Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Noemí II. rész 5. fejezet

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet, így szexjelenetek legfeljebb csak utalás szintjén jelennek meg benne, a történetet át és át szövi a nők közötti szerelmi viszony. Aki ezt nem tolerálja, azt ezúton kérném meg, hogy itt fejezze be és ne olvassa tovább a történetet.
Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Beküldve: 2012. március 12.
*************************************************************
A Friday’s nem különbözött sokban a többi hasonló étteremből. Kellemes kis hely volt, egy hangulatos bárral. Noemí már évek óta nem járt itt. Azóta, hogy Amelia elment. De ma fontos dolgokat kellett megbeszélnie, és erre ez volt számára a legmegfelelőbb hely a teret betöltő tömeg, a zsibongó zaj és a körülötte remegő emlékek ellenére is. Noemí, ahogy a kiszolgálásra vártak, a szeme sarkából Territ méregette.
– Kérsz valamit enni? – kérdezte, és látta, hogy a lány szeme felvillan erre a gondolatra. – Oké – mondta és egy apró mosoly jelent meg a szája sarkában. – Ízleni fog az itteni étel.
Az étterem tulajdonosa, egy rövid vörös hajú nő, vezette őket az asztalukhoz, és barátságosan Noemíre mosolygott, amikor felismerte.
– Noemí! Régen találkoztunk – mosolyodott el, és a hangjában valódi öröm remegett. Barna szemei végigfutottak a nő testén. Terri figyelmét nem kerülte el a szemében lobogó tűz.
Noemí rámosolyogott és átölelte a nőt.
– Melanie! Hogy vagy? – kérdezte barátságosan és arcon csókolta a nőt. Aztán ő is végigmérte a másikat. – Nagyszerűen nézel ki.
Melanie egy pillanatra elpirult és megszorította Noemí karját.
– Köszönöm. Sok minden történt, mióta utoljára találkoztunk – mondta és intett, hogy kövessék. A helyiség hátuljába vezette vendégeit, ahol a legtöbb asztal állt. Gondosan végigmérte Territ, aztán kérdőn nézett Noemíre.
A szőke nő elmosolyodott, és néma válaszként csóválta a fejét. Melanie mindent tudóan mosolygott, és átadott mindkettőjüknek egy-egy menüfüzetet.
– Még találkozunk – mondta, és pár pillanat múlva el is tűnt a tömegben. Aztán, mintha eszébe jutott volna valami, még egyszer visszalépett Noemíhez.
– Ez azt jelenti, hogy visszatértél? – kérdezte, izgalomtól remegő hangon.
Noemí elmosolyodott, és kivett egy névjegyet a pénztárcájából, átnyújtva Melanie-nak.
– Hívj fel hétfőn! Talán lesz alkalmunk együtt vacsorázni. – Csak ennyit mondott, de úgy tűnt, ez kielégítette Melanie-t, mert hamarosan visszatért a munkájához.
Terri kíváncsian bámult Noemíre.
– Régi barát? – kérdezte.
– Igen – válaszolta Noemí, és egy mély sóhaj kíséretében a menü felé fordult. – Nagyon régi barát.
Terri összepréselte az ajkait, és ő is a menüt vizsgálgatta.
– Mit szólnál egy kis bélszínhez? – javasolta, Terri pedig kikerekedett szemekkel nézett rá. – Esetleg burgonyapürével? – Elhallgatott és a lányra nézett. – Valami baj van?
Terri elkapta a tekintetét.
– Ö… Semmi – dadogta Terri. – Csak még sosem ettem húst.
– Vegetáriánus vagy? – kérdezte Noemí.
Terri arca mélyvörös lett és kényszerítenie kellett magát, hogy a másik nőre nézzen. Noemí most ismét a menüt olvasta, keresve valami húsmentes ételt.
– Nem engedhetem meg magamnak – nyögte ki végül.
Noemí szóhoz sem jutott. Egy érzéketlen tuskónak érezte magát.
– Sajnálom. Erre nem is gondoltam – kért bocsánatot. Ekkor érkezett meg a pincér egy apró jegyzetfüzettel a kezében. Noemí bélszínt rendelt burgonyapürével Terrinek és egy narancslevet, illetve egy csirkesalátát és egy vodkát magának. A pincér rámosolygott, és elvitte az étlapokat.
– Nem kell, hogy így legyen, Terri – mondta Noemí komoly hangon. – Megkaphatnál mindent, amit csak akarsz. Csak egy kicsit félre kellene tenned a büszkeségedet. Tetszik vagy sem, most már közénk tartozol – pillantott a lány hasára. – A gyermeked a szüleim unokája és az én unokaöcsém, vagy unokahúgom – suttogta határozottan. – Mostantól nem gondolhatsz csak magadra. Most már van egy másik élet is, akiről gondoskodnod kell, és mi biztosíthatjuk neked és a gyermekednek azt, amire szükségetek van. – Elhallgatott és Terri reakcióit figyelte.
A lány halkan felnyögött, és elfordította a fejét. Megfeszítette az izmait, hogy ne látszódjon, hogy reszket.
– Nem akarom, hogy elvegyék a gyerekemet – suttogta halkan.
Noemí először értetlenül nézett rá, aztán villámcsapásként érte a felismerés. Szörnyen érezte magát, amiért engedte, hogy Terri azt higgye, el akarják venni tőle a gyereket.
– Nem – rázta meg a fejét. – Nem. Nem erről van szó, Terri. Csak gondoskodni akarunk rólatok. Szeretnénk, ha lenne családja. Hogy az apja nevét viselhesse. Hogy megkaphasson mindent, amire csak szüksége van. Hát nem érted? Te nem ezt szeretnéd? Te nem szeretnél családot?
Terri ismét rá nézett és lassan bólintott.
– Akkor mi kell még? – sóhajtott fel Noemí.
Terri leszegte a fejét és az asztalt bámulta.
– Gondolkodom rajta – válaszolta, és egy óvatos pillantást vetett Noemíre.
Noemí hátra dőlt, és a szemébe nézett.
– Anyám azt szeretné, ha elmennék veled az első vizsgálatra a család orvosához – mondta.
– Úgy tűnik, már mindent megbeszéltetek nélkülem – mondta Terri megsemmisülten, összevonva a szemöldökét. Arra gondolt, hogy irányítani akarják őt, és emiatt egy kissé dühös volt.
– Nem. Nem érted – mondta Noemí. – Csak rajtad múlik. P hisz neked. Anyám elhitte, amikor azt mondtad, hogy az ő unokájával vagy terhes.
Terri mélyen Noemí szemébe nézett.
– Te nem? – kérdezte,
Noemí elhallgatott egy pillanatra.
– Minden kiderül majd, ha a gyerek megszületik – tért ki a válasz elől.
Terri megrázta a fejét és keserűen felnevetett.
– Mi van a véretekben, amiből el tudjátok dönteni, hogy ki Leone és ki nem? – kérdezte szarkasztikusan.
Noemí közelebb hajolt és félresöpörte a haját a homlokából.
– Látod ezt itt? – mutatott a homloka tetejére, ahol a haja kissé ferdén nőtt baloldalra. Terri bólintott. Már Anthony-n is látta ugyanezt a jellegzetességet. – Ezt hívják a családunkban Leone-hajnak. Egy gyerek sem született még a családban e nélkül. Nevezz bolondnak, de ez az igazság.
Terri egy kissé megnyugodott és elmosolyodott.
– És mi van, ha ezt nem őrökli? – kérdezte keserűen.
– Erős a vérvonalunk – mondta Noemí büszkén, ismét hátradőlve. – Rengeteg jellegzetes vonásunk van – köszörülte meg a torkát. – Néhányról bizonyára te is tudsz.
Terri elpirult, és elfordította a fejét. Az étel megérkezett, és ők csöndben nekiláttak. Noemí nehezen tudta leerőltetni a salátáját a torkán, és csak óvatosan ivott. Viszont mire Terri végzett az ebéddel, már három pohárral is megivott. A lány észrevette, hogy Noemí tekintete kissé elhomályosul, és lassan pislog.
– Átgondoltad már az ajánlatomat, hogy hozzám költözz? – kérdezte hirtelen, és a szavai kissé összefolytak.
– Igen – válaszolta Terri, miközben a pincér elvitte az üres tányérokat.
– Hozza a számlát! – mondta Noemí, és a férfi bólintott. A nő most ismét Terrire nézett, és lehunyta a szemét egy pillanatra.
– Igen, gondolkodtál rajta, vagy igen, elfogadod az ajánlatot? – kérdezte kimérten.
– Elfogadom – válaszolta Terri könnyedén, majd ismét leszegte a fejét zavarában, Noemí pedig elmosolyodott.
A számla megérkezett, Noemí pedig az asztalra dobott néhány bankjegyet a pénztárcájából, és felállt. Kissé tántorgott, ahogy elsétált az asztaltól, Terri pedig követte őt az utcára. Visszamentek azon az úton, ahol jöttek, Terri pedig csendben követte a másik nőt, látszólag mélyen elgondolkodva valamin. Látta, hogy a másik talán egy kicsit túl sokat ivott. Végül befordultak abba az utcába, ahol Noemí szülei is laktak, és Terri belekarolt, hogy támogassa az út hátralévő részében. Noemí elővette a kulcsát, és bedugta a kulcslyukba.



Ahogy beléptek az ajtón, Terri szemei elkerekedtek, ahogy megcsodálta a gyönyörű előteret. Minden fából készült. Sötét fából, ami fényesen és tisztán ragyogott. Csak lábujjhegyen mert közlekedni, ahogy átment a nappaliba, továbbra is tartva Noemít.
– Ez csodálatos – suttogta. Noemí halkan kuncogott és az kiabált az apjának. A férfi hangja valahonnan a ház másik végéből érkezett, úgyhogy arrafelé vették az irányt. Terri szóhoz sem jutott a gyönyörűségtől.
Egész falakat beborító polcsorok roskadoztak a könyvektől. Lágy klasszikus zene töltötte be a levegőt. Natalie egy hatalmas karosszékben ült az ablaknál és csendben kötögetett. Thomas egy hatalmas asztal mögött ült, hátradőlve a székében, és egy nagy könyv hevert előtte. Levette a szemüvegét, és Terrire mosolygott.
– Üdv ismét – mondta kedvesen, és felállt, hogy megkerülje az asztalt. – Remélem, most már jobban érzi magát.
Terri bólintott, és meglepődött, amikor Natalie odalépett hozzá, és arcon csókolta. Sosem találkozott még ilyen kedves emberekkel. Anthony nem is tudja, milyen szerencsés – gondolta magában, engedve a gyengéd erőszaknak, amivel bevezették a szobába. – Ülj le, ülj le! – kérlelte Natalie, és egy szék felé intett.
Noemí az ablakhoz lépettm és kibámult rajta.
– Elfogadta az ajánlatomat, hogy hozzám költözzön – mondta halkan, Thomas arcán pedig a boldogság jelei tükröződtek, majd egy örökkévalóságnak tűnő pillanattal később, megölelte Territ.
– Kedves lány – mondta és ismét leült a székébe. – Szép munka, Noemí.
Noemí kedvesen rámosolygott és ismét kinézett az ablakon, a gyönyörű délutánt szemlélve.
Natalie is leült, és Terrire mosolygott. A lány elpirult, és lesütötte a tekintetét.
– Mi a baj? – kérdezte Natalie gyengéden, megérintve a lány karját.
Terri ránézett, és a szemei csillogtak a könnycseppektől. Érezte magán Thomas és Noemí tekintetét is, és kényelmetlenül érezte magát.
– Még sosem volt részem ilyen kényelemben – mondta ki bizonytalanul, próbálva megakadályozni hangja elcsuklását.
– Ez még csak a kezdet, gyermekem – dőlt hátra Natalie. – Alig telik el egy kis idő, és soha nem akarsz majd visszatérni a régi életedhez – nevetett fel halkan.
Terri hitt neki.
– Azon gondolkodom, mi lehet Anthony-val – szólalt meg hirtelen, nem is gondolkozva azon, mit beszél. Thomas melegen rámosolygott.
– Én is gyakran gondolok erre – válaszolta, majd a lány hasára pillantott. – Még nem látszik rajtad semmi – folytatta és Terri hasára tette a kezét.
Natalie elhessegette, és gyengéden ismét megsimogatta a lány karját.
– Nem tud sokat a terhességről – suttogta megnyugtató hangon. – Nem engedtem közel magamhoz, amikor az én kis gyerekeimet vártam.
Terri nem tudta megállni, hogy felnevessen. Natalie boldognak tűnt, hogy megnevettette, majd leereszkedően szólt Thomashoz.
– Még csak négy hónap telt el, Thomas. Várj csak két hónapot és olyan lesz, mint egy lufi!
Erre már Thomas is nevetésben tört ki.
– Lufi? – kerekedtek el Terri szemei.
Noemí kuncogott, és Terri széke mögé állt.
– Állj le, anya! Megijeszted – mondta Natalie, és ismét kuncogni kezdett. – Tudod, Terri – mondta, gyengéden megérintve a lány vállát – ez természetes dolog. De ha egyszer megszületik a gyerek, hamar visszanyered az eredeti alakod – nézett le Terrire, majd az anyjára pillantott. – Festő, anya – mondta Natalie-nak, aki szélesen elmosolyodott. – Rendkívül tehetséges.
Mielőtt Natalie megszólalhatott volna, Terri megrázta a fejét és tiltakozni kezdett.
– Semmi különös, Mrs. Leone. Csak vízfesték-munkák. Semmi több.
– Ne hallgass rá, anya – nevetett Noemí. – Nagyon jól fest. Amint lesz rá lehetőséged, szeretném, ha szereznél neki vásznat és mindenféle festéket.
– Amint csak lehet – válaszolta Natalie.
Terri meglepetten nézett rá, és azonnal felpattant. Hosszú ideig bámulta Noemít, mielőtt megszólalt volna.
– Szeretnék haza menni, kérem! Nagyon fáradt vagyok – suttogta könnyekkel teli szemekkel. Úgy nézett ki, mint aki a sírás határán van.
Elbúcsúzott, és beült Noemí kocsijába a nőre várva. Néhány pillanat múlva Noemí is követte,  beült mellé, beindítva a motort. A szülei már becsukták az ajtót mögöttük, és Noemí csendben ült a kocsiban. Hirtelen a lány felé fordult, és ránézett, majd megérintette Terri vállát.
– Tudom, hogy a szüleim néha egy kicsit túlzásba esnek.
– Nem – tiltakozott Terri, próbálva visszatartani a könnyeit. – Csodálatosak. Mindig is ilyen apát kívántam magamnak, és hogy bárcsak az anyám ne halt volna meg, és ne hagyott volna egyedül minket. Mindig is olyannak képzeltem el, mint a te édesanyádat – nevetett halkan. A szájára szorította a kézfejét, és könnycseppek csordultak le az arcán. Letörölte őket, és könnyedén folytatta: – de úgy tűnik, a fivéreinkkel ugyanaz a helyzet, hm?
Noemí felkacagott, visszahúzódott a saját ülésébe, bekapcsolta a biztonsági övét, majd kitolatott az útra, hogy aztán kihajtson a Queens Boulvardra.
Terri már útközben elaludt.
Folytatása következik!
Ui.: A képen Jade Slee alias Terri Bledsoe.
Folytatások
4221
Eddig történt: Mintha egy örökkévalóság telt volna el azóta, hogy Terri Bledsoe belépett Noemí Leone életébe. Azóta a lány életet adott Noemí unokahúgának, akiért a boldognak nem nevezhető apa, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja a felelősséget, így Noemí sajátjaként szereti, miközben Terrivel már hivatalosan is egy párt alkotnak. A láthatáron azonban még nem oszlottak el teljesen a sötét fellegek.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő,...
3667
Eddig történt: Noemí Leone élete gyökeres változáson ment át, mióta egy lány, egy bizonyos Terri Bledsoe belépett az irodájába, azt állítva, hogy Noemí öccsének gyermekével terhes. Azóta a kislány már megszületett, Noemí és Terri viszonya pedig a kezdeti kutya-macska barátságból valódi szerelemmé nőtt. A jövő azonban tartogat még számukra kihívásokat.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet,...
3837
Eddig történt: Noemí Leone élete sínen van. Nagy nehezen kiheverte élete szerelmének, Ameliának elvesztését, és boldogan él Terrivel és újszülött unokahúgával, a róla elnevezett Noemí Imogene-nel, akiért apja, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja a felelősséget, Noemí viszont sajátjaként szereti. Az élet azonban tartogat még meglepetéseket.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet, így szexjelenetek...
4748
Eddig történt: Noemí Leone végre boldog. Szerelme kiteljesedett a vele élő Terri Bledsoe iránt, akinek a lányát, saját unokahúgát, akiért viszont a felelősséget apja, Noemí öccse, Anthony, nem vállalja, saját gyermekeként szereti. Ráadásul nagy sokára sikerült elengednie régi nagy szerelmét, Ameliát is, akit egy tragikus autóbalesetben veszített el.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is). Bár ez nem erotikus történet,...
4400
Eddig történt: Noemí Leone hosszú idő után ismét boldog. Kapcsolata felhőtlen Terri Bledsoe-val, azzal a lánnyal, akit maga mellé vett, miután az öccse, Anthony nem vállalta a felelősséget, amiért teherbe ejtette a lányt. Noemí viszont sajátjaként szeretei az újszülött csöppséget, akit Terri, szerelme jeléül róla és a saját anyjáról Noemí Imogene-nek nevez el. Noemí-t viszont gyötri a bűntudat, amiért így "elárulta" autóbalesetben elhunyt szerelmét, Ameliát.

FIGYELEM!...
Előző részek
3742
Eddig történt: Noemí Leone élete fenekestül felfordul, amikor megjelenik az irodájában egy lány, aki azt állítja, hogy az öccse gyerekével terhes. Anthony, a boldognak nem mondható apa, nem vállalja a gyermeket és azt is vállalja, hogy a családja megvonja tőle a pénzügyi támogatást, csak hogy meneküljön a felelősség elől. Noemí azonban nem hagyja ennyiben a dolgot és elhatározza, hogy Territ, születendő unokaöccse, vagy unokahúga anyját, magához veszi és New York nyomornegyedéből saját...
3381
Eddig történt: Noemí Leone élete fenekestül felfordul, amikor megjelenik az irodájában egy Terri nevű lány, aki azt állítja, hogy az ő öccsétől, Anthony-tól terhes. Noemí elhatározza, ha a lány tényleg igazat mond, ráveszi a szüleit, hogy ők gondoskodjanak Terriről és a gyermekéről. A szülei pedig egyet értenek vele és az apja minden támogatást meg is von Anthony-tól, amíg az nem vállalja a felelősséget a tetteiért.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel...
3823
Eddig történt: Terri Bledsoe közli barátjával, Anthony Leone-nal, hogy gyermeket vár és ő az apa. A fiú mindent megígér neki, azonban rövidesen nyoma vész. Terri emiatt úgy dönt, felkeresi gyermeke apjának nővérét, Noemít, akiről már sokat hallott. A látogatás azonban nem várt módon alakul. A két nő alaposan összeveszik, Noemí viszont végül elhatározza, ha a lány valóban a fivére gyermekét hordja a szíve alatt, ő gondoskodni fog róluk, ha már Anthony nem hajlandó rá. A gyermekről és az...
4450
Noemí Leone magának való nő. Miután elvesztette élete szerelmét egy balesetben, teljesen magába fordul. A munkába és az italba temetkezik, miközben éjszaka nem hagyják aludni a rémálmok és folyamatos dührohamok nehezítik a napjait. Élete azonban egy csapásra megváltozik, amikor feltűnik az életében egy fiatal lány, aki azt állítja, hogy Noemí fivérének a gyermekével terhes.

FIGYELEM! A történetben több leszbikus karakter is szerepel (köztük a címszereplő, Noemí Leone is)....
Hasonló történetek
5010
Egy fiatal huszonöt-hat éves fiú lépett be. Kissé nyomott volt az arca és elég cingár volt, de Susan próbálta a jó tulajdonságait nézni. A fiú mellé ült és félresöpörte a lány haját. A nyakát majd a vállát kezdte csókolgatni. Kezeivel a lány hasát simogatta és néha betévedt a topp alá is...
7762
Eva boldogan nyugtázta az üzenetet. Hát nem hiába jött ide. Felment a lakosztályba, beült egy kád, forró vízbe, majd mikor már teljesen átjárta a jótékony meleg, felfrissülve ült le a fésülködő asztalhoz, hogy végre ismét igazi nőt varázsoljon magából...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sotetfeher ·
A hsz hatására olvastam bele és érdekel. Belekezdek az elején, de arra számíts, hogy rossz kommentelő vagyok. Csak olvasok csendben.
Sinara ·
Köszönöm, hogy most mégis megtetted.
Az is jó, ha csak olvasgatod. Örülök, ha sokan olvasnak.
De a néha a történeteimet eluraló kommentszegénységben akár még egy "tetszett", vagy "jó" megnyilvánulásnak, vagy egy ugráló fejnek is örülök. :grinning:

Reszisz ·
Terri helyében én is minimum ennyit vacilláltam volna, mert ez már gyanúsan szép és jó. Persze a mesék és az álmok időnként valóra válnak, és úgy érzem, ez a történet is oda fog vezetni a maga realisztikus módján. Tetszett nagyon! Fejezetről-fejezetre kíváncsibb vagyok! Szépen fordítasz!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: