Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Niki története 3

Több hét telt el a múltkori este óta. Azóta Niki már több buliban volt és azóta három férfivel szexelt. Kezdett egyre biztosabb lenni magában. Suli mellett egy ruhaboltban dolgozott. Volt hogy túlórázott, alig várta a fizetést. Ez a ruhabolt annyiból is előnyös volt neki, hogy amikor ő zárt egy-egy ruhadarabot óvatosan kicsempészhetett. Sokan ezt csinálták a munkahelyen.
Pénteken újra buliba ment, ezúttal egy elég elit helyre. Tetszett neki, nagyon hangulatos volt a hely. Ő is mint sokan a helyen, elég elegánsan ment:szokásos fehér magassarkúja, fekete farmer, fehér felső ezüstös mintákkal, fekete csillogó kardigán. Szokása szerint ült a bárpultnál és koktélozott, nézte az esélyes férfiakat egy egy éjszakásra. Pár perccel később megjelent a pultnál egy magas, izmos, szoli barna, barna szemű, barna rövid hajú csávó. Ez nagyon bejött Nikinek. Csak nézte és mosolygott. Egyszer csak a srác odanézett és visszamosolygott.
- Látom kifogyott az italod. Meghívhatlak egyre ? - kérdezte a srác.
- Igen, köszi! Még egy koktél jó lenne. -válaszolta Niki. A srác kért egy sört és egy koktélt. Amikor megkapta átadta a koktélt Nikinek.
- Tessék! Laci vagyok. -mondta és kezet nyújtott Nikinek.
- Köszi! Én meg Niki.

Iszogattak és ismerkedtek. Laci elég sokat beszélt magáról, de Niki hagyta jobb szerette ha a fiúk beszélnek inkább. Niki meglepődött a srác udvariasságán, eddig ilyennel szórakozóhelyen még nem nagyon találkozott. Tudta, hogy nem hagyhatja ki.

Pár perccel később Niki felállt és kezébe vette a táskáját. Mosolygott és fejével a lépcső felé intett. Laci felállt, Niki derekára tette a kezét és maga előtt vezette. Átvágtak a tömegen, felmentek a lépcsőn és bementek a WC-be. Niki újra a WC-ben kötött ki, mint legelső alkalommal. Ezen a helyen még a mosdó is tiszta és szép volt. Hamar találtak is egy üres fülkét. Niki ráugrott a srácra, vadul csókolni kezdte. Laci mögé került, elkezdte csókolni a nyakát és gyúrni a melleit. Szedte le róla a ruhákat. Leültette Nikit a WC-re, lehúzta a lány nadrágját, majd a bugyiját. Elkezdte nyalni Nikit, szinte falta a punciját. Nyalta a csiklóját, közben ujjazta egy, majd két ujjal. Nem hagyta elélvezni Nikit. Laci felállt, elővette a farkát, Niki egyből bekapta. A WC-n ülve szopta és jobb kezével verte a srác faszát. Tetejétől egészen a golyókig végignyalta. Laci levette Niki kezét a farkáról, levette fehér ingét és letolta nadrágját. Óvszert rakott a farkára, Nikit magához húzta, majd fölemelte és állva baszni kezdte. Niki hangosakat nyögött. Összekulcsolta kezét Laci nyakán, Laci Niki seggére téve a kezét, húzta magára a lányt. Egyre gyorsabban baszta, Niki már sikoltozott, nem zavarta hányan hallják a fülkén kívül. Mielőtt Niki elélvezett volna, Laci letette, megfordította és hátulról tette be neki. Először lassan, aztán egyre gyorsabban mozgott benne vastag farkával. Kezeivel gyúrta a lány melleit, aki megint hangosakat nyögött. Niki már közel járt az orgazmushoz, és pár pillanat múlva remegve, hangosan elélvezett. Közben Laci nedves ujjaival, Niki segglyukát kezdte izgatni, majd bedugta a mutatóujját a lány seggébe. Mire Niki nagyjából magához tért, már a srác 2 ujja is a seggében volt. Izgatta a dolog, bár egy kicsit félt is, de ezt is kiszerette volna próbálni.

Laci dugta tovább a lányt, közben ujjazta a seggét. Mikor már eleget izgatta a lány seggét, lassan bedugta neki. Niki egy hangosat felnyögött és bele kapaszkodott Laci karjába. Laci ujjaival izgatta a lány csiklóját és lassan tolta be neki farkát, amíg a lány újra el nem élvezett. Laci most már gyorsabban mozgott, és hangosan zihált. Niki kezdte élvezni, újra hangosakat nyögve. Laci előre hajolt, kezeit a lány mellére tette és belecsókolt a lány nyakába, fülébe. Mindketten közel jártak az orgazmushoz, Laci Niki fülébe lihegett. Pár pillanat múlva Laci teste megfeszült, felnyögött, Niki kapaszkodott abba amit épp elért és egyszerre elélveztek. Laci kihúzta a farkát, a WC-be dobta a használt óvszert.

Egy percig még pihentek, aztán elkezdtek öltözni. Együtt mentek vissza a tánctérbe. Laci rendelt még egy utolsó italt kettejüknek.
- Ez nagyon jó volt - hálálta meg Niki.
- Nekem is az volt, örültem, hogy megismertelek - mondta mosolyogva Laci.
- Én is - mondta, és adott egy csókot Lacinak.
Hozzászólások
További hozzászólások »
kakilkán ·
Én vagyok Kakásli Kakilkán! Rettegjek törpe szőrös buzogányomtól! Aki nem retteg az megjárja, megbánja hogy szidalmaz engemet, mert ráküldöm a fiamat meg a menyemet! Hogy a lepke fosná ki a főkötőtöket! Annyira átlátszóak vagyunk, hogy már fáj, és olyan szarul írunk, hogy a műveinkkel gyerekgyilkosokat is kínoznak a Csillag börtönben! Ezzel magyarázható az a sok undorító, értelmetlen, finomkodó, modoros vagy épp modortalan, minősíthetetlen, szar, gagyi gányolmány amit "írunk". Szánalmas új klónokat hoztunk létre,de nem azért, hogy froclizzuk a másikat(mert bugyuták a kommentjeink,ugyan is sütnivalónk az nincs), hanem hogy csaljunk. Betegesen megalománisak, nárcisztikusak vagyunk! És hihetetlenül ostobák, az IQ-nk kb. 60. Áhh, nem vagyunk átlátszóak! Most rákeresek gyorsan a gugliba, hogy melyik szó mit jelent! Mert nem tudom! Aztán remélem szájbaszar a Marok! Puszcsi szőrös kis menyecskémnek!

Kakásli ·
Beszartam jaj! Gyere Marok nyald le a seggemről! Szernella te meg hozzad a kakast szívem, érdekes most Marokkal együtt mennyire eltűntetek! Megbasszuk! Hmmm de jó lesz. Mindenkit hülyének nézek, azt hiszem mindenki olyan ostoba mint mi "3an". Valaki jöjjön már és fingjon szájba! Kukuríkú öreg köcsög, add vissza az anális szüzességemet! Szívd fel begyem a sok gecit! Szívvd fel begyem a sok gecit!
Húliokukori ·
Kissé debbellás.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: