteni őt. Terri csak egyszer nyögött fel, míg végül Noemí fel tudott kelni az ágyból, és kilépett a szobából. Hátrasimította a haját, közben pedig orrát elárasztotta Terrinek az ujjaira ragadt nedveinek illata. A szájához tolta a kezét, és lassan lenyalta róla az őrjítő ízt. Emlékeibe idéződött a kép, ahogy Terri lábai közé csúszott, és megízlelte őt.
– Istenem! – nyögött fel, és a nappali felé vette az irányt.
Leroskadt a kanapéra, és a telefon után nyúlt, ami ott hevert az asztalon. Gyorsan tárcsázott, és lélegzetvisszafojtva várta a választ. Victoria végül fáradt hangon szólt bele.
– Vicki! – suttogta Noemí. – Vicki. Beszélnem kell veled.
Victoria elhallgattatta Michaelát, aki valami fertelmes zajt csapott a háttérben, Noemí azt tippelte, talán a konyhafelszereléssel.


– Mi az, Noemí? – kérdezte törődött hangon.
– Át tudnál jönni, kérlek? – suttogta a nő, és hátra fordult, hogy végignézzen a folyosón, attól félve, hogy Terri felébred, és megpillantja őt a folyosó végéről.
Victoria mondott valamit Michaelának, aki valami olyasmit válaszolt, ami akár beleegyezésnek is volt vehető.
– Nos, épp most készültünk reggelizni, de azt hiszem, erre sort keríthetünk nálad is. Michaela majd főz mindannyiunknak – mondta Victoria, Noemí pedig helyeselt. – Húsz perc múlva ott leszünk. – Azzal letette a telefont.
Noemí a fürdőszoba felé vette az irányt, hogy lezuhanyozzon.
Ígéretükhöz híven Victoria és Michaela pontosan húsz perc múlva meg is érkeztek. Michaela, tudva, hogy a másik két nőnek fontos megbeszélnivalója van, azonnal a konyha felé vette az irányt. Victoria átölelte a barátját, és az ablak felé vonta őt. Mindketten a havas tájat bámulták, arra várva, hogy Noemí belekezdjen.
– Mi a helyzet? – kérdezett rá végül Victoria, és leült az ablak elé.
Noemí is leült mellé, és csak a padlót bámulta.
– Történt valami az éjszaka – mondta ki hosszú hallgatás után.
„A fenébe is már!” – zsörtölődött magában Victoria, és a másik felé fordult, várva a folytatásra.
– Mi történt? – kérdezte meg végül.
– Terri – mondta ki Noemí és megrázkódott. – Ő és én… Mi… – Nem tudta folytatni. Végigfuttatta az ujjait a haján, aztán vett egy mély levegőt, és egy szuszra kinyögte az egészet. – Nem tudom, mi lelt múlt éjjel, Vicki. Esküszöm. Annyira akartam őt, hogy nem tudtam uralkodni magamon.
Amikor befejezte, Victoria fürkésző tekintetével találkozott, ahogy az tátott szákkal csodálkozva néz rá. Aztán, észbe kapva, megrázta a fejét, és sűrűn pislogva nézett a barátjára.
– Váó! – nyögte, aztán kajánul elvigyorodott. – Szóval – folytatta pajkosan –, milyen volt?
Noemí olyan erővel vágta vállba, hogy majdnem lelökte őt a helyéről.
– Ez rohadtul nem vicces, Victoria – köpte, felpattanva ültéből. – Én nem akartam ezt. Lefeküdt az öcsémmel, és az ő gyerekével terhes…
Victoria egy horkantással szakította félbe, miközben ő is felállt.
– És akkor mi a fasz van? – nyögte dühösen. – Ő itt van most? Gondját viseli a gyereke anyjának? Megadja neki azt a kényelmet, amire szüksége van? Az a lány nem az ő tulajdona, csak azért, mert egy gyenge pillanatában széttárta neki a lábát, Noemí.


A másik nő zavartan bámult rá. Nem szólt semmit.
– Mit érzel iránta? – folytatta Victoria lágyabb hangon, és megszorította a barátja vállát.
– Én… – kezdte Noemí, aztán viszont csak megrázta a fejét, és ismét csak a padlót bámulta. – Nem tudom – suttogta elgondolkodva. – Mintha csak egy álom lett volna, Vicki. Olyan jó volt megérinteni őt.
Victoria halkan kuncogott, de azonnal elhallgatott, amikor meghallották Terri lépteit, ahogy kivánszorog a hálószobából. Átöltözött egy sortba és egy bő pólóba, ami viszont még így is kidudorodott a pocakján. Victoria odalépett hozzá, és adott egy puszit az arcára.– Boldog karácsonyt, Terri! – mondta mosolyogva, megsimogatva a lány kidudorodó hasát.
– Boldog karácsonyt nektek is – terült szét egy álmos mosoly Terri arcán. Szemei lassan körbe mozdultak, amíg meg nem találták Noemít. Tökéletesen emlékezett az éjszakára, de nem szólt semmit, csak azonnal a konyha felé indult, reménykedve, hogy a többiek nem vették észre az arcát beborító pírt.
Noemínek remegtek a térdei, és egész teste elgyengült a vágytól. Nem akarta látni a beszédes vigyort Victoria arcán, ezért inkább ismét az ablak felé fordult. A másik nő azonban mögé lépett, átölelte, és megcsókolta a hátát és a nyakát.
– Vicki! – suttogta, magához szorítva a másik karjait. – Mit csináljak most? Mi lesz Camillával?
– Hé! Én is csak most tanulom ezt a kapcsolat-szarságot. Fogalmam sincs, mit mondjak neked – kacagott Victoria, Noemí vállára támasztva az állát. – Camillával hivatalosan is egy pár vagytok? – kérdezte rövid szünet után.
Noemí megrázta a fejét, és felsóhajtott.
– De ő szeretné. Tudom, mennyire vágyik rá. De én nem vagyok rá képes. Még mindig Ameliába vagyok szerelmes.
– Nem fogod őt kevésbé szeretni attól, hogy mással kötöd össze az életedet – mondta Victoria, és Noemí vállához nyomta az ajkait. – Amelia meghalt, Noemí. Mikor fogadod már el végre? – Próbált nem túl kegyetlen hangot megütni.
Noemí nem válaszolt. Csak állt ott némán.
– Ettől még nem fogom kevésbé szeretni őt – szólalt meg végül reszelős hangon, ahogy könny töltötte meg a szemét.
Victoria még szorosabban átölelte őt.
– Mit érzel Camilla iránt? – kérdezte halkan. – Szereted őt?
Noemí egy percig sem habozott, hogy megrázza a fejét.
– Kedvelem őt, és vonzódom hozzá, de ez minden – suttogta.


Victoria bólintott, és mindketten kibámultak a csillogó fehérségbe.
– És mit érzel Terri iránt? – szólalt meg ismét Victoria. – Őt szereted?
Noemí egy pillanatra ismét hallgatásba burkolódzott.
– Nem tudom – mondta ki végül. Minden egyes pillanatban ezen gondolkodott, amikor Terrire nézett. Olyankor a szíve mindig kihagyott egy pillanatra, és minden vágya csak az volt, hogy megvédje ezt a lányt. Az éjszakára gondolt, amikor megcsókolta Territ a fagyöngy alatt. Úgy érezte, mintha a szíve ki akarna ugrani a mellkasából. Camilla sosem váltotta ki belőle ezt az érzést.
Visszaemlékezett Camilla reakciójára, amikor meglátta ezt a lopott csókot, és arra, ahogy rögtön utána távozott. De Noemí annyira vágyott rá, hogy megcsókolja Territ, az után pedig, hogy az unokatestvére, Martha egy apró csókot nyomott a szájára a házban mindenfelé lógó fagyöngyök egyike alatt, már a terve is meg volt. Egész éjjel csak nézte a lányt, és várt, míg Terri a megfelelő helyre állt. Amikor pedig eljött az ideje, és végre megcsókolhatta, már leállni sem akart. Maga sem tudta igazán, mit érez, de az olyan elementáris erővel tört rá, hogy képtelen volt leállni.
Amikor kimentek a konyhába, Territ már egy rántottával telepakolt tányér mellett találták. Kerülte Noemí tekintetét, és alig szólalt meg a reggel folyamán. Noemí figyelmét nem kerülte el a pillantás, amit Michaela küldött Victoria felé, rögtön megértve, hogy Terri elmondott mindent.
Nem tudta levenni a tekintetét a lányról. Szemei az érzéki ajkakra tapadtak, amelyek olyan hevesen csókolták őt előző éjjel. Mintha csak Terri megérezte volna a tekintetét, mert ekkor felemelte a fejét, és egyenesen a szemébe nézett. A nő arra eszmélt, hogy egyre hevesebben zihál, és az evőeszközei remegnek a kezében.
Hirtelen felállt, otthagyva az ételt, amiből már egy falat sem ment volna le a torkán, és elhagyta a konyhát. Leroskadt a kanapéra a nappaliban, és a kezei közé temette az arcát. Lehunyta a szemét, és elképzelte, hogy Terri testét érzi a kezei között.


– Ó, istenem! – nyögte, majd megremegett, amikor egy kéz a vállára telepedett. Felnézett, és Michaela frusztrált arcát pillantotta meg.


A fiatalabb nő leereszkedett vele szemben a dohányzóasztalra, és csak szó nélkül rámosolygott. Noemí elfordította a tekintetét.


– Nos – mondta Michaela halkan, a másik nő pedig ismét felé fordult. – Minden rendben?
Noemí lassan bólintott, és leszegte a tekintetét.
– Igen – mondta ki. – Csak bűnösnek érzem magam. Együtt vettük ezt a házat Ameliával. Én pedig még mindig annyira szeretem őt. Azóta is kísért az álmaimban.
Michaela egyetértően bólintott, aztán odahajolt hozzá, és kézfejével végigsimított Noemí haján.
– Múlt éjjel is gondoltál rá?
Noemí felnézett, és megrázta a fejét.
– Ezért érzem magam annyira bűnösnek – suttogta rekedten. – Egyszeriben mindent elfelejtek, amikor csak Terrihez érek. Most is csak a múlt éjszakára tudok gondolni. Camilla pedig dühös rám, amiért megcsókoltam Territ a partin. És teljes joggal. – Felállt, és megkerülte a nappalit. Michaela követte a tekintetével.
– Már semmit sem tudok. Csak el kell mennem innen.
Michaela kuncogni kezdett, és hátradőlt, maga mögé támaszkodva az asztalra.
– Kissé furán venné ki magát, ha egyedül hagynád a vendégeidet, nem gondolod?
– Igen. Igaz. Sajnálom – intett Noemí.
Michaela felállt, és odalépett hozzá, hogy megszorítsa a karját.
– Vele akarsz lenni?
– Camillával? – kérdezte Noemí, de azonnal rájött, hogy a másik nő nem rá gondolt. – Úgy érted, Terrivel? – Michaela mosolyogva bólintott. – Én… nem tudom. Hiszen lefeküdt az öcsémmel.
– Mesebeszéd – cukkolta Michaela, Noemí mellkasának közepére helyezve a kezét. – Nagy dolog. Hiszen te is épp most feküdtél le vele. Most pedig itt téped magad, mintha magad se tudnád, mit akarsz.
– Én nem…
Michaela gyorsan félbeszakította.
– Tudsz róla, hogy a múlt éjjel élt át életében először egy igazi orgazmust?
Noemí megrökönyödött szemébe nézett, és lassan mosoly terült szét az arcán.
Noemí összeráncolta a szemöldökét, és elfordította a fejét.
– Na és? – kérdezte halkan. Izgatottság áramlott az ereiben a gondolatra, hogy ő okozta Terrinek élete első orgazmusát, de igyekezett elpalástolni azt.
Michaela felhorkantott. Úgy olvasott Noemí viselkedésében, mint egy nyitott könyvben.
– Mostanra már mind tudjuk, hogy az öcséd labdába se rúghat nála, Noemí. Az a taknyos csak magával törődik, Terri pedig múlt éjjel, először életében, végre egyszer többet is érzett, mint egy faszt magában… Már megbocsáss a kifejezésért! Nem is hitte, hogy lehet a szex jobb is, mint amit Anthony-val átélt. Azt pedig gyűlölte, már az első alkalomtól kezdve. Te csak megmutattad neki, hogy igenis lehet jobb. – Hosszan és mereven nézte a nőt, akinek egymást váltották az érzelmek az arcán – Na és most, mit fogsz csinálni?


Noemí megrázta a fejét. Végigsimított a haján. Izzadtság öntötte el a homlokát.
– Ez volt az első neki? – kérdezte ismét. – Bizonyára most össze van zavarodva. Fájdalmat okoztam neki, Michaela?
A fiatalabb nő megvonta a vállát.
– Menj, és beszélj vele! Én kihozom Victoriát a konyhából. – Azzal elfordult, de aztán megállt, és visszanézett. – Ne cseszd el! Csak ennyit kérek. Terri érez valamit irántad. Valami mélyet. Camilla pedig tudja ezt. Ezért viselkedett úgy veled tegnap este, miután látott csókolózni Terrivel. – Azzal ismét elfordult, és elment, hogy kirángassa Victoriát a konyhából.
Terri ott maradt mosogatni. Noemí az ajtóban állva bámulta őt. Tekintete lassan lefelé mozdult a sima háton, és megállapodott a lány lábai között.
– Terri – suttogta. Az a gyönyörű hát megfeszült, és a kis kezek megálltak. Odalépett hozzá, és remegő ujjaival megérintette a haját.


– Terri! Nem tudom, mit tehetnék most – suttogta, és még közelebb húzódott, hogy orrát megtöltse a természetes eperillat, ami teljesen felizgatta. – Nem akarlak bántani.
Terri megpördült, és csillogó szemekkel nézett rá.
– Akkor ne érj hozzám, kérlek! – suttogta, és felnyögött, amikor Noemí, a szavai ellenére, még szorosabban magához ölelte. – Kérlek. Engedj el! Nem bírom… – Noemí ajkai hallgatatták el, ahogy az övéire tapadtak, a nyelve pedig átcsúszott a lány szájába. A lány karjai átölelték a nő vállát, nedves kezei pedig Noemí hátára feszültek, nyomot hagyva a nő felsőjén. Noemí ajkai az arcára, majd a nyakára csúsztak.
– Noemí – nyögte, hajtotta hátra a fejét. – Ez őrület. Noemí, kérlek! Le kell állnunk. Ez nem történhet meg megint. Te és Camilla… – Szavai elakadtak, ahogy Noemí ujjai a ruhája alá csúsztak, a mellbimbói felé mozdulva, ajkai pedig ismét megtalálták a lányéit.


A két test szinte összeolvadt. Terri duzzadt hasa Noemíének feszült.
– Istenem! Annyira vágyom rád, Terri – suttogta, miközben végigcsókolta a lány arcélét, a kezei pedig a megduzzadt melleket fogták. – Olyan gyönyörű vagy! Ó, istenem! – nyögte, amikor a baba rúgott egyet, mintha figyelmeztetni akarna, hogy túl messzire mentek. Noemí egy kissé hátrébb mozdult, de az ajkai egy pillanatra sem távolodtak el a lány testétől.
– Érezni akarlak megint, Terri – mondta. – Olyan sokáig vágytam erre.
Terri elveszettnek érezte magát ettől az érintéstől. Nem tudott ellenállni Noemí érintésének és csókjának. Érezte a nedvességet a lábai között.


Ekkor a csengő megszólalt, elválasztva őket egymástól. Egymásra bámultak, miközben Victoria bekiáltott figyelmeztető hangon.


– Noemí! Camilla van itt! Téged akar látni!
Terri faképnél hagyta Noemít, és kisétált a nappaliba. A nő vett egy mély levegőt, és utána ment. Camilla szája mosolyra húzódott, ahogy megpillantotta őt. Egy dobozt tartott a kezében, miközben lábujjhegyre állt, hogy megcsókolja őt.
– Hello, kicsim – suttogta, és Noemí kezébe nyomta a dobozt. – Boldog karácsonyt!
Noemí próbált mosolyogni, de egyre jobban gyötörte a bűntudat. Látta a szerelmet csillogni Camilla szemében.
– Köszönöm – suttogta, és megcsókolta a nő homlokát. – Fogd csak meg! Én is előkeresem a te ajándékodat. Kinyithatjuk együtt – nézett a többiekre. Territ azonban nem látta sehol. Végül a hálóban találta meg, ahogy az ágyán ül, a semmibe bámulva, a rajztáblájával a kezében.
– Gyere! Neked is van ajándékom – mondta félénken.
Terri lassan csóválni kezdte a fejét, nem nézve a nőre.
– Semmi gond. Nem érzem túl jól magam – mondta halkan. Noemí odalépett az ágyhoz, de Terri felemelte a kezét, hogy megállítsa. – Ne! Kérlek – suttogta. – Hagyj magamra! Menj csak vissza Camillához!
lfeküdt az ágyon, és magára húzta a takarót.
– Hagyj magamra! – ismételte meg halkan, álmosnak tűnő hangon.
Noemí még hosszú ideig bámulta őt a takaró alatt, bizonytalanul, mit tegyen. Terri viszont azt kérte, hogy hagyja őt egyedül, ő pedig tiszteletben tartotta ezt a kérését. Tudta, mennyire nehezére esik Terrinek visszatartani a vágyait. Lassan becsukta az ajtót, és a dolgozószobájába ment, ahol elrejtette az ajándékait. Aztán kiment a nappaliba, és mindenkinek egyesével átadta a csomagokat. Visszavette a saját ajándékát Camillától, és mind együtt kezdték kicsomagolni a sajátjukat.
Victoria elmosolyodott, ahogy előhúzott a csomagolásból egy eredeti kék Donna Karan kardigánt. Dobott egy hálás csókot Noemínek. Mindig is nagy Donna Karan-rajongó volt.
– Gyönyörű. A te ajándékodat otthon hagytam. Nem is gondoltam rá, hogy elhozzam.
Noemí rákacsintott, majd Michaela felé fordult, aki akkurátusan bontogatta a csomagját.
– Nem ismerem az ízlésedet, úgyhogy olyasmit vettem, ami szerintem illik hozzád – magyarázta, Michaela pedig elmosolyodott, ahogy kiemelt a csomagból egy Versace selyemfelsőt. – De csak azért, mert kifaggattad a barátodat. Így állunk.
– Hé! – tiltakozott Victoria játékosan. – Úgy tűnik, vigyáznom kell a jövőben a számra Miss Cavanaugh őrmester jelenlétében. Hová fajul ez a világ?
Michaela játékosan a karjába bokszolt.
Camilla egy aranyláncot emelt ki a csomagjából.
– Köszönöm. Ez csodálatos – suttogta, és előre hajolt, hogy megcsókolja Noemít. Felfigyelt rá, hogy a nő habozik. Visszahúzódott, a szemébe nézve, de Noemí tekintete nem árult el semmit.
– Most rajtad a sor, hogy kinyisd az ajándékod, édesem – mondta lágyan.
Noemí elmosolyodott, és kibontotta a csomagot. A gyönyörű fekete ruha tökéletesen összehajtogatva feküdt a krepp papírban. Kiemelte, és szétnyitotta a ruhát, és Camillára mosolygott.
– Gyönyörű – mondta, és Victoria és Michaela felé mutatta a ruhát.
Camilla felnevetett, és a két másik nő felé fordult.
– Nem bánjátok, ha elrabolom őt pár percre?
Mindketten elmosolyodtak, és megrázták a fejüket. Egymással kezdtek beszélgetni, miközben Camilla a dolgozószobába rángatta Noemít. Ahogy az ajtó becsukódott, Camilla átölelte a másik nőt. Kérdő tekintettel nézett fel rá.
– Mi a baj? – kérdezte. Mintha egy erős kéz ökölbe szorította volna a szívét.
Noemí kerülte a tekintetét, és mereven bámult valamit a válla felett.
– Sajnálom – suttogta, majd megrázta a fejét, és Camilla szemébe nézett. – Tettem valamit, amit nem szabadott volna.


Victoriát annyira lefoglalta Michaela, hogy csak a Noemí dolgozószobájából hallatszó sikoltás térítette magához. Felpattant ültéből, és óvatosan a folyosóra nyíló ajtóhoz lépett. Camilla viharzott ki a dolgozószoba ajtaján, hisztérikusan üvöltözve Noemível, aki utána sietve próbálta lenyugtatni a nőt a Terri hálószobája felé vezető úton. Noemí megragadta a karját, és visszarángatta a nappaliba.
– Nincs vele semmi dolgod – mondta Noemí keményen. – Őt hagyd ki ebből!
– Nincs vele semmi dolgom? – ismételte meg Camilla legalább olyan hangosan, teljesen bevadulva. Az arca paprikavörös volt a haragtól.
– Az a ringyó rávett, hogy ezt tedd velem. Tudtam. Már az első pillanattól kezdve láttam rajta. Nem kaphatta meg az öcsédet, úgyhogy most te kellesz neki.
Noemí fortyogott a dühtől, amiért a nő így sértegeti Territ, de fékezte magát. Tudta, hogy az egészet ő okozta.
– Úgy gondoltam, ezt el kell mondanom neked. Nem akartam hazudni. De azt sem akarom, hogy Terrire légy dühös. Ez nem az ő hibája. Csak az enyém.
– Nem az ő hibája? – ordította Camilla a könnyeivel küzdve. – Talán nemet mondott, amikor rámozdultál, mi? Még örült is neki, mert egy mocskos ribanc. Már az első pillanattól kezdve tudtam, amikor megláttam… – Nem tudta befejezni, mert ebben a pillanatban Noemí odalépett hozzá, megragadta a karját és dühösen megrázta.
– Ne merészelj így beszélni róla! – szűrte a fogai között, halálra rémítve Camillát. – Nem ismered őt, hogy ilyeneket mondj róla!
– Hé, Noemí! – szólalt meg Victoria halkan, és a barátja vállára tette a kezét. – Engedd el!
Noemí megrázkódott, de hosszú ideig csak bámulta Camillát, mielőtt egy mély levegőt vett volna, és elengedve a karját elfordult. Észrevette, hogy Terri ott áll a folyosó végén, és csendben figyeli őket.
– Terri! – lépett egyet felé, de Camilla félrelökte, és a lány felé vette az irányt, aki csak állt ott, és megbabonázva bámulta őt.
– Te kis kurva! – köpte Camilla, felemelve az egyik kezét.
Ebben a pillanatban Michaela tűnt fel közöttük a semmiből, elállva a nő útját.
– Egy lépést se tovább, Camilla! – szűrte a fogai között. – Ha nem vetted volna észre, Terri várandós.
Camilla a másik nőre nézett könnyei fátyolán keresztül.
– Ez nem akadályozta meg abban, hogy belegázoljon a kapcsolatunkba Noemível, nem igaz? – A hangja csöpögött a méregtől, és egyenesen Terrire bámult Michaela válla felett. – Egy rohadt ribanc vagy, Terri. Az vagy, és te is tudod. Talán az öccsével is csak azért feküdtél le, hogy megszerezd azt, ami nem a tiéd. A pénze…
– Fogd be! – üvöltött rá Noemí, és utána rohant a nappaliból. Victoria próbálta visszatartani. – Mond meg neki, hogy fogja be, Victoria! Mond meg, hogy takarodjon innen azonnal! – sziszegte Noemí. – Tudom, hogy az én hibám, Victoria, de amit Terri fejéhez vág, az nem igaz. Engem kellene hibáztatnia, nem őt.
Camilla elfordult Michaelától, és a nappali felé indult. Közel lépett Noemíhez, és mélyen a szemébe nézett.
– Igazad van. Téged kellene hibáztatnom – suttogta. – De nem számít. Hiszen mindketten csak egy rakás lószar vagytok. – Azzal tiszta erőből arcon vágta Noemít, mielőtt elsétált volna.


Noemí lehunyta a szemeit, és összefonta karjait a mellkasa előtt. Próbált lenyugodni. Aztán, amikor ismét kinyitotta a szemét, végignézett a folyosón Terrire, lassan elindulva felé. A lány hosszú ideig csak bámulta őt bénultan, de mielőtt Noemí odaért volna, becsukta a szobája ajtaját előtte.
– Terri! Nyisd ki az ajtót! – kiáltotta Noemí, hangosan dörömbölve. A lány viszont nem válaszolt. – Terri! Jól vagy? Kérlek! Csak szólj valamit!
Egyre csak próbálkozott, de Terri nem foglalkozott vele. Végül feladta, és csak az ajtónak támasztotta a homlokát és a könyökét, miközben a fejét fogta.
Érezte, ahogy egy kéz a vállára telepszik.
– Szeretnéd, ha maradnánk? – kérdezte Victoria halkan.
Noemí lassan bólintott, és a barátja felé fordult. Hosszú ideig csak néztek egymás szemébe.
– Most szükségem van egy zuhanyra – motyogta Noemí, és a fürdőszoba felé indult.


***


Victoria látta rajta, hogy sírt, amikor végre kijött a fürdőszobából. A haja nedves volt, és az arcához meg a ruhájához tapadt. Szemei kivörösödtek. Michaela közben rá tudta venni Territ, hogy nyissa ki az ajtót, így most próbált a lelkére beszélni, amíg Noemít Victoriára hagyta.
– Mi a helyzet? – ült le Victoria a barátja mellé a kanapéra, és átkarolta a vállát.
– Nem tudom – válaszolta Noemí, előre dőlve, és a térdére könyökölt. A semmibe bámult, szemeit pedig olyan keserűség töltötte meg, amit Victoria már oly sok éve nem látott nála. – Nem tudom – suttogta megint, beharapva az alsó ajkát.


***


Michaela Terri mellett ült, és a lány hátát simogatta, miközben várt, hogy az beszélni kezdjen. Terri arca nedves volt a könnyeitől, a szemei pedig lecsukódtak.
– Igaza van – mondta ki végül.
– Hogy? – ráncolta a szemöldökét Michaela?
– Egy mocskos ribanc vagyok – suttogta, majd folytatta, elejét véve Michaela tiltakozásának. – Úgy értem, lefeküdtem egy férfival, teherbe estem tőle, aztán meg ágyba bújtam a nővérével. Mégis, hogy veszi ez ki magát?
A hangja elfulladt, és ismét sírni kezdett.
– Terri! Nyugodj meg! Ez nem tesz jót a gyereknek. Kérlek! – nyugtatta Michaela, végigsimítva a lány hátán. – Beszélj Noemível! Mond el, hogy érzel iránta!
Terri megrázta a fejét.
– Nem tehetem. Nem vagyok rá képes – suttogta, mire Michaela tiltakozva megrázta a fejét, de Terri ismét megelőzte. – Ő még mindig Amelia szellemét szereti. Még mindig belé van habarodva. Én nem állhatok közéjük – szipogta.
Michaela suttogva csitítgatta, miközben átölelte, és a nyakához támasztotta a fejét.


Folytatása következik!


Ui.: A képen Ariadne Artiles Cardeñosa alias Camilla Cortez.

Folytatások
4221
Eddig történt: Mintha egy örökkévalóság telt volna el azóta, hogy Terri Bledsoe belépett Noemí Leone életébe. Azóta a lány életet adott Noemí unokahúgának, akiért a boldognak nem nevezhető apa, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja a felelősséget, így Noemí sajátjaként szereti, miközben Terrivel már hivatalosan is egy párt alkotnak. A láthatáron azonban még nem oszlottak el teljesen a sötét fellegek.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő,...
3667
Eddig történt: Noemí Leone élete gyökeres változáson ment át, mióta egy lány, egy bizonyos Terri Bledsoe belépett az irodájába, azt állítva, hogy Noemí öccsének gyermekével terhes. Azóta a kislány már megszületett, Noemí és Terri viszonya pedig a kezdeti kutya-macska barátságból valódi szerelemmé nőtt. A jövő azonban tartogat még számukra kihívásokat.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet,...
3837
Eddig történt: Noemí Leone élete sínen van. Nagy nehezen kiheverte élete szerelmének, Ameliának elvesztését, és boldogan él Terrivel és újszülött unokahúgával, a róla elnevezett Noemí Imogene-nel, akiért apja, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja a felelősséget, Noemí viszont sajátjaként szereti. Az élet azonban tartogat még meglepetéseket.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet, így szexjelenetek...
4748
Eddig történt: Noemí Leone végre boldog. Szerelme kiteljesedett a vele élő Terri Bledsoe iránt, akinek a lányát, saját unokahúgát, akiért viszont a felelősséget apja, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja, saját gyermekeként szereti. Ráadásul nagy sokára sikerült elengednie régi nagy szerelmét, Ameliát is, akit egy tragikus autóbalesetben veszített el.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet,...
4400
Eddig történt: Noemí Leone hosszú idő után ismét boldog. Kapcsolata felhőtlen Terri Bledsoe-val, azzal a lánnyal, akit maga mellé vett, miután az öccse, Anthony nem vállalta a felelősséget, amiért teherbe ejtette a lányt. Noemí viszont sajátjaként szeretei az újszülött csöppséget, akit Terri, szerelme jeléül róla és a saját anyjáról Noemí Imogene-nek nevez el. Noemí-t viszont gyötri a bűntudat, amiért így "elárulta" autóbalesetben elhunyt szerelmét, Ameliát.

FIGYELEM!...
Előző részek
3998
Eddig történt: Noemí Leone élete fenekestül felfordul. Nem sokkal azután, hogy elvesztette élete szerelmét egy tragikus autóbalesetben, egy Terri Bledsoe nevű fiatal lány toppan be az irodájába, azt állítva, hogy Noemí öccsének, Anthony-nak a gyermekével terhes. Mivel a férfi nem hajlandó felelősséget vállalni, a Leone-család úgy dönt, Noemí veszi magához a lányt, hogy gondoskodjon róla és a gyermekéről. Kapcsolatuk azonban meglehetősen viharosan alakul, ami viszont idővel mindkettőjükre...
3791
Eddig történt: Noemí Leone élete fenekestül felfordul. Miután elvesztette Ameliát, élete szerelmét egy tragikus autóbalesetben, ismét egy fiatal és csinos lány, Terri Bledsoe, költözik a lakásába, aki ráadásul Noemí öccsének, Anthony-nak a gyermekével terhes. A férfi hallani sem akar Terriről és a gyerekéről, ezért a Leone-család úgy dönt, ők gondoskodnak róla. A két nő kapcsolata a kezdeti viharok után lassan őszinte barátságba fordul át, és talán egyre inkább többe is. Terri segítségével...
3439
Eddig történt: Miután elvesztette élete szerelmét egy autóbalesetben, Noemí Leone mély depresszióba zuhan, és a munkától és az alkoholtól remél megnyugvást. Önpusztító hétköznapjainak azonban egy csapásra vége szakad, amikor egy Terri Bledsoe nevű lány lép be az irodájába, azt állítva, hogy Noemí öccsének, Anthony-nak a gyermekét várja. A Leone-család közös döntésének megfelelően Noemí magához veszi a lányt, hogy vigyázzon rá, és a gyermekére. Bár kapcsolatuk a kezdetektől fogva meglehetősen...
3830
Eddig történt: Noemí Leone élete fenekestül felfordul. Évekkel az után, hogy elvesztette élete szerelmét egy tragikus autóbalesetben, újra egy fiatal és vonzó lány költözik a lakásába. Terri Bledsoe azonban semmiben sem hasonlítható elvesztett szerelméhez, Ameliához. Már csak azért sem, mert a lány Noemí öccsének, Anthony-nak a gyerekével terhes. Kapcsolatuk eleinte meglehetősen viharos, azonban hamar egymásra találnak, aminek következtében Terrinek talán sikerül kirángatnia Noemít az...
3942
Eddig történt: Miután elveszítette élete szerelmét egy autóbalesetben, Noemí Leone mély depresszióba zuhan. Életét pedig még az is felforgatja, amikor egy Terri nevű lány toppan be az irodájába, azt állítva, hogy gyereket vár Noemí öccsétől, Anthony-tól. A Leone-család úgy dönt, ha a gyerek tényleg az ő vérük, gondoskodniuk kell róla és az anyjáról. Ezért Noemí magához veszi Terit. Kapcsolatuk viszont már a kezdetektől fogva viharos, és egy heves vitát követően, amikor Noemí a legjobb...
Hasonló történetek
5010
Egy fiatal huszonöt-hat éves fiú lépett be. Kissé nyomott volt az arca és elég cingár volt, de Susan próbálta a jó tulajdonságait nézni. A fiú mellé ült és félresöpörte a lány haját. A nyakát majd a vállát kezdte csókolgatni. Kezeivel a lány hasát simogatta és néha betévedt a topp alá is...
7762
Eva boldogan nyugtázta az üzenetet. Hát nem hiába jött ide. Felment a lakosztályba, beült egy kád, forró vízbe, majd mikor már teljesen átjárta a jótékony meleg, felfrissülve ült le a fésülködő asztalhoz, hogy végre ismét igazi nőt varázsoljon magából...
Hozzászólások
További hozzászólások »
csajszi16 ·
Ez a resz is nagyon jo. Mar az elejetol fogva olvasom. Ugy ereztem muszaj regisztralnom, hogy elmondjam mennyire tetszenek az irasaid. Varom a folytatast. :)
Sinara ·
Köszönöm. Bár az érdem itt csak részben az enyém, lévén fordítás a mű.
A folytatást már feltöltöttem.

Marokfegyver ·
Nem mindig világos, mit miért mondanak a szereplők - és ez egy pozitív kritika! - de nem is bánom, mert az élet már csak ilyen, tele van fejtörőkkel, és különben sem szeretem, ha valaki (az író) megmagyarázza, mit hogyan kell érteni.
Ahogy másoknak is tetszett, nekem is.
Sinara ·
Ennek őszintén örülök. :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: