Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Nikotin

Már három hete , hogy kitörtek a zavargások. Már három hete, hogy vesztegzár alatt van a város. A versnélkülimegnemértett magányos költőn egyre inkább elhatalmasodott kínzó nikotinéhsége. Szánalmas kis odújába begubózva várta, hogy újra kiléphessen az utcára. Önmaga egyre inkább nyomasztó, szinte már fullasztó terhe alól akart megszabadulni miközben pólusaiba végleg beívodott a magány.
Érezte,hogy nem bírja. Úgy érezte agya már csak egy megrágott megkeményedett elhasználódott rágógumi. Úgy érezte elpusztul ha nem szívhat el egy staub cigit. Utált tarhálni, de tudta nincs más választása.

Először közvetlen szomszédjához kopogott be. Nem tudta ki az, sohasem látta. Hirtelen kivágódott az ajtó és az öregségtől megaszalódott férfi állt előtte kezében egy gondosan ápolt dublacsövű vadászpuska, vállán egy hatalmas arapapagáj.
- Húzd el a beledet kurvapecér - mondta a papagáj és a költő azonnal szót is fogadott.
További lakótársak se voltak vele szolidárisabbak. Volt, aki ki se nyitotta, volt aki meghallgatta majd utána szó nélkül becsapta az ajtót. Egyszer egy angyalarcú kissrác rámosolygott majd erőteljesen sípcsonton rúgta.

A ház utolsó ajtaja volt az utolsó esélye. Odabotorkált és becsöngetett. El akart menni mikor szép komótosan kinyílt az ajtó. Egy harmincéves negyvenévesnek látszó magát húszévesnek valló elhasználódott nimfomán nő állt vele szemben, akinek a szájából egy mentolos Pall Mall kandikált ki. Ráfújta a cigifüstöt, és a költő úgy érezte, mintha friss hegyi levegő csapta volna meg.
- Mi kéne, ha vóna?
- Egy staub cigi. - dadogta a költő. A nő behívta a lakásába, amelynek a fala tele volt aggatva műpénisszel meg egyéb nyalánkságokkal. De a költő ezt nem vette észre, úgy akart egy slukkot, hogy már remegett. Nő érzékien belenézett a szemébe, de ő csak egy méretes cigis dobozt látott maga előtt. Az se tűnt fel, hogy a nő megfogja, mint egy rongybabát egy mozdulattal letépi róla a ruhát és rádobja az emberi testek miatt agyonizzadt ágyra.

Egy pillanatra magához tért, de akkor már a farka benn volt a nő pinájában. Kéjes ismeretlen valami futott végig a gerincén. Arra lett figyelmes, hogy a nő ujjai lángnyelvekké válnak és beleégetik magukat a húsába. Aztán hirtelen kinyílt a nő óriás szája, amiből mentolos illatú cigarettafüst gomolygott.
A nő aludt. Gyorsan kibogozta magát a karjaiból és magához vett öt doboz cigit. Észrevétlenül kisurrant a szobából. Kuckójában remegve rágyújtott. Jobb, mint a pina - gondolta. De ha elfogy újra, ehhez nőhöz fog bekopogni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Szelene ·
Valami arra késztetett, hogy elolvassam az írást. Aztán az üresség maradt...nem fogott meg, sorry. :confused:

aveon ·
Nem nagy eresztés.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: