Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Noemí IV. rész 14. fejezet

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet, így szexjelenetek teljes mértékben kifejtve csak néha-néha, egyébként többnyire csak utalás szintjén jelennek meg benne, a történetet át és átszövi a nők közötti szerelmi viszony. Aki ezt nem tolerálja, azt ezúton kérném meg, hogy itt fejezze be, és ne olvassa tovább a történetet.
Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Beküldve: 2012. május 28.
***********************************************************
Noemí az irodája ablaka előtt állt, magában mosolyogva az alant elterülő utcát bámulta. Amikor megérkezett az irodájába, egy meglepetés meeting fogadta. Az alkalmazottai vették körül, és figyelmesen adagolva hoztak a tudomására minden apró információt a kihagyott napok eseményeiről. Hatékony vezető volt, aki mindent a kezében tartott, az alkalmazottai pedig elveszettnek érezték magukat, ha nem volt ott. Az egész meeting nem tartott tovább tíz percnél.
Nem fordult meg, amikor az ajtó felől hallatszó kopogtatás visszarántotta a jelenbe, csak átkiáltott a válla felett.
– Szabad.
Camilla Cortez, a cég pénzügyi igazgatója lépett be zavartan. Egy dossziét tartott már-már kínosan jól ápolt kezei között. Barna szemeivel óvatosan vizsgálta Noemí hátát. Évek óta először látta azokat a feszes hátizmokat elernyedni.
– Miss Leone! Szükségem lenne az aláírására – mondta, alig érezhető spanyol akcentussal. Noemí felé fordult, és intett, hogy üljön le.
– Köszönöm – mondta Camilla, és leült, majd átnyújtotta a dossziét. – Csak egy kis papírmunka a queensi ingatlanról az új iroda számára – tájékoztatta Noemít, miközben az átlapozta az iratokat. – Mikor szeretne elmenni megnézni?
Noemí felpillantott rá, mintha meglepetésként érné egyáltalán az ötlet is, hogy ki kelljen mennie megnézni az ingatlant. Ez örömmel töltötte el Camillát, mert azt jelentette, Noemí megbízik a döntéseiben. Meglepetten figyelte Noemí arckifejezését, ahogy az óvatosan elmosolyodott. Régen látta már őt mosolyogni. A kékesfehér szemekben valami új fény csillogott, amitől a pillantása kedvessé és vonzóvá vált. Noemí megborzongott, és visszapillantott a papírokba.
– És most? – kérdezte, miután aláfirkantotta a papírokat.
– Ezzel minden rendben – válaszolta Camilla zavartan. – Utána esetleg elmehetnénk ebédelni – ajánlotta fel, csak utólag döbbenve rá, mit is mondott.
Noemí elmosolyodott, és elgondolkodva elmosolyodott. Hirtelen felállt a székéből, és letette a dossziét.
– Az várhat – mondta, és megkerülte az asztalt. – Most menjünk, nézzük meg az irodát!
***
A Queensbe vezető út Noemí kocsijában eleinte rövid, de kellemes beszélgetéssel, majd kényelmes hallgatással telt. Amikor megérkeztek a helyszínre, Noemí elégedetten bólintott, körbejárva a teret, megszemlélve minden apró részletet.
– Tetszik – mondta, és megfordult, hogy Camillára mosolyogjon. – Jó szemed van, Camilla.
– Köszönöm, Miss Leone – pirult el Camilla.
Noemí a zsebébe mélyesztette a kezét, és még egyszer körbenézett. Aztán Camillára pillantott, és elmosolyodott.
– Akkor? Jöhet az az ebéd?
– Persze – bólintott Camilla, a meglepetéstől levegőhöz sem jutva.
Elhagyták az irodahelyiséget, és beszélgetve mentek le a közeli pizzériába. Odabent egymással szemben ültek le, és mosolyogva beszélgettek, csak egy pillanatra szakítva meg a társalgást a rendeléssel. Camilla kissé tartott Noemítől, és korábban nem is bánta, hogy a nő csak ritkán vetett rá akárcsak egy pillantást is, vagy mormogott el egy gyors hellót, amikor összefutottak.
Noemí egy kész rejtély volt a számára, de sok családtagja dolgozott ott, ezért néhány kérdés végül mindig megválaszolásra került. Sokan meglepődtek, amikor Noemí kirívóan fiatalon átvette a céget, és hogy Thomas akarta, hogy így legyen. Azonban hamarosan mindenki számára feltűnt meglepő intelligenciája, akik együtt dolgoztak vele. Sosem mulasztott el egy napot sem munkával tölteni, hiába volt a nagyfőnök lánya, és sosem húzott hasznot a pozíciójából. Ez könnyűvé tette az átmenet elviselését a cégnél.



A baleset után mindenki küldött neki kártyákat és virágokat, és meglátogatta a kórházban, hogy együttérzéséről biztosítsa a szüleit és a fivérét. Aztán amikor visszatért, nem sokkal az apja nyugdíjba vonulása előtt, sokan rögtön észrevették a változást. Az a csillogó fény, ami mindig ragyogott a szemében, tovatűnt, és a helyét sötét árnyak vették át. Camilla tudott a nő szerelmének haláláról, és hogy Noemí mennyire szerette azt a nőt.
Noemí kérdése térítette magához, amikor a családjáról érdeklődött.
– Ugye nem zavar ez a sok kérdés? – kérdezte mély hangon, amíg a rendelésükre vártak.
Camilla halkan felnevetett, és kényelmesen elhelyezkedett a székében.
– Nem, nem. Semmi gond – mondta, és egy pillanatnyi tétovázás után Noemí szemébe nézett. A lélegzete is elállt a gyönyörű kékesfehér ragyogástól.
– Mindig azon gondolkodtam, milyen lehet Noemí Leone az irodán kívül.
– Azért, mert mindig olyan hűvös vagyok mindenkivel? – mosolygott Noemí, Camilla pedig elpirult. Bólintott, mire Noemí elfordította a tekintetét, és az asztalt bámulta. – Sok minden történt velem, ami ilyenné tett. De most elhatároztam, hogy tovább lépek, és a legjobbat hozom ki magamból – nevetett halkan. – Tudom, milyen hirtelen ez az egész. Nekem is az, de úgy hiszem, most nyílt csak fel a szemem. – Egy pillanatra elhallgatott, és ismét Camilla szemébe nézett. – Van valakid, Camilla? – kérdezte hirtelen.
Camilla szóhoz sem jutott. A pincér érkezése adott neki egy kis időt, hogy összeszedje magát. Mire a férfi lassan lerakott mindent az asztalra, sikerült helyre raknia a gondolatait és megfontoltan megrázta a fejét.
– Miss Leone! Én…
– Tegezz nyugodtan! – mosolyodott el a másik nő. – És szólíts csak Noemínek!
– Noemí – ízlelgette a nevet Camilla. – Nagyon szép név. Miről adták neked a szüleid ezt a nevet? – Camilla jól tudta, hogy a Leone család eredetileg olasz, és meglepte a spanyolos hangzású név.
Noemí mosolya még szélesebb lett.
– Nem ők választották – nevetett halkan Camilla meglepett pillantásán. – Igazából a dadám, René szerette volna. Már az előtt is a szüleimnél volt, hogy megszülettem volna. Az anyját hívták Noemínek, és ő gondoskodott anyámról René előtt. Anyám nagyon kedvelte őt, ahogy Renét is.
Camilla elmosolyodott, és hozzálátott az ételhez. Megfigyelte, Noemí milyen lassan eszik. Kellemes csendben ettek. Amikor a tekintetük találkozott, Camilla érezte, ahogy megremeg a teste a vonzalom hevétől. Úgy érezte, Noemí szeméből is ezt árad, ezért összegyűjtötte a bátorságát, és megszólalt.
– El kell mondanom valamit, Noemí.
A másik nő felvonta a szemöldökét, ahogy kérdőn rá nézett.
– Azóta vonzódom hozzád, hogy öt éve a céghez kerültem – mondta elhaló hangon, és lesütötte a tekintetét. Visszautasításra várt. De amikor az nem érkezett meg, ismét felpillantott.
Noemí hátradőlve ült a székében, és kifürkészhetetlen tekintettel bámulta őt. A mosolya bíztatóan hatott Camillára.
– Oké! – bólintott végül.
Camilla nem tudta hova tenni a dolgot, és tovább folytatta.
– Ez problémát jelent?
– Kellene? – nézett rá Noemí meglepetten, ami megnyugtatta a másik nőt. Noemí átnyúlt az asztal felett, és az ő kezére tette a sajátját, gyengéden megsimogatta Camilla kézfejét, majd visszahúzódott.
Camilla hátán kellemes borzongás futott végig Noemí ujjainak érintésétől. Szemeit Noemíéibe fúrta.
– Én… Csak azért, mert együtt dolgozunk – magyarázkodott.
Noemí halkan felnevetett, és eltolta a tányérját.
– Nem hiszem, hogy lenne ebből probléma. Egy alkalmi vacsora, vagy egy film, esetleg mindkettő, nem árthat meg a munkakapcsolatunknak. Nem tudom, te hogy vagy vele, de én szét tudom választani a munkát a magánélettől.
– Én is – mosolygott Camilla.
Noemí kényelmesen hátradőlt a székében. Figyelte Camillát, ahogy az lassan eszik, és elmosolyodott, amikor a nő elpirult. Camilla vonzó koraharmincas nő volt. Már régen felkeltette Noemí érdeklődését. Magas volt, habár nem olyan magas, mint Noemí. A teste karcsú volt és vonzó, homokszőke haját kontyba fogta. Sötétkék nadrágja és bézs színű selyem felsője csak még jobban kiemelte vékony vállait és telt melleit. Hosszú nyakának izmai dolgoztak, ahogy megrágta az ételt, Noemí pedig azon gondolkodott, milyen jó lenne végigcsókolni. Camilla látszólag a gondolataiba mélyedt, majd hirtelen felpillantott Neomíre.
– És neked? Van valakid? – pirult el.
Noemí vágyakozva elmosolyodott.
– Egyedül vagyok – mondta fátyolos hangon. Már korábban is felizgatta a nő jelenléte, de ahogy Camilla elpirult, már az egész teste tüzelt.
Camillának még a lélegzete is elakadt, ahogy Noemí szemeibe nézett. Hirtelen nem tudott mit mondani.
Noemí észrevette a feladott labdát, és úgy döntött, lecsapja.
– Szeretnél visszamenni az irodába? – kérdezte, elnyújtva a kérdést, biztosra menve, hogy Camilla megértse a rejtett üzenetet. Megtört a jég, miután együtt töltötték az éjszakát Melanie-val, és már nem űzhette vissza mögé a kiszabaduló vágyat.
– Nem – válaszolta Camilla, és szemei csillogása elárulta, megértette az üzenetet. – Nem igazán.
Noemí arckifejezése nem változott.
– Egyedül élsz, Camilla? – csapott le a lehetőségre.
– Igen.
***
Camilla még sosem tapasztalt ilyet. Sosem volt még része ilyen heves szeretkezésben, ami kontrasztban ennek a nőnek az önuralmával, csak még izgatóbb volt.
Noemí fölé tornyosult. Meztelen testén csillogott az izzadtság, ahogy vonaglott Camillán. Csókjai szinte perzselték Camilla ajkait, nyelve táncot járt a szájában. Kezei beletúrtak Camilla hajába, kibontva a kontyát. Nyögései tele voltak szenvedéllyel.
Camilla teste akaratlanul is válaszolt rá, és nedvesség töltötte be az ágyékát. Amikor Noemí benyúlt a combjai közé, már teljesen kész volt a behatolásra. Széttárta a lábait, és felsikoltott, amikor Noemí bedugta az ujját a szeméremajkai közé. Körmei belemélyedtek Noemí hátába, arcát pedig a nő vállához préselte, ahogy a teste megfeszült, és az orgazmus hullámai söpörtek rajta végig.
A teste elernyedt, ahogy az orgazmus nyomása tovaszállt, de sikolyát még sokáig visszhangozták a hálószoba falai. Noemí megcsókolta a melleit, és előröl kezdte az egészet. Camilla ismét elfeledkezett mindenről, csak élvezte Noemí érintését a combjai között.
Folytatása következik!
Ui.: A képen Ariadne Artiles Cardeñosa alias Camilla Cortez
Folytatások
4236
Eddig történt: Mintha egy örökkévalóság telt volna el azóta, hogy Terri Bledsoe belépett Noemí Leone életébe. Azóta a lány életet adott Noemí unokahúgának, akiért a boldognak nem nevezhető apa, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja a felelősséget, így Noemí sajátjaként szereti, miközben Terrivel már hivatalosan is egy párt alkotnak. A láthatáron azonban még nem oszlottak el teljesen a sötét fellegek.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő,...
3674
Eddig történt: Noemí Leone élete gyökeres változáson ment át, mióta egy lány, egy bizonyos Terri Bledsoe belépett az irodájába, azt állítva, hogy Noemí öccsének gyermekével terhes. Azóta a kislány már megszületett, Noemí és Terri viszonya pedig a kezdeti kutya-macska barátságból valódi szerelemmé nőtt. A jövő azonban tartogat még számukra kihívásokat.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet,...
3847
Eddig történt: Noemí Leone élete sínen van. Nagy nehezen kiheverte élete szerelmének, Ameliának elvesztését, és boldogan él Terrivel és újszülött unokahúgával, a róla elnevezett Noemí Imogene-nel, akiért apja, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja a felelősséget, Noemí viszont sajátjaként szereti. Az élet azonban tartogat még meglepetéseket.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet, így szexjelenetek...
4763
Eddig történt: Noemí Leone végre boldog. Szerelme kiteljesedett a vele élő Terri Bledsoe iránt, akinek a lányát, saját unokahúgát, akiért viszont a felelősséget apja, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja, saját gyermekeként szereti. Ráadásul nagy sokára sikerült elengednie régi nagy szerelmét, Ameliát is, akit egy tragikus autóbalesetben veszített el.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet,...
4416
Eddig történt: Noemí Leone hosszú idő után ismét boldog. Kapcsolata felhőtlen Terri Bledsoe-val, azzal a lánnyal, akit maga mellé vett, miután az öccse, Anthony nem vállalta a felelősséget, amiért teherbe ejtette a lányt. Noemí viszont sajátjaként szeretei az újszülött csöppséget, akit Terri, szerelme jeléül róla és a saját anyjáról Noemí Imogene-nek nevez el. Noemí-t viszont gyötri a bűntudat, amiért így "elárulta" autóbalesetben elhunyt szerelmét, Ameliát.

FIGYELEM!...
Előző részek
3951
Eddig történt: Miután elveszítette élete szerelmét egy autóbalesetben, Noemí Leone mély depresszióba zuhan. Életét pedig még az is felforgatja, amikor egy Terri nevű lány toppan be az irodájába, azt állítva, hogy gyereket vár Noemí öccsétől, Anthony-tól. A Leone-család úgy dönt, ha a gyerek tényleg az ő vérük, gondoskodniuk kell róla és az anyjáról. Ezért Noemí magához veszi Terit. Kapcsolatuk viszont már a kezdetektől fogva viharos, és egy heves vitát követően, amikor Noemí a legjobb...
3400
Eddig történt: Miután elveszti élete szerelmét egy autóbalesetben, Noemí Leone teljes depresszióba zuhan. Az életét pedig még az is felforgatja, amikor egy Terri nevű lány toppan be az irodájába, azt állítva, Noemí öccsének, Anthony-nak a gyermekével terhes. A Leone-család úgy dönt, ha a gyerek tényleg az ő vérük, gondoskodniuk kell róla és az anyjáról. Emiatt Noemí magához veszi Territ. Kapcsolatuk viszont a kezdetektől fogva viharos. Végül egy heves vitát követően, amikor Noemí a legjobb...
3416
Eddig történt: Miután elveszítette élete szerelmét, Noemí Leone depresszióba zuhan. A munkájába temetkezik, azt a kevés szabadidőt pedig, amit engedélyez magának, ivással és edzéssel tölti. Szerelmi élete gyakorlatilag a nullára csökken, és a legkisebb személyes konfliktusok is dührohamokat csalnak elő belőle. Élete azonban fenekestül felfordul, amikor egy nap egy Terri nevű lány toppan be az irodájába, azt állítva, hogy gyereket vár Noemí öccsétől, Anthony-tól. A Leone-család úgy dönt,...
3712
Eddig történt: Miután évekig siratta autóbalesetben elvesztett szerelmét, Noemí Leone úgy dönt, magához veszi öccse barátnőjét, akit az felelőtlenül teherbe ejtett, hogy aztán elrohanjon a felelősség elől. A helyzetet azonban bonyolítja a lány, Terri, nehéz természete, aki csak hosszú unszolás után hajlandó beleegyezni, hogy elhagyja a New York-i nyomornegyedben lévő lakását, kapcsolata pedig Noemível legjobb esetben is viharosnak nevezhető. A nő szülei és legjobb barátnője, Victoria,...
3533
Eddig történt: Miután Terri betoppan Noemí Leone életébe azzal a hírrel, hogy az öccse gyermekét várja, a nő úgy dönt, magához veszi őt, ha már Anthony nem vállalja az apaságot, hogy ne kelljen a New York-i nyomornegyedben lévő otthonában felnevelnie a gyermekét. Terri azonban csak hosszas unszolás eredményeként mond bizonytalan igent az ajánlatra. Noemínek viszont ezalatt a saját emlékeivel is meg kell küzdenie. Minden éjszaka kísérti ugyanis az az emlék, amikor elveszítette a szerelmét...
Hasonló történetek
4830
A fehér mezes New Yorki csapat védvonala mögül előretört ez a viszonylag magas kb. 180 cm magas leomló barna hajú lány. Arcán néhány piros folt volt. A meze karja felszakadt és a térdét is lehorzsolta egy esés következtében...
4406
- Nem, sőt legyen szíves a feleségemnek se szóljon, hogy itt jártam. Meg akarom lepni.
Elővette a legcsábosabb mosolyát és egy húszdollárost csúsztatott a pultra, majd távozott. Beült egy gondolába, és a főtérre vitette magát. Beült a vendéglőbe, és szép komótosan megebédelt. A mosdóba kimenés ürügyén alaposan körülnézet...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
Köszönöm, hogy olvassátok

Qtya07 ·
Tetszik,várom a folytatást ! :grinning:
Sinara ·
Köszönöm.
Pont ma került fel a folytatás.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: