Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Niki története

Niki egy 20 éves, középmagas, barna hajú-szemű lány. Pár hónappal ezelött egy teljesen átlagos lány volt, szerény és visszafogott. Soha nem volt szerencséje a pasiknál. A férfiak vagy kihasználták, vagy levegőnek nézték, akivel úgy volt hogy lesz valami, abba is csalódnia kellett. Megunta már ezt az életet, tudta hogy barátja úgysem lesz, ha meg igen akkor az csak átverné. Tehát lemondott a barátszerzésről, de érdekelték a pasik. Elhatározta hogy beleveti magát az éjszakába. Volt egy srác aki nagyon jó barátja volt, tőle kért mindig tanácsokat hogy:hogyan viselkedjen ha pasival van, hogy beszéljen, hogy öltözzön fel ha buliba megy. Hallgatott rá mert tudta csak egy férfi tudja megmondani hogy mit szeretnek a férfiak. A srác korábban is ráakarta dumálni hogy ne szenvedjen a fiúk miatt, csinálja inkább ezt.

Tudta, hogy meg kell változnia, de azt is hogy nem lesz könnyű elsőre. Eljött a péntek, suli után már készülődni kezdett. Mindenképp egyedül akart menni. Első bulira nem akart nagy feltűnést kelteni, csak egy fekete felsőt, farmert, és magassarkút vett fel. Sminkje is szolid volt. Este 9 elött már a szórakozóhelynél volt, így ingyen betudott menni. Kért magának egy italt, rágyújtott egy cigarettára (ezt eddig ritkán csinálta) és leült. Nézte a srácokat, de szinte mindegyik csajjal érkezett. A harmadik ital után már bátran szemezett (ez is egy tipp volt a haverjától hogy egy kicsit igya le magát). Egy sráccal szemezett már vagy öt perce, ezért Niki elkezdett mosolyogni, és kelletni magát. A srác szép lassan odament hozzá.
- Szia, hogy hívnak ?-kérdezte a srác.
- Niki vagyok. -mondta mosolyogva
- Hogy-hogy egyedül vagy itt ? Hol hagytad a barátod ?
- Nincs barátom, pont az kéne !-Erre a srácnak felcsillant a szeme.
- És nem is szeretnél ?
- Nem, azért vagyok itt.
- Helyes ! - tudta a srác hogy nyert ügye van. Még pár percig flörtölgettek, aztán felálltak táncolni. Egymáshoz simulva táncoltak, a srác a lány derekát fogta, kezei egyre lejjebb vándoroltak. Egy idő után Niki már nem akarta tovább húzni az időt, szembefordult a sráccal és lesmárolta.
- Menjük fel ! - mondta a srác fülébe

A srácnak nem is kellett több, kézen fogta a lányt és már mentek is föl az emeletre. A wc-be érve egy üres fülkét kerestek. Magukra zárták az ajtót. A srác ráült a WC-re, Nikit szemből az ölébe ültette. Csókolóztak hevesen, majd a fiú a lány nyakát csókolgatta, miközben megszabadította felsőjétől. Most a melleivel játszott, majd a WC-re ültette a lányt, lehúzta nadrágját és bugyiját, és nyalni kezdte. Nyalta szívta csiklóját, ujjazta egy majd 2 ujjal. A srác felegyenesedett, Niki már csomagolta is ki partnere farkát, aki így szólt:-Legalább nem kell térdelned.
A lány bekapta a srác farkát, szopni kezdte. A srác újra leült a WCre, már cselekedett volna, de Niki a kezébe nyomott egy óvszert. Felhúzta a gumit, utána magára húzta Nikit. Niki sóhajtozni kezdett, nem mert hangosan nyögni, nehogy meghallják. Lovagolt egy darabig, érezte, hogy nem bírja már sokáig, és pár másodperc múlva remegve elélvezett. A srácnak sem kellet sok, és hamarosan ő is végzet. Egymás számát sem kérték el, csak felöltöztek, és elköszöntek.

Niki nem maradt zárásig. Hazafele tartott, és mosolygott, örült hogy első próbálkozásra sikerült egy pasit találnia, és hogy egy olyan sráccal kefélt akinek még a nevét sem tudja.
Hozzászólások
További hozzászólások »
BURGONYA ·
MI A FASZ BAJOTOK VAN?


EZ EGY TOTÁL HITELES SZTORI.

ÍGY, A NYELVEZETTEL EGYÜTT.


VAN ILYEN. NÉHOL, NÉHA, NÉMELYIKNÉL EZ ÍGY MEGY.


TANÚSÍTHATOM. :angry:
Andreas ·
Biztosan igazad van, elhiszem, hogy sokan így élnek. Én meg enyhén undorodom. Ennél még az állatok is több érzést visznek a szexuális életükbe.

keleti ·
nem lehuzni kell hanem elmagyarázni a hibákat

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: