Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Niki, az első

Bevezetőnek csak annyit szeretnék írni, hogy a történet igaz, és igyekeztem a megírásánál semmit sem hozzátenni, vagy kihagyni.

Én egy 21 éves, talán átlagosnak mondható srác vagyok, nincsenek különleges adottságaim. Egyetlen furcsaság bennem, hogy a 21. születésnapom betöltésénél még teljesen szűz voltam. Legalábbis normális értelemben. Voltam már nővel, de azokért mind fizettem. Tudom, szörnyen hangzik, de egy ilyen korú srác, akinek soha egy barátnője sem volt, meglehetősen türelmetlen tud lenni. Még egy csókot sem kaptam soha, senkitől.

Egy kis városban élek a szüleimmel, és még tanulok. Tőlünk körülbelül 20 km. távolságra, egy másik városban nyitottunk egy kocsmát. Az alkalmazottakkal mindig baj volt, így ezen a nyáron szüleim kitalálták, hogy mivel úgyis ráérek, mi lenne, ha én dolgoznék egy kicsit, "meglátjuk mi lesz" alapon.

Erre a helyre nem jártak túl sokan, de volt egy fiatal társaság (15-17 közöttiek), akik minden szabad idejüket itt töltötték. Már az első pillanatoktól jóban voltam velük, sokat beszélgettünk, viccelődtünk. Volt közöttük egy lány, Niki. Ő 17 éves volt, alacsony, csinosnak mondható, nem túl nagy mellekkel. Meglepő volt a társaságukkal kapcsolatban, hogy fiatal koruk ellenére elég sokat ittak, és meglehetősen szabadon beszéltek a szexualitásról, tehát látszott, hogy egyik sem volt már kezdő. Nikiről ráadásul elég csúnya pletykákat is terjesztettek az állítólagos "barátai", mely szóbeszédek szerint olyan, mint a templomharang: sokan megkongatták már. Ezeknek a pletykáknak a hatására, valamint annak köszönhetően, hogy meglehetősen hagyta magát fogdosni, bennem is felmerült egy kósza ötlet, miszerint......... de nem bíztam benne túlságosan,mert az eddigi tapasztalataim tükrében nem sok sanszot láttam a sikerre.

Körülbelül egy hete dolgozhattam már, mikor egyik nap beszélgettünk, a társaságban, és a beszélgetés valahogy a kocsikra terelődött. Az egyik lány megkérdezte, hogy nem tudom véletlenül ki parkol mostanában az üzlet előtt azzal a fekete BMW-vel? Mondtam nekik, hogy de tudom, én. Persze rögtön népszerűbb lettem a szemükben, mindenki azt akarta, mutassam meg neki. Mivel nem volt más vendég, és a parkolóból jól beláthattam a kocsmába, nem mondtam nemet. Miközben megcsodálták, viccből odavetettem Nikinek, hogy este zárás után, ha gondolja, elmehetnénk egy kicsit autókázni is. Egyből benne volt.
Gondolhatjátok, onnantól kezdve csigalassúsággal vánszorgott az idő estig. Közben persze végig azon morfondíroztam, hogy miképp vessem fel neki az ötletemet, hogy...

Aztán este bezártuk az ajtót, és beültünk a kocsiba. A beszélgetés elég jól ment, sok mindenről tudtunk beszélni. Én egész úton halogattam a "NAGY KÉRDÉST", mindig újabb és újabb időpontokat jelölve ki. Aztán egy nagyobb kereszteződésnél megkérdeztem tőle:
- Menjünk még tovább, vagy forduljak meg.
- Kocsikázzunk még!
- Jó, de mi lenne, ha utána játszanánk egy kicsit- kérdeztem félve
- Nem tudom....
- Na, nem fogod megbánni, jó lesz- kérleltem- egy kis nyali-fali.....
- Na jó.
Nem lehet leírni azt az izgalmat, ami akkor átfutott rajtam. El sem mertem hinni, hogy végre megtörténik. Még vagy 30 percet mászkáltunk, miközben nekem a torkomban dobogott a szívem.
Aztán találtunk egy viszonylag eldugott, sötét helyet a város szélén, ahol én javasoltam, hogy üljünk át a hátsó ülésre. Miután a két első ülést teljesen előre toltam, hátraültünk.

Igazából fogalmam sem volt, hogyan kezdjek neki a dolognak. A prostikkal sokkal egyszerűbb volt. levetkőztek, széttették a lábukat, én meg be közéjük, és annyi. Különösen azért voltam berezelve, mert azt hittem, csak orális szex lesz, így arra gondoltam, csókra még csak ne is számítsak. Ennek ellenére odahajoltam, hogy megpusziljam a nyakát (milyen indíttatásból, ne kérdezzétek), de mire észbe kaptam, a nyelve már a számban volt. Nem tudom ki csókolt meg kit (illetve valószínűleg ő engem), de isteni érzés volt. Addig a pillanatig csak irigykedve néztem más párokat, mikor csókolóztak, és most engem csókoltak. Fantasztikus volt.

Hogy mennyire csókolt jól, arra nem volt összehasonlítási alapom, de én nagyon élveztem. Közben meg átült az ölembe, így sokkal kényelmesebb volt. Elég hosszan csókolóztunk, mikor elkezdtem lassan vetkőztetni. A toppjától könnyen meg tudtam szabadítani, de utána jött talán minden férfi rémálma, - az enyém biztosan-a melltartó. Ezzel elég sokáig szenvedtem, majd végülis ő vette le, miközben én is levettem a pólómat. Innentől még kb. 5 percig nem csináltunk mást, csak csókolóztunk, és egymást simogattuk. Igyekeztem elég sok figyelmet szentelni az apró, de nekem nagyon tetsző melleinek, már amennyire el tudtam magam szakítani a csókolózás örömeitől.

Lassan le akartam venni a nadrágját is, de mivel az ölemben ült, ez szinte lehetetlen vállalkozás volt. Abba kellett hagyjuk egymás kényeztetését, míg mindketten megszabadulunk a maradék ruháinktól. Mikor elém tárult csupasz, kívánatos puncija, azonnal neki akartam esni. De egyrészt a korábbi-prostis - tapasztalataimból emlékeztem rá, hogy elég hamar elsülök, és nem akartam leégni, másrészt meg azt akartam, hogy neki is jó legyen, ha már olyan kedves velem.

Nem maradt más lehetőségem, mint a nyalás, és az ujjazás. Ledöntöttem a kocsi ülésére, és elkezdtem a nyelvemmel kényeztetni. Pontos mozdulatokra nem emlékszem, és szerintem nem is tudatosan csináltam, csak ösztönből, ahogy eszembe jutott, és ahogy láttam a filmekben. Mikor úgy véltem, kellően felizgult, bevezettem előbb az egyik, majd 2 ujjamat is. Ekkor egy picit felszisszent, de hamar megnyugodott, és elkezdte élvezni (legalábbis a sóhajokból, és a rángásokból erre következtettem). Így izgattam egyszerre a nyelvemmel, és az ujjaimmal, néha felkúszva a fejemmel, hogy megcsókolhassam. Egyszerűen nem tudtam választani a csókolózás, és a puncija között. Legszívesebben egyszerre csináltam volna mindkettőt.

Körülbelül 20 perc után abbahagytam az efféle izgatást, és az akkor már kőkemény férfiasságomat (már amennyire annak lehet nevezni egy kb. 15 cm. hosszú valamit) és behatoltam Niki forró, nedves puncijába. A mennyekben éreztem magam. Lassan elkezdtem mozogni benne, de már 4-5 ki-be mozgás után éreztem, hogy menten eldurranok. Szóval inkább kivettem, és fojtattam az ujjaimmal, és a nyelvemmel. Ezt még vagy kétszer játszottam el. Egy idő után elkezdett az addigiaknál sűrűbben levegőért kapkodni, és mintha a rángásai is megváltoztak volna. Ez tartott vagy egy percig. Megkérdeztem tőle: elmentél? Mire ő behunyt szemmel bólintott.

Még kényeztettem egy kicsit, aztán mikor már nem bírtam tovább ezt a kényelmetlen testhelyzetet, amit a szűkösség (nagy autó az 5-s BMW, de néha nem eléggé) tett kényelmetlenné, felültem, és az ölembe ültettem,
Így egyszerre tudtam vele csókolózni, simogatni, és még közben közösültünk is. Valamiért ebben a pózban valamivel tovább bírtam. Persze nem sokkal. Mikor úgy éreztem, akkor magamra szorítottam a csípőjét, hogy ne tudjon rajtam mozogni, így várva meg, hogy elmúljon az inger. Nagyon vágytam már az igazi orgazmust (a prostiknál ez csak olyankor volt meg, ha szájjal elégítettek ki), de ugyanakkor nem akartam abbahagyni a szeretkezést, egyszerűen nem tudtam betelni a csókjaival, az ölelésével, azzal, ahogy hozzám ért, ahogy simogatott.

Persze mint mindennek, ennek is vége kellett legyen. Amikor már végkép nem bírtam magammal, magamra szorítottam, és elengedtem azt a bizonyos féket. Hatalmasat élveztem. Hat éves korom óta sportolok, de úgy még sosem dobogott a szívem.

- Te is elmentél? – kérdezte.
- Igen - feleltem, és megcsókoltam.
.
Mikor kibontakoztunk a csókból, közelről, szinte a szájába kérdeztem:
- Neked is olyan jó volt, mint nekem?
- Miért, neked mennyire volt jó?
- Nagyon...
- 10-s skálán?
- 14. és neked?
- 13.
Persze tudom, hogy ennyire nem lehetett jó neki az, amit egy kezdő nyújt, de nekem akkor is jól esett.


Ezután felöltöztünk, és visszaültünk az első ülésre.
- Hány óra van? - kérdezte.
- Éjfél lesz 10 perc múlva.
- Úristen!
- Jól elbasztuk az időt! - próbáltam poénkodni, és még lehet, hogy nem is volt rossz poén, mert felnevetett.
Miközben hazavittem (nem lakott messze) még megbeszéltük, hogy ezt nem mondjuk el a társaságnak a kocsmában, még a barátainknak sem. Aztán mikor kiszállt, még kaptam egy utolsó csókot, és bement a házba


Tudom, hogy ez a kaland nem nekem szólt, hanem sokkal inkább a faterom kocsijának, és annak a néhány poénnak, amivel megpróbáltam bevágódni a társaságnál, de nekem akkor is sokat jelentett. Jó hír annak, hogy azóta volt egy újabb kapcsolatom egy lánnyal, amit, ha valakit érdekel, szívesen megosztok veletek.
Hasonló történetek
22518
Olyan őrült szenvedély lett rajtunk urrá, hogy letéptük egymásról a ruhát, és vadul csókolgattuk a másik testét. Becsúszott a lábaim közé, és a forró lucskos kis szűk puncimat csókolgatta. Nagyon imádom a fürge nyelvét. Jól megszopogatta a csiklómat majd ügyesen dugdosta a nyelvét a szűk kis lyukamba. Ezt addig csinálta míg a kélytől szédülve megnem feszült mindem izmom...
20909
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
Hozzászólások
További hozzászólások »
No0oB ·
Sajátos sportja ez az iromány az erotikus műfajnak.

Közhelyes szófordulatokra, kommersz arcolásokra egyből csattan a kőkemény valóság.

Viszont a huszadik ilyen után kétlem, hogy élvezni tudnád még a szekszet.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: