Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Noemí II. rész 6-7. fejezet

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet, így szexjelenetek legfeljebb csak utalás szintjén jelennek meg benne, a történetet át és át szövi a nők közötti szerelmi viszony. Aki ezt nem tolerálja, azt ezúton kérném meg, hogy itt fejezze be és ne olvassa tovább a történetet.
Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Beküldve: 2012. március 12.
***************************************************



6. fejezet
Michaela teljesen belesimult Victoria ölelésébe, miközben az ágyon ülve beszélgettek. Szinte már elválaszthatatlanok voltak, mióta alig egy hete találkoztak. Csak akkor váltak el, ha munkába kellett menniük. Azóta viszont minden egyes éjszakát együtt töltöttek. Valahányszor csak hazatért, Victoria a kanapén fekve találta a lányt. Általában szunyókált, vagy csak unottan nézte a tévét. Mindketten fáradtak voltak, de Victoria mindig felrángatta a lányt, hogy szeretkezzenek. A mai nap is pillanatok alatt besötétedett, anélkül, hogy észrevették volna. Úgy döntöttek, hogy pihennek egy kicsit szex közben és beszélgetnek, hogy jobban megismerjék egymást.
– Mesélj nekem Noemíről! – mondta Michaela basáskodó hangon.
Victoria fölé kerekedett és rámosolygott.
– Jesszusom! Nem tudnál már végre leszokni erről a főnökösdiről? Én nem vagyok olyan… – kuncogott – aki csak a parancsaidat lesi.
Mindketten tudták, hogy Michaela rámenős természete volt az, ami felizgatta Victoriát, és olyan érzéseket keltett benne, amit még sosem érzett azelőtt.
– Ó, fogd be! – ütötte félre Michaela barátnője tapogatózó kezét játékosan. – És most, mesélj nekem Noemíről! Miért olyan fontos ő neked?
Victoria hosszan bámult rá, próbálva kideríteni, hogy a lány féltékeny-e, rögeszmésen ragaszkodó, vagy bármi olyasmi, ami miatt jobb lenne nem túl közel kerülnie hozzá. Azonban akárhogy vizsgálgatta, csak egy dologra tudott rájönni, hogy ez a lány gyönyörű. „Ó, istenem! Azok az ajkak!” – gondolta és érezte, ahogy pezseg a vére.
– Mond el! – sürgette Michaela, és mélyen Victoria szemébe nézett. Egyszerűen csak kíváncsinak tűnt. Azért akart többet tudni Noemíről, hogy ezzel is jobban megismerje Victoriát.
– Rendben – suttogta Victoria, megsimogatva Michaela haját. – Noemível gyakorlatilag együtt nőttünk fel. Apám az ő apjának a legjobb barátja, és meglepő módon az anyáink is a legjobb barátnők. – Felsóhajtott, és a lámpafény játékát figyelte a falon. – Apám a rendőrfőnök, anyám pedig a titkárnője. Apa és Thomas már több mint harminc éve ismerik egymást. Én majd egy évvel idősebb vagyok Noemínél, de ahogy megszületett, a szüleink elmondása szerint, egyszerűen beleszerettem a szemeibe – nevetett fel vidáman. – Együtt nőttünk fel itt, a közeli szomszédságban. A szüleim máig a szomszédban élnek… Most épp nyaralnak. Szóval együtt nőttünk fel, együtt jártunk iskolába. Mindent együtt csináltunk. – Elmosolyodott, és halkan kuncogni kezdett. – Mi voltunk a legnagyobb bajkeverők. Mindenki félt tőlünk. De egymással sosem veszekedtünk.
– Csodásan hangzik – mondta Michaela és megcsókolta Victoria arcát. Felpillantott rá és látta a mosolyt a másik lány arcán. – Mi az?
Victoria összepréselte az ajkait, ahogy az évekkel korábbi eseményekre gondolt.
– Szóval, minden csodás volt. De Noemí megváltozott. Már nem az az ember, aki öt éve volt. – Egy pillanatra elhallgatott, és mély levegőt vett. Michaela csendben várt, hagyva, hogy Victoria a saját tempójában mondja el, amit akar. – Nagyjából nyolc éve bemutattam őt Ameliának, egy munkatársamnak. Gyönyörű volt, akár egy hercegnő, a bőre pedig selymes, mint a babapopsi. – Michaela elmosolyodott a hasonlatra. – Noemí egyből beleszeretett, és Amelia is így érzett iránta. Boldogok voltak együtt. – A hangja elfulladt, és könnyek szöktek a szemébe.
Michaela felemelte a kezét, és megérintette a másik arcát. Lecsókolta a könnyeket a bőréről, és halkan a fülébe duruzsolt. Érezte, ahogy Victoria szorosan magához öleli. Aztán a lány lassan visszanyerte az önuralmát, megköszörülte a torkát, és folytatta: – Együtt töltötték a hétvégéket, és néha én is velük mentem. Amikor utoljára voltam velük, egy pár barátunkkal találkoztunk Providence Townban. Nagyon jól éreztük magunkat. Aztán, amikor hazafelé jöttünk, egy seggfej leszorította őket az útról, és… – Elfulladt a hangja, és most először, annyi hosszú idő után, elsiratta Ameliát. – A fenébe! – nyögte néhány perccel később, elhúzódva Michaelától. Kényelmetlenül érezte magát. Sosem hagyta még, hogy egy nő sírni lássa, kivéve talán az anyját és Noemít. Nem szerette sebezhetőnek mutatni magát, de Michaela megértette őt.
– Ó, kicsim! Nincs semmi baj – mondta, átérezve a másik félelmeit. – Nem kell elrejtened előlem az érzéseidet. – Ismét átölelte a másik nőt, és érezte, hogy Victoria vonakodva bár, de ismét hozzábújik. – Folytasd, kérlek!
– Amelia terhes volt – szipogta Victoria, és nem tudta visszatartani a könnyeit. Miközben folytatta, könnycseppek folytak végig az arcán, és a hangja időről időre elcsuklott. – Ó, istenem! Gyakorlatilag a kezdetektől fogva gyereket szerettek volna, és én is szerettem volna, ha sikerül nekik. Semmit nem szerettem volna ennél jobban. Megígértük egymásnak Noemível, hogy mi lehetünk egymás gyerekeinek a keresztszülei. A keresztfiam, vagy keresztlányom lett volna.
– Ó, kicsim! – suttogta Michaela, és neki is könnyek csordultak végig az arcán.
– Mindannyian le voltunk sújtva – folytatta Victoria a könnyeivel küzdve. – Amelia és a gyerek azonnal meghaltak, és Noemí órákra abban a rohadt kocsiban ragadt, Amelia testéhez préselődve. Én egy másik kocsiban ültem a többiekkel. Mindannyian láttuk a balesetet és akkor azt hittem, hogy elvesztettem a legjobb barátomat. Majd megőrültem. – Ismét sírni kezdett. Feltört belőle az akkori fájdalom. – Annak ellenére, hogy túlélte, bizonyos tekintetben mégis elveszítettem őt. Majdnem halott volt már, amikor végre kihúzták a kocsiból. Majdnem elvesztette a jobb karját. Emiatt van egy nagy vágás a karján és egy a bal combján, ahol beszorult a kocsi alá. Azok emlékeztetnek mindkettőnket. Amiatt az istenverte fattyú miatt megvakult a bal szemére.
– Ó, kicsim – suttogta Michaela és szorosan átölelte a lányt. – Hogy volt képes Noemí mindezt elviselni? – kérdezte.
– Inni kezdett – válaszolta Victoria szárazon, és Michaela arcához préselte a sajátját. – A folyamatos edzéssel és munkával majdnem a teljes kimerülésbe hajszolta magát. Nem alszik, mert mindig rémálmai vannak, ha csak lehunyja a szemét.
– Beszélt neked róla? – kérdezte Michaela, és felült, beletúrva Victoria hajába az ujjaival.
Victoria bólintott, és lehunyt szemekkel élvezte a lány érintését.
– Nem gyakran, de igen – suttogta. – Időnként nekem is vannak rémálmaim. Persze nem olyan rosszak, mint neki, de esküszöm, mai napig látom, ahogy a kocsi lezuhan az árokba. – Egy hosszú pillanatra elhallgatott. Aztán visszahúzta Michaelát az ágyba, hogy mindent elfelejtsenek, és ismét belemerüljenek egy forró csókba.
7. fejezet
– Halló! – vette fel Noemí a céges telefonját, és fáradtan a mutató- és a hüvelykujja közé fogta az orrnyergét.
– Noemí! Melanie van a vonalban – mondta a titkárnője.
– Kapcsold be! – jelent meg egy mosoly Noemí szája sarkában.
– Hello Noemí! – hallatszott Melanie hangja. – Hogy vagy?
Noemí, hátradőlve a székében egy tollat kezdett forgatni az ujjai között.
– Jól – válaszolta. – És te?
– Szintén – sóhajtott Melanie. Egy hosszú pillanatig egy szót sem szólt. Noemí hallotta, ahogy zavartan zihál a vonal túlsó végén. – Szóval… mikor tudnánk megejteni azt a vacsorát? – A hangjában zavart idegesség remegett.
Noemí elgondolkodott egy pillanatra.
– Ma este, miután végzek, ha megfelel – mondta egy levegőre.
Melanie vidáman felnevetett.
– Nagyszerűen hangzik – egyezett bele, aztán megegyeztek a pontos időpontban és a helyben.
Noemí ismét hátradőlt a székében, és kinézett az ablakon a kék égre. Elmosolyodott, ahogy a fiatal éveire gondolt. Azokra a napokra, amikor minden csak a szórakozásról szólt. Amikor még a halál olyan távoli és megfoghatatlan dolognak tűnt. A mosoly lehervadt az arcáról, ahogy ismét előjöttek az emlékei Ameliáról, az egyetlen nőről, aki igazán meg tudta dobogtatni a szívét. Behunyta a szemeit, és elképzelte, hogy ismét érezheti Amelia ajkait a sajátjain, hallhatja a hangját, ahogy azt mondja, szereti őt, érezheti az érintését a karján és a testét, ahogy az övéhez préselődik, ahogy szenvedélyesen szeretkeznek.
Hirtelen ismét megszólalt a telefon, visszarántva őt az emlékek közül. Előre hajolt, hogy felvegye a kagylót és visszatért a munkájához.
Noemí úgy ült Melanie-val szemben, mint egy divatreklám. Munkaruháján egy ránc sem volt, inge felső három gombját kioldotta, betekintést engedve Melanie kutató pillantásainak. Noemí jól tudta, hogy ezt a reakciót váltja ki ezzel, és gyakran ki is használta. A levegőben remegő szenvedély mindig felizgatta. A másik nőre mosolygott, és arról beszélt, ami az elmúlt két évben történt vele, amióta nem találkoztak.
– Mesélj magadról, Noemí! Hogy vagy? – kérlelte Melanie, élvezve a másik nő hangját.
Noemí előre dőlt, és az asztalra támasztotta a karját. A mosoly lehervadt az arcáról.
– Nem szívesen beszélek erről – tért ki a válasz elől, és lesütötte a szemét.
– Nem szívesen beszélsz arról, ami veled történt? – kérdezte Melanie gyengéden, megérintve a másik kézfejét. – Miért?
Tudta a választ, de Noemítől akarta hallani.
Noemí összevonta a szemöldökét, és Melanie ujjait nézte, ahogy a kezét simogatja.
– Ugyan már, Melanie – nyögte, és a másik nő szemébe nézett. – Pontosan tudod, miért, és én is tudom, hogy te tudod. Minden összeér, jobban is, mint szeretnénk.
Melanie enyhén elmosolyodott, és beletúrt a hajába. Sok embertől hallott már Noemí balesetéről, és a szerelme haláláról. Minden nap meglátogatta őt a kórházban az első hónapban, amíg Noemí kómában volt. Amikor úgy tűnt, Noemí felgyógyul, nem ment el többet. Nem volt bátorsága a nő szemébe nézni.
– Tudom, Noemí – mondta. – Csak tőled akarom hallani.
Noemí vállat vont és megrázta a fejét.
– Nem akarok beszélni erről. Sajnálom – nyögte.
Melanie elhúzta a kezét, és rámosolygott.
– Nem muszáj. Nem akarlak kényszeríteni. Csak tudd, hogy én mindig melletted leszek, akármi is történjen!
Noemí bólintott, és visszamosolygott. A feszültség tovaszállt, és ismét minden csodás volt. Megérkezett a rendelésük, és enni kezdtek. Noemí a másik családjáról érdeklődött, Melanie pedig boldogan válaszolt, élvezve, hogy ismét közel tudhatja magához a másik nőt.
Folytatása következik!
Ui.: A képen Natalie Suliman alias Michaela Cavanaugh.
Folytatások
4237
Eddig történt: Mintha egy örökkévalóság telt volna el azóta, hogy Terri Bledsoe belépett Noemí Leone életébe. Azóta a lány életet adott Noemí unokahúgának, akiért a boldognak nem nevezhető apa, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja a felelősséget, így Noemí sajátjaként szereti, miközben Terrivel már hivatalosan is egy párt alkotnak. A láthatáron azonban még nem oszlottak el teljesen a sötét fellegek.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő,...
3674
Eddig történt: Noemí Leone élete gyökeres változáson ment át, mióta egy lány, egy bizonyos Terri Bledsoe belépett az irodájába, azt állítva, hogy Noemí öccsének gyermekével terhes. Azóta a kislány már megszületett, Noemí és Terri viszonya pedig a kezdeti kutya-macska barátságból valódi szerelemmé nőtt. A jövő azonban tartogat még számukra kihívásokat.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet,...
3847
Eddig történt: Noemí Leone élete sínen van. Nagy nehezen kiheverte élete szerelmének, Ameliának elvesztését, és boldogan él Terrivel és újszülött unokahúgával, a róla elnevezett Noemí Imogene-nel, akiért apja, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja a felelősséget, Noemí viszont sajátjaként szereti. Az élet azonban tartogat még meglepetéseket.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet, így szexjelenetek...
4763
Eddig történt: Noemí Leone végre boldog. Szerelme kiteljesedett a vele élő Terri Bledsoe iránt, akinek a lányát, saját unokahúgát, akiért viszont a felelősséget apja, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja, saját gyermekeként szereti. Ráadásul nagy sokára sikerült elengednie régi nagy szerelmét, Ameliát is, akit egy tragikus autóbalesetben veszített el.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet,...
4416
Eddig történt: Noemí Leone hosszú idő után ismét boldog. Kapcsolata felhőtlen Terri Bledsoe-val, azzal a lánnyal, akit maga mellé vett, miután az öccse, Anthony nem vállalta a felelősséget, amiért teherbe ejtette a lányt. Noemí viszont sajátjaként szeretei az újszülött csöppséget, akit Terri, szerelme jeléül róla és a saját anyjáról Noemí Imogene-nek nevez el. Noemí-t viszont gyötri a bűntudat, amiért így "elárulta" autóbalesetben elhunyt szerelmét, Ameliát.

FIGYELEM!...
Előző részek
3942
Eddig történt: Noemí Leone élete egy csapásra megváltozik, amikor egy lány, egy bizonyos Terri Bledsoe toppan be az irodájába, azt állítva, hogy az öccse gyermekével terhes. Anthony, a boldognak épp nem nevezhető apa azonban nem hajlandó elismerni a gyermeket, és még azt is vállalja, hogy a családja minden támogatást megvon tőle, csak hogy menekülhessen a felelősség elől. A szüleik azonban találkozni akarnak Terrivel és Noemível együtt arra jutnak, hogy a lány nem élhet tovább abban a...
3748
Eddig történt: Noemí Leone élete fenekestül felfordul, amikor megjelenik az irodájában egy lány, aki azt állítja, hogy az öccse gyerekével terhes. Anthony, a boldognak nem mondható apa, nem vállalja a gyermeket és azt is vállalja, hogy a családja megvonja tőle a pénzügyi támogatást, csak hogy meneküljön a felelősség elől. Noemí azonban nem hagyja ennyiben a dolgot és elhatározza, hogy Territ, születendő unokaöccse, vagy unokahúga anyját, magához veszi és New York nyomornegyedéből saját...
3386
Eddig történt: Noemí Leone élete fenekestül felfordul, amikor megjelenik az irodájában egy Terri nevű lány, aki azt állítja, hogy az ő öccsétől, Anthony-tól terhes. Noemí elhatározza, ha a lány tényleg igazat mond, ráveszi a szüleit, hogy ők gondoskodjanak Terriről és a gyermekéről. A szülei pedig egyet értenek vele és az apja minden támogatást meg is von Anthony-tól, amíg az nem vállalja a felelősséget a tetteiért.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel...
3830
Eddig történt: Terri Bledsoe közli barátjával, Anthony Leone-nal, hogy gyermeket vár és ő az apa. A fiú mindent megígér neki, azonban rövidesen nyoma vész. Terri emiatt úgy dönt, felkeresi gyermeke apjának nővérét, Noemít, akiről már sokat hallott. A látogatás azonban nem várt módon alakul. A két nő alaposan összeveszik, Noemí viszont végül elhatározza, ha a lány valóban a fivére gyermekét hordja a szíve alatt, ő gondoskodni fog róluk, ha már Anthony nem hajlandó rá. A gyermekről és az...
4456
Noemí Leone magának való nő. Miután elvesztette élete szerelmét egy balesetben, teljesen magába fordul. A munkába és az italba temetkezik, miközben éjszaka nem hagyják aludni a rémálmok és folyamatos dührohamok nehezítik a napjait. Élete azonban egy csapásra megváltozik, amikor feltűnik az életében egy fiatal lány, aki azt állítja, hogy Noemí fivérének a gyermekével terhes.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is)....
Hasonló történetek
4407
- Nem, sőt legyen szíves a feleségemnek se szóljon, hogy itt jártam. Meg akarom lepni.
Elővette a legcsábosabb mosolyát és egy húszdollárost csúsztatott a pultra, majd távozott. Beült egy gondolába, és a főtérre vitette magát. Beült a vendéglőbe, és szép komótosan megebédelt. A mosdóba kimenés ürügyén alaposan körülnézet...
4297
New Yorkban éjjel lehetett úgy közlekedni autóval, mint egy európai városban, a délutáni csúcsforgalomban. A mozielőadások most értek véget, és az emberek sorra fogták a taxikat. Hatalmas tülekedés folyt, ha megállt egy- egy. Kifestett kurvák kínálták nem is olyan olcsó bájaikat, majd beültek a pasasok kocsijába, vagy felmentek velük a garniszállókba...
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Jó ötlet, hogy szex közben is beszélgetnek, de sajnos Michaela is 1 d-vel mondja, hogy "mondd". Duplán szerepel az "együtt nőttünk fel"...
Viszont a szereplők továbbra is szimpatikusak, emberiek, és én is mindig felrángatnám Michaelát egy szeretkezésre.
Persze, hogy tetszett!
Sinara ·
Megnyugodhatsz, még a továbbiakban is bőven előfordulhat, hogy egy d-vel fogja mondani. :grinning:
Én nem szeretem, ha szex közben beszélnek az emberek. Az nekem valahogy a lényegét veszi el a dolognak. Persze tudom, hogy te a menetek közti szünetekben folyó párbeszédekre gondolsz, csak kötözködöm. :japanese_ogre: Azokat persze én is szeretem.
Azt megnézném, amikor Michaelát felrángatod egy menetre, de, elnézve, hogy kikre bukik, szerintem nem vagy az esete. :japanese_ogre:

Reszisz ·
Kiderülnek itt dolgok. Köszönöm ezt a fejezetet is! :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: