Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
kortárs, epika, próza, elbeszélés, novella
Egy rövid közbevetés Madách Imre klasszikusához.
Egy vámpír aki rettegésben tartja a környéket, egy nap kiszemeli Elizát.<br /> <br /> <br...
kortárs, epika, próza, elbeszélés, novella,
Szeretném azt hinni, hogy Kata is látja mindezt valahonnan, hogy figyel rám, és tudja, hogy...
Friss hozzászólások
annam26: Tetszett!
2018-06-20 15:46
balurocco: Köszi a kritikát elkészült a m...
2018-06-17 22:39
Deakjanika: Nagyonjóírás folytazsd!
2018-06-17 16:21
JuS: Bájos kis szösszenet. :)
2018-06-14 20:48
JuS: Biztos velem van a baj, de nek...
2018-06-14 20:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nimfo mánia, avagy öt 50-s + én

Vendégségbe mentem… Az ajtóban egy férfi várt, gondolom a házigazda.. fekete maszk volt rajta, és egy fekete köpönyeg. Egy itallal kínált, s kérte fáradjak beljebb. A szobában még 4 férfi állt, hasonló jelmezben. Ahogy szemem kivette a köpönyeg alatt meztelenek lehettek. Hajuk már ősz, vagy már deresedett rendesen, ebből ítélve olyan 50 és 60 közöttiek lehettek. Invitáltak egyre beljebb. Elvették táskámat, s kardigánomat.. A szoba félhomályos volt, s Ők nagyon udvariasak, kedvesek. Körbe álltak, s amint felesleges ruhámtól megszabadítottak, volt, aki megfújta a hajam, más kezet csókolt... és voltak, akik forró öleléssel köszöntöttek. Innom kellett még egy pohárral, koccintva mindnyájukkal, melyhez egy-egy csók is járt. Akkor még nem értettem teljesen miért dugja át nyelvét némelyikük.

Később már rájöttem. Volt, aki hátulról kezem felemelve elkezdte lehúzni rólam a blúzomat, mások a nadrágomtól szabadítottak meg. Volt, aki a melleimet csókolgatva s melltartómat kapcsolta ki... Más a bugyimba dugta kezét, megnézve mennyire nedvesedek, nem volt rest, és fel is csúsztatta, míg a lehetősége engedte. Én az italtól megszédültem már...a többi is csodálatos hatással volt rám. Senki ne szólt… csak némán cselekedtek. Kezeiken elfektetve a konyha asztalra tettek... Két férfi a karjaimat simogatta, és csókolgatta. Másik kettő a lábaimat rendezte el, felhúzva az asztalra, s Ők úgy csókolták Őket. Az ötödik szájával kezét megnyálazva oda nyúlt nedves pinácskámhoz, ami akkor már olyan nedves volt, hogy erre a mozdulatra nem is lett volna szüksége. Simogatta, dörzsölgette, s közben nézte a reakcióimat... Egyre jobban, egyre erősebb volt a dörzsölés, már szinte tolta volna be az ujját is. Csiklómat morzsolta, pöckölte, nagyon finom érzés volt. A többiek meg csak csókolgattak tovább. Már annyi kéz, és annyi száj volt, hogy elvesztem benne!

Amikor meg mozdultam a kéjtől, és felültem volna, a többiek lenyomtak ismét. Egyszer csak lehajolt, és érdes nyelvével elkezdte nyaldosni. Egyre jobban, egyre beljebb. Majd kezeivel a nyílást jól szét feszítve ujjait bedugva nyalta tovább. Oldalra nézett a többiekre, azok értve a célzás még jobban kifeszítették oldalra a lábakat. Már teljes nyelv felülettel történt a nyalakodás, s közben ütemesen tolta befelé az ujjakat is. Akik a karjaimnál voltak megfogták kezeim, és péniszük felé vették velük az irányt. Éreztem duzzadó erejük nagyságát. A kivillanó köpenyen keresztül finom ütemre elkezdtem verni Őket lassan kéjesen. Majd arra lettem figyelmes, hogy aki eddig a pinácskámat dolgozta meg már a lábamat nyaldossa, a mellette álló nyalakszik tovább nyögve nyelve. S ekkor meredező farkát oda irányította tátongó nyílásomhoz, jó erősen beleverte. A mozdulatai határozottak voltak.

Ütemesen dugta a lyukamat. Éreztem, mennyire vágyik rá… hogy akarja. És csak dugta, és dugta. A többiek pedig hol nézték, hol engem csókolgattak tovább. Akik a kezeimnél álltak már farkukat a számhoz dugták, s cirógatták arcom vele. Én pedig kiöltött nyelvemmel nyaldostam Őket. Ismét helycsere következett. A harmadik férfi először kézfejét próbálta meg bedugni kitágult puncikámba. A kézfej egyre jobban csúszott befelé. Őrjítő egy mámoros hangulat volt, hangtalan, de még is izzott a levegő a kéjtől. A férfiak csak forgolódtak körülöttem, már elvesztettem a fonalak ki kicsoda. Mindenki csókol, mindenki ölel, mindenki megmártózik bennem. A negyedik is sorra került, még forró számtól volt nedves a farka. Pinámat felhúzva szűkítette a nyílást, oda dugta s egyetlen mozdulattal tövig nyomta. Akik most a lábaimnál voltak össze rakták, és a magasba emelték mindkét lábam. Így még szűkebb lett, még izgatóbb.

Az ötödik is sorra került, neki már az egész kézfeje becsúszott, akkora rés tátongott kéjem barlangjában. Csuklójáig, vagy még tovább kezére húzott. Rettentő sokszor elélveztem, és ők csak dugtak, basztak tovább. Ki a nyelvével, ki az öklével, ki a farkával, mindenki, amivel tudott. Nem voltak fiatalok, de olyan erőnek teljével rendelkeztek, mint senki más. Nem is beszélve arról, hogy egy ifjú zsenge puncikát baszhattak széjjel.

Majd négykézlábra állítottak, az egyikük alám feküdt, a többiek finoman a farkára csúsztattak. Egy másik állva az asztalnál mögöttem hátulról hatolt finoman belém. Ringattak, csókoltak… simogattak. S ekkor már beszédesebbek is lettek. Kérték, hogy élvezzem, élvezzek el. Kérdezték milyen érzés nekem, finom e a farok a pinácskámban, és a popsikámban? Az egyikük felmászott az asztalra szembe velem letérdelt, a másik kettő oldalra állt. Az ütemes baszástól pont az előttem térdeplőnek a farkára vitte a szám. Néha oldalra is kihajoltam és az övékét is megnyaldostam. Aki tudott megbaszott, a többiek meg szopatták édes farkukat velem. Csodálatos érzés volt. A végén mindenki rám élvezett.

Azt hiszem, részt vennék máskor is egy hasonló eseményen! Kérlek, szólj, ha lesz ilyen alkalom... én szívesen ott lennék! És TE?
Hozzászólások
További hozzászólások »
Szivacs ·
Tehát akrobata a foglalkozásod.
Amúgy az “ ifjú zsenge punciká”-ról eddig más elképzeléseim/tapasztalataim voltak.........
Csillámpor ·
Nem, nyilván nem vagyok az, de semmi akrobatikus mutatvány nem volt benne!!! :)
Viszont egy 40-s \\\"ifjú, zsenge puncikája\\\" az 50-60-s éveiben járóknak talán az...talán.

Andreas ·
Írásod végén a kérdésre válaszolva: naná, hogy ott lennék, akár társak nélkül is, sőt.
Csillámpor ·
Andreas ·
Ráérsz valamikor?

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: